Poliisiauto kolaroi Kokkolassa?

sinisin_vilkuin

Mitä Jyväskyläntien ja eteläväylän rampin kohdalla sattui yöllä? Takaa-ajoko oli kyseessä vai miksi poliisiauto oli kolaroinut Kokkolassa?

74

1495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AjonNeuvos

      Uutisissa luki aamulla vain, että Jyväskyläntiellä on sattunut keskisuuri liikenneonnettomuus tänään heti puolenyön jälkeen ja poliisi tiedottaa
      myöhemmin lisää. Mitä lie tapahtunut.

    • Nurinperinmän

      On on vaitonaista. Hitto mitä pimitystä.

    • tutkailua

      Ei ollu poliisin sivuilla vielä mitään vaikka aamu valkenee jo. jospa heitä on kohdannut suuri suru henkilövahingon muodossa tai jotain.

    • SinisetValot

      Maija tassut taivasta kohti keskellä risteystä.

      • hoonomuistinen

        Oletko kuullut Kokkolassa sattuneen koskaan vastaavaa minä en kyllä muista?


      • tikullasilmään
        hoonomuistinen kirjoitti:

        Oletko kuullut Kokkolassa sattuneen koskaan vastaavaa minä en kyllä muista?

        "Musta Pekka" ajoi 60- luvulla Maijan kännissä katolleen Hankkianmäellä. Ei saanut potkuja mutta ei saanut myöskään enää virkaurallaan maijan rattiin tarttua vaan istui keskellä kahden konstaapelin välissä.


      • Hääry
        tikullasilmään kirjoitti:

        "Musta Pekka" ajoi 60- luvulla Maijan kännissä katolleen Hankkianmäellä. Ei saanut potkuja mutta ei saanut myöskään enää virkaurallaan maijan rattiin tarttua vaan istui keskellä kahden konstaapelin välissä.

        Kuka on musta pekka?


    • keppana-köpi

      Oliko rekka törmännyt poliisiautoon vai mikä sen oli puskenut nurin ja sitten tärkeä kysymys onko alkoholilla ollut osuutta asiaan?

      • salakatiska

        En löytänyt alkoholin osuudesta mitään tietoa se voi olla salaisuus.


      • huomattua

        Tossa sivun yläreunan Radio Pookin uutisessa kerrotaan, että alkoholilla ei ollut osuutta asiaan se on hyvä se.


    • tiepartiolainen

      Nyt tuli tietoa, jota olette odottaneet, siinä onnettomuudessa oli osallisena poliisin maija sekä henkilöauto. Poliisiautossa olleet kolme poliisia sekä kaksi henkilöautossa ollutta henkilöä vietiin kolaripaikalta sairaalaan. Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen mukaan vakavampia henkilövahinkoja ei sattunut.

    • mieletöntä

      Ensinnäkin voimia ja jaksamista liikenneonnettomuuden uhreille. Sitten asiaan kumpi osapuoli oli syyllinen noinkin vakavaan kolariin?

      • yönkuva

      • PillitPäällä

        Lukaisin tuolta Iltalehdestä, että poliisipartio oli hälytysajossa matkalla Jyväskylän suunnasta kohti Kokkolaa selvittämään ilmoitettua häiriökäyttäytymistä, niin sillä oli tietty kiire ja ajoi kovaa vauhtia johnainpäin, missä tapeltiin. Ne on nuo keskiviikot usein vähän levottomia kaupungissa.


      • rautatie-asema

        Huomasin Iltalehdessä uutisen, missä etsintäkuulutettiin vaaralliseksi luonnehdittua miestä, joka oli paennut torstain vastaisena yönä Jämsän poliisilaitokselta ja siinä kerrottin, että hän voi mahdollisesti pyrkiä Kokkolan tai pääkaupunkiseudun suuntaan. Tuo mies löytyi torstain aikana, mutta eivät kertoneet mistä, niin liittyiköhän juttu tuohon poliisin kiireeseen?


    • Väistäjä

      Pitääkö sitä poliisiautoa väistää, jos ne tulee vilkut päällä risteykseen päin punaisia ja itsellä palaa vihreä valo?

      • Päristin

        Lain mukaan ääni- ja valomerkkejä antavalle hälytysajoneuvolle ja poliisin vetämälle ääni- ja valomerkkejä antavalle saattueelle tulee antaa esteetön kulku liikenteen ohjauslaitteilla annetuista ohjeista riippumatta. Vaikka liikennevalot tai liikennemerkit antaisivatkin etuajo-oikeuden, tulee hälytysajoneuvon kiire huomioida ensimmäisenä. Esteettömän kulun turvaamiseksi on tarvittaessa väistyttävä syrjään ja pysähdyttävä.

        Hälytysajoneuvon kuljettajalle täytyy antaa tilaisuus ohittaa. Ohittaminen ei aina onnistu pelkästään syrjään ajamisella, mikäli hälytysajoneuvo on esimerkiksi samalla kaistalla liikennevaloissa. Tällaisessa poikkeuksellisessa tilanteessa, milloin väistäminen ei muuten onnistu, voi joutua esimerkiksi ajamaan punaista näyttävän liikennevalon ohi. Poikkeustapauksessa punaisia liikennevaloja päin ajaminen voi siis olla sallittua, mutta aina tulee noudattaa huolellisuutta ja varovaisuutta sekä ottaa huomioon myös muu liikenne.


    • TosirealistiKokkolan

      Ei tarvitse eikä voi väistää. Ihmisellä ei ole silmiä korvien kohdalla. Poliisilla ei ole eikä saa olla koskaan niin kiire, ettei se voi "väistää" valoristeyksessä, ja ajaa sitten kohtuunopeutta, vaikka punaisia päin. Kysymys on vain muutamasta sekunnista. Entä nyt, jos jossain tapellaan. Antaa "poikien" hakata toisensa vaikka hengiltä. Vittuako se poliisille kuuluu. Selvitetään asia seuraavana päivänä, kun "ruumiit" on laskettu ja elossa olevat ruikuttavat poliisiasemalla. Hah hah haaa!!!... Toisen (henkilöauto) osapuolen lausunto on merkittävässä asemassa, sanoo oikeusoppinut allekirjoittaja - oikeusupseeri...
      JK Kokkolan(kin) poliisi on aiemminkin hölmöillyt. Mm tunkeutumalla yksityiselle pihalle syyttä yhden hullun tekemän puhelinsoiton perusteella, ja hyökkäämällä talonomistajan kimppuun repimällä mm käden sijoiltaan. Omistajan ollessa yksin kotonaan, lepäillen aurinkotuolissaan nauttien ilta-auringon säteistä ja täysin selvin päin... Tämän ovat kaksi lähintä naapuri-isäntää vahvistaneet...
      Ilmeisesti poliisipartiossa olleet ovat saaneet potkut, kun heitä ei ole se koommin näkynyt, eikä kuulunut. Soitin heti, päästyäni sairaalasta, tutulleni poliisille ja kansanedustaja Reijo Hongistolle Vimpeliin. Tämä tapahtuma sattui kesällä 2011...

      • TaasValehtelee

        Heh, täysin aiheesta tulivat ja sillä kertaa taisivat viedä myös aseet parempaan talteen..


      • TosirealistiKokkolan

        Raattentieltä saatuja tykkejä vm. 1936. Näillä nelipiipusilla ammuimme vuosikausia Vattajalla. Ne ovat edelleen toimintakunnossa ja tarvittaessa käytössäni, hah hah haaa!!!...


      • MB85E

        Ensin oikeusupseeri ja nyt ilmatorjuntaupseeri ,taidat olla vain suuria unelmoinut wannabe sankari eläkeläinen ent. ei edes enää res. rättivarasto aliups. ns. kumipää, joka kuvitelluista aseistaan uhoaa niin että olisi varmaan tarve saada hoitoon ympäristölleen vaarallisena.


    • sellastasattuu

      Eipä tietenkää poliisin antaman tiedotteen mukaan sattunut mitään henkilövahinkoja,koska poliisi aina vahingoiasta vaitin osallisena ollessa poliisihenkilön/polii auton kykenee kaikin tavoin välttämään yleisön reaktioita.Niin tässäkin tapaukessa eli poliisi oli syyllinen sattuneeseen onnettomuuteen mutta sitähän ne ei myönnä.Niin heille on opetettu päällystöä kuin ns tavallista passipoliisia myöten "vaikeneminen on kultaa" etenkin kun kyseessä on poliisin oma virhe.Minulle itselleni sattui tilanne jossa kerran kokkolan poliisi lähti perääni talvella silloisella uudehkollaan vw golffilla talvella ja takana ajajat ammattipoliisit ajoivat ojaaan,tottakai he vannottivat olemaan asiasta vaiti:) olinhan heitä parempi kuljettaja ja olen vieläkin. se heitä ketutti:) terveiset vaan kokkolan poliisilaitoksen pojille muistatteko te vielä tapauksen? autoin teitä vielä ojasta pois:)

      • kulmilta

        On kuulemma aika heikossa hapessa pari poliisia sairaalassa.


    • Näi_on

      Poliiseilla EI ollu sireenejä päällä, ylellä väärää tietoa, mut vilkut ne oli justiinsa ennen risteystä pistäny päälle. Eli poliisin vika todellaki tuo kolari.

      • silmät-ummessa

        Ei ne sireenit mitään auton sisään kuulu, kun autosterot pauhaa. Poliisi menetteli täysin oikein laittaessaan sinivilkut päälle ennen risteystä ja se autoilija tieten chattaili kännykällä ja veti päin punaisia.


      • putkinäköiselle

        Kehoitan sinua menemään uudelleen autokouluun opettelemaan risteysajoa. Ennen kuin ylitetään riseteys, niin ensin katsotaan oikealle sitten vasemmalle ja vielä kerran oikealla, eikä tuijoteta hypnoottisesti sitä liikennevaloa ja paineta heti tallaa, kun keltainen valo syttyy.


      • Päätkii

        Kokeilepa itse joutua onnettomuuteen jossa olisit voinut menettää henkesi huonommalla onnella. Lue sitten läjäpäin silkkaa paskaa ja syyttelyä, joka ei lopu vaikka asioita oikaistaan. Tuskin pysyisit itsekään enää rauhallisena. Ei taida kortti sillä lähteä että menettää malttinsa keskustelupalstalla ja kirjoittaa hieman rumasti. Tässä maassa pitäisi sitten aika monelta muultakin ottaa kortti pois.
        Nyt riittää se syyllisen jahtaaminen, se on asiantuntijoiden homma todeta, eikä sillä syyllisyydellä ole merkitystä muuta kuin meille osallisille, muihin se ei tule vaikuttamaan.
        Suurin osa tuntuu kyllä ymmärtävän miten asiat meni ja että onnettomuuksia sattuu, harmi kun sinun aivotoimintasi ei riitä, ja sitten vielä olet herkkänahkainen kaupan päälle. Teistä tietyistä urpoista tässä pitäisi ilmoitus tehdä, ja suosittelen lopettamaan ennen kuin sen oikeasti teen!


      • Maunomaalta

        Onko vihreä valo keskellä vai ylimmäisenä?


      • Niinpoikkijotähän

        Voisitko lukea nuo keskustelun alimmat kommenttini? Mutta jos sinä et tiedä, niin vihreät ovat alimmat. Emme menneet keltaisilla jotka olivat vaihtumassa vihreiksi, vaan vasta selkeällä vihreillä. Vieläkö minun pitää vastata typeryyksiin? Ja tämä syyllisyyskysymys, ei se muita lopulta liikuta eikä muihin vaikuta miten se ratkaistaan, vaikka tässä vaiheessa on jo aika selvää miten käy. Mutta jospa nyt jättäisitte asian viranomaisten haltuun.


      • vastulinenkuski

        Kyllä ne ajovalot riittää, että näkee sama minkä auton tulevan risteystä kohti. Meikäläinen on siitä hyvä tyyppi kö varmistan aina, ennenkö ylitän risteyksen, että muu liikenne on pysähtynyt punaisiin valoihin ja vasta sitten ajan vihreillä varovasti risteyksen läpi. Pimeällä ne autojen ajovalot huomaakin paremmin kö päivällä.


      • Trollittrollaa

        Kappas trollit löytäneet paikalle. Tai sitten olet todella tyhmä.


      • vaimojenkaataja

        Kyllä se on niin että varatut naiset tykkää minusta, ja minä niistä. Tärppää joka viikonloppu. Onkohan niillä joku oma keskustelupalsta? Lähetin äsken antoisan naisen pihalle, sillä oli ihan selvästi hätä. Taisi olla poliisin vaimo tai jotain :D


    • Jokotaas69

      Poliisilla on etuajo-oikeus mutta ei päälleajo oikeutta.

    • TosirealistiKokkolan

      Non nih, alkaa totuus hiljalleen valjeta. Onhan se nyt merkillistä, ettei "siviiliautoilija" olisi väistänyt hälytysajoneuvoa selkeässä risteyksessä, ja autoa ohjannut on ilmeisesti kokenut autokoulun käynyt ja ajokortin omaava kuljettaja. Joten. Älkää naurattako. Mutta odotetaan nyt aivan rauhassa tutkimustuloksia, kunhan se tehdään oikeudenmukaisesti poliisin toimintaa puoltamatta, hah hah haaa!!!...
      JK Kovin herkästi poliisi laittaa nykyään "hälytysvalot ja -sireenit" päälle. Se on nähty ja kuultu
      "Kyseenalaista ja naurettavaa voimannäyttöäkö", hah...
      JJK Ei ole ihmekään, ettei Poliisikouluun enää haluta - paskavirkaan...

      • Näinjuuri

        Kyllä, nyt olet Tosirealisti ihan oikeassa. Poliisia olisi väistetty jos se oltaisiin havaittu. Mutta hälyjä ei päällä, ja pimeästä tulivat lujaa vauhtia, niin eipä heitä huomannut ennen kuin kopsahti. Ajokilometrejäkin on tällä kuskilla varmasti vuodessa enemmän kuin monella muulla, ei todellakaan ole kokematon tai tietämätön kuski. Ja minä myös paljon ajanut joten ei vänkärin paikallakaan täysin tietämätön henkilö ollut. Eli ihan silkkaa huonoa onnea tässä, ei mitään typeryyttä toisin kuin jotkut muut kommentoijat täällä väittävät.


      • punajuurikos
        Näinjuuri kirjoitti:

        Kyllä, nyt olet Tosirealisti ihan oikeassa. Poliisia olisi väistetty jos se oltaisiin havaittu. Mutta hälyjä ei päällä, ja pimeästä tulivat lujaa vauhtia, niin eipä heitä huomannut ennen kuin kopsahti. Ajokilometrejäkin on tällä kuskilla varmasti vuodessa enemmän kuin monella muulla, ei todellakaan ole kokematon tai tietämätön kuski. Ja minä myös paljon ajanut joten ei vänkärin paikallakaan täysin tietämätön henkilö ollut. Eli ihan silkkaa huonoa onnea tässä, ei mitään typeryyttä toisin kuin jotkut muut kommentoijat täällä väittävät.

        Katuvalot olivat päällä siinä risteyksessä on kirkkaampaa yöllä kuin päivällä, joten puhut läpiä päähäsi, koska et ole paikkakunnaltamme kotoisin.


    • kolmoissalkoa

      Poliisipakettiauto oli pyörinyt useita kertoja ympäri ennen katolleen päätymistä, siitä huolimatta yksi poliiseista pääsi jo sairaalasta, joten oliko hän ainoa, joka käytti turvavyötä, koskapa muut makaavat vielä sairaalassa?

      • Päätkii

        Kaikilla oli vyöt, sekä meillä että poliiseilla. Katsos kun vöistä huolimatta voi sen verran tulla kolhuja että sairaala tahtoo pitää tarkkailussa hetken.


    • HeiPoliisit

      Kyllä poliisienkin pitää noudattaa erityistä varovaisuutta etenkin tultaessa suurella nopeudella valoristeykseen vieläpä punaisilla valoilla vaikka ovatkin hälytystehtävällä. Ei mitään oikeutta ajaa kuin päättömät kanat.
      Saapa nähdä tuleeko rangaistusta niinkin tavalliselle taaplaajalle tulisi. Pitäis tulla sakot, kortti pois määräajaksi ja sisätöihin löytötavaratoimisoon.

    • kallispaku

      Poliisipakettiauto meni selvästi lunastuskuntoon. Onkos nuilla poliisin ajoneuvoilla samanlainen kaskovakuutus kuin yksityisten pirsseillä?

      • rajutotuus

        Ei ole sillä poliisi ajoneuvojen vakuutuksen hoitaa valtio veronmaksajien pussista,miksi valtion pitäisi valtion autoissa kallista vakuutusta pitää joka otettaisiin yksittäisistä vakuutusyhtiöistä? ei mitään järkeä sitäpaitsi jos esim poliisi ajaa yksityishenkilön auton paskaksi niin kyllä osaa lain kiemurat ja hoitaa asiat niin että se tavallinen autoilija maksaa itse kaiken:) nimittäin kun valtio on vastapuoli häviää tavallinen tallaaja aina.Tai sanotaan suoraan että esim käräjäoikeudessa rikollinen saa aina asianajan valtion piikkiin ja oikeuskäsittelyn mutta jos vahionkoa kärsineellä on vähänkään tuloja joutuu itse maksaa ihan kaikki!


      • Pirkkupier

        Joku saa siitä raksauton.edullisesti.


      • kauppatorilla
        Pirkkupier kirjoitti:

        Joku saa siitä raksauton.edullisesti.

        Voi tulla pian poliisin huutokauppa, koska on niillä muitakin poliisiautoja rutussa.


      • lähtee_afrikkaan--
        kauppatorilla kirjoitti:

        Voi tulla pian poliisin huutokauppa, koska on niillä muitakin poliisiautoja rutussa.

        Lähtee afrikkaan sillä kuskataan vielä monia kyläläisiä pienet montut katossa ei haittaa ja katsastuksistakaan ei ole väliä


    • Lyytimummo

      Kylläpäs on lapsellisia ja katkeria mielipiteitä. Huonosti kasvatetut kakarat selvästi asialla.

      • Näinjuuri

        Huonosti kasvatetut kakarat nimenomaan. Alkaa tuntua että osa trollaa. Mutta minä voin kertoa sen osoitteen johon saa tulla trollaamaan. Eivätpä vaan uskalla.


    • krunkvisti

      Reijo on jo kyllä täyttänyt 65 vuotta.

    • LiukasLuiru

      Epäilen vahvasti, että risteyksessä oli mustaa jäätä, mikä aiheutti sen, että ajoneuvot liruivat hätäjarrutuksessa toisiaan päin.

      • pitokeli

        Siellä mitään mustaa jäätä ollut lämpötila oli yli 5 astetta plussan puolella.


      • Automob

        Olikohan poppivehkeet päällä..ja bassojytinää.DunkDunk jytinät autosss heikentää kuulon jo yhdellä kertaa.Oliko amis tojota?


    • paranemisia

      Miten onnettomuudessa loukkaantunut pariskunta voi? Vammat lienevät vakavat noinkin raskaasti varustellun pakettiauton ansiosta. Minkä merkkinen auto pariskunnalla oli en saanut valokuvasta selvää?

      • Nainenonnettomuudessa

        Hei tässä pariskunnan naisosapuoli! Voin onneksi kertoa että vammat ovat pieniä. Mies joka oli kuski, sai joitakin mustelmia ja hänellä lihaksia särkee. Minä olin vänkärin puolella, jossa ei ollut turvatyynyä. Naama kopsahti kojelautaan, otsani on turvonnut ja silmät mustana. Alaselkääni jomottaa ja lantiossa vyön painamat mustelmat. Kylkiä myös jonkin verran särkee. Murtumia ei ole kummallakaan, enkä edes minä tainnut aivotärähdystäkään saada. Minut otettiin autosta ulos pareille siksi kun tuohon selkään sattui heti eikä voitu ottaa riskiä ja antaa liikkua. Selkä sekä pää kuvattiin ja todettiin että ei niissä mitään ole, joten sain luvan liikkua. Raajani toimivat kyllä jo onnettomuuspaikalla, kokeilin heti jalkojani liikuttaa. Mieheni on myös kuvattu sisäisten vammojen varalta, eikä niitä ollut. Olimme vain yön yli tarkkailussa varmuuden vuoksi, pääsimme eilen iltapäivällä kotiin. Sairaslomaa tuli. Meillä todella oli onnea, olisimme voineet vammautua pahasti, jompikumpi jäädä leskeksi tai jopa molemmat kuolla. Nyt meni vain auto, mutta sehän on korvattavissa. Auto oli -97 vuoden Toyota Corolla.


      • shokeeraavaa
        Nainenonnettomuudessa kirjoitti:

        Hei tässä pariskunnan naisosapuoli! Voin onneksi kertoa että vammat ovat pieniä. Mies joka oli kuski, sai joitakin mustelmia ja hänellä lihaksia särkee. Minä olin vänkärin puolella, jossa ei ollut turvatyynyä. Naama kopsahti kojelautaan, otsani on turvonnut ja silmät mustana. Alaselkääni jomottaa ja lantiossa vyön painamat mustelmat. Kylkiä myös jonkin verran särkee. Murtumia ei ole kummallakaan, enkä edes minä tainnut aivotärähdystäkään saada. Minut otettiin autosta ulos pareille siksi kun tuohon selkään sattui heti eikä voitu ottaa riskiä ja antaa liikkua. Selkä sekä pää kuvattiin ja todettiin että ei niissä mitään ole, joten sain luvan liikkua. Raajani toimivat kyllä jo onnettomuuspaikalla, kokeilin heti jalkojani liikuttaa. Mieheni on myös kuvattu sisäisten vammojen varalta, eikä niitä ollut. Olimme vain yön yli tarkkailussa varmuuden vuoksi, pääsimme eilen iltapäivällä kotiin. Sairaslomaa tuli. Meillä todella oli onnea, olisimme voineet vammautua pahasti, jompikumpi jäädä leskeksi tai jopa molemmat kuolla. Nyt meni vain auto, mutta sehän on korvattavissa. Auto oli -97 vuoden Toyota Corolla.

        Hyväkö selvisitte hengissä älkää antako poliisin tarkkaamattomuudesta aiheutuneille traumoillenne valtaa olkaa niinkuin heitä ei olisi ollutkaan ja käsitelkää asiaa ystävienne kanssa, pidetään yhtä.


      • Nainenonnettomuudessa

        Jatkamme kyllä ajamista, kunhan saadaan laina-auto ja hankitaan omakin auto Corollan tilalle heti kun voidaan. Eli ei tosiaan ruveta välttelemään ajamista, todennäköisyydet tämmöiselle onnettomuudelle ovat kuitenkin pienet.


    • TosirealistiKokkolan

      Muka mustaa jäätä. Kyllä taas naurattaa makeasti heti aamusta, hah hah haaa!!!...

      • Nainenonnettomuudessa

        Nii no, ei siellä minunkaan mielestä sellaista ollut, kun ei edes pakkasta ollut. Kolaroida voi vaikka ei olisi liukas keli.


    • TosirealistiKokkolan

      Olen 65-vuotias perhossa syntynyt säätieteilijä ja tunnen mustan jään kuin omat taskuni, hah hah haaa!!!...
      JK Ajoin kahdeksan vuotta Kokkola-Vaasa väliä ja mustaa jäätä oli vain Mustasaaressa.

      • Ressunihailijatar

        Tosirealisti on nero.


    • Jokoriittää

      Ihan yleisenä kommenttina: mikä täällä joitakin vaivaa kun eniten kiinnostaa vain se, kenen oli syy ja ihan keksimällä keksitään miten tapahtumat meni, ei noteerata lainkaan sitä että asioiden oikea laita on jo kerrottu.
      Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää että siihen poliisiautoon ei tahallaan törmätty, sitä olisi väistetty jos se olisi havaittu, poliisilla oli punainen valo eikä hälyt päällä, he olivat juuri tehtävän saaneet eikä niitä ollut ehditty vielä laittaa. Siis poliisien syyllistäminen myös pois, ei he tahallaan ala siviiliautoon törmätä. Tässä oli huonoa onnea kun kumpikaan osapuoli ei ehtiny havaita toisiaan ennen kuin törmäys sattui. Semmoisia sanotaan vahingoiksi, onnettomuuksiksi.
      Ratakiskosta vääntäen, tässä olisi voinut ihan hyvin useampi tai kaikki vammautua pysyvästi ja vakavasti tai jopa kuolla. Silti niin ei käynyt, vaan vammat jäivät varsin pieniksi ja tulevat parantumaan. Eikö se ole pääasia?
      Juuri ennen kolaria muistan nähneeni poliisiauton suoraan edessä ja ehdin ajatella että mistä tuo tuli, nyt rysähtää!
      Seuraavaksi havahduin täyshiljaisuuteen. Auto on keula menosuuntaan. Aivan hiljaista, hirvittävä hiljaisuus. Kuskin puolen turvatyyny lauennut. Auton konepelti missä lie, sisältö sieltä tunkee ulos ja vähän savuaa. Kun katsoin ikkunasta, näin sen poliisiauton katollaan ja huusin. Huusin kauhusta. Mies nousee onneksi kuskin paikalta ja lähtee kävelemään omin jaloin kohti poliisiautoa, josta poliisikin ihan itse tulevat ulos. Yritän avata ovea joka ei aukea. Sitten huomaan selkään sattuvan ja liikuttelen jalkojani, jotka toimivat. Pysyn kuitenkin paikoillani, koska en tiedä mitä selälle tapahtui.
      Niin, siinä sitten sivullisia käväisee tarkistamassa tilannetta, tulee palokuntaa ja ambulanssia. Lopulta sairaalassa voidaan todeta selän ja pään olevan kunnossa, selkä vain vihastunut tärähdyksestä. Kuhmu on yhä otsassa ja molemmat silmät aivan mustana, kipua kuitenkin jo vähemmän kuin eilen.
      Koskaan en tule unohtamaan sitä kammottavaa hiljaisuutta jota hetken kesti kolarin jälkeen, sitä hiljaisuutta kun et tiedä oletko ainut eloonjäänyt.
      Nyt kaikki te jotka haluatte rääkyä syyllisen perään ja vääristellä tapahtumaa, pysähtykää ja yrittäkää kuvitella itsenne tuohon tilanteeseen.
      Tämän jälkeen olis kivaa vaan rauhassa parannella vammoja, selvittää tämä viranomaisten kanssa loppuun, löytää uusi auto ja jatkaa elämää. Sen sijaan joudun lukea lehdistä uutisia joista saa väärän kuvan ja pyytää niihin korjauksia. Lukea ajattelemattomien idioottien kirjoittamaa paskaa ja joutua väittelemään typeryyksistä, lopulta riidanhaastajat itse pahoittavat mielensä kun tulee sanottua vähän liian kovasti kun ei vaan jaksaisi mitään turhaa, ja alkavat uhkailemaan ilmoituksilla. Hävetkää, jos siihen pystytte.
      Hieno toki tietää että on täydellisiä ihmisiä joille ei tämmöistä vahinkoa voisi sattua, me emme valitettavasti olleet kristallipallon kanssa liikkeellä.

    • Jokoriittää

      Ihan yleisenä kommenttina: mikä täällä joitakin vaivaa kun eniten kiinnostaa vain se, kenen oli syy ja ihan keksimällä keksitään miten tapahtumat meni, ei noteerata lainkaan sitä että asioiden oikea laita on jo kerrottu.
      Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää että siihen poliisiautoon ei tahallaan törmätty, sitä olisi väistetty jos se olisi havaittu, poliisilla oli punainen valo eikä hälyt päällä, he olivat juuri tehtävän saaneet eikä niitä ollut ehditty vielä laittaa. Siis poliisien syyllistäminen myös pois, ei he tahallaan ala siviiliautoon törmätä. Tässä oli huonoa onnea kun kumpikaan osapuoli ei ehtiny havaita toisiaan ennen kuin törmäys sattui. Semmoisia sanotaan vahingoiksi, onnettomuuksiksi.
      Ratakiskosta vääntäen, tässä olisi voinut ihan hyvin useampi tai kaikki vammautua pysyvästi ja vakavasti tai jopa kuolla. Silti niin ei käynyt, vaan vammat jäivät varsin pieniksi ja tulevat parantumaan. Eikö se ole pääasia?
      Juuri ennen kolaria muistan nähneeni poliisiauton suoraan edessä ja ehdin ajatella että mistä tuo tuli, nyt rysähtää!
      Seuraavaksi havahduin täyshiljaisuuteen. Auto on keula menosuuntaan. Aivan hiljaista, hirvittävä hiljaisuus. Kuskin puolen turvatyyny lauennut. Auton konepelti missä lie, sisältö sieltä tunkee ulos ja vähän savuaa. Kun katsoin ikkunasta, näin sen poliisiauton katollaan ja huusin. Huusin kauhusta. Mies nousee onneksi kuskin paikalta ja lähtee kävelemään omin jaloin kohti poliisiautoa, josta poliisikin ihan itse tulevat ulos. Yritän avata ovea joka ei aukea. Sitten huomaan selkään sattuvan ja liikuttelen jalkojani, jotka toimivat. Pysyn kuitenkin paikoillani, koska en tiedä mitä selälle tapahtui.
      Niin, siinä sitten sivullisia käväisee tarkistamassa tilannetta, tulee palokuntaa ja ambulanssia. Lopulta sairaalassa voidaan todeta selän ja pään olevan kunnossa, selkä vain vihastunut tärähdyksestä. Kuhmu on yhä otsassa ja molemmat silmät aivan mustana, kipua kuitenkin jo vähemmän kuin eilen.
      Koskaan en tule unohtamaan sitä kammottavaa hiljaisuutta jota hetken kesti kolarin jälkeen, sitä hiljaisuutta kun et tiedä oletko ainut eloonjäänyt.
      Nyt kaikki te jotka haluatte rääkyä syyllisen perään ja vääristellä tapahtumaa, pysähtykää ja yrittäkää kuvitella itsenne tuohon tilanteeseen.
      Tämän jälkeen olis kivaa vaan rauhassa parannella vammoja, selvittää tämä viranomaisten kanssa loppuun, löytää uusi auto ja jatkaa elämää. Sen sijaan joudun lukea lehdistä uutisia joista saa väärän kuvan ja pyytää niihin korjauksia. Lukea ajattelemattomien idioottien kirjoittamaa paskaa ja joutua väittelemään typeryyksistä, lopulta riidanhaastajat itse pahoittavat mielensä kun tulee sanottua vähän liian kovasti kun ei vaan jaksaisi mitään turhaa, ja alkavat uhkailemaan ilmoituksilla. Hävetkää, jos siihen pystytte.
      Hieno toki tietää että on täydellisiä ihmisiä joille ei tämmöistä vahinkoa voisi sattua, me emme valitettavasti olleet kristallipallon kanssa liikkeellä.

    • Jokoriittää

      Tuli sitten tuplana. Varmaan tulee varmasti selväksi. Ja jos vielä tekee mieli aukoa päätä, annan osoitteen johon voi tulla käymään, ja katsoa minua suoraan silmiin ja antaa palaa, mikäli pokkaa riittää.

      • liimanäppi

        Juu se tuppaa etusormi vapiseen hiiren päällä ko on kriisiavun tarpeessa ja näillä saiteilla huomaa monilla muillaki samaa vikaa.


      • Eisentään
        liimanäppi kirjoitti:

        Juu se tuppaa etusormi vapiseen hiiren päällä ko on kriisiavun tarpeessa ja näillä saiteilla huomaa monilla muillaki samaa vikaa.

        Ihan vaan tämä sivu lagas, ei nyt sentään niin iso järkytys ollut tuo kolari. Mutta tässäkin keskustelussa pyörii porukkaa jotka selvästi ovat avun tarpeessa.


      • TosirealistiKokkolan
        liimanäppi kirjoitti:

        Juu se tuppaa etusormi vapiseen hiiren päällä ko on kriisiavun tarpeessa ja näillä saiteilla huomaa monilla muillaki samaa vikaa.

        Hyvä rouva, ei ole vikaa sinussa tai minussa, vaan järjestelmässä. Ensimmäinen "hukkuu" usein jonnekin, eli häipyy näytöltä. Eikä se näy aikoihin, kunnes yhtäkkiä putkahtaa esille, ja vasta sen jälkeen, kun olemme ehtineet lähettää jutun uudelleen, eikö. Yleensä viesti ilmestyy näytölle välittömästi, kun olen klikannut "LÄHETÄ"- ruutua (sinistä)...


    • Ressunihailijatar

      Ainoat järkevät kommentit tulivat taas kerran Tosirealistilta ja kolariautossa olleelta naiselta...

      • pässinpäitä

        Ai jaa kas, kun minä taasen huomasin, että sinä ja corollamies haukutte täällä kaikki normaalit keskustelijat pystyyn oletteko keskenänne sukua kukaties?


      • Jokoriittää

        En ole mies. Ja haukun pystyyn kaikki jotka jankkaa ja keksii omiaan. Kuski ei ole sanonut sanaakaan, minä olen. Vähän taisin liikaa kiivastua, pahoittelen. Mutta suututtaa se kun lukee täyttä sontaa, ja sitten joidenkin pitää vaan jatkaa sitä vänkäämistä.


    • Norttipalaa

      Missä tämä on tapahtunut?

      • Paikkapaikka

        Tuossa Heinolan kaaren risteyksessä Kaustariin suuntaan. Se kolaripaikka siivottiin tosi nopeesti ja autot hinattiin jo yön aikana pois. Mutta ei kai tuolla paikalla nii väliä. Eipä se muuhun liikenteeseen enää vaikuta eikä siinä ajamista estä.


      • TutkittuaHutkittua

        Nyt syyttäjänvirasto tutkii käyttikö poliisi sireeniä ja vilkkuja. Kertoivat uutisissa, että tällä viikolla pyritään kuulustelemaan kaikki viime viikon rajussa risteyskolarissa mukana olleet. Saa nähdä miten käy.


      • otsavilkku
        TutkittuaHutkittua kirjoitti:

        Nyt syyttäjänvirasto tutkii käyttikö poliisi sireeniä ja vilkkuja. Kertoivat uutisissa, että tällä viikolla pyritään kuulustelemaan kaikki viime viikon rajussa risteyskolarissa mukana olleet. Saa nähdä miten käy.

        Jaa että pitää vielä tutkia siis eikö poliisin sanaan enään luoteta toinen osapuolista siis valehtelee niin, että korvat heiluu?


      • TämänTakia

        Jos vastapuoli on poliisi niin aina menee esitutkintaan, vaikka osapuolet olisivat yksimielisiä. Ei myöskään vaikuta se, epäilläänkö poliisia vai siviiliä syylliseksi kolariin.


    • hallintotoimi

      luultavasti nuo toope poliisit ajoi amfetamiinin vaikutuksen alaisina risteykseen kun on vauhti kallossa ei kun tikkari poskeen noille hurjapäille eli huume testiin koko saamarin poliisi talo,niin kkarmea totuus selviää.

    • Absjarrumies

      Tyypillistä kokkolalaista liikennekäyttäytymistä,päin punaisia.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe