Työttömille hyväksikäyttö toiminta

lioosllas

Kuntouttava työtoiminta ei kuvaile työttömän kuntousta ja työsuhteen solmimista. Hyväksikäyttö toiminta sopii parhaiten joka on ilmaistyövoimaa 9 eurolla. Aktivointiin tehtäisiin hyväksikäyttö suunnitelma jonka tekisi sosiaalityöntekijä tai tai te-toimiston. te-toimistot siiryvät maakuntiin. nämä heikompi osaiset työttömät joutuvat hyväksi käytetyksi viranomaisten silmissä. voidaan kilpailuttaa millä hinnalla työtön aktivoidaan tai ihmiskaupataan orjiksi.

22

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raskasta

      HAH HAH, 'ilmaistyövoimaa 9 eurolla' työttömyyskorvaus asumistuki toimeentulotuki.
      Suomalaista orjuutta, heh heh.

      • 341

        Tuosta puuttuu työmarkkinatuen korotusosa jota maksetaan 200 päivän ajan ja matkakulutkin korvataan ja kaiken lisäksi elämän laatu nousee kun ei tarvitse tappaa aikaa kotona.


      • kehitänmielumminitseäni

        Elämänlaatu ja mielenterveys huononee, kun pitää tappaa aikaa tekemällä ei-mitään mm. pirinistien ja mielenterveysongelmaisten, sekä muutamien terveiden keskellä.

        Itse olen kieltäytynyt k.o toiminnasta ja pysynyt näin mieleltäni terveenä. Salilla käyn 4-5 kertaa viikossa.

        En tue sitä ajatusta, että joku siitäkin käärii taskuunsa yhteiskunnan, valtion tuet, että ottaa "valvottavakseen" x tuntia päivässä työttömiä johonkin homeluukkuun juomaan kahvia ja tuhlaamaan melkoisen monta prosenttia valveillaoloajastaan täysin hyödyttömään toimintaan, tai siis käytännössä tekemättömyyteen. Elleivät sitten keksi järjestää pupuleikkejä ja muuta alentavaa.

        Mielummin jätän rahoittamatta näitä yhdistyksiä ja heidän pomojaan valtiontuella, sillä minun osaltani he eivät niitä rahoja tule niin kauaa näkemään, kun en itse mene tuhlaamaan kuntouttavan pajalle sitä x tuntia päivässä. Keksin varmasti järkevämpää, itseäni kehittävää tekemistä silläkin tuntimäärällä viikossa.

        Jopa pelkkä kotona makoilukin on työttömän omalta kannalta ajateltuna järkevämpää, koska ainakaan sen itseisarvo ei ole mielenterveydelle yhtä negatiivinen, kun terveen sijoittaminen moniongelmaisten alkoholistejen ja pirinistien sekaan ilman mitään päämäärää, tekemistä, palkkaa, tai porrasta eteenpäin työelämään.


      • Ovatko.ansainneet

        Takuueläkeläiset eivät ole tehneet mitään eläkkeensä eteen asumistuki muut tuet. Monilla metsäomaisuutta ja osakkeita ja veronmaksajat maksaa näille lusmuille ylöspidon.


    • hahhahhahh

      Hah hah hah heh heh heh. Joo menkää tohon vaan jos kiinnostaa hah hah.

    • sesehr

      Ottakaa työttömänä sitten lainaa jota ei saa hah hah hah heh heh...joo vittu.

    • hahhahhahaa

      Ihan sama mitä joku sanoo mistäkin hah hah hah heh heh heh joo vittu. Senku sanotte mutta mitään se ei auta hah hah hah heh heh heh joo vittu.

    • KeinotOnTulonjakoon

      Työttömien tulee perustaa työttömien kodinturva joukot.
      Muuten , kuten nyt, työttömiä kyykytetään ja halveksitaan.
      Mutta, kun on hyvin järjestäytnyt ja hyvin aseistautuneet kodinturva joukot, niin puheet ja tulonjako alkaa heti toimia !

      Ja vastaavasti ne lampaan tavoin käyttäytyvät työttömät uhrataan , markkinatalous ristille....

