Avoimet työpaikat

Lurps

Joutsan kunta laittaa lakien mukaan avoimet työpaikat julkiseen hakuun, vaikka kaikki tietävät, että niihin on jo henkilöt valittu. Molemmissa nyt avoimissa paikoissa on jo valmiina niitä tilapäisesti hoitaneet henkilöt ja kelpoisuusvaatimuksetkin on laadittu niin, että tuskin kukaan ulkopuolinen halija täyttää niitä. Joten lain pykälät on täytetty julkisen haun perusteella ja paikkaan voidaan hyvin valita ko.henkilö. Ei pääse kukaan valittamaan ja päätös on muka tehty rehellisesti. Mutta näinhän se tässäkin kunnassa on ollut jo vuosia, että kun sinulla on tarpeeksi ruskea kieli, niin ovet ovat avoinna. Voisin hyvin lyödä vetoa vaikka suuremmastakin summasta, että koulutoimistoon ja tekniseentoimistoon valitaan 100 %:n varmuudella nämä kaksi nuolijaa. Muiden on ihan turha aikaa kuluttaa hakemusten täyttämiseen.

10

998

  Vastaukset

  • Joo niinhän tuo näyttää olevan .Niinhän tuolla näkyy yks ruskeakielinen lipeäkivi pyörivän teknisellä puolella.Millon lie paikka ollut avoinna tähän virkaan.Toivottavasti kaikki pitää silmänsä auki tämän kaikista touhuumisista.Ei ole koskaan ollut puhtaat jauhot pussissa tällä miehellä.

  • Aivan typerä sääntö työsuhteisten kohdalla, että vaaditaan joka kerta julkinen hakumenettely, vaikka olisi talon sisältä kelpoinen siirrettävissä tehtävään. Kaikki osapuolet ja myös ulkopuoliset ovat tällaisen jälkeen mielensäpahoittajia.

  • Kuule"mulrti"...et tiedä mistä puhut,tää kys. mies on täyttä rautaa ja sen pusseissa muutakin kuin jauhoja vaan (kokemus kertoo,nam).

  • Emme taida puhua samasta miehestä nuo kriteerisi ei sovi millään tuhon tyyppiin mistä puhun.Pitkät on vielä kynnetkin.

  • ...et tiedä miten se kynsillään raapii,kun kone käy kuumaksi,sama on jössikkä!

  • mistä tässä nyt puhutaan kukaa avaa enemmän juttua missä on haku auki linkkiä kehiin

  • Alunperin taisi olla kyse koulutoimistosta ja teknisestätoimistosta, eli toimistotöistä. Siis niistä perinteisistä "akkojenhommista".

  • Niinhän se meni teknisellä puolella valinnat kuulema, että tämä ruskeakieli valittiin, mikä ei kai kenellekkään ollut mikään yllätys. Hyvin on nuoleskellut ja mielistellyt isompia pomoja. Oisko tarjonnut jotain muutakin? Hyvähän se on näin joulun aikaan olla kieli ruskeana.

  • Mitenkäs kävi? Eikös yksi tullut seura kunnasta joten ennakkoarvaitlut pielesä?

  • Kunnan hallitus voisi ruveta pitämään istuntoja tällä palstalla jos ei ole jo ruvennut

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1621
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   124
   1151