Aihe

Mikä on korkeampi itse?

nimimmm

Tietäjät vastatkoon.

23

206

  Vastaukset

  • Oleminen vailla ajatuksia

   • Ja en ole tietäjä...


  • Se on se kun on aivan UUH!!!

  • Ihminen saa silloin vaikutteita korkeammalta minältä, kun tulee sellainen hetki että tahtoo aidosti koko sydämestään onnellisuutta kaikille ihmisille koko maailmassa riippumatta rodusta, ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta, kansallisuudesta tai muusta seikasta. Korkeampi minä ilmenee ihmisessä hyväntahtoisuutena, oikeudenmukaisuutena ja muina hyvinä ominaisuuksina. Näitä ovat mm kärsivällisyys, tyyni ilo, rauhallisuus, jalomielisyys, suvaitsevaisuus, oikea nöyryys, anteeksiantavaisuus. Se ei tunne mm. katkeruutta tai muita negatiivisia tunteita tai ajatuksia. Sille näitä tuntemuksia ei ole olemassa.

   Se on kreikkalaisittain myös agapen eli altruistisen rakkauden ilmentäjä.

   • Universaalinen rakkaus. :)


  • Kohdistan tekstin yksilöön; sinä. Se ei tarkoita ketään erityisesti.

   Korkeampi itse on hän, joka sinun sielusi synnytti. Sinä et ole keho, vaan sielu, joka on tunteen, älyn ja muistin sisältävä elementti. Kehot vaihtuvat, mutta sielu pysyy samana. Tunne ja äly lähtevät nollasta ja kehittyvät ilman ylärajaa. Muisti tallentaa koko ajan sinun historiaasi ja se on sieltä korkeamman itsen luettavissa joka hetki.

   Olet kaksoispaikannus. Olet sekä täällä ihmisenä että ihmis-itsesi luojana = korkeampana itsenä/minänä pari taajuutta korkeammassa maailmassa. Ihminen, olet korkeamman itsesi idea; suunnitelma ja toteutus.

   Korkeampi itse on kuitenkin vain yksi lenkki ketjun alapäässä, mikä ylöspäin mentäessä = korkeampiin maailmoihin mentäessä, ja edelleen Luomakunnasta poistuen, saavuttaa lopulta Suuren Hengen. Ihminen, olet siis ketjun alin lenkki pitkässä ketjutuksessa, jonka ylin lenkki on Hengen maailmassa; tietoisuuskentässä, kiinnittyneenä persoonattomaan Suureen Henkeen.

   Paljon ennen aikojen alkua ja Luomakunnan syntyä Suuri Henki ilmensi Itsestään 17 suoraa luomusta. Nämä Jumaluuden ylimmät persoonallisuudet ovat kuin 17 suurta pyramidia. Kaikki mikä on luotu, kuuluu johonkin näistä pyramideista. Persoonallisuudet luo, ei Suuri Henki. Luojavoimia on kaikilla pyramidin tasoilla ylhäältä alas. Luojia on lukematon määrä, ei vain yksi.
   ??? Ketä heistä kutsuisitte Jumalaksi???

   Korkeampi itse on kaksoispaikantajasi ja hän on tavattavissa ydinolemuksessasi. Monia nimiä; ydinolemus, sydänkeskus, taivasten valtakunta. Se on sisäisesti sinussa. Se ei ole lihallisessa sydämessä, vaan samalla korkeudella kyllä, mutta kiinnittyneenä antikehosi selkärankaan. Kaikki tämä Hengen tiedettä. Samaisessa ydinolemuksessa, joka on Henkeä, ei ainetta eikä energiaa niinkuin kaikki muu sinussa on, on tavattavissa koko ketjusi Suureen Henkeen saakka, siis myös KORKEIN ITSESI; pyramidisi ylin yksinäinen "kivi".

   • Onko enkelihuijari korkempi itse?


   • Pissitäänsilmään kirjoitti:

    Onko enkelihuijari korkempi itse?

    Sinä olet korkeampi itsesi. Olet samanaikaisesti sekä korkeammalla taajuudella olentona ykseyskentässä että alemmalla taajuudella ihmisenä maapallolla yksilökentässä. Korkeampi sinä lähetti osan itsestään alas maapallolle tutkimaan negatiivisuutta ja saamaan kolhuja ja mustelmia kokemuksista, joita kanssamatkaajat tarjoilevat.

    Korkeampi sinä/itsesi/minäsi on katsomossa ja sinä ihmisenä olet pelikentällä ja yrität selviytyä parhaasi mukaan. Arkikielellä ilmaistuna; olet kusessa korviasi myöten. Unohdit todellisen alkuperäsi, tulit pimeyden voimien pilaamaan ihmiskehoon, tulit heidän hallitsemaan maailmanjärjestykseen, sinulle valehdellaan ja samoin on tehty jo vuosituhansia esivanhemmillesi. Olet tämän taajuuden vanki kunnes viisastut ja osaat vapauttaa itsesi.

    Korkeampi itsesi on huolissaan sinusta, siis itsestään, koska osa hänestä on jumissa alemmassa maailmassa pimeyden keskellä. Jäit jumiin, koska unohdit tien takaisin korkeampaan itseesi. Yhteys on poikki. Negatiiviset tarjoilevat sinulle ulkopuolista reittiä synnyttämiensä uskontojen kautta. Häpötykset auttavista jumalista ja enkeleistä ovat negatiivisten huijaus. Apu ei tule sieltä. Sellaisia nimityksiä ei ole annettu Luomakunnan toimitsijoille. Valtioiden hallintokuvio on suora kopio henkimaailman hallintomallista. Eipä löydy Suomenkaan valtakoneistosta titteleitä; enkeli ja/tai jumala. Eikä niitä ole korkeammissakaan maailmoissa. On vaan erilaisissa tehtävissä olevia toimitsijoita.

    Sisäinen tie - ydinolemus - on ainut oikea tie vapautua maan kahleista. "Vain itse riittää sinulle. Mikään muu ei riitä. Se on kaikki mitä tarvitset." Yhteys korkeamman itsen ja ihmis-itsen välillä on rikki/toimintahäiriössä ihmisen päästä. Vain sinä voit avata sen, korkeampi itsesi on kädetön tekemään sitä.


  • Kuulkaas. Katsokaapas golgatan ristille Jeesukseen . Jeesus rakastaa mua. Jeesus sovitti syntini. Jeesus on Jumalan Poika. Jeesus pelastaa mut. Jeesus on korkein kaikkea . Jeesuksen nimi yli muiden. Taivaassa ei huorata se on vapaa. Hylkään kaikki muut jumalankuvat ja noituudet. Poltan noitakirjani. Annan anteeksi niille jotka teki pahaa. Katselen Jeesusta armonsa lahjaa. Sitä ei voi ostaa. Rukoilen Jeesus vapauta mut . Amen. Palautan varastetut tavarat. Poltan hindutaulut kirjat. En kiellä Jeesusta Jeesuskaan ei kiellä minua. Jeesus antaa rauhan sielulle. Käänny .

  • Joksikin toiseksi naamioitujako se siellä?

  • Saitkin jo vastauksesi. Älä usko noita muita.

  • Korkeampi itse on epäselvä termi jolla voidaan tarkoittaa samaa kuin esim. "yliminällä" tai "super egolla". Sillä voidaan tarkoittaa myös ihmisen minuutta tai omaatuntoa.

   Se persoonallisuuden osa josta puhutaan näillä termeillä, mielletään yleensä sellaiseksi, jonka ajatellaan olevan "normaalin" tajunnan ulko, tai yläpuolella.

   Psygologit puhuvat yleensä omastatunnosta tai yliminästä. Näillä tarkoitetaan joskus samaa. Toisaalta yliminällä voidaan tarkoittaa myös "vaatimusta" jolla ego yrittää "paikata" persoonaa. Jolloin puhutaan rooleista ja suorituskeskeisyydestä.

   Sana omatunto on mielestämi paras kuvaamaan sitä (elintä) mikä tutkii itseä eli ihmisen(oikeaa) minuutta. Omatunto on ominaisuus jolla ihminen arvioi esim. moraalia ja henkisiä arvoja.

   Sen kautta ihminen valitsee mikä on itseä ja mikä egoa (itseä= persoonaan kuuluvaa(aitoa) ego=persoonaan kuulumatanta (egoistista,itsekeskeistä)

   Omantunnon kautta ihminen on yhteydessä tuonpuoleiseen transendenttiseen ulottuvuuteen.
   Silloin kun omatunto on vapautettu yliminän vaatimuksista ihminen voi erottaa mikä on itseen kuuluvaa persoonallista ja mikä egoistista ja suorituskeskeistä.

  • Kaikenlaista täysiveristä paskaa viitsitäänkin kirjoitella, hehee.

  • Paljon erilaisia käsityksiä tuosta asiasta myös NA-kentän sisällä. Jotkut ovat sitä mieltä, että ihmisen korkeampi sielu on aina hyvä ja vain alempi osa ja ego voi olla paha. Itse en usko, että asia on ihan noin yksoikoinen, koska juuri sen korkeamman sielumme on tarkoitus kehittyä. Ego on sen luomus, mutta ego on katoava, kun taas sielumme jatkaa kehityspolulllaan. Elämä täällä eletään siis viimekädessä sielumme ja todellisen itsemme tähden. En tiedä miksi se suunniteltu siten, mutta ilmeisesti sielumme tulee testatuksi parhaiten tilassa, jossa muistia aiemmasta ei ole, eikä aina tietoa sielustakaan. Sielumme kuitenkin on vastuussa myös egon tekemisistä ja valinnoista. Vastuuta ei voisi edellyttää, jos yhteys olisi kokonaan poikki ja ego täysin itsenäinen olio.

   Ihmisen henkisessä rakenteessa on kuitenkin luultavasti kolme pääosaa, eli ego (mieli ja keho), sielu (ehkä kahtia jakautuneena) ja Henki.

   • Jos on aivan UUH!!! niin muuta ei tarvita.
    Niin ja luontaisia syövänparantavia hoitomuotoja on jo olemassa mutta niistä ei kerrota kun on se salaliitto, ja lääketehtaat ja agentit ja...


  • Ihmisen korkeampi Itse on sama kuin Pyhä kolminaisuus. Eli Isä, Poika ja Pyhä henki, jotka ovat taivaissa.

   • Niin mutta me ollaan kristallina nevagessa !!!


  • Korkeampi Itsemme toimii tarvittaessa Valokehomme välityksellä. Ei koskaan pyytämättä.

   • Tarkoitatko että kun kundaliini nousee virtsarakosta päähän voi alkaa voihkia newagessa?


  • Olet muuttunut korkeammaksi itseksesi silloin, kun huomaat olevasi vapaa. Kontrollin loitsu on murtunut. Vapaaksi ei muututa asettamalla se tavoitteeksi tai julistamalla olevansa vapaa. Jossain kohtaa ainoa vaihtoehto on todeta ettei pysty enää vastustelemaan vapautumistaan. Sen jälkeen se tapahtuu ja huomaa olevansa vapaa.

   • Onko kundaliini noussut tuossa tilassa jo virtsarakosta päähän asti?


  • se on täydellinen versio sinusta. se on aina mukanasi.

  • Vähän niinku sinä, mutta pitempi.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1717