Mistä tietää että Alanyan sesonki on ohi?

Kosittu-myös-kiitos-ei

Kun alaniavosut kyselee häiden viettopaikkoja :) Alania-aiheisilla facebookin palstoilla. Talvi saapuu, tulot loppuu ja elinkeino hiipuu. Lasien kerääjien pitää päästä skandinaviaan elätiksi, kuten muutkin kaverit.

19

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onniinnähtykans

      Joka vuosi löytyy uudet lapsitähdet tähän kategoriaan. Voi lapsiparkoja. Toivoisi heille aikakonetta jolla näkisivät parin vuoden päähän. Kun yhdeksän ja puoli kymmenestä turkkilaisplayerin kanssa solmitusta avioliitosta epäonnistuu, niin mikä pistää kuvittelemaan että tämä oma on se yksi kahdestakymmenstä.

    • miniäksijuu

      Joo-o sääliksi käy nämä neitokaiset. Hankkisivat oleskeluluvat miehen kotimaahan ja muuttaisivat sinne
      Mikä ihme se on että just turkkilaisten äijien pitää muuttaa morsiamen kotimaahan???? Ällöttää koko touhu. P...kele niitä on jo täällä ihan liikaa. Ei ku kimulit miniäksi Turkkiin ...kele
      ...

    • Ei_baarilöydöille

      Sitten on vielä se avioehtokusetus. Ollaan niin tekemässä ja suostumassa avioehtoon Turkissa ja lopulta sitten huomataan että turkkilaisten avioehto on voimassa aina, paitsi avioeron sattuessa. Kymmeniä huijatuksi tulleita vuosittain. Aina sama kaava. Ja tapukusetus myös. Kerrotaan että tapu Turkissa aina miehen nimiin. On tapana. Ja avioehtohan suojelee. Ja paskat.

    • Peruskoululainenheikko

      Ai mis niitä vietto paikkoja sit on? Entäs alaanian palstat? Mis on skandinaaavia? Mulla hoono soomi.

    • Kateellisetkirjottaa

      ONKO SE TEILTÄ JUNTIT POIS. Antakaa jokaisen kukan kukkia niiku haluaa.. tuskin teidän pitää kolmanneksi pyöräksi joka suhteeseen mennä, joten luulis ettei kiinnostaa muiden elämä !

      • Neuvokass

        Ei kukaan kadehdi tuhoon tuomittua ja etukäteen epäonnistuneeksi tiedettyä. Sunkin baariplokkaajas ei sinusta välitä pätkääkään. Näytelmän pelle olet. Pelastaa sinut yritetään tällä aivan asiallisella Suomi24 palstalla, jossa saa aina oikeita neuvoja.


      • VitunLäskit

        Laihduttaminen ja peseytyminen useammin on parempi keino saada kunnollisia ihmisiä kumppaneikseen, kuin ottaa turkkilainen jolle kelpaa ihan kaikki mistä saa rahaa ja hyötyä irti.


      • enoorobo
        VitunLäskit kirjoitti:

        Laihduttaminen ja peseytyminen useammin on parempi keino saada kunnollisia ihmisiä kumppaneikseen, kuin ottaa turkkilainen jolle kelpaa ihan kaikki mistä saa rahaa ja hyötyä irti.

        Puhu itsestäsi vain. Työttömänä sulla on aikaa ja intohimoa puuttua muiden elämään kaikilla mahdollisilla palstoilla. Olet vain ja ainoastaan säälittävä. Lähde ulos!


      • VitunLäskit

        Se että et oo robo, niin huomaa kyllä lotinasta ja siitä että kävellessäsi kuuluu hinkkaava ääni.


      • Kateellisetkirjottaa
        Neuvokass kirjoitti:

        Ei kukaan kadehdi tuhoon tuomittua ja etukäteen epäonnistuneeksi tiedettyä. Sunkin baariplokkaajas ei sinusta välitä pätkääkään. Näytelmän pelle olet. Pelastaa sinut yritetään tällä aivan asiallisella Suomi24 palstalla, jossa saa aina oikeita neuvoja.

        Näköjään kadehdit rumilus :D ruttukuono veks sivustolta


    • Turkinhihasta

      Näihin aikoihin alkavat suominaisten viime kesän lomarakkaudet saapua stadiin niiden entisten lisäksi, jotka ovat vaihtaneet nuorempaan oleskeluluvan saatuaan.

    • Koulutettu

      Kyllä osuu aiheeseen, kun naiset noi vihaisesti ottavat kantaa. Juuri; MIKSI turkkilaisen on päästävä Suomeen? Islaminuskohan velvoittaa miehen elättämään naisen ja perheen, tuskin hän sitä pystyy Suomessa tekemään. Ja näitä baaripoikia ja pizzeriapoikia on kaatopaikalle asti. Eikö Teillä kellään ole miestä joka olisi opiskellut muutakin kun sen elämän koulun tai katuyliopiston?

      • Jarmosavost

        Ei moni Suomeen haluaisi ellei suomalainen vaimo. Turkkilaiset harvoin sopeutuvat Suomeen, kaipaa niin paljon omaa kulttuuria. Täysin eri maailmat.


    • TyhmätÄmmät

      Aivan muutoin ihan täysijärkisen oloisia naisia menee sekaisin näistä vuorilta tulleista idän kurdeista, jotka blokkailevat laseja baareissa. Tosin naisilla aina on joku fyysinen rajoite päällä. Se mahon naisen hoivavietti saa ihmeitä aikaan mielialassa. Ja niistä suhteista ei hyvää seuraa.

    • AinaYli23cm

      Turkkilaisilla iso kalu.
      Ja sekös kaljamaha ukkoja harmittaa

      • Pitkäänjahartaasti

        Ei kaikilla, kestävyys kyllä toimenpiteistä johtuen superia!


    • Jestasmitähurskastelua

      Mistä näitä kateellisia sikiää? Se ihmisraunioryhmä jotka pokaavat näitä baaripoikasia, niin heilläkin on oikeus onneensa ja hetkeensä estradilla. Koko elämän aikana kun muuten on ollut hyljeksitty ja päähän potkittu joko lihavuutensa, rumuutensa tai kotiseuturajoitteisuutensa vuoksi, niin ottakoon ilon irti vaikkakin maksua vastaan.

    • Saliman

      Suomi mies harmita kun turkilainen naida suomi nainen.
      Aina hyvä seksi turkilainen mies

      • Musulman

        Minusta myös aivan upea tilanne kun turkkimies huolehtii naiset jotka eivät suomimiehelle kelpaa nyt tai enää. Win-win. Ottakaa pois vain ja pitäkää hyvänänne. Tyhmiltä pitääkin ottaa rahat pois, mutta se että sellaisille efelanteille kalu nousee niin johtuu vain siitä että aiempi kokemus on lampaista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe