Bjarne Kallis ,Sipilä ,Ahola.

bjarnekallis

Kokkolassa asuva kansanedustaja / entinen Bjarne Kallis on nyt antanut kansalle oikein huonon kuvan itsestään ja hänen toimitavoistaan joka nyt tuli julkisuuteen Speys Oy,n kautta.Bjarne kallis on ollut mielestäni hyvä Kokkolalainen kansan edustaja ,mutta nyt kyllä tämä hyvyys on mennen talven lumia.Nyt kuin Bjarne Kalliksesta kirjoitetaan tämmöistä että hän on mukana Sipilän ja Ahola Transportin Speys Oy,n kyytikeskuksessa niin voisi todeta että nyt meni kyllä Bjarne Kalliksen maine lopullisesti. Voisi kysyä että miksi Bjarne Kallis edes viitsii mennä tuommoiseen mukaan ,kuin on elämän taival ollut aika hyvällä malilla.No nyt kuin kaikki pitäisi olla eläke päivillä hyvin niin olikos nyt kumminkin pakko yrittää vielä saada lisää tienistiä.
Nyt on kyllä niin mitä olen kuullut ,että Kokkolalaiset ja myös koko Suomen kansa pitää Bjarne Kallista epäluotettavalta siinä mielessä että hänen uskottavuutensa poliitikkona on mennyt.
Suomen kansa ei voi hyväksyä tämmöistä.
Sitten on tullut myös ilmi että Bjarne Kallis on myös mukana rakennuslupien myöntämisessä / toteutumisessa niin että ensin esitellään rakennus suunitelma ja kuin se on hyväksytty niin sittä
ei sen jälkeen välitetä mitään vaan rakennetaan ihan miten parhaaksi katsotaan.
Ja sitten vähän Sipilästä ja Ahola Transportista. Nämä kaksi ovat kansan mielestä semmoisia että he viis välittävät ihmisistä.Speys Oy kyytikeskus ei ole toiminut niin kuin oli luvattu,ja sen kaikki ovat saaneet lukea mediasta. No nyt jos ei muutosta tule niin sekä Bjarne , Sipilä ,ja Ahola Transportin omistajat / sukulaiset saavat maistaa omaa lääkettään kuin heidän aikansa tulee että he itse ovat vanhuuksia ja ehkäpä vielä rullatuolissa ja haluaisivat asua kotonaan.
Ehdotan että jos tämä kyytikeskus Speys Oy saa jatkaa ,niin jatkakoon niin kauan kuin itse Bjarne Kallis / Sipilä / Hans ,Lars ,Nils ,Rolf Ahola ovat itse Kyytikeskuksen tarpeessa. Näin he saavat sitä mitä he ovat itse halunet ja toivottavasti he nauttivat palvelusta.

Kiitos että luitte tämän.

9

443

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kyllä se on niin että raha ratkaisee. Sipilät, Aholat ja Kallikset ovat päätöksissään huolissaan vain siitä miten saavat omat taskunsa täyttymään rahoilla. Mikään muu ei ole vuosien mittaan näyttänyt olevan heille tärkeämpää.

  • sinullebjarne

   Juuri näin .Bjarne ja Sipilä Aholat niin niille ei riitä sitten mikään.No kuin ja jos syöpä iskee niin sitä ei rahalla saa pois.Sääliksi käy kyllä Bjarne kallista sentakia ETTÄ EI hänellä oikeastaan olisi rahan tarvetta ,mutta ehkä nyt on mennyt maine ja se on kyllä Bjarne Kallikselle kovempi paukku kuin raha. Että hyvää jatkoa elämän loppupuolella Bjarne Kallis.Sitten kuin olet Liibekissä niin ei sinun rahoilla ole mitään merkitystä.Olis sinunkin kannattanut ajatella sitä ennen kuin olet siellä.
   Toivon kumminkin että sinulla on paljon hyviä vuosia vielä jäljellä,ja ota opiksesi tästä.

  • Todentäänestäjä

   Roistoja kaikki edellä mainitut tähän listaan saa takinkääntö soinin ja kotkannaama bernerin niin on koko kopla kasassa

  • 0---------

   Onko kaikilla Rekisteröidyt Yritykset Virossa .

   Ainakin osa miehistä on tehnyt töitä seitsemällä eurolla tunti , 7 euroa.

   Isänmaallista .

  • mollistasaatöitä

   molli

  • frfrfrg

   Olipa pitkä aloitus, kuuden vastauksesi kanssa. Sekavaa pöpinää. On sullakin murheet. Onko ne tyhjentäneet sun taskut vai? Vai häirinneet sun elämää? Soita poliisille.

   • palsta-vahti

    Joo pitkä mutta sisälsi paljon totuuksia.
    Soita lääkärille ja mene hoitoon niin murheesi vähenevät


   • Zipilä

    Tää ahola transport on varmasti ihan hyvä yhtiö sijoittaa kun oma pääministerimmekin on siihen erään yrityksensä kautta rahaa lyönyt.Ei sipilä tyhmä ole,tosin taitaa "uskonveljeys" velvoittaa?


  • Kyvytöntä

   Mitäs nämä kokkolalaiset kansanedustajat ovat saaneet aikaiseksi.Ei yhtään mitään.Muualla Suomessa esimerkiksi tiestö on kunnossa,täällä 8 tie rapistuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   248
   2377
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1982
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   52
   1539
  4. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   276
   1458
  5. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   91
   1428
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1322
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   129
   1283
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   122
   1133
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   1019
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   87
   1007
  Aihe