      • SinulleKeino

        Tai sitten voit mennä töihin, jolloin sinun ei tarvitse olla kyykytettävänä.


      • fdsaddasdsfdf
        SinulleKeino kirjoitti:

        Tai sitten voit mennä töihin, jolloin sinun ei tarvitse olla kyykytettävänä.

        Sä voit mennä vetämään lastasi pulkassa!


    • Kyykmannin_broidin_setä

      Vituttaako?

      Mitäs sössit. Olisit hakenut uskottavasti töitä, niin et joutuisi nyt kyykkäämään.

    • buaaaaaaaah

      Öhöhhöhöhöhöhahhahahaabuaaaaaaaaaaaaaaaahhh :D :D :D

    • työnnähanuriin

      Ketä kiinnostaa onko joku töissä vai ei öhöhöhööhahahahahahahbuaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh :D: D :D. Työnnä Helsinki hanuriis buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhHHHHHHhahahhahahahahhaa.

    • hemppa-vaan

      Monet eivät näytä tajauavan mitä kuntouttava työtoiminta itseasiassa on. Se on sosiaalitanttojen luomus siivota roskaväki pois keskustoista ja puistoista valvottuihin paikkoihin. Kuntouttava työtoiminta ei ole työllisyysttä edistävä palvelu, vaan sosiaalipalvelu johon on osallistuttava karenssin uhalla tai toimeentulotuen alentamisen uhalla.

      Joo sosiaaliväki on päässyt toteuttamaan märän unelmansa rokaväettömästä paikkakunnasta ja ovat siinä onnistuneet. Asia on myös loistavasti hoidettu, kun kaikki luulevat että kuntouttavalla työtoiminlla olisi jotain tekemistä työllistymisen kanssa. Mutta ktt on täysin kurjien kansalaisten siivoamista pois eliittiväen silmistä.

      • taa-hemppa-tässä

        Keitä sitten ovat nämä sosiaalitädit ja heidän takanaan olevat roskaväkeä kyttäävät kuntalaiset. Usein nämä henkilöt kuululuvat uskonnollisten järjestöjen ja organisaatioiden piiriin. Ja pysyvät asemissaan koska he ovat merkittävä määrä väkeä ajatellen kunnallisia ja valtiollisia vaaleja.


    • dsfhfgh

      Sitten luullaan että kaikki ilman työtä olevat olisi jotain juoppoja...Noo ihan kun työssä käyvissä ei olis samaa vikaa kun on millä mällätä. Ei paljoo työttömän rahalla ryypätä saati tehdä paljoa muutakaan :D Mitä sinä tekisit yksin asuvana jos saisit kämäsen tonnin kuussa tukia ja vuokra menee niin etpä mitään. Ei siinä paljoa tulevaisuutta rakennella. Turha puhua mistään muutoistakaan kun näillä hiluilla se ei totetudu sitten kilin millään :D Saahan sitä puhua mutta kun puheeksi se vain jää jos halusi tehdä itsensä tyhmäksi :D

      • asdadsad

        No se viimesijaisella etuudella oleva työtön joka ryyppää, ei luonnollisestikaan paljon syö, koska raha ei molempiin riitä.

        Rahansa ryyppäävät tunnistaa kyllä siten joukosta aika pikaiseen jo pelkän olemuksen kautta. Ero on melkoisen näkyvä pelkästään työttömyyden rasittamaan, muuten terveeseen tyyppiin.

        Laki tosin sumputtaa kaikki pitkäaikaistyöttömät suoraan samaan kastiin, ja juopot, narkkarit, sekä terveet tungetaan valvottuihin tiloihin karenssin uhalla pelkän työttömyyden keston perusteella - tai ainakin yrittävät.

        Siinä on sitten kuntouttavan pajalla semmoinen yhtälö, että juopot ja narkkarit, jotka sinne on pakotettuna tungettu ilman päämäärää, eivät hyödy toiminnasta mitään. "Palvelun" järjestäjä kyllä pummina kuittaa yhteiskunnan tuet valtiontukina sun muina järjestämästään "toiminnasta", eli siitä, että tarjoavat tilan jonne työttömän on pakon edestä määrätty saapuvan x tuntia päivässä tuhlaamaan aikaansa.

        Sen sijaan terveille palvelu on vielä huonompi kuin juopoille ja narkeille, jotka eivät siitä mitään hyödy. Heidän kanssaan kuntouttavan pajalle pakotetut terveet suorastaan kärsivät k.o palvelusta, josta on pelkkää haittaa heidän mielenterveydelleen moniongelmaisten ja sairaiden sekaryhmässä.

        Koko hommassa ei ole järjen häivää. Kolmas palvelun järjestävä osapuoli kuittaa yhteiskunnan tuet, jotka voitaisi käyttää suoraan palkanmaksuun eri työprojekteissa ym. näille työttömille, jotka sinne kuntouttavan pajalle nyt karenssin uhalla pakotetaan tuhlaamaan aikaansa.

        Kukaan palveluun pakotettu ei siitä mitään hyödy henkilönä, ajatteli sitä sitten elämänhallinnan kannalta tai työllistymisen kannalta, tai mielenterveyden kannalta. Hyötä on plusmiinus nolla, terveille useimmiten jopa negatiivinen. Ainoa hyötyjä on palvelun järjestäjä.


    • alaoooa

      Hesarissa tänää 14-10 työttömyysturva katkolle Kuten Ossille joka on röyhkeästi työtön valtion rahoilla on eläminen saatava loppumaan te-toimistosta löytyy paljon röyhkeästi olevia työttömiä juovat kaljaa kuluttavat aikaansa kauppaliikeiden penkeillä. te-toimistosta löytyy ennätyspitkiä sosiaalitukien varassa eläneitä työttömiä jotka ovat olleet peräti 40 vuotta tekemättä mitään Ossi on nuori on nauttinut pitkää sosiaalitukia ja elänyt ilmaiseksi valtion rahoilla

    • tonnienerot

      Mitenkäs se keskustan mainostama yksilönvapaus valita totetuu noissa työttömiin kohdistetuissa työllistämis suunitelmissa työttömyys korvauksia vastaan ,kun yksilön vapauteen kuuluu vapaus pyytää töstään oikeudenmukaiseksi katrsomansa korvaus ja työmarkkkinoiden palkkatasoja vastaavaa palkkaa? Ei taida olla edes yhden vertaisuus periaatteen mukaiset pyrkimykset ,sillä sosiaalietuudet eivät ole yhtäläiset kaikille.

      • tuppilauta-matti

        Vaalisuma lähestyy ja puolueet tarvitsevat ääniä, nyt yritetään pestä mustaa valkoiseksi esim. tuppilauta mattia lainatakseni
        ”Nyt ei valita puolia vaan yhteinen suunta”.
        Tarkoittaneeko, että työttömiä pitää lyödä alistaa, kyykyttää, orjuuttaa oikein vielä ankaremmin ja yksissä tuumin. No tämähän on jo todellisuutta ja kaikkien puolueiden toimesta, mutta tämä nyky hallitus on potenssiin sata tässäkin kyykytyksessä.

        https://www.verkkouutiset.fi/matti-vanhasen-vaalimanifesti-suomi-ei-saa-jakaantua/


    • Steinbec

      Kyllä Suomi on jakautunut jo. Juna oli ja meni. Kun poliitikko puhuu noin, niin poliitikko tarkoittaa maahanmuuttajia, ei köyhiä. Suomi on täysin jakautunut, parillakin tapaa. Ensin suvakeihin ja nuiviin, ja sitten keskiluokkaan ja työttömiin.

    • dynjdk

      Työtön on niin hyödytön olento, ettei sitä kerta kaikkiaan pysty käyttämään hyväksi. Suurinta mahdollista hyväksikäyttöä on työttömän kompostointi kukkamullaksi.

      Työttömän pitäisi olla riemuissaan, jos joku todella tarjoaa hänelle mahdollisuuden leikkiä työntekijää. Se on hyvää vaihtelua kotona kaljoitteluun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe