Millainen tarina vetoaisi suomalaisiin?

TarinanTekijä

Millainen tarina vetoaisi suomalaisiin?

5

64

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rääsyistä-rääsyihin

   Rääsyjään kirpparilla vaihtavat naapurit.

  • Sankaritar saisi olla isätön lesbo ruotsinkielinen helsinkiläinen joka rakastuu afrikkalaiseen maahanmuuttajamuslimiin. Sitten vaan rassuja ja miehiä yleensä turpiin. Ainakin Helsingin Sanomien arvostelijat rakastaisivat ja antaisivat runsaasti palstatilaa.

  • näillämenestyt

   Päivän kovat sanat kirjallisuuspiireissä:

   Telaketjufeminismi
   Punavihreys
   Kasvissyönti eettisin perustein
   (Hetero)miesviha
   Bodypositive
   Vielä kerran telaketjufeminismi

   Päähenkilöksi punavihreässä kuplassa elävä sairaalloisen ylipainoinen bodypositive-aktiivi nainen, sänkitukkainen rekkalesbo, telaketjufeministien kuningatar, joka potkii munille lihaa syöviä valkoihoisia heteromiehiä. Jo löytyy suitsutusta jokaisesta itseään kunnioittavasta sanomalehdestä, ja pääsee esiintymään telkkariin.

  • viulisti1

   Jos se vetoaa oikeasti mahdollisimman isoon osaan kansaa niin pitää olla joko kauniisti historiaa käsittelevä juttu tai sitten sellaista huumoria joka vetoaa mahdollisimman moneen, nykyään kai se on vähän abstraktimpi huumori jos näitä "vaavijajawignereitä" sun muita "pongervireja" ajattelee. Ehkä joko puhdas sankarijuttukin voisi vedota, mutta etupäässä nuoriin kai kuitenkin.
   Pitääkö sitten tehdä sellaista juttua joka vetoaa mahdollisimman moniin?!? Onko sellaiset jutut sitten tuonut jotain oikeasti kaikille, paitsi lisää painotuotteita hyllyihin?! Minusta ainakin riittää, kun tekee jutun joka on itsensä näköinen ja "itselle uskollinen", ja siitä voi sitten hioa sellaisen kaupallisemman. Mutta kaupallisuuden tavoittelu on aina lopulta vähän (tai enemmänkin) rumaakin, kaikki ei ole myyntiykkösiä, mutta vähempi menestystäkin voi olla sisällöllisesti enemmän ... Okei, siis odotat lähinnä lahjakkuudellasi rikastuvasi ja ihmettelet mitä tässä höpisen ... mene siis tekemään se bestsellerisi ja katso mitä tapahtuu ...

  • Viisi_tähteä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4479
  Aihe