Kantasuomalaisille uusi kansaluokka "Working poor"

loishnen

x x
suomeen on syntynyt uusi kansanluokka "Working poor"
x x
https://en.wikipedia.org/wiki/Working_poor

Tarkoittaa sitä, että perheen töistään saamat tulot ovat kuukausittain pienemmät kuin menot eli perhe köyhtyy vaikka käy töissä.
Tämä ilmiö on tuttu muualla euroopassa kuten saksa, sveitsi, ranska, belgia jne. jne. mutta suomessa täysin uusi.

Poliittiset päättäjät ja viranomaiset kyllä tunnistavat ongelman, mutta eivät halua sitä julkisesti ilmoittaa.

Tästäpä johtuen juuri, suomessa on otettu käyttöön "karenssi automaatti 24/7" joka on kärkihanke.

Vaihtoehtona voitaisiin alkaa sakottamaan vilkun käyttämättä jättämisestiä € 80,- /kerta, näin saataisiin suomen valtionvelat maksettua noin kahdessa vuodessa.

Loiset töihin, hus hus ja ilmaiseksi.

36

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajfljdssdjsdjöljdfö

      Pienipalkkaiset kiittää näitä Osseja ja muita työttömyydestä(verorahoista) nauttivia. Työnverotusta tulisi leikata rankasti, jotta heidän palkkansa jäisi omaan käyttöön eikä työnvieroksujille tulisi antaa mitään. Vain ja ainoastaan niille jotka tarvitsee apua. Ossi yms. eivät tarvitse apua vaan ovat valinneet tavan elää.

    • tätsitpois

      Suomi on aikaansaannut SDP:n ja AY-liikkeen voimasta täysin uudenlaisen hyvinvointi yhteiskunnan, jossa kaikki, olkoon sitten supisuomalainen tai uusi suomalainen saa erittäin humaanisesti ja avokätisesti kaiken mitä elääkseen tarvitsee.

      Kokonaisuudessa on vain sellainen heikko kohta, mitä ko. organisaatiot eivät suunnitellessaan huomioineet, maksajina tälle koko sirkukselle on ainoastaan noin 1,54 miljoonaa työssäkäyvää ihmistä ja näistäkin lähes 800´000 saa palkkansa verotuloista (kunnalliset ja valtiolliset työpaikat).

      Aikoinaan, kun suomella meni todella hyvin, oli paperiteollisuutta ja puu-teollisuutta, alettiin kouluttamattomille duunareille maksaa palkkoja, joista muut kouluttamattomat näkivät vain unia, kunnat ja valtion virat täytettiin siskoilla, veljillä, kummin kaimoilla ja yleensäkin ihan kaikilla, joilla nyt sattui olemaan tuttu ja vähintäänkin samanvärinen jäsenkirja taskussa.

      Kun sitten paperi ja perässä puu katosi ja mentiin EUhun jossa ei todellakaan muissa maissa nautita suomalaisesta paperityöläisen palkkatasosta lähtikin työpaikat kiitämään, j a ihan tuhatmäärin, ei ole enää maksajia, ei ole, tätä vaan ei ole huomattu.

      Mutta kyllä ottajia on ja enemmän ja enemmän koko ajan.

      Itävalta näytti taas mallia, poliittinen päättäminen siirtyy EUssa koko ajan maa kerrallaan oikeistolaisemmalle politiikalle, nekun osaavat laskea tulojen ja menojen erotuksen.

      SDP ja vihreät sitä nimittäin eivät osaa ja kun vielä AY-pellet takana ovat vaatimuksiaan huutelemassa, niin soppa on valmis, mutta keittäjää ei näy.

      • dasdfasdfasfd

        Verotuloista saa palkkansa moni muukin kuin kunnan tai valtion työntekijät. Yhteiskunta ostaa tavaroita ja palveluja yrityksiltä verorahoilla, niinpä myös niiden työntekijät eivät ole lystin maksajina. Lähinnä maksajia ovat ne joiden työpanos suuntautuu vientiin.
        Kannattaa olla rehellinen vaikka katsookin poliittisesti värittyneiden silmälasien takaa. Valehtelemalla muukin teksti menettää merkityksensä.


    • tätsitpois

      siis näitä verotuloilla maksettavia duunareita on suomessa kaikenkaikkiaan yli 800´000 (kaikkiaan työllisiä on suomessa 1,54 miljoonaa).

      Suomi kuuluu EU:hun ja kaikki julkiset hankinnat hankitaan yleensä siltä kuka halvimmalla tarjoaa.

      Suomalaiset yritykset eivät näitä julkisia hankintakilpailuja voita, kyllä tuotteet on lähes poikkeuksetta tehty muualla EU:ssa kuin suomessa, suomi ei ole kilpailukykyinen maa verrattuna muuhun EU:hun.

      Eli olet kyllä tuossa väittämässäsi täysin yksin, sori!

      • dasdfasdfasfd

        Yrittäisit pysyä totuudessa etkä kirjoittelisi mitään poliittista propagandaa. Silloin voisi joku uskoa sinua edes jossakin asiassa.


    • köyhyyssyvenee

      3 tutkintoa
      2-3 duunia
      kaikki määräaikaisia, pätkiä
      tulot alle 2000e/ kk

      puolet työpisteistä homeessa
      jatkuvaa muuttamista samasta syytä

      pikkasen väsynyt siihen, että ihmiselle näytetään sen arvottomuutta
      joka päivä

      olisi helpompaa jättäytyä kokonaan työttömäksi
      ettei edes yrittäisi enää

    • vitunoikein

      Ihan vitun oikein että joku saa kärsiä jos meni niin kusetetuks että otti pikavippejä. Kuka ne sitten otti. Joulupukki vai ????????

    • dfxhhg

      Älkää edes lukeko näitä kun ketään se ei kuitenkaan kiinnosta mitä sinä teet. Täällä kirjottelee vaan kaikki joilla on isoja rahaongelmia ja pelivelkoja. Ittehän ne on tehty eikä se kenenkään muun syy ole. Syyllinen siihen löytyy kun katsoo peiliin.

    • tätsitpois

      kun SDP on saanut muuttaa ilman kenenkään häirintää suomalaisen yhteiskunnan vuosikymmenien ajan, niin tähän tämänpäivän mahdottomuuten on tultu.

      Kansan eliittiin kuuluvat ne yksilöt jotka loisivat kotona ja nauttivat tulonsiirtoina rikkailta saatuja rahoja.

      Keskiluokka tekee yhtä tai koko ajan useampaa duunia köyhtyen.

      Eliitti voittaa pitkässä juoksussa siis sohvaperunat, loiset heidän elintasonsa ei muutu mitenkään.

      näin se vain on

      • sgshdsfg

        Ja ne tulonsiirrot palautuvat kulutuksen kautta veroina kirstuun. Miks pitää ottaa velkaa jos pää ei sitä kestä ja ruikutann muille vainn. Ulosotto ei ole koskaan ollut muuta kun paskaa.


      • kysynvaaaaasan

        Ja millä ne laskut pitäisi maksaa? Kun joka ikisestä KELAn päätöksestä joutuu valittamaan ja rahojen tulo siirtyy kuukausilla. Työttömälle kun ei anneta edes luottokorttia, että laskujen maksua voisi siirtää edes kuukaudella ilman korkoa. Et maksa laskua, niin tuloksena ulosotto. Otat pikavippia, samoin tuloksena on ulosotto.


      • sgrsrg

        Pitää asua vuokralla jos tukia meinaa saada. Sossu ei kenenkää omaa asuntoa ala maksaa tai sitten kaikilla olis oma asunto. Jos se ei mene jakeluun niin sitten ei mee.


      • Lawetorder

        "kun SDP on saanut muuttaa ilman kenenkään häirintää suomalaisen yhteiskunnan vuosikymmenien ajan, niin tähän tämänpäivän mahdottomuuten on tultu."

        Lueppas sinäkin pikkuinen vähänkään edes suomen historiaa ja lisäksi tutki sitä vähän avoimemmin silmin, kuin vaan määrätynlaiset lasit silmillä, niin joskohan sinulle se totuus aukeaisi, ettet täällä tillittäisi ihan hoopona.

        Kuules nyt vartiaisen paska, möyhötä sinä mitä möyhötät kunnet edes totuutta näe.

        Tosiasiassa ne jotka ovat työttöminä, että pienipalkkaisessa työssä, ovat oikeastaan ne jotka tätä yhteiskuntaa pyörittääkin, ei ylempi keskiluokka eikä ne jotka muuttaa ruotsiin veroja pakoon, ei ne jotka siirtää tuotantoa pois suomesta, eikä etenkään ne, jotka ovat sijoitushuumassa myyneet kansanomistamia tuotantoja muualle, näin se vain on.

        Tätsitpois


    • sgdf

      Kelahan sanoo etsi halvempi asunto niin saat tukia. Minkäs sitä pillupää sille mahdat. Kun et mitään.

    • sergs

      Ei saa toimeentulotukea jos asuu omistus asunnossa tai liian kalliilla vuokrallakaan. Noin se vain on. Eikä pysty muuttamaan minnekään jos kukaan ei siinä auta. Noin se vain on SAATANA.

    • sgsrrse

      Jos on liian ylpeä ettei hae tukiaan se on sitten voi voi.

    • gsgsr

      Vitunks välii näistä rolleista näillä hikisillä kusi palstoilla.

    • teeseeee

      Ammu itsesi. Kjäh kjäh. Ammu. Tee se jo nyt kjäh kjäh.

    • tyhmääonjoo

      Sitä lainaa kun otetaan niin itte ne on otettu. Jokainen vois syyttää itteensä omista munauksistaan...alkaa pikku hiljaa vituttaa tollaset tyypit jos ei hallitse omaa rahan käyttöäänkään edes ja sitten muille ruikuttaa vain. Kun niitä rahapelejä pelataan niin.

    • kjhhkjhh

      Olette lukijat ja kirjoittajat itse loisineet elämänne tuolle mallille, oletta saattaneet itsenne nykyyhteiskunnasta ulos, teitä ei enää tulla tarvitsemaan kuin ilmaisena työntekijänä ja tämä koko loppuelämänne. Yksikään yritys, yksikään työnanatja ei halua lusmuja nurkkiinsa ja vieläpä maksaa niistä.
      Näin se vain teillä menee, sori, ehkä ensi elämässä sitten paremmilla eväillä.

    • shhxhf

      En minäkään halua maksaa tonnia asumisesta. Ääliö runkku kuipää. Maksa sitten kun sulla työ loppuu ja olet asunnoton. Fucker.

    • trolololol

      Kyllä tuokin trolli kohta väsyy. Antaa sen vastailla itselleen keskenään noita tyhmyyksiään. Adios.

    • päävikaa

      Juu ei kait työttömiä olekaan kun joku 300.000 ne jotka eivät ilmoittaudu työnhakijaksi millään konstilla vaikka pitäis. Työkkärin pelko on käsittämätön kun ei ne sitä työtä mistään kellekään keksi. En ymmärrä ihmistä jos on työtön eikä ilmottaudu tonne jos soppa rahansa jostain halusi saada tai sitten täytyy olla pää vikainen. Niillä soppa rahoilla kukaan ei ainakaan muuta minnekään. Se on varma se.

    • kjhhkjhh

      työmarkkinat on muuttune, te lusmut ootte häviäjiä.

      juna lähti ja te jäitte asemalle.

      kjhkjh

      • gsdgg

        Tarkoitit varmaan itseäsi.


    • sdbsd

      Niin on asuntomarkkinatkin muuttunu. Semmosiks ettei niitä edes saa. Kiäh kiäh kiäh buaaahhhhhhhhahahahahahehehehhah.

    • rdthhfdjgf

      No tollaselle räkyttäjälle ei pitäis mitää töitä edes antaa. Luultavimmin haluaisi ollakin työtön vain mutta kun on pakko jos oli mennyt velkaa tekemään :D

    • kjhkjhkjhkjh

      tie yhteiskunna ulkopuolelle
      työttömyys ja/tai huumeet
      molemmissa teet päätöksen itse

      kjäh kjäh

    • aeggr

      Minkä yhteiskunnan. Kjäh kjäh.

    • ulkopuolelle

      Työtä pitää tehdä, juu! Avoimilta virallisilta työmarkkinoilta en kuitenkaan sitä löytänyt 2½ kuluessa.

      Kaverini opasti pimeään työhön, jossa tulot ovat moninkertaiset viralliseen palkkatyöhön nähden. Huumeita kuskaan. Kun töitä ei löydy virallisen yhteiskunnan puolelta, on siirryttävä yhteiskunnan ulkopuolelle. Siellä töitä on loputtomiin asti.

      • waggr

        Minä voisin ryhtyä velan perijäksi ja katkoa kädet niiltä jotka ei maksa takas.


      • eaefsdfa

        Sinä et pääse edes sohvalta wc:n. Kjäh kjäh


      • ryrdy

        Sanoo se jolta ne kädet pitäisi katkoa. Nää urpot ne tuleekin tänne muita syyttelee omista typeryyksistään. Eihän kukaan ota velkaa ellei maksa takas eihän. Paitsi typerys.


    • dhdh

      Typerys myös syyttää omista typeryyksistään vain itseään. Eikä muita.

    • khggh

      Millonkohan se menis jakeluun että nämä kirjotukset ei vaikuta kenenkään tekemisiin pätkän vertaa. Jos antaa vaikuttaa sitten on päässä vikaa.

    • voikkaaa

      voi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe