Karstulan veroprosentti nousee taas

Veropakolaiseksikoalan

Nythän kunnassa napsahtaa. Virkamiesjohto ja kunnanhallitus valitsi itselleen helpon tien ja päättivät nostaa veroprosenttia 1,5% (20 % > 21,5 %:iin). Lisäksi jättivät rikkaat rauhaan olemalla nostamatta rakentamattomien tonttien veroprosenttia ylöspäin.

Noin kun tekevät saa kokematon virkamiesjohto jatkaa meidän kuntalaisten rajojen törsäilyä edustiskuluihinsa ka isoihin palkkoihinsa.

Olisivat nyt ensin hakeneet säästöjä kuluista ja sen jälkeen maltillinen nosto veroprosenttiin.

33

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tossuperäläinen

      Tämä veroprosentin nostohan ei kosketa kunnan kepun syrjäkylien kunnanvaltuutettuja, koska heidän tulonsa koostuvat metsistä ja maataloustuista. Niistä ei makseta kunnallisveroa. Kaiken lisäksi kunnan edustajat työntävät urakalla kunnan rahoja mm. kuuskaistaan ja muihin huuhaa hankkeisiin, koska he eivät itse joudu niihin osallistumaan. Karstulanseutu oy on myös uppoamaton kaivo , johon kaadetaan kunnan rahaa vastikilaisten ja kangasaholaisten valtuutettujen toimesta kunnan rahoja.

      • Lyypekki

        Se on sitten paikkakunnan vaihto jos ensivuonnakin veronousee ,nyt ihmiset muuttamaan


    • Syrjämäki

      Ei saa unohtaa että myös syrämäen valtuutetutkin on kehittämisyhtiön isoja pönkittäjiä!

      • tossuperäläinen

        Tukijusseilla on kuitenkin enemmistö ja myös päätösvalta. Turnipsijussilta aksel katkes, paskalla se hitsataan, sanoi haukilahden eemeli aikanaan. Sitä en tiedä, kuka on Syrämäen valtuutettu.


    • Kaukokauko

      Mikäli näin on, niin 7,5 % korotus kunnallisveroon tuntuu kohtuuttomalta. Ja tämä ei tule jäämään ainoaksi korotukseksi: valokuitu laukeaa kuin vesitorninmäen mies, ja siitä lankeaa mukavat vastuut kunnalle. Tulevat investoinnit pitää myös rahoittaa: koulu, terveyskeskus, vesilaitos jne. Mukavaa kuitenkin, että jäähallille taas junailtiin rahaa. Hirvittävän tärkeä kohde.

    • Mitäkummaa

      Mitäs rahhaa jäähalli on nyt saannu?

      • tossuperäläinen

        Pitää myös huomioida karstulan kehitysyhtiö, jolla on velkaa enempi kuin kunnalla ja kun ne laukeaa, niin kunta joutuu valtion holhoukseen. Silloin kepulaiset tukijussit vasta nauraakin, kun tuista ei tarvitse heitin maksaa lisäveroja.


    • KonkkaKypsä

      Eipä päättäjien tarvi pelätä että tänne tulee uusia asukkaita tällämenolla ,taitaa käydä porukkakato Karstulassa lähivuosina.

    • kangasaholaine

      Pääasia on , että kepulaisten maataloussiipi saa tukea kunnalta riihen ja tallin korjaukseen syrjäkylillä.

    • NoVoihanHelv

      Veroäyrin nouseminen oli tiedossa jo silloin kun puuhamiehet alkoi touhuamaan tuota kaikille niin tuottoisaa yrittäjäveetoista areenaa.Muistini mukaan se meni noin. On hauska lukea noita kirjoituksia kun alkoivat suunnittelemaan ja rakentamaan areenaa.
      Puuhamiestenkin kannattaa lukasta läpi nuo kirjoitukset muistin virkistämiseksi.

      • tossuperäläinen

        Areenahan tarvittiin oikein porstuan kanssa, kun muutama kunnan kepulainen poliitikko harrastaa lätkän peluuta, jos sitä nyt voi pelaamiseksi sanoa.


      • Ulkopuolelta

        Eikös ne ole pitkälti kokoomuslaisia puuhamiehet!?


      • tästäontieto
        tossuperäläinen kirjoitti:

        Areenahan tarvittiin oikein porstuan kanssa, kun muutama kunnan kepulainen poliitikko harrastaa lätkän peluuta, jos sitä nyt voi pelaamiseksi sanoa.

        Kokkareita 6-0.
        Varsinaisia talousneroja.


      • Sivusta

        Niin, se on kokoomuslaista laittaa omat virheet toisten piikkiin.


      • tossuperäläinen

        Kyllä kepuleilla oli määräenemmistö valtuustossa, kun areenasta päätettiin. Ei muilla puolueilla ole ollut nokan koputtamista päätöstä tehtäessä.


      • Kauempaa

        Ehkä niin, mutta eiköhän takuuhenkilöt ole ainakin jotenkin kokoomuslaisesti ajattelivia, jotka olivat tärkeitä hallihankkeen eteenpäin viennissä. Sekä lisäksi ainakin valtiovallan puolelta avustusasiassa joku, joka on nykyisin nykyisin Europarlamentissa oleva kokoomuksen toivo . Sinuhe ilmeiisesti avusti asiaa taholtaan myös, kyseisen puolueen jäsen. Eli ihan kokoomuslainen tapa toimia, kadetaan toisten niskaan omat virheet.


      • tossuperäläinen
        Kauempaa kirjoitti:

        Ehkä niin, mutta eiköhän takuuhenkilöt ole ainakin jotenkin kokoomuslaisesti ajattelivia, jotka olivat tärkeitä hallihankkeen eteenpäin viennissä. Sekä lisäksi ainakin valtiovallan puolelta avustusasiassa joku, joka on nykyisin nykyisin Europarlamentissa oleva kokoomuksen toivo . Sinuhe ilmeiisesti avusti asiaa taholtaan myös, kyseisen puolueen jäsen. Eli ihan kokoomuslainen tapa toimia, kadetaan toisten niskaan omat virheet.

        Sitä on vaikea todeta, mitä kukin valtuutettu ajattelee. Minun mielestäni valtuutettu ajaa ensin omaa etuaan, sitten omaa etuaan, sitten sukulaistensa etua, sitten tuuttujensa etuja. Vasta tämän jälkeen tulee puolueen etu ja viimeksi äänestäjän etu. Mutta siitä ei pääse mihinkään, ettei kepulit voi päättää, miten hakuavat, kun heillä on enemmän valtuutettuja kuin muilla puolueilla yhteensä. Kepuleissa kylläkin on sippiläläisiä liberaaleja, pekkarismia ja alkiolaista väyrysläisyyttä ja vielä kiäriäläisyyttäkin.


    • Häpeä

      No sittenhän he kantaa vastuunkin virheistään,miehet riviin järjesty,vai onko miestä ilmottautua?

    • hölmöläiset

      Jostakin ne tulevat valokuidun rakentamisesta aiheutuneet maksut ja lainatakaukset on maksettava. Konkka häämöttää verkkoyhtiötä. Meillä on millä mällätä sano kunnanjohtaja.

      • Valorahatpelastus

        Minkähän takia veroprosenttia pitää nostaa näin reippaasti, jos on "millä mällätä"?


      • oger

        Tuskimpa uusi kunnanjohtaja on syyllinen kuntamme huonoon tilaan ja ohjaamiseen joka on jatkunut jo moni monia vuosia.


    • JänkhäJoonasko

      Eikö ensin pitäis keventhää kulurakennetta ja karsia budjettia ja vasta sen jälkeen kerätä lishää rahhaa. Nyt mennään vanhhal kaavalla ja juuaa kahvia pitkillä tauoilla himmelin kahviosa

    • Ymmärtämätön

      Mitenkhä vois olla syyllinen jos ei ymmärrä...

    • EräperänOrginaali

      Pieni veronkorotus takaa sen, että saadaan yrittäjävetoisen areenan sauna kuumaksi ja miksei makkaraa ja janojuomaakin. Siellä on hyvä pohtia ja tehdä päätöksiä kunnan parhaaksi. Näin saadaan halliin lisää elämää ja ääntä. Viisaita päätöksiä ja hyvää johtajuutta osoittavat nämä meidän uudet valtuuston- ja hallituksen puheenjohtajat. Heistä kuullaan vielä valtakunnankin tasolla.

    • ihanankallista

      Onhan ne maksettava kukkenheimit sun muut...

    • rukkasantti

      Tapahtumatorin ja areenan porstuan laajennus vaatii lisärahaa.

    • tYMPII

      ÄLÄKÄÄ nyt kerralla nostako Karstulan veroprosenttia 2,5:llä prosentilla.Tämä on se keino,jolla karkotetaan täältä pois ihmisiä ja muuttajia on turha odotella!!!!!!Yhdyn siihen,että UUDET PÄÄTTÄJÄT meinaavat muka kerralla korjata Karstulan talouden.EI SE KUULKAAS NIIN MENE,KOHTA TAAS UUTTA KOROTUSTA VAILLA.Olisi pitänyt tehdä se korotus jo kauan sitten ja maltillisemmin.Kunnanjohtaja Hakala ehdotti yhtä prosenttia,joka tuntuu loogiselta.MUISTAKAA PÄÄTTÄJÄT,ETTÄ AHNAUDELLA ON KAKKANEN LOPPU.Harkitkaa korotuksen määrää,kiitos.

      • Gjkorezzde

        Niiin se vero nousee 7,5 prosentilla.


    • tossuperäläinen

      Veroja on korotettava riitävästi, jotta syrjäkylillä oleville tukijusseille saadaan kuuskaista ja pikitiet. Hehän nauttivat tukiaisista, joista ei tartte maksaa veroja.

    • kittiläntiellä

      Päättäjien sidonnaisuudet pitää julkaista yleisessä tietoverkossa (kuntalaki). Merkittävät varallisuudet, osakkuudet yrityksissä ja yhtiöissä on ilmoitettava kahden kuukauden kuluessa valinnasta. Ovatko kunnan päätökset laillisia kun em. jääviyksiä ei ole huomioitu ?

    • tossuperäläinen

      Kun hieman katselee valtuutettujen ammatteja ja verokalenteria, niin huomaa, että valtuutetuthan nostaa suuremmaksi osaksi pääomatuloja. Näinhän heille on helppoa nostaa veroäyriä, kun se ei lalahda omaan nilkkaan.

    • tuetoneero

      Minua ihmetyttää, miksi kirkonkylän työtätekevät ihmiset yleensäkin valitsevat valtuustoon ns. maanviljelijöitä. Eihän ne aja työtätekevien asioita valtuustossa, vaan omia , sukulaistensa ja tuttujensa etuja. Työtätekevien palkannauttijoitten veroja he nostavat häikäilettömästi, koska itse eivät harrasta kunnallisverojen maksua lainkaan.

    • vieraaltakylältä

      jäähallissa ihana kioskinpitäjä,niin sympaattinen ja haluttava...Joten lisää rahaa halliin vaan että tämä soinin söpöläinen pysyy..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      333
      3739
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1448
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1270
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1254
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1211
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe