Aihe

Miksi huijari hammaslääkäreistä ei ole listaa ?

Lekurit

Ihmettelen että missään ei voi varoittaa huijari hammaslääkäreistä jotka m.m.tekevät reikiä asiakaittensa hampaisiin itse että pääsevät paikkaamaan niitä ja pääsevä tnäin rahastamaan.Jopa pahempaakin tekevät.Siinä turhaan monien hampaat saa moinen huijari pilattua.
Lahdessa on eräs erittäin kohteliaan oloinen mies ( jonka sukunimi Suomen yleisempiä) hammaslääkäri joka pyörittää yksityistä praktiikaansa näin.Mainostaa itseään netissä.
Asiakkailtaan vaihdattaa vanhoja paikkoja vaikka niissä ei vikaa mutta on vanhoja.
Yleensä myös löytyy tarkastuksessa pari pientä reiän alkua jotka pitää paikata.
Rahapula on k.o.hammaslääkärillä kova kun väkisin yrittää saada tehtyä hoitoja ja tarkastuksia.
Sääliks käy vanhuksia ja muita jotka eivät saa pidettyä puoliaan.Siinä menee hampaat pilalle ja menettää paljon rahaa.Ihmetelty että k.o.huijari hammaslääkäri saa jatkaa toimintaansa.Joten varokaapa tuota.

1

<50

  Vastaukset

  • meidän kylällä oli aikoinaan "valehammaslääkäri" Turkista. Ismael nimeltään. Oli värkännyt paperit itselleen. Paikkaili talven hampaita ja vokotteli naisia. Paikallinen kirjailijan alku kirjoittikin aiheesta novellin Jallu-lehteen otsikolla "hammaslääkäri porasi väärää reikää" No Ismael alkoi ahdistella naisia jo työajalla ja kaikenl isäksi jopa asiakkaita niin että lähtöhän siitä tuli kun vielä paljastui että ei ollut edes hammaslääkäri. Oli tullut reittä pitkin maahan jonkun Turkin matkaaja naisen matkassa. Kävi vielä pilkillä paikallisella pellolla kun ei osannut kävellä järvelle asti..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757