Paljonko Matut saa rahaa

suofin

Kertokaa paljonko Matut saa rahaa kuukaudessa?

28

1181

    Vastaukset

    • näinkösevainonko

      Mitä se sulle kuuluu mitä kukakin rahaa saa.
      Sinä saat rahasi yhteiskunnalta loisimalla, muut käyvät töissä.
      Sitäpaitsi matut käyvät töissä ja omistavat pizza kebab ravintoloita, he ovat yrittäjiä, toisin kuin sinä yhteiskunnan parasiitti.

      Matut itseasiassa maksavat sinun loisimisiasi.

      Häpee ja mee ilmaistöihin.

      • Ei se näin mene. Esimerkiksi somalien työttömyysprosentti on reippaasti yli 50%. Pakolaisten aiheuttamat kustannukset ovat tuottoa selkeästi suuremmat. Jos faktan puhumisen takia on rasisti, niin silloin myös valtion budjetin laativat virkamiehet ovat rasisteja eduskuntaa myöten.


      • Lawetorder

        MATU/MAMU, MATU = maahan tunkeutunut, kun taas mamu = maahan muuttanut, eli otahan ensinnä termistö haltuun ennen kuin visertelet kaulaasi muyöten paskassa.

        Sitten on taas pakoloisijat jotka eivät todellakaan ole perustaneet yrityksiä tai muutakaan ja tiedän noita sun mamujas jotka hakeneet suomalaisten suosiollisella avustuksella yritystukea investointeihin miljoonia ja ei ole kauan mennyt kun yritys on mennyt konkkaan ja muutettu takaisin kotimaahan elään leveästi, eikä ole hallitukset huudellut valtion =(kansalaiset) rahojen perään.

        Niin että. sinuna minä olisin kyllä hipihiljaa vaan.

        Ps. mistäkö tiedän, onpahan vaan ihan henkilökohtaista tietämystä eli siis tiedän montakin jotka näin ovat tehneet.


      • Anonyymi

        Vai että omistavat pitserioita ym.haha hah haa.no valtio ne maksaa.saavat kaiken maailman tuet ja kirjanpito on mitä on.herää saatanan pahvi-suvakki.


    • SamanSaavat

      "Suomeen asettuva oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja on toimeentuloetuuksissa samalla viivalla kantasuomalaisten kanssa."

      http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2014/04/07/Maahanmuuttaja ei saa enempää tukia kuin kantasuomalainen/20141171/4

      Lisäksi maahanmuuttajat ottavat mitä työtä tahansa vastaan, toisin kuin kotimaiset loisijat, jotka kaikin keinoin yrittävät vältellä töitä, ja pyrkivät vain maksimoimaan tukensa.

      • Kyllä kyllä, tuo on ollut jo kaikkien tiedossa vuosikaudet, mutta tosiasiassa niitä töitä ei saada syystä tai toisesta. Työllistymisprosentti ratkaisee käytännössä yksilökohtaisen huoltosuhteen suhteessa yhteiskuntaan. Maahanmuuttajilla on paljon korkeampi työttömyysprosentti, kuin kantasuomalaisilla. Tämä johtuu monesta luonnollisesta asiasta. Tilannetta voisi verrata siihen, että suomalainen menee yhtäkkiä Saksaan täysin kielitaidottomana. Ei niitä töitä tulisi hetkessä.


      • omakohta

        Maahanmuuttaja saa 3 vuoden oleskelun jälkeen takuueläkkeen suuruisen summan, mutta suomalainen joka on ottanut eläkkeensä 63 vuotiaana, ei tule koskaan saamaan sen tasoista eläkettä , vaan kaikki vähennetään. Eli he saavat enemmän kuin kantasuomalaiset töitä tehneet.


      • jiewjehnwnpigpe

        YLE MOT kertoi osassa "maahanmuuton hinta", että lapsiluvun ollessa 8 ja yli, maksetaan sellaista 78000 euroa puolivuotiskaudelta etuuksina ja muina erilaisina tukina.
        YLEN ohjelmassa haastateltiin myös KE-LAn johtajaa, joka myönsi että kyllä näin on maksettu, mutta maksettaisi myös suomalaiselle, kunhan lapsia vain tehtailee tarpeeksi.

        Ei ihme että mustat ajelevat katumaastureilla, kun tuosta rahasta puuroa syöttää kakaroilleen puolen vuotta, niin johan sitä saisi vaikka mitä autoja suomalaisten maksamana alleen.

        YLE MOT oli aikansa YouTubessa nähtävänä useamman osan videoina.


    • Kukapa näistä täällä olisi tietoinen, harkinnanvaraisilla vain ei ole kattoa ja sitä ei voida laskea, kuten töyhtöhyyppä Thors aikanaan torkahtelujensa välissä ilmoitti ja kaikki tällainen tieto budjeteissa salataan kaiketi sinne kuluisaan Tiitisen kassakaappiin.
      Mutta sama salausmetnaliteetti on tällä näennäisdemokratialla muissakin asioissa, odotellaan vain, koska koko tämä komeus romahtaa omaan mahdottomuuteensa vai siksikö lieneekin niin kiire liittovaltioon, ettei heti jo nykyisten sukupolvien aikana tulisi lopullista konkurssia.
      Liittovaltiossahan sitä voisi vielä hieman vielä venyttää ja varmasti tähän tähtäävät Katainen ja Stubbikin sen eteen kaikkensa tekevät.

      Hurmataan nyt vain kansaa Haukion raskaudella, niin unohtuu arkitodellisuus, joka on karuakin karumpaa tavalliselle suomalaiselle.

    • kilunakos

      Somalien työttömyysprosentti on yli 90.
      He saavat kaiken tarvitsemansa yhteiskunnalta mitä hyvänsä keksivät pyytää.

      • Anonyymi

        Kirjoittelet persutotuutta eli valhetta.
        Somalien työttömyysprosentti on silti suuri noin 50%:n paikkeilla.
        Korkeampi kuitenkin kuin persuilla.


    • sprhoitaa

      Spr avustustyöntekijän kertomaa,

      Matut saa rahaa 2600 aikuinen ja lapsi vajaa tonni, siis maksetaan setelirahana tai pankkitilille. Päälle tulee ilmainen asunto, vaatteet, terveydenhuolto, ruoka ja muuta esim ilmaiset pyörät maksetaan.
      Osaako kukaan laskea paljonko kanta suomalaisen pitää tienata päästäkseen tuohon.

      • Anonyymi

        SPR:n avustyöntekijä valehtelee tai on keksitty henkilö.

        Persujen valepropaganda on vastenmielistä.


    • paskaaaaaaaan

      Joku vielä sanoo että velkaa on niin paljon ettei paskaan tarvitse taipua niin sillon sitä vasta tarviikin. 3 vuorotyö....hyi vittu. Hahahahaha....buuu

    • sdhhd

      Joku kerran sano mulle suoraan että minua ei kiinnosta mitkään työt niin mitäs sitä itselleen valehtelemaankaan. Kuitenkin se tekee niitä paska hommiaan niin en ymmärrä miks. Ota nyt hyvä mies loparit :D

    • hsehgr

      Tälläsen ihmisen kans joka ihan suoraan sanoo ettei kiinnosta mitkään työt ei tarvii olla missään tekemisissä. Se on selvä se :D

    • Anonyymi

      Suomen toimentulo laki on eduskunta säätänyt ja se on kaikille sama.

    • Anonyymi

      Matu saa kaikkeen rahan minkä kertoo olevan tarpeen . Sosiaalitäti ihailee nuorukaisia joilla on elämää ja tarpeita edessä . Ihania nuoria niin elinvoimaisia että hmmm ?

      • Anonyymi

        Samaa valhetta jauhetaan vuodesta toiseen.

        Persujen valheisiin uskoo koko ajan vähenevä määrä äänestäjiä.


    • Anonyymi

      Eivät uskalla kertoa mitä kaikkea matut saa , koska Suomalaiset löisivät sillä paikkaa perseensä penkkiin ja vaatisivat samaa, on senverran suuret summat kyseessä.

    • Anonyymi

      Kovasti politikot väittävät että saavat saman verran kuin kaikki muutkin mutta kun katsoo miten elävät, autoilevat ja pukeutuvat niin en oikein usko tätä...

    • Anonyymi

      Ennenkuin nettona tuollaisia rahoja jää palkasta käteen, pitää olla melkoisen hyvä bruttopalkka.

      Tämän takia koko sosiaalitukijärjestelmä ja siihen liittyvät rakenteelliset muutokset on laitettava uusiin puihin. Suomella ei todellakaan ole varaa tällaiseen toimintaan.

      Tämän lisäksi tulee vielä vihervasemmistolaisen hallituksen tekemät rahalahjoitukset ympäri maailmaa ja eu-tukiin sekä ties mihin diibadaabaan, niin puhutaan tämän idiotismin/ismin/ideologian kuluista, jotka ovat vuositasolla vähintään n. 20mrd euroa. Siinä on hyvä viritellä Suomeen sote-sotkuja, nostaa veroja ja samaan aikaan supistaa palveluita lapsilta, vanhuksilta, sairailta ja vammaisilta.

      Tämän hallituksen tuhoja on enää vaikeaa korjata. Siinä on tehtävää vuosikymmeniksi nykyisille ja tuleville veronmaksajasukupolville. Voi olla, että tilanteen pystyy pelastamaan vain sisällissota ja/tai vastaava taloudellinen romahdus, jolloin katsotaan yhteiskunnassa, mikä on tärkeää ja mikä on turhaa. Kaikkeen ei raha riitä. Se veronmaksajien kustantama.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe