Ruoka- ja juoma-asiat

Porkkanaonhyvää

Kokemuksia ja vinkkejä ruuista, juomista, jälkkäreistä, ravintoloista, kahviloista, baareista, kuppiloista, kippoloista, snägäreistä, pizzerioista, kotikokkauksesta, mitä nyt teille ruoka- ja juomapuolelta mieleen tulee kun otsakkeena on Kanariansaaret. Mitä siellä syöt ja missä?

102

1308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaihtelee Banaanipizzasta pippuripihviin ,kiinalaisesta paikalliseen.

      • Donjohn1

        Tripadwisorista ranking


    • Juomina vesi olut viinit,kuoharit brandyt konjakit kahvit j.n.e.

    • Paikat, paremmista snagareihin kaikki käy ,tilanteen myötä.Näitä riittää.

    • Fuerteventurasun

      Suosikkiravintolani Fuerteventuralla on Vista Lobos. Se sijaitsee Corralejossa, rannalla, ja sieltä on kauniit näkymät merelle ja nimensä mukaisesti Lobos saarelle. Kanarialla nautiskelen merenantimista, ja kyseisen ravintolan tarjonta on hyvää, herkullista ja tuoretta olipa kyseessä erilaiset kalat tai äyriäiset. Lanzarotesta pääsee Fuerteventuraan helposti laivalla, ja jos sen retken teette, käykää syömässä Los Lobos ravintolassa. Ruokaan ja näkymiin tuskin petytte.

      • soutu.vene

        Hyi hyi, eihän fisuja ja mariscoja uskalla syödä, sillä ne uivat ruskeassa kakkavedessä. Mene suomibaariin syömään lihaballeroita, niin teen minäkin. Teneriffan rannat ovat saastuneet.


    • Kerttusetä

      Ravintola Kupatipannu Pläya del Inglesissä. Erinomainen ruoka ja hyvää seuraa. Hyvä syy matkustaa Inglesiin.

      • Matkamies1017

    • 8Uy554

      Puerto Ricon ostarissa on ravintola San Miguel. Kannattaa mennä aikaisin, että saa hyvällä paikalla olevan pöydän. Ruokailun jälkeen voi siirtyä yläkertaan Pappatunturibaariin kuuntelemaan kovaa laulavia karaokejäbiä.

    • Ryyppäänhotellissa

      Parasta on vaan hakea halpaa kaljaa marketista ja ryypätä se hotellihuoneessa. Hernekeitot tuodaan kotomaasta ja syödään kylmänå suoraan purkista.

    • onhannäitä

      Inglesissä on 1000 ja yksi ravintolaa. Parhaasta päästä ehkäpä...Elliot mode, River taberna, Canaria house...jne....

    • niihhh

      Paras kalaruoka syödään kyllä Suomessa. On tuoretta ja saasteetonta. Teneriffalla en koske kalaan. Sinne muualta tuotu pakastekala ei käy ja rannoilta pyydetyt on lilluneet kakkavedessä.
      Liian vähän arvostamme omaa lähiruokaamme ja luulemme, että on hienonpaa hifistellä niillä ruuilla. Mutta makuja on monenlaisia, eikä auta käydä ruoka-asioista kättä vääntämään.
      Jokainen olkoon tyytyväinen valintaansa ja syököön hyvällä ruokahalulla., kun on kerran ruokaa, mitä syödä.

      • Poika.nimeltä.Päivi

        Ruoka on yhdentekevää, kunhan seura on kelvollista. Syön vaikka sillisalaattia tai maksalaatikkoa, kunhan tarpeeksi kuuma latinopoika sitä uikkareissa mulle tarjoaa. Olen valmis luopumaan kiltin pojan imagostani heti parin kaljan jälkeen kunhan siis seura on oikeaa. Kuuma latinopoika, kossuhuikka ja syntinen Inglesin yö. Täydellinen hekuman huippu. Ruoka on siinä hekumassa sivuseikka.


      • Chaxiraxi

        Teneriffan kalat ovat yhtä syömäkelpoisia ja puhtaita kuin muuallakin Kanarialla, ja vaikka pakastettua kalaa saarilla yleisesti käytetään, on esimerkiksi Puerto de la Cruzissa useita paikkoja jossa kala on taatusti paikallista ja tuoretta. Naistenlehden palstan hysteerikot väittivät leväkukintoja lähestulkoon paskaksi ja oli miten oli, niin ravintoloihin päätyvää kalaa ei rannoilta pyydetä vaan syvemmältä.

        Ravintoloiden paremmuudesta keskusteleminen on hieman niin ja näin, sillä kokemus ruuan, paikan ja palvelun suhteen on aina subjektiivinen. Kansalainen A saattaa hehkuttaa jotain ravintolaa maasta taivaisiin, mutta samassa paikassa samana päivänä ruokaillut B saattaa olla toista mieltä. Nettiarvosteluihinkin kannattaa suhtautua varauksella, sillä makuja on monia ja osa arvioinneista saattaa olla mainosmielessä tekaistuja.

        Ravintolat ja niiden tarjonta on siis monesti täysin subjektiivinen kokemus, sillä esimerkiksi itse en hehkuttaisi montaakaan naistenlehden palstalla mainittua ruokaravintolaa. Kokolailla keskivertaisia tai ihan tavallisia turistikuppiloita siellä hyviksi mainostetaan, Aktiivit, nämä pitkämatkalaiset, eivät juurikaan ole esimerkiksi guachinche ravintoloista kertoneet, vaikka ne ovat suoranaisia ruuan ystävän helmiä.

        Oma vinkkini Puertoon ja muuallekin Kanariaa on, että menkää pieniin, sivukujalla oleviin ja paikallisten kansoittamiin, pelkiltä baareilta näyttäviin paikkoihin niin yllätytte. Monessa tuollaisessa tarjoillaan myös lämmintä ruokaa joka voittaa 100-0 turistiravintoloiden tarjonnan. Jos ei ateriaa, niin ainakin niissä saa hyviä tapaksia ja lasin viiniä edulliseen hintaan. Missä canario, siellä hyvä ja edullinen ruoka. Kannattaa tämä mielessä pitää.


      • Kulinaristiko

        Eikö kannattaisi mennä ravintolaan mistä pitää ja syödä ruokia mistä pitää. Hienostelu erilaisuuden kohdalla ei sovi kaikille. Siksi itsekorostukseen keskittyvä tekstisi on puutaheinää. Kaikki matkailijat ei pyöri halvimman ruoan perässä. Ei ole tarvetta. Haetaan myös elämyksiä. Niitä ei paikallisten räkälöistä löydy. Paikallista ja halpaa saa lähiön ostariltakin. Nykyään jopa monen maan kansalaisten tekemänä.


      • pannuonparas

        Juuri siksi mieluiten ravintola Kuparipannu. Koko kanarian paras ja tasokkain ravintola tasokkainen kokkauksineen.


      • pannunystävä

        Täsmälleen. Pannu on numero yksi.


      • pannuun

        Pannu tosiaan voisi kulovalkean tavoin levittäytyä kaikkialle kanarialla. Jopa kaikkialle maailmaan. Vapise mcdonalds Kuparipqnnu tulee.


      • Arepas
        Kulinaristiko kirjoitti:

        Eikö kannattaisi mennä ravintolaan mistä pitää ja syödä ruokia mistä pitää. Hienostelu erilaisuuden kohdalla ei sovi kaikille. Siksi itsekorostukseen keskittyvä tekstisi on puutaheinää. Kaikki matkailijat ei pyöri halvimman ruoan perässä. Ei ole tarvetta. Haetaan myös elämyksiä. Niitä ei paikallisten räkälöistä löydy. Paikallista ja halpaa saa lähiön ostariltakin. Nykyään jopa monen maan kansalaisten tekemänä.

        Paikallisten suosimat ravintolat ja muut ruokailupaikat ovat kaukana räkälöistä. Monet turistipaikat ovat lähempänä räkälää kuin kulinaristista elämystä. Kallis hinta ei välttämättä takaa edes abc laatua, eikä edullinen hinta tarkoita pelkkää mättöä ilman positiivista elämystä. Paikallisten ravintoloiden ja muiden palveluiden käyttäminen ei ole hienostelua. Hienostelua on hehkuttaa mukamas huippuhyviä ravintoloita ja kehua upeita ruoka-annoksia, vaikka todellisiin fine dining paikkoihin ei ole koskaan astunut vaan vain suomikuppiloihin tai muihin turistien korkeintaan semi hyviin ruokakeitaisiin. Hienostelua on karttaa paikallisten paikkoja.

        Painu takaisin annan kahvikuppiseuraan!


      • Sainruokamyrkytyksen
        pannuonparas kirjoitti:

        Juuri siksi mieluiten ravintola Kuparipannu. Koko kanarian paras ja tasokkain ravintola tasokkainen kokkauksineen.

        Jaa sama pannu jolla on tuomio ruokamyrkytyksistä ja vanhan lonkeron myymisestä?
        Jos ette halua ruokamyrkytystä niin ei pannuun kannata mennä


      • pannuonparas

        Voiko tuo pitää paikkansa. Olisiko linkkiä tuohon uutiseen. En usko sillä pannu on Inglesin paras ruokaravintola.


      • sieltätietoa
        pannuonparas kirjoitti:

        Voiko tuo pitää paikkansa. Olisiko linkkiä tuohon uutiseen. En usko sillä pannu on Inglesin paras ruokaravintola.

        Linkki löytyy Palmasin Käräräoikeuden sivuilta hakusanalla "kuparipannu"


      • pannunystävä

        Voiko tuo pitää paikkansa. En usko. Kuparipannu on niin tasokas ravintola, ettei siellä tuollaista tapahdu. Todisteet esiin.


      • TeeJotakin
        pannunystävä kirjoitti:

        Voiko tuo pitää paikkansa. En usko. Kuparipannu on niin tasokas ravintola, ettei siellä tuollaista tapahdu. Todisteet esiin.

        Ei mitään perää. Toivottavasti Aki nyt tekee rikosilmoituksen. Herjaus on jo niin törkeää.


      • Pannuoikeudessa
        pannunystävä kirjoitti:

        Voiko tuo pitää paikkansa. En usko. Kuparipannu on niin tasokas ravintola, ettei siellä tuollaista tapahdu. Todisteet esiin.

        Lue ne todisteet käräjäoikeuden sivuilta. Turha on myöskään kenenkään huudella rikosilmoituksen tekemisestä. Luulen että pannulaiset eivät halua että tulee julkiseen tietoon heidän bisnekset vanhentuneen lonkeron ja ruoan kanssa. Lisäksi omistajilla on menneidyydessään tuomioita joita he tuskin tahtovat julkisuuteen


      • Terveisiäkotipaikoilta
        TeeJotakin kirjoitti:

        Ei mitään perää. Toivottavasti Aki nyt tekee rikosilmoituksen. Herjaus on jo niin törkeää.

        Korhoset (Aki&Reijo) ovat hieman väärää sakkia tekemään rikosilmoituksia yhtään mistään. Täällä paikkakunnalla heidät tunnettiin lempinimellä kusettaja Korhoset. Heiltä meni firma nurin koska jättivät palkat maksamatta. Verovelkaa valtiolle oli 500 000 mummonmarkkaa. Nostivat rahat firmasta ulos ja muuttivat kanarialle verottajaa pakoon. Ihme ettei eu aikana saada perittyä rahoja Korhosilta pois.


      • Suskiiiiiiiii
        Terveisiäkotipaikoilta kirjoitti:

        Korhoset (Aki&Reijo) ovat hieman väärää sakkia tekemään rikosilmoituksia yhtään mistään. Täällä paikkakunnalla heidät tunnettiin lempinimellä kusettaja Korhoset. Heiltä meni firma nurin koska jättivät palkat maksamatta. Verovelkaa valtiolle oli 500 000 mummonmarkkaa. Nostivat rahat firmasta ulos ja muuttivat kanarialle verottajaa pakoon. Ihme ettei eu aikana saada perittyä rahoja Korhosilta pois.

        Hyvin heillä Canarialla taitaa mennä. Outoa ettei perintä toimi Canarialle.


      • zikaValehteleeAina
        Suskiiiiiiiii kirjoitti:

        Hyvin heillä Canarialla taitaa mennä. Outoa ettei perintä toimi Canarialle.

        Ei edes siellä voi periä zikasairaan pienipään keksimiä velkoja, onneksi!


      • vai.niin
        TeeJotakin kirjoitti:

        Ei mitään perää. Toivottavasti Aki nyt tekee rikosilmoituksen. Herjaus on jo niin törkeää.

        Ravintolakriitikot ovat mielestäsi rikollisia?


      • enmenepannuun
        vai.niin kirjoitti:

        Ravintolakriitikot ovat mielestäsi rikollisia?

        Tällä palstalla ei saa kommentoida negatiiviseen sävyyn Kuparipannua. Kaikki jotka eivät pidä pannusta ovat näköjään zikasairaita.
        Minä käyn laaturavintoloissa. Suomalaisilla ei ole yhtäkään Inglesissä.


      • ZikasairasSotkeeAina
        vai.niin kirjoitti:

        Ravintolakriitikot ovat mielestäsi rikollisia?

        Ei tietenkään, mutta sinunkaltaisesi valheiden keksijät ja -levittäjät ovat rikollisia.
        Mitä ravintolakritiikkiä se on, että keksitään omistajista kaikenlaisia valheita?
        Et pysty mihinkään muuhun!


    • Thaimaahan

      Turhaa jankutusta taas. Jos makuja haluatte matkustakaa Thaimaahan tai muualle kaukoitään.

    • pottuperna

      Mitä se on se kanarian ruoka,suurin osa samaa kuin missä tahansa normaali maassa. Pizzaa ja hampurilaista ja muuta sellaista. Sitten on heidän kaikenmaailman mönkijäistä ja nilviäistä ja mautonta mustekalaa, kitkeriä oliiveja ja sellulle maistuvaa valkoista kalaa. Erityistä ruokaa on suolavedessä keitettyjä kuoriperunoita.....voi pyhä jysäys...en muuta sano

      • syömisistä

        On vielä ihmisiä, jotka osaavat laittaa asiat ja ruuat kohdalleen koti-ja ulkomailla kulkiessaan. Saahan sitä kaikkea maistella, mutta kaikesta ei tarvitse tykätä. Eikä ainakaan tykätä sen tähden, että on hienompaa tykätä jostain vieraammasta ja eksoottisemmasta jota kannetaan tarjolle.
        Ei se ruoka jokaiselle ole tärkein matkaillessa eikä edes juoma.
        Asiallinen palsta.


      • Ontämähuikeaa

        Palsta on täynnä kulinaristeja jotka eivät koskaan paikallista essoa pidemmällä ole käyneet. Etelänmatka on pikavisiitti tallinnassa. Kulinarismiksi sanotaan ulkona syömistä. Turistipaikat kierretään kaukaa, eikä kukaan tapaa suomalaisia lomillaan. Jos suomalaisen tapaa, niin kuljetaan hiljaa nokkaa nyrpistellen ohi. Suombaareissa ei käy palstalaisista kukaan paitsi Kuparipannubaarissa joka on palstalla kaiken napa. On tämän huikeaa.


      • einäinollenkaan
        Ontämähuikeaa kirjoitti:

        Palsta on täynnä kulinaristeja jotka eivät koskaan paikallista essoa pidemmällä ole käyneet. Etelänmatka on pikavisiitti tallinnassa. Kulinarismiksi sanotaan ulkona syömistä. Turistipaikat kierretään kaukaa, eikä kukaan tapaa suomalaisia lomillaan. Jos suomalaisen tapaa, niin kuljetaan hiljaa nokkaa nyrpistellen ohi. Suombaareissa ei käy palstalaisista kukaan paitsi Kuparipannubaarissa joka on palstalla kaiken napa. On tämän huikeaa.

        ??? Miten niin huikeaa. Miten sitä tietää kenenkään kulkemat matkat, että saattaa päin naamaa puhua paikallisesta essosta. Sanoisin myös, että se paikallinen huoltamo- ja tankkauspiste on tärkeä asia. Kiitos heille, jotka sellaisia pitävät. Tallinnassa ei ole tullut käytyä, lentomatkojen päässä sitäkin useammin.
        Ei lytätä heti toista. Meillä on omat arvostuksemme ruokakulttuurinkin suhteen.


      • Ontämähuikeaa

        Esson baari on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Sen tietävät kaikki. Kanarian perinneruokaa kania ja suolavedessä keitettyjä kulinaristisia nautintoja sieltö ei saa. Vaikka kävisi tallinnassa kyselemässä. Kiitos Esson väelle. Palstan kulinaristelille vihje, ostakaa sipsejä. Makusipseissä on enemmän makua kuin kanarian perinneruoissa. Matkustelkaa niin tiedätte.


    • vanhaminä

      Vanhat vakkarit eivät puskista huutele täällä eikä Annassa. Täällä ei tarvitse rekisteröityä, siksi täällä on monenlaista kirjoittajaa. Kaikkia ei tarvitse teilata eikä syyttää yhdeksi samaksi kirjoittajaksi. Jätetään se luulo harhaisemmille.
      Tämä on keskustelupalsta ja keskustelussahan saa olla eri mieltä, asioista voi olla eri mieltä, mutta toista ei saa, tarvitse haukkua.
      Nämä ravintola-ruoka-juoma-asiat ovat sangen henkilökohtaisia. Siksi niistä ei ole yhtä ainoaa totuutta. Kenenkään ei tarvitse luulla, että omistaa ainoan oikean totuuden malliin, minä tiedän paremmin, olen sentään jotakin.
      Jos joku ei syö esim kalaa, se ei ole hyökkäys ketään kohtaan. Koettakaa nyt käsittää,. Nämä palstat ei ole koko elämä vai onko jollekin?

      • trollaatitrollaa

        selityksiä piisaa. A kirjoitti hyvän analyysin asiasta annalaan. hävettääkö.


      • TrållingStånes

        Åiåiåiåi!

        Väärä palsta. Eikö voisi mennä Annaan kirjoittamaan viestit, joiden aiheena on Annan kirjoittajat vai nouseeko rekisteröityminen kynnykseksi?


      • Nurkkapatriootit

        Älä åke viitti.siut on nähty muttei vuosiin puertos


      • Badmama
        Nurkkapatriootit kirjoitti:

        Älä åke viitti.siut on nähty muttei vuosiin puertos

        Puertos monena vuonna nähty känniääliö on nainen


      • ryypätkääpä

        Siirtykääpä juomissa omatekoisista kaupallisiin tuotteisiin. Ne ei ole keskenkäyneitä. Ei tule vatsa kipeäksi "Puertossakaan".


    • ryypätkääpä

      Åtahan huikka, ni helpottaa. Millä se on tullu, sillä se lähtee. Tekstintuotannossa sulla ei oo tähtee.

    • Mistävihaa

      Mikähän juttu tämä on että he jotka eivät tykkää kuparipannusta haukutaan aina. Ei muiden ravintoloiden omistajat istu netissä haukkumassa ihmisiä. Miksi pannun omistajat haukkuvat ihmisiä?

      • Kalevi-Nurmijärvi

        Sama asia on jos kehut jotain paikkaa niin heti pannun omistajat haukkuvat sinut pystyyn. Ilmeisesti kaikkien pitäisi käydä vain heidän ravintolassaan. Kaikkien muiden ravintoloiden kävijät ovat zikasairaita pienipäitä. Oletteko huomanneet miten pannun omistajat haukkuvat muiden ravintoloiden asiakkaita?


      • KaksiJoZikassa

        Tämä "kalevi nurmijärveltä" on outo tyyppi. Ensin haukkuu jotakin ravintolaa toisen ihmisen nimissä ja sitten kehuu omissa nimissään. Korkkiruuviakin kierompi tyyppi. Muistuttaa erehdyttävästi zikasairasta pienipäätä.


    • pannuonparas

      Kuparipannu on Inglesin ja koko kanariansaarten paras ruokaravintola. Kateelliset vain täällä sitä haukkuvat.

      • onseparas

        On se. karavaani kulkee ja köyhät haukkuu.


      • enoleaki

        .Teillä köyhillä ei ole varaa Inglesin parhaassaa ravintolassa käydä. Siksi olette katkeria. Köyhät kyykkyyn. Muut tervetuloa.


      • lopetakkaajo
        onseparas kirjoitti:

        On se. karavaani kulkee ja köyhät haukkuu.

        Ei ole kauan Kuparipannu suosittu kun omistajat haukkuvat muiden ravintoloiden asiakkaat zikasairiksi.


      • Pannunystävä
        lopetakkaajo kirjoitti:

        Ei ole kauan Kuparipannu suosittu kun omistajat haukkuvat muiden ravintoloiden asiakkaat zikasairiksi.

        En ole ikinä ollut pannun omistaja tai heidän sukulaisensa tai tuttavansa, mutta myötätunnosta heitä kohtaan tyrmään sikasairaan pienipään tällä palstalla esittämät vihapuheet.
        Sinun pienipään mielestä pannulaisia saa lyödä kuin vierasta sikaa, mutta puolustaa heitä ei saisi. Tee mitä haluat, mutta tulen puolustamaan pannulaisia sinun trollauksiltasi maailman tappiin asti!


    • pötyäpöytään

      Kuparipannu on kanarian paras ja edullisin ravintola.

      • pannuonparas

        Näinhän se on. Siitä ei kahta sanaa.


    • pannunystävä

      Tervetuloa Kuoaripannuun. Tämä on Inglesin ja koko kanarian paras ruokaravintola.

    • saboresdesuecia
    • Pannuonbaari

      Muistakaahan että Kuparipannu ei ole ravintola vaan baari. Kuparipannubaari nimensä mukaisesti. Ei niillä ole edes ravintolalupia eikä keittiötä. Kaalikääryleet otetaan pakkasesta ja sulatetaan mikrossa. Mikä ravintola se sellainen on?

      • väärässäoot

        Väärä oot. Kupafipannu on Inglesin ja koko kanarian paras ruokaravintola. Siitä ei epäilyn sijaa ole. Köyhät ja kateelliset pannua täällä haukkuu.


    • Pienipää

      Kannattaa maistaa edes kerran elämässään churroja sekä paellaa. Eivät ole toki kummoisempia, mutta todellinen kanarianmatkaaja on maistanut molempia. Lisänä toki paikallinen olut. Perunatortillaa ovat myös kehuneet, mutta en ole vielä päässyt sitä kokemaan.

      • paellako

        Ei tartte kunnon kanarianmatkaajan paellaa maistaa kun se ei ole edes kanarialainen ruoka!!


      • e.ieieieiei

        "Lisänä toki paikallinen olut. "

        Kovin ovat vetisiä ja mauttomia. Kannattaa viedä muutama litra Olvia mukana. :o)


      • Sontasäkki

        Parempia ne ovat kuin suomalaiset miedot litkut. Noi paikallisethan on yleensä 5,7 prossasia olutpulloja.


    • karhupaisti

      Ravintola Kuparipannu on kulinaristin taivas,pian taas siellä istun ja nautin runsaita annoksia kanarian parasta ruokaa.

      • pannustakääryleitä

        Toki on, vain jos tykkää kaalikääryleistä ja makkaraperunoista. Keittiötähän heillä ei ole.


      • parempi.mieli
        pannustakääryleitä kirjoitti:

        Toki on, vain jos tykkää kaalikääryleistä ja makkaraperunoista. Keittiötähän heillä ei ole.

        Eilen syötiin ukon kanssa omatekoisia kaalikääryleitä. Nam, että olivat hyviä puolukkahillon kera. Puerto Cruzissa ei osata tehdä kaalikääryleitä. Muukin ruoka siellä on jokseenkin mautonta. Kanarialaiset ja espanjalaiset ei osaa maustaa. Buffetissakin kaikki lähes samanmakuista, laimeaa höttöä. Herkullisen ruoan ystävät tämän jo tietävätkin.
        Espanjalainen keittiö ole koskaan päässyt kulinaristien listoille millään mittarilla.
        Nälkäänsä sitä syö mautontakin.


      • eiikääröjä
        parempi.mieli kirjoitti:

        Eilen syötiin ukon kanssa omatekoisia kaalikääryleitä. Nam, että olivat hyviä puolukkahillon kera. Puerto Cruzissa ei osata tehdä kaalikääryleitä. Muukin ruoka siellä on jokseenkin mautonta. Kanarialaiset ja espanjalaiset ei osaa maustaa. Buffetissakin kaikki lähes samanmakuista, laimeaa höttöä. Herkullisen ruoan ystävät tämän jo tietävätkin.
        Espanjalainen keittiö ole koskaan päässyt kulinaristien listoille millään mittarilla.
        Nälkäänsä sitä syö mautontakin.

        No ei Gran Canariallakaan kukaan tee kaalikääryleitä. Kuparipannubaarin pakastekääryleet lennätetään Suomesta, siksi ne niin kalliita onkin, 28€/kpl. Monesti mietin, etteikö niitä kannattaisi tehdä siellä, mutta eihän kuparipannubaarissa ole keittiötä. Eikö he voisi tilata kääryleet jostain oikeasta ravintolasta, kuten ravintola Karhusta tai Mummolasta?


      • Pienipää

        Ne ostaa ne paikallisesta Lidlistä hintaan 1,80€ joka sisältää ainakin 4 käärylettä. Kovalla voitolla yrittävät myydä niitä mikrossa lämmitettyjä lötköjä eteenpäin tyhmille ihmisille.


      • pannuonparas

        Lidlistä saa erinomaisia tuotteita kanarialla. Samoin kuparipannusta. Siksikö yhdistät nuo kaksi. Kuparipannussa on hyvä keittiö joka on Inglesin ja kanarian paras. Miksi haukut koko ajan hyvää ravintolaa.


      • TotuuttakinJoskus
        Pienipää kirjoitti:

        Ne ostaa ne paikallisesta Lidlistä hintaan 1,80€ joka sisältää ainakin 4 käärylettä. Kovalla voitolla yrittävät myydä niitä mikrossa lämmitettyjä lötköjä eteenpäin tyhmille ihmisille.

        http://kuparipannu.net/ruokalista/
        ihan vaan sen takia, ettei kukaan uskoisi vakavasti zikasairaan pienipään hourailuja.


    • Nammmm

      Viime talvena olimme Inglesissä ja asuimme Jardin del Solin huoneistossa. Kävimme iltaisin syömässä monessakin eri paikassa, mutta parhaimmaksi osoittautui melkein hotellimme viereinen Ristorante Rimini. Vaikka päätimme monen monta kertaa, että yritämme käydä joka ilta eri ravintolassa, huomasimme kuitenkin suunnistavamme taas Riminiin. Monipuolinen ruokalista, myös paljon muuta kuin italialaista, hyvä palvelu ja miellyttävä ilmapiiri. Yksi parhaista ruuista oli kanarialainen äyriäispata lisukkeineen. Menkääpä kokeilemaan.

    • Turkkajurkka

      Annassa on käyty keskustelua Puerto de la Cruzin Herreriasta tai ainakin yritettiin.
      Ravintola on vanha ja tunnettu, nykyiset omistajat nostivat laatua huomattavasti, paikasta on tullut suosittu kaikenmaalaisten, myös paikallisten keskuudessa.
      Valitettavasti, parin kolmen vuoden sisällä, ruoka-annoksissa on liian usein moitittavaa ollut. Esimerkiksi samatkaan annokset eivät ole olleet tasalaatuisia, joku komponentti on lautaselta puuttunut, raaka-aine kuten liha tai kala ei ole ollut ravintolatasoa, maustamisessa on ollut puutteita.
      Mieleen on tullut ilmaukset hutilointi ja liukuhihna.
      Onko kokilla liian kiire? Ovatko apukokit ammattilaisia? Onko laadun sijaan tullut raha?
      Suosio on hyvä, on hienoa että paikka on usein tupaten täynnä, mutta onko asiakkaita jo liikaa kapasiteettiin nähden? Mikä on syynä ruuan laadun epätasaisuuteen ja jopa heikkouteen?
      Jotain tarttis tehdä ja pian, sillä paha kello kauas kuuluu. Mennyttä hyvää mainetta on vaikea saada takaisin sillä ihmisillä on pitkä muisti ja monet meistä äänestävät jaloillaan.

      • Bblblbpojb

        Olisikohan suurempi uutinen kuitenkin se että lakeija rohkeni esittää eriävän mielipiteen.


      • Herätkääpahvit
        Bblblbpojb kirjoitti:

        Olisikohan suurempi uutinen kuitenkin se että lakeija rohkeni esittää eriävän mielipiteen.

        Virkistävää että joku pitää päänsä ja uskaltaa herkille varpaille astua.

        Somebody got balls!


    • T.R.Olli

      Sattumaa vai ei, niin jostain kumman syystä jos ravintolan omistuksessa on suomalaista taustaa niin se nousee helposti ylikorostuneesti framille. Tällä kertaa Herreria. Puolen kilometrin säteellä siitä on noin 20 koko lailla samantasoista ravintolaa.
      Ei Herrerian Trip Advisor rankkaus huono ole.

      • 12345678900

        Yksikin huono ravintolakokemus on liikaa sillä ruuan ja palvelun tason täytyisi aina olla hyvän laatuista. Ei voi vedota kiireeseen, kokin tai tarjoilijan huonoon päivään tai tavarantoimittajien virheeseen.

        Yksikin negatiivinen kokemus saattaa aiheuttaa sen ettei kyseisen paikan ovea enää jatkossa avaa. Yhden pettymyksen voi ehkä anteeksi antaa, mutta toistuvia ei vaan niistä on hyvä muillekin kertoa. Ruuan maku on subjektiivinen kokemus, oma mielipide, laatuongelmat ovat jo vakavampi asia.

        Herrerian kohdalla kritiikin syy tuskin on suomalaisuudessa. Olen samoilla linjoilla, jotain on pielessä. Ravintola on hyvä maineinen ja enimmäkseen ruoka on ollut erinomaista, valitettavasti ei aina. Suuri suosio, sen tuoma kiire ja ruuhka keittiöön saattaa olla villakoiran ydin. Taitoa ja osaamista kokilla kuitenkin on. Kiireestä huolimatta salin palvelu ystävällistä.

        Pescador, Charcon Compostelanat, Tiroler-alm, Rancho Grande, La Papaya. Tuossa muutama Puerton ravintola jossa joskus ruuasta tai palvelusta on saanut pettyä. Olen aina antanut toisenkin mahdollisuuden. Näistä vain yhteen en enää mene.


    • minävainyksi

      Ravintoloiden laittaminen paremmuusjärjestykseen on varsin subjektiivinen asia. Vain kerran on PdlC:ssa sattunut kohdalle, että on ollut laatuongelma lautasella. Tyypillisinä suomalaisina emme tietenkään antaneet palautetta. Annos jäi lautaselle ja sen koommin ei paikkaan menty.
      PdlC:stä löytää kyllä hyviä ruokapaikkoja ihan pilvin pimein.
      Missä kokki keittiöineen on näkyvissä, katson aina, onko puhdas työasu. Myös pöytien ja tarjoilijoiden siisteyttä katselen. Kadulla varsinkin joissain paikoin linnut käyvät pöytien alla ja päälläkin. Tämä on ongelma enemmän muualla kuin PdlC:ssa. Eli luonteemme mukaan asioita katsellaan.
      Ja ainahan sitä voi laitella parempaa ruokaa itse.
      Ruoka-asioista ei kannata taistella verissäpäin. Ihmiselossa on suurempiakin asioita kuin syöminen.

      • Escaldondegofio

        Ruoka ja ravintolat taitavat eräille olla elämää suurempi asia. Tunteisiin menee jos jonkun suosikkia uskaltaa arvostella. Kikherneet vedetään nenään ja keskustelu puhalletaan poikki. Ruuista ja ravintoloista keskusteleminen, sekä kokemusten vaihto pitäisi olla hauskaa.


    • Voikyynel

      Voi hellanduudelis

      • pannuonparas

        Älkää unohtako Kuparipannua. Saarten parasta ravintolaa


      • Ostakaamainontaa
        pannuonparas kirjoitti:

        Älkää unohtako Kuparipannua. Saarten parasta ravintolaa

        En tule ravintolaan enkä mene mihinkään firmaan jonka omistajat mainostaa yritystään netissä esiintyen tavallisina kirjoittajina. Teillä on kyllä on kyllä hyvä ravintola, mutta enää me emme teille tule.
        Ostakaa mainontaa, sillä niin muutkin yrittäjät tekee. Nykyinen mainostamisenne herättää lähinnä sääliä.


      • MinäMenen
        Ostakaamainontaa kirjoitti:

        En tule ravintolaan enkä mene mihinkään firmaan jonka omistajat mainostaa yritystään netissä esiintyen tavallisina kirjoittajina. Teillä on kyllä on kyllä hyvä ravintola, mutta enää me emme teille tule.
        Ostakaa mainontaa, sillä niin muutkin yrittäjät tekee. Nykyinen mainostamisenne herättää lähinnä sääliä.

        Rohkenen epäillä, että ei ole omistajatahon kirjoittamaa.
        Kyseessä lienee asiakas joka on suivaantunut erään toisen kirjoittajan trollauksiin.


    • 20vkokemus

      Ei ole Ravintola Kuparipannun voittanutta ruokapaikkaa koko kanarialla...huippuhyvää ruokaa ja aina korkealaatuista palvelua.

    • pannunystävä

      Ei ole ei. Parasta palvelua ja erinomaista ruokaa saa kuparipannusta. Koko kanarian paras ruokaravintola siitä ei vastavöitteitä ole.

      • Blukjböjkvöjob

        Hushus pois kaalikäärylemies. Tällä hetkellä aiheena on Herreria ja erityisesti naistenlehden palstan eriävät mielipiteet ko ravitsemusliikkeestä.


      • Ontämähuikeaa

        Kuparipannu on 100 kertaa parempi ravintola kuin joku herreria. Missäpäin inglesiä tuollainen herreria muuten sijaitsee. Homojen Yuombossako. Onko se joku homobaari.


      • VälirauhaMeneillään
        Ontämähuikeaa kirjoitti:

        Kuparipannu on 100 kertaa parempi ravintola kuin joku herreria. Missäpäin inglesiä tuollainen herreria muuten sijaitsee. Homojen Yuombossako. Onko se joku homobaari.

        Älä ärsytä zikaa!


    • mahotonta

      Mä tykkään notta ravintola Kuparipannu on Kanarian todellinen vetonaula. Kuka edes viittis mennä inglesiin jos ei olisi Mahtavaa Kuparipannua.

    • Pto.Cruz

      Puerto de la Cruzissa on todella hyvä kattaus mitä erilaisiin ravintoloihin ja muihin erityyppisiin ruokapaikkoihin tulee.
      Itse olen ruokahifisti eli pitkillä lomillani nautin parhaista keittiöistä ja mikä parasta, Kanarialla kulinaristisen nautinnon saa kohtuulliseen hintaan.
      La Orotavan Lucas Maes on ehdoton suosikkini, ravintoloiden parhaimmistoa, ellei jopa paras. Puertossa parhaimmiksi rankkaan El Regulon, Mil Saboresin, El Manan, El Gabachon, La Cartan ja Tasca Ihueyn.
      Tämä tietenkin vain minun subjektiivinen ja mitätön mielipiteeni.
      Pizzat, arepakset, hampurilaiset, tapakset ja muu konstailematon ruoka, kodinomaista ateriakokonaisuutta unohtamatta, on kaupungissa erinomaista sekin.
      Aina ei halua finedining ateriaa vaan esim. pikaruoka, ja varsinkin paikalliset erikoisuudet vievät voiton. Aamulla churros con chocolate, lounaaksi sardiinit ja iltapalaksi jotain tukevampaa. Kaiken tämän saat kalasataman kujilla. Monesti tämä vaatimaton ruokailu on kuitenkin se maistuvin.

    • asi.allinen

      Olisiko mahdollista saada Puerton Cuatro Vientosin facebook-osoite tai ravintolan kotisivujen osoite? Ei löydy. Kysymyksessä siis Jorman Baari.
      Sääntöjen vastainen viesti taas? Haluaisin vain tietää kyseisen ravintolan tarjonnasta.

      • pannuonparas

        Älä toki kurkota Kuoaripannua kauemmas. Se on parasta mitä kanaria tarjoaa. Jormaa saat sitten Inglesissä yllinkyllin. Varsinkin kuumat latinopojat lienevät mieleesi.


      • 06112017

        Jorman Baari Bar Cafeteria Cuatro Vientos.


      • Eihautuumaalle

        Akin baari Kuparipannu. Playa del Inglesissä missä elämä on sateenkaaren värinen ja rikas. Tulkaa tänne tuon hautuumaan sijaan.


      • TuhDes.njhyFH

        Jostain syystä facea ei löydy. Auttakaa.


    • Satu.Rento

      Minä päätän mikä on Grutsin paras ravintola.

    • TimojaSanna

      En tiedä parasta ravintolaa, mutta Kuparipannubaari on ainakin surkein baari Inglesissä. Todella kallis se on myös. Ehkä noin 5-6 kertaa niin kallis kuin muut vastaavat baarit Inglesissä.

      • rahakas

        Ryysyköyhälistö menköön karhukuppilaan ja sinne suuntaan.


      • Perttinennen

        Ravintoloiden parhaimmistoa ei tiedetä Teneriffallakaan. Hehkuttavat tavallisia keskinkertaisia turisti paikkoja. Joka vuosi samat höpötykset samoista ravintoloista. Mainoksia?


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe