Grandland X

sekalisti

Tuntui ihan hyvältä,hijainen ja