HP mustepatruunoiden tee-se-itse täyttö

DIYHP

Moi,

omistin 10v ajan HP:n mustesuihkutulostimen, jonka kanssa ongelmia mustepatruunoiden uudelleen täyttämisessä ei ollut, nyt jouduin ostamaan uuden tulostimen, ja valitettavasti näyttää siltä, että näissä on jollain lailla pyritty estämään täyttäminen.
Eli kokemusta täyttämisestä on, eli virhe ei ilmeisesti tule itse toimenpiteessä vaan jotenkin muuten.
Onko kellään tietoa miten ongelman voi korjata?
Tulostin on HP 4564.
Väripatruuna tyhjeni ja täytin sen, ja sen jälkeen se ei enää tulosta ollenkaan väriä.
En valitettavasti muista mitä virheilmoituksia ehti tulla ja mitä niihin vastasin.

Internetistä en huonolla englannin taidollani kyennyt löytämään asiasta mitään, mitä löysinkin, niin ne mielestäni koskivat vanhempia malleja, joissa laskurit pystyi kiertämään teippaamalla patruunan "chippejä".

Tuntuu, että HP on internetissäkin tehnyt kaikkensa ettei asiasta mitään löydy, en ole asiasta kyllä ollenkaan yllättynyt, onhan kyseesssä yritys, joka on vuosikymmenet myynyt ihmisille muutamien senttien arvoista mustetta parinkymmenen euron hintaan.
Myös patruunan runkokin itsessäänhän on lähes ikuinen, ja sen vaihtaminen aina musteen loppuessa on aivan järjetöntä.

Eli, miten ja missä vaiheessa kirjoitin huomaa täytön? Vai onko patruuna toimimattomuuden aiheuttaja?

Mielestäni on häpeällistä yritykseltä estää ympäristön suojelua ja puolipakolla ajaa asiakkaat ostamaan turhaa muovia, ja vielä kun huomioidaan että tuo lähes ikuinen muovi kappale sisältää mustetta muutamien senttien arvosta, kuitenkin maksaen n.20e.

HUOM!
Mustepatruunan täyttäminen itse ei ole rikos, eikä edes rike !
(se on ympäristöteko)

2

3130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taavisetä

      eikä vihreetkään puutu asiaan, että tarvii aina ostaa uusi tulostin kun muste loppuu. Se olisi todella ekologista, jos voisi mustepatruunat täyttää. vihreät ja viher mieliset ovat todellisuudessa suuren pisneksen puolella, eivät ainakaan tavllaallisen kuluttajan. vihreys on suurin markkina huijaus temppu ja valhe. Se aate perustuu voimakkaaseen viher uskontoon, joka ei todellekaan tavallista ihmistä säästä, rikkaille se petaa kaiken mahdollisen eli rikkaat saa saastuttaa maailmaa mielin määrin . Esimerkiksi turha lentäminen ilmakehässän siihen syyllistyy nämä brysseliin menijät. Näyttäkööt vihreet esimerkkiä, menkööt apostolin kyydillä tai polkupyörällä brysseliin. Mikään ei tietenkään ei saa olla halpaa tavalliselle kuluttajalle, kiitos viher temppuilijoille.

    • järkeähoi

      Tuo tulostimesi taitaa olla sellainen, jonka mustekaseteissa on se tulostuspää. Siksi kasetit ovat kalliita. Lienee myös niin, että kasetin tulostuspää on tarkoitettu kestämään vain vähän aikaa. Se tuskin kestää montakaan täyttöä. Siellähän on se chip, joka kaiketi laskee ja tietää, että muste on loppu. Lienee tehty niin että se ei hyväksy täyttöä.Ebaysta löytyy mahdollisesti sellaisia kasetteja, joita voi täyttää ja musteita tietysti myös.
      Järkevämpi on sellainen tulostin, jossa tulostuspäät ovat kiinteästi koneessa. Kestävät koko koneen ajan. Mustekasetit sellaisiin ebaysta n. euron kpl. Täyttökasettejakin toki löytyy, mutta ei se taloudellisesti kannata.
      Anna siis periksi. Osta tarvikekasetit. Roskissa ne menee energiajätteeksi. Säästä luontoa siten, että että lennä koskaan lomamatkalle. Pyöräile työmatkat. yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe