Otin tuossa vähän aikaa sitten kyseisen ohjelman käyttöön, mutta nyt en haluukkaan sitä. Poistin ohjelman, mut koneeni valittaa vielä sammutettaessa jakamisesta, että jollain käyttäjällä on yhteys koneeseeni. Enkö katkassutkaan "yhteyttä" poistaessani ohjelman?
winMX
Kyonn
3507
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
ota verkkopiuha pois seinästä ja pyydä kaveriltasi/tutuiltasi, että käy hakemassa sinulle netistä kattavan tietoturvaoppaan. :)
huoltamaltani koneelt saan ohjelman. Käyttäjä sanoi ettei tiedä mistä se sinne on tullut :)eikä käytä sitä...
Estä ensin sen pääsy palomuurilta, siis sulkemalla kokonaan.
Sen jälkeen tarkista lisää/poista kautta, ja etsi
toiminnoilla onko ohjelmasta jotain vielä jäljellä.
typoja..huoltamaltani koneelta saman ohjelman..