Haluaisin auttaa työttömiä!

auttamishaluinen2

Vaikka olen itsekin pitkäaikaistyötön, haluaisin auttaa työttömiä saamaan työkokemusta perustamalla oman "työkokeilupaikan". Miten saisin valtion ohjaamaan minulle työttömiä työkokeiluun?

Voisin ottaa 2-3 työtöntä: Yksi siivoaisi kotini, toinen kävisi puolestani kaupassa, kolmas laittaisi minulle ruokaa.. Palkkaa en tietenkään voisi maksaa, kun olen itsekin työtön, mutta TYÖTÄ VOIN KYLLÄ TARJOTA ! Sillä haluan auttaa työttömiä parkoja, saamaan vähän työkokemusta, laittamalla ruokaa minulle ja siivoamalla kotini... Valtio maksaisi heille 9€/päivä kulukorvauksen, työttömät saisivat arvokasta työkokemusta ja minä ainoastaan hyvän mielen, että autoin työttömiä, sillä voittoa tästä minulle ei tulisi ollenkaan.

17

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • auttamishaluinen2

      PS. Itse asiassa voisin ottaa 4 henkilöä, vielä yhden joka pesisi pyykkini ja silittäisi ne. Esim jonkun juuri valmistuneen nuoren naisen, jolle haluaisin tarjota arvokasta työkokemusta!

    • 167-176

      Minäkin hauluaisin auttaa työttömiä taistelemaan orjuuttamista ja virkanilkkien mielivaltaa vastaan. Olen haaveillut sellaisesta palvelusta jossa tehtäisi kanteluita laittomasti toimineista virkanilkeistä ja oikaisuvaatimuksia sekä valituksia niiden laittomista päätöksistä. Ongalmana on toiminnan rahoitus vaikka ei kulut toiminnasta kovin suuret ole mutta turha on hakea julkista rahoitusta tuohon tärkeään toimintaan. Jos yrittävät laittaa minua orjatöihin niin ehdotan juuri tuota toiminta, se on ainoa orjatyö jota voisin tehdä. Lupaan ottaa valokuvan sen virkanilkin naamasta heti tuon ehdotuksen jälkeen, ihme ellei naama ole norsunvitun näköinen tai jopa rumempi. Tuon kuvan julkaisen netissä.

    • trytuu

      Sinun täytyy myös palkata joku olemaan paikalla ja valvomaan orjiasi, koska ethän itse voi olla kotona samaan aikaan, kun sinut on pistetty siivoamaan naapurin taloa ilmaiseksi. Muista palkan sivukulut ja irtisanomissäännöt ja muut.

      • työtyötön

        En minä itse menisi orjatöihin, ottaisin karenssin. Ottaisin työharjoitteluun vain pari lisää työtöntä, toinen kävisi jonottamassa leipäjonossa puolestani, niin saisin ilmaista ruokaa, eikä 20% toimeentulotuen alennus tuntuisi missään. Ja toisen "siivoamaan" ulkona, toisin sanojen keräämään tyhjän pullot ja tölkin minulle, jotta saisi vähän käteistä.


      • eienäätyöttömiä

        Kuvittele, mitä jos kaikki työttömät palkkakisivat toinen toisensa työkokeiluun, valtio maksaisi jokaiselle 9€/päivä kulukorvauksen ja suomi olisi ensimmänen maa koko euroopassa, missä työttömyys olisi 0% !!!

        Minä ratkaisin työttömyysongelman!


      • Pet_67

        Erittäin hyvä ja kannatettava idea. Siinä olisi samalla sosiaalista toimintaa. Loppuajan tuosta 4h:sta voisivat vaikka pelata korttia keskenään.

        Olen vapaaehtoinen tuollaiseen hommaan ruoanlaittajaksi!


      • 167-176
        eienäätyöttömiä kirjoitti:

        Kuvittele, mitä jos kaikki työttömät palkkakisivat toinen toisensa työkokeiluun, valtio maksaisi jokaiselle 9€/päivä kulukorvauksen ja suomi olisi ensimmänen maa koko euroopassa, missä työttömyys olisi 0% !!!

        Minä ratkaisin työttömyysongelman!

        Vielä parempaa, keksit ikiliikkujan 😆
        Mutta se on samanlainen kun muutkin tähän mennessä keksityt ikiliikkujat koska se ei toimi kun enegia loppuu kuitenkin joskus, eli tässä tapauksessa loppuu työttömät.


    • 123-321

      Muinaisen fysiikan open näkemykseni mukaan keksin ikiliikkujan: U-putki, jossa toisessa nesteessä tiheys 0,82 kuutiosenttimetriä ja toisessa U-haarassa 1,12 kuutiosenttimetriä. Tiheydeltään 1 kuutiosenttimetrinen kappale painui alas ja tönäisi kevyemmän kappaleen veden nostovoimalla ylös jne.

    • espoosta-hei

      Minulla olisi tarjolla huoneiden siivousta ja kunnostusta. Sekä polukupyöräni tarvitsevat silloin tällöin pientä remppaa kuten ketjujen kiristystä ja rasvausta. Vaatteitakin tulisi pitää kunnossa ompelemalla nappeja ja vyötärön kokoa muuttamalla. Tässä vinkki Jarmo Ukkolalle joka on Uudenmaan TE-toimistojen päällikkö. Sanalla sanoen pitkän linjan työttömien kyykyttäjä.

    • seggr

      TE-toimisto on munaton..tarjoamaan mitään työtä koska heillä ei ole mitään mitä tarjota. Tämmöstä se on kun on se 2-300.000 ilman ryötä olevaa ryön välttelijää (mukamas). Ei ole kaikille töitä. CV-nettikin on fuulaa kun työantajat eivät hae tunnuksia että pääsisivät sinne niitä kymmeniä tuhansia ihmisten ilmoituksia lueskelemaan. Pitäskö herätä jo.

    • gsddfh

      Aijaa...auttaisitko myös etsimään asunnon jostain ?

      • ongelmanratkaisija2

        Asunnot eivät ole mikään ongelma, jossain kaupungeissa maalla on kokonaisia kerrostaloja tyhjillään. Ehdottaisin että työmatkat voitaisiin pidentää 3 tunnista esim 5-6 tuntiin. Joten työttömät voisivat hyvinkin asua jossain Kuusamossa ja tulla Heslinkiin vain töhin 9€/päivä kulukorvausta vastaan.


      • aahahahh

        Ei siinä ehti työvuoroonkaan asti.


      • 167-176
        aahahahh kirjoitti:

        Ei siinä ehti työvuoroonkaan asti.

        Sitten ehtisi jos hornetti hakisi työttömän aamulla Kuusamosta Helsinkiin ja veisi illalla takaisin. Kuka maksaisi matkat? Jos kyseessä olisi kuntottava työtoiminta niin veronmaksajat maksaisivat matkat työmarkkinatuen ja sen 9€ lisäksi.
        Idea on suorastaan idioottinobelin arvoinen jos sellainen jaettaisi ja tuon vuoksi sellainen varmaan ruotaslaiset perustaisivat jos naurultaan pystyisivät. Suomi ainakin pääsisi otsikoihin maailmalla.


      • agggr

        Unohdit myös toimeentulotuen :D


      • tosikiitollinen
        167-176 kirjoitti:

        Sitten ehtisi jos hornetti hakisi työttömän aamulla Kuusamosta Helsinkiin ja veisi illalla takaisin. Kuka maksaisi matkat? Jos kyseessä olisi kuntottava työtoiminta niin veronmaksajat maksaisivat matkat työmarkkinatuen ja sen 9€ lisäksi.
        Idea on suorastaan idioottinobelin arvoinen jos sellainen jaettaisi ja tuon vuoksi sellainen varmaan ruotaslaiset perustaisivat jos naurultaan pystyisivät. Suomi ainakin pääsisi otsikoihin maailmalla.

        Onhan näitä idioottipäätöksiä nähty. Sossu pakotti minutkin muuttamaan halvempaan asuntoon, kun vuokra oli 50€ normia korkeampi. Löysin asunnon, jonka vuoka oli euron alle normin, ensin sossu maksoi muuttofirmalle 450€, sen jälkeen uuden asunnon vuokra nousi 38€:lla ja seuraavana vuonna vielä 26€. Eli käytännössä samanhintaisessa asunnossa asun kuin ennen. Mutta parasta että, sossu joutui sen jälkeen maksamaan minulle vielä 100€/kk matkakulut, kun ennen muuttoa en olisi tarvinnut matkalippua ollenkaan, sillä harjoittelupaikka oli ihan vanhan asunnon vieressä. Mahtavaa, kuinka joku idiootti päättää ja sen jälkeen yhteiskunta joutuu maksamaan idiootin virheistä. Mutta kiitti vaan, sai uudemman asunnon ja ilmaisen matkalipun :D


    • villakoiranomistaja

      En taida tulla sulle työkokeiluun. Olen kokeillut jo pitempään, siivonnut ja laittanut ruokaa omassa kotona. Kaupassakin olen käynyt. Kiitos kuitenkin tarjouksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe