Sentido Graceland Khaolak Resort & spa

lämpimääntammikuussa

Onko kokmuksia tuosta hotellista? Vähän mietityttää sijainti ja onko hotelli hyvä, kun aika vähän löytyy suomalaistn kokemuksia? Viikko olisi tarkoitus olla ja toinn viikko jossain muualla Thaimaassa mieheni kanssa..

3

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vamosala

      Ei juuri tästä hotellista mutta alue on tuttu. Ihana rauha, kaunista ja pitkää rantaa molempiin suuntiin. Kuitenkin mielestäni hyvä idea olla toinen vko jossain muualla.

      Miinuksena toki pitkähkö matka keskustaan, jos siellä haluaisi käydä.

    • Preferinsta

      Vietimme viime talvena kaksi viikkoa tässä hotellissa (olemme aikuinen pariskunta).

      Hotelli oli erittäin siisti ja rauhallinen, isosta koosta huolimatta rakennukset oli hyvin väljästi sijoitettu vihreyden keskelle. Lobby oli hulppea, ehkä hienoin koskaan näkemäni. Huoneet tilavat ja siistit mutta eivät mitään erityisen luxusta.

      Muut vieraat olivat enimmäkseen ranskalaisia (Kappa Club) ja aasialaisia, vain muutama suomalainen.

      Parasta hotellissa oli meidän mielestämme oli monipuoliset liikuntamahdollisuudet, esimerkiksi squash- ja keilahallit, tenniskenttä, kuntosali. Lisäksi oli järjestettyä thai-nyrkkeilyä, rantalentistä, rantajalkapalloa, vesilentopalloa, vesijumppaa ja aamuisia joogatunteja rannalla.

      Huonoina puolina oli hyvin syrjäinen sijainti. Hotellin lisäksi alueella ei ollut juuri mitään. Erityisesti harmitti kunnon kaupan puuttuminen, josta olisi saanut esimerkiksi hedelmiä. Hotellilla oli kyllä oma kauppa, mutta sieltä sai lähinnä vain juotavaa ja keksejä. Bang Niangiin / Khao Lakiin oli järjestetty kuljetus lavataksilla muistaakseni kaksi kertaa päivässä (varaus etukäteen) eikä taksikaan paljon maksanut, mutta matka kesti 20 minuuttia. Eipä sielläkään mitään ihmeitä ole, mutta olisi silti ollut mukava käydä vähän useammin muuallakin kuin hotelialueella.

      Aamiainen oli oikein monipuolinen ja hyvä, toisin painottui aasiaisiin ruokiin ja oli melko samanlainen päivästä toiseen.Lisäksi oli teemaillallisia, joihin emme osallistuneet mutta jotka näyttivät oikein hienoilta isolla nurmikentällä. Hotellin vieressä rannalla on kolme thai-ravintolaa, joissa söimme iltaisin varpaat lämpimässä hiekassa upeita auringonlaskuja ihaillen. Ja kaikki ruoka oli niin hyvää ja edullista. Nämä illat ovat ihan parhaimpia muistojani tältä lomalta.

      Hotellin allasalue oli mielestäni melko pieni ja ahdas hotellin huonelukumäärään nähden, ja välillä ruuhkainenkin, varsinkin jos paikalle sattui paljon leikkiviä lapsia. Parhaat paikat oli tietysti varattu heti aamusta. Varsinaisesti lapsiperhehotellina en tätä pitäisi, vaikka heitäkin siellä oli ja jotain ohjelmaakin muistaaksi järjestettiin.

      Jos allas-alue olikin ahdas, rannalla oli yleensä aina tilaa ja vapaita aurinkotuoleja. Ja rantahan on upea, aivan vieressä. Lähellä oli joitakin hotelleja mutta nekin matkan päässä. Upeat mahdollisuudet päivittäisiin kävelyretkiin pitkin (autiota) hiekkarantaa…

      Toiseksi viikoksi vaihdoimme huoneen josta oli pääsy suoraan altaaseen. Se oli hotellialueen toisella puolella, jossa oli lisää kapeita uima-altaita (ei varsinaista allasaluetta), mutta tälle puolelle huonetta ei koskaan paistanut aurinko.

      Yhteenvetona: Hotelli on hyvä, jos haluaa viettää mukavan, rauhallisen, rentouttavan ja hyvän mielen loman, johon uimisen ja auringonoton lisäksi mahtuu myös liikuntaa. Hotelli on huono, jos haluaa bilettää tai muuten nauttia railakkaasta huvielämästä.

      Kysy lisää, jos jokin kiinnostaa!

    • Taas_menossa

      Olemme eläkeläispariskunta ja olimme hotellissa pari vuotta sitten kaksi viikkoa.
      Edellisen vastaajan kanssa olen samaa mieltä rannan ihanuudesta ja hotellialueen siisteydestä.
      Jotenkin tuntui, että suurelta osin suunnattu ranskalaisille, joita olikin paljon. Naapurimaamme asukkaita oli jonkin verran, mutta ei mitenkään häiriöksi. Kiinalaisia yhden yön asujia oli aikaisella aamiaisella ihan meteliksi asti. Suomen kieltä kuului toisen viikon puolivälissä.
      Meille Khaolakin keskusta oli tuttu entuudestaan, joten siellä ei tarvinnut käydä kun markkinoilla.
      Hotellin etäisyys ei häirinnyt. Haimme rauhallista hotellia.
      Huone oli jonkin verran pimeän tuntuinen ja siivoojan perään sai huudella pyyheliinoja ja kylppärin mattoa ja vesipulloja. Riippuu tietenkin huoneen sijainnista, mutta meille siivooja tuli aina myöhään iltapäivällä, kun olimme jo tulleet rannalta.
      Viime vuonna ei vaan tullut mieleenkään mennä siihen hotellin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1134
    Aihe