Valmennuskeskus kiertäkää kaukaa!

Petettyex-kurssilainen

Haluan varoittaa tästä ammattitaidottomasta valmennusfirmasta nimeltään VALMENNUSKESKUS! Suuret on lupaukset, mutta opettajat täysin kokemattomia, osaamattomia ja valmistautumattomia. Osallistuin heidän kurssilleen viime keväänä enkä voisi enempää olla pettynyt. Todella pettynyt olo ja siksi tämän haluan kaikille jakaa. Tuntui, että rahani menivät täysin hukkaan, koska opettajat (vaihtuivat kurssilla pariin otteeseen) olivat täysin ammattitaidottomia. Lisäksi materiaali oli aivan vanhaa kuraa.

41

13630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moimoi-18

      Olin kuullut myös samaa kaverilta joka kävi lääkiksen kurssin Valmennuskeskuksella... Olen itsekin miettinyt valmennuskurssia tulevalle keväälle, mutta taidan jättää Valmennuskeskuksen väliin... On meinaan firma flopannut ihan liikaa ja hinnat ihan hemmetin kalliita. -_- Mitä ne oikein kelaa, että tavallisella abilla on varaa tuollaisiin hintoihin kun edes laatu ei vastaa hintaa...

    • Pettynyt96

      Täyttä asiaa. Meitä oli monia tyytymättömiä kurssilla. Palautetta ei kuitenkaan huomioitu millään lailla. Ja materiaalit ja opettajat... no words.

    • Riina_1997

      Poikaystäväni kävi DI-kurssin valmennuskeskuksella. Olemme molemmat tulleet siihen tulokseen ettemme osta kyseiseltä kurssijärjestäjältä enää mitään kursseja...

    • Surullinen96

      Mä olen yksi tuosta pettyneestä porukasta. Vieläkin itkettää tätä kirjoittaessa, miten hukkaan rahat meni tuon firman kanssa. Suuret puheet yli 40 vuoden kokemuksesta, mutta mitään ei nähtävästi ole saaneet aikaan tuona aikana.

    • Tsuptööt

      Parempi kuitenkin kuin Eximia, joka kieppuu konkurssin partaalla.

    • cutenoon

      Joku ÄO-vajakki on näköjään yrittänyt rahalla yliopistoon, vaikka taidot riittävät vain roskien keräämiseen.

    • Läppäkokofirma

      Valmennuskeskus on kuin Suomen jalkapallojoukkue; valmentajat aivan surkeita, vaikka pelaajat loistavia! Oikeesti, huonoin valmennusyritys ikinä! :D

    • Pettynytkurssilainen

      Itse ostin Valmennuskeskuksen itseopiskelupaketin ja oli todella huono. Hain siis psykaa opiskelemaan. Valmennuspaketissa oli esimerkiksi monia tilastomatikan kaavoja, joita ei itse pääsykoekirjassa ollut. Harjoituspääsykoe ei simuloinut oikeaa pääsykoetta yhtään. Oikeassa pääsykokeessa on monivalintaa ja ei saa käyttää laskinta. Tässä Valmennuskeskuksen harjoituspääsykokessa oli ensinnäkin liian vähän kysymyksiä, piti käyttää laskinta ja oli aivan surkea. Eipä siitä mitään hyötyä ollut.

      • Tulevalääkäri

        I feel you, ihan samaa mieltä kuin kaikki aikaisemmatkin kommentoijat. Olin itse lääketieteen kurssilla ja aivan vanhentunutta materiaalia. Uudistusta ei oltu huomioitu ollenkaan.


    • Lady-Laudatur

      Mun kaverit, jotka ovat käyneet Eximian kurssit, sanoivat että ne olivat kaikki umpisurkeita. Eiköhän ne tunnu kaikki surkeilta, jos ei ole päässyt sisään. Oma tyhmyys ulkoistetaan muille.

      • Lääkäri2018

        Ei se ole omaa tyhmyyttä, jos opettajat tekevät jatkuvia asiavirheitä, opettavat virheellisiä asioita, materiaalit vilisevät virheitä. Mun tarkoitus oli tulla kurssille vahvistamaan omaa osaamista eikä nielemään virheellistä opetusta. Materiaalivirheetkin olisin sulattanut, jos opettaja olisi edes osannut korjata ne, kun ne huomattiin. Lähinnä opettajaa näytti kiinnostavan oman egon pönkitys ja se, milloin pääsee kotiin tunneilta. En voi muuta kuin omasta puolestani sanoa, että Valmennuskeskus on aidon oikeasti surkein valmennusyritys ja olla samaa mieltä ketjun aloittajan kanssa. Ja kyllä, olen ilmoittautunut toiselle kurssijärjestäjälle tänä vuonna, eikä se ole Eximia.


    • Huonovalmennuskeskus

      Eikö valmennuskursseilla käydä sen takia, että tyhmätkin saataisiin oppimaan. Valmennuskeskus ei ainakaan ole tätä varten oikea kurssien tarjoaja. Huono. Huono. Huono.

    • auntie67

      Valmennuskeskus ei anna minkäälaista vastinetta rahoilleen. Umpisurkea! Ostin kyseiseltä kurssijärjestäjältä kurssin sukulaistytöllleni. Tyttö pääsi sisään opiskelemaan, koska lopetti kurssilla käynnin ja keskittyi mielummin itsenäiseen opiskeluun kotona. Kurssin opettaja oli erittäin epäammattimainen eikä hänellä ollut minkäänlaista tajua mitä opetti tunneilla. Monet muutkin kurssilaiset vaativat opettajan vaihtoa tuloksetta.

      Tämä firma on ahne vailla minkäänlaista pätevyyttä. He eivät perehdytä opettajiaan huolella, ja tuntuu, että opettajina toimii "opiskelijoita" suoraan yliopiston ensimmäiseltä vuosikurssilta.

    • Umpisurkea

      Tilasin Valmennuskeskuksen lääketieteen itseopiskelumateriaalin. Yksi sana kuvaa erityisesti materiaalia: UMPISURKEA!

    • Blaahblaah

      Valmennuskeskus on jo vuosia ollut ihan jaska :D Yrittäävät pitää vanhaa mainettaan yllä, mutta totuus on, että laatu ollut viimeiset vuodet todella heikkoa. Miksi niiden markkinointi laittaisi tänne koko ajan noita frendialennusjuttuja? :D :D :D

    • Tyytymätön96

      Mietin pitkään osallistunko tähän keskusteluun, mutta päästin sitten kuitenkin laittaa oman kokemuksesi. Olen käynyt Valmennuskeskuskuksen lääketieteen valmennuskurssin kahteen kertaan, joista kumpaankaan en ole ollut tyytyväinen. Mistä sitten tyytymättömyyteni johtuu? 1. Kurssilaisia ei kuunnella yhtään vaan opettaja käy ikivanhaa materiaalia läpi pienillä omilla lisäyksillään 2. Opettajista kaikki eivät ole päteviä, vaan opiskelijoita, joilla ei vaan voi olla samaa osaamistasoa kuin valmistuneilla opettajilla 3. Jos opettaja on ollut paperilla pätevä, ei hän ole tiennyt juurikaan lääketieteen valintakokeesta osannut esimerkiksi fysiikan, mutta ei ymmärrä, miten sitä tarvitsee lääketieteeseen pyrkiessä. 4. Materiaalivirheet tai oikeastaan niiden korjaamatta jättäminen. 5. Kannustamisen puute, opettajat eivät pidä ryhmähenkeä millään lailla yllä 6. Töykeä asiakaspalvelu, kun näistä asioista yrittää kertoa ja pyytää, että asioille tehtäsiin jotain.

      Voinko suositella Valmennuskeskusta kahden vuoden kokemuksella? En. En usko, että tätä keskustelua olisi tehty, jos meitä tyytymättömiä olisi vain muutama.

      • Tyytymätön1996

        *päätin * Valmennuskeskuksen (Tuli niin kiireellä purettu tunteet yllä olevaan tekstiin, että muutama virhe eksyi joukkoon!)


      • Anonyymi

        Opettajat eivät pidä ryhmähenkeä millään lailla yllä! Pitäisikö?
        Miten ja miksi pitäisi luoda ryhmähenkeä satunnaiseen joukkoon, joka kokoontuu muutaman kerran, ja siitä joukosta jokainen kilpailee jokaista muuta vastaan paikasta auringossa?


    • SurkeaVK

      VK:ta kuvaa vain yksi sana. SURKEA.

    • Anonyymi

      Todella huonot kokemukset ko firmasta täälläkin. Ahneus, rahat pois tyhmiltä tyyppinen meininki, helppoheikkimäiset opettajat ja matsku täynnä virheitä. Noilla hinnoilla olettaisi että virheet on korjattu ja oikeasti halu tehdä laadukasta valmennusta. Mutta ei. Iso pettymys.

    • Anonyymi

      Tässä asiaa myös opettajan näkökulmasta tarkasteltuna. Kukaan pätevä opettaja ei ole hommissa Valmennuskeskuksessa, sellaisilla satunnaisilla töillä ei nimittäin elä.

      Nämä ovat opiskelijoiden tilapäisiä tehtäviä, joista saaduilla pikku tienesteillä korjataan opiskelijan hyvin vaatimatonta taloutta. He eivät opeta Valmennuskeskuksessa pysyvästi vaan tilapäisesti kurssin tai kaksi.

      Sitä kuitenkin ihmettelen, millä pätevyydellä vastavalmistuneet ylioppilaat arvioivat opettajien ammattitaitoa ja asiantuntemusta.

      • Anonyymi

        Näin se on aina ollut. Ihan kuten tuolla edellä (vuosia sitten) sanottiin, kurssille tulijat yrittävät ulkoistaa oman tyhmyytensä ja ovat kitkeriä ja katkeria kun eivät saakaan täydellistä tulosta tuosta vaan itsestään. Ja kohdistavat kiukkunsa kurssin opettajaan, kun eivät ketään muuta tavoita (kun kurssifirman ylemmät portaat totta kai tietävät tämän kuvion ja pysyvät piilossa).

        Ratkaisu on hikeä, verta ja kyyneleitä, tai ora et labora, kuten joku vanha ja viisas joskus sanoi.


    • Itse aloitin Eximialla ja se oli virhe... Tämä kevät sitten Lääkisvalmennuksessa. Kiva pieni firma, hyvä henki ja opettajat joista näki että tekivät kutsumustyötä. Ja tiesivät aiheistaan kaiken tarpeellisen ja paljon yli. Tukea ja apua sai aina kun vaan tajusi avata suunsa.

      Tunnen myös noita Valmennuskeskuksen uhreja...

    • Jossain pikkukaupungissa on kuulemma lääkisvalmennusfirma, jossa ekalla kurssikerralla mennään kurssin kustannuksella baariin. Onko tämä ihan vain huhu? :-D

    • Anonyymi

      Juu en mäkään voi kahden vuoden kokemuksella suositella. Todella epäammattimaista touhua. Esimerkiksi opettajan ja oppilaan välinen hyväksyttävä suhde hämärtyi kyllä fyssan maikalla. Simuloidut kokeet eivät vastaa lääkiskokeen tasoa ja tiesin enemmän kun maikka... Jouduin siis korjaamaan opettajan puutteellisia tietoja

      Toisaalta ei kukaan rahalla pääse sisään oma panos ratkaisi tänä vuonna.

    • Anonyymi

      Missä kaupungeissa teillä on kokemusta valmennuskeskuksen kursseista?

    • Kävin tänä keväänä Valmennuskeskuksessa politiikan ja viestinnän TAKUU -valmennuskurssin. Täytyy myöntää, että petyin karvaasti. Mainostavat itseään suosituimpana ja kokeneimpana valmennuskurssien järjestäjänä, jolla 98% asiakastyytyväisyys. Nämä kuvaukset eivät osuneet lähellekään omaa kokemustani kurssista.

      Opettaja oli valmistunut valtiotieteilijä, mutta tuntui, että hänellä oli motivaatio alun alkaen lopussa. Opetus oli monotonista yksinpuhelua, eikä opettajaa tuntunut kiinnostavan opetus lainkaan. Motivaation puutetta kuvastaa ehkä hyvin se, että opettajalla jäi erään luennon ajaksi työnhakupalvelun välilehti auki koneelle. Opettaja ei tuonut mitään lisäarvoa opetukseen, vaan käytännössä vain käänsi englanninkielistä ennakkomateriaalia, ja kävi sitä kronologisesti läpi. Olisin olettanut valtiotieteilijältä syvempää osaamista ja analyysiä alan artikkeleista, joita kurssilaiset olisivat voineet hyödyntää ymmärtääkseen tekstiä paremmin.

      Luennot oli luonnollisesti järjestetty etänä, mutta Valmennuskeskus käytti luennoissa alustaa, jossa kurssilaiset eivät voineet käyttää chattia, tai muullakaan tavalla osallistua opetukseen, muuten kuin kuuntelemalla. Tätä he perustelivat sillä, että heillä on aiemmin ollut kyseinen alusta käytössä ja se on toiminut tähänkin asti. Useamman viestinvaihdon jälkeen Valmennuskeskuksesta luvattiin, että voivat antaa 25% alennusta, kun toimitettu palvelu on eri, kuin mistä on alun perin maksettu. Hyväksyin tämän, mutta totta kai oletin, että muillakin kurssilaisilla on sama oikeus osittaiseen rahanpalautukseen. Näin ei Valmennuskeskus kuitenkaan asiaa nähnyt, sillä muut eivät olleet antaneet palautetta asiasta. Ikään kuin ongelmaa ei olisi, jos muut eivät siitä valita. Uskomatonta. Käsittämättömän ylimielistä käytöstä olla näkemättä virheitä tai parannuskohteita vain rahan takia. Väänsin asiasta kättä valmennuskeskuksen kanssa lähes kaksi viikkoa, jonka jälkeen he ottivat Teamsin käyttöön, jossa kurssilaiset voivat paremmin osallistua keskusteluun.

      Jos harkitset joskus valmennuskurssin hankkimista, toivon, ettet hanki sitä Valmennuskeskukselta.

      • Anonyymi

        hakemassa samalle linjalle oisko mitään vinkkiä antaa? :D


    • Anonyymi

      Valmennuskeskus on surkea. Kannattaa ehdottomasti kiertää kaukaa. Opettajat ovat huonoja, kokemattomia, ja heiltä puuttuu asenne ja halu opettaa. Myös materiaalit ovat vanhentuneita.

      Onneksi oman ahkeruuteni ansiosta pääsin sinne minne halusinkin, mutta oisin säästänyt rahaa kun en ois olttanut valmennuskeskuksen kurssia. Kuulin myös kavereilta, että valmennuskeskus huijaa takuu asiasta. Oon kuullu useastakin tapauksesta, jotka eivät ole saaneet mitään hyvitystä jos ei ole päässyt kouluun.

    • Anonyymi

      Moi! No onko sitten suositella jtn amk valmennuskursseja, jotka on suht. kelposia? ajattelin ton valmennuskeskuksen paketin ostaa, mutta luettuani teidän kommentit, halu hävisi minuutissa XD

      • Anonyymi

        Samaa kanssa mietin edellisen kanssa. Jos ei ole parempaakaan kuin valmennuskeskus.fi niin kyllä siitä hyötyä on.
        Laittakaa mielummin tähän sen instanssin nimi missä homma toimii ja jos ei ole toiminut niin mikä on kaupunki missä ei toimi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa kanssa mietin edellisen kanssa. Jos ei ole parempaakaan kuin valmennuskeskus.fi niin kyllä siitä hyötyä on.
        Laittakaa mielummin tähän sen instanssin nimi missä homma toimii ja jos ei ole toiminut niin mikä on kaupunki missä ei toimi?

        Ekonomivalmennus oli ainakin ihan luokaton materiaalien osalta, hirvee sekava kasa kaikkea vanhaa matskua. Valmennuskeskuksen kauppiksen ilmaiskurssi on tähän mennessä omasta mielestäni ollu hyvä, en sit tiiä miten muut aineet lääkis/abi jne...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ekonomivalmennus oli ainakin ihan luokaton materiaalien osalta, hirvee sekava kasa kaikkea vanhaa matskua. Valmennuskeskuksen kauppiksen ilmaiskurssi on tähän mennessä omasta mielestäni ollu hyvä, en sit tiiä miten muut aineet lääkis/abi jne...

        Ekonomivalmennuksesta olen täysin eri mieltä kanssasi. Erittäin laadukasta materiaalia on todella paljon. Keväälle 2022 tuli myös uusi erinomainen matematiikan materiaali.

        Mikä parasta sain paikan kauppakorkeasta kuten niin moni muukin Ekonomivalmennuksen kurssilla ollut.


    • Anonyymi

      Aivan paska valmennus...

    • Anonyymi

      No onko Tutorhousen "rahat pois" yksityisopetus sitten yhtään sen parempaa. Yh kurssilla ala-asteen erityisopettaja antoi niinkin viisaan valmistautumisohjeen, että tee vanhoja ylioppilastehtäviä. Sitten niiden tehtävien vastauksia verrattiin yo- lautakunnan valmiisiin ohjeisiin.

      Sille joka ei tiedä, niin Tutorhouse käyttää milloin mitäkin opettajaa ihan pelkkään rahastukseen.

    • Anonyymi

      Jep. Minä iskin käteni pas***n ja maksoin tämän kuun alussa alkaneesta upouudesta Lääkis fysiikka -kurssista. Mainostekstit kyllä olivat loistavat: "Jäikö koe fysiikasta kiinni? Tällä kurssilla hakataan kaaliin fysiikka niin että sinne menee ja pysyy". Varmaan arvaatte että ei sanatarkasti ihan noin, mutta idea tuossa. Tai niin minä luulin...

      Sisältö jaettu kolmen viikon sykleihin ja ne sisältävät aina jonkun kokonaisuuden. Esim ekassa liikettä, voimia, ympyräliike, impulssi yms. No, ekalla viikolla on yksi opetuskerta. Joka ei siis ole opetusta vaan laskuharjoituksia. Näitä valvoo tutorit, jotka ovat jotain ekan tai tokan vuoden opiskelijoita. Ensimmäisellä laskarilla oli tehtäviä, joista esim yksi oli tämmöinen: Minkä vuorovaikutuksen takia kuu kiertää Maata... Ihan oikeasti??? No, tämä tästä vielä paranee..

      Tokalla viikolla kaksi opetuskertaa. Jee!! Eiku... hei me lasketaan sielläkin! Opettaja lyö tehtävän esille, sitten siinä ollaan ja pähkäillään jokainen hiljaa omalla tontillaan, jonka jälkeen tehtävä käydään läpi. Ja siihen hujahti ne kaksi opetuskertaa, jotka sisälsivät siis nämä kohtalaisen tärkeät fysiikan asiat, joita ilman ei kyllä selviä tulevistakaan aiheista. Niin, tokihan tässä siis jäi käymättä mm. ympyräliike, impulssi, liikemäärä jne kun ei ehtinyt...

      Periodin kolmas ja samalla viimeinen viikko sisältää yhden kerran laskuharjoituksia tutorien valvonnassa.

      Opettajan perehtyminen lääkiskokeen sisältöön vaikuttaa olevan nolla. Oli tehnyt meille tasokokeen ennen kurssin alkua ja jos valintakokeessa olisi vastannut opettajan vastausesimerkkien mukaan, niin melkein kaikki, ellei jopa kaikki, tehtävät olisivat menneet nollille. Tämän opettajan mielestä kun esim. 244 N on pyöristetty yhden numeron tarkkuudella. Jaa, no aina oppii uutta. Parissa tehtävässä oli vastaukset muuten vaan virheellisiä. Lääkiskokeessa siis pyöristäminen oikealle tarkkuudelle on suurennuslasin alla ja vie koko tehtävän nollille jos on väärin.

      Minä oikeasti kuvittelin, että tämä kurssi olisi suunniteltu huolella ja ihan oikeasti suunnattu niille, joille sitä esittelyn mukaan myydään. Eli pohja jo kohtalaisen vahva, mutta joku olennainen homma ei ole vielä loksahtanut, jotta osaaminen kokeessa riittäisi. Ja mikä se olennainen on?? Teoria! Se on se hemmetin teoriatieto. Fysiikan laskut on mekaanista pyörittämistä, jota meistä jokainen voi tehdä kotona ihan niin paljon kuin haluaa. Mutta niin kauan, kun ei osaa "ajatella fysiikkaa", niin se mekaaninen osaaminen ei hyödytä. Ja tämä minua ihmetyttää ihan suunnattomasti, että miten tätä kurssia suunnitellessa ei kenellekään tullut mieleen pohtia sitä, että miten tuo opetus kannattaisi hoitaa. Nyt meillä ei ole käytännössä opetusta lainkaan vaan pelkkiä laskareita eri tyyppien valvomana. Raivostuttaa koko kusetus niin etten pysty edes pitämään valmennuskeskuksen sivua auki koneella 😆

      • Anonyymi

        Veit sanat suustani. Olen samalla Fysiikan kurssilla eikä voisi olla kusetetumpi olo... Täysin ammattitaidotonta ja ennen kaikkea suunnittelematonta toimintaa tämän kurssin suhteen. En voi kyllä suositella kenellekään ja varmasti omasta puolestani kerron tämän fiaskon eteenpäin mahdollisimman monelle...


    • Anonyymi

      Täällä tietysti ulkoistetaan oma osaamattomuus valmennuskursseille. Tosiasia on silti, että valmennuskurssien "opettajat" ovat muita kuin ammattitaitoisia ja päteviä opettajia. Suurin osa lienee kovassa rahapulassa olevia opiskelijoita, joille homma on tilapäinen.

      Pätevä opettaja ei elätä itseään mokomilla satunnaistöillä, joiden jatkuvuudesta ei ole tietoa. Sellaiselle ei elämää perusteta. Saati että kukaan oikein paneutuisi hommiin, joka kuitenkin muuttuu koko ajan. Joko tiedetään, millainen on edes ensi kevään pääsykoe? Massaopetusta ja opiskelijat vaihtuvat muutaman viikon tai kuukauden välein. Alan ainoat asiantuntijat ovat kurssilta toiselle epätoivoisena vuodesta toiseen jatkavat yliopistoon hakijat, jotka eivät selviydy edes yliopiston pääsykokeesta.

    • Anonyymi

      Onko kukaan osallistunut itseopiskelukursseille? Ostin juuri itseopiskelukurssin tradenomikoulutukseen koska kouluvuosista on aikaa ja ajattelin että ilman valmennusta mulla ei ole ole mitään mahiksia päästä ammattikorkeaan :| Mutta näitä kommentteja lukiessa ei kyllä hyvältä näytä. Noh eipä tuo paljon maksanut, vissiin parempi etten maksanut ylimääräistä etä- tai lähiopetuksesta. Jo heti alkupään materiaalissa perusmatematiikan osiossa oli aika alkeistason virhe. Mietin vaan että jos ja kun materiaalissa etenee niin virheitä ei osaakaan spotata ja oppii ihan puuta heinää jes jes.

      -Mäkinen

    • Anonyymi

      Ainakin itseopiskelumateriaali on umpisurkeata. Todella kusetettu olo ja en ole varmaa kaan ai oa.

    • Anonyymi

      Minä suosittelen aikuislukiota, jossa hinta-laatu-suhde on kohdallaan! Riippuen aikuislukiosta aineopiskelumaksu on 50 - 200 euroa lukuvuodessa. Tähän päälle tulee tosin mahdolliset oppikirjahankinnat (ellei niitä löydy ennestään tai saa lainattua jostakin). Opettajat ovat oikeita opettajia, eivätkä esim. jotain alipalkattuja opiskelijoita ym.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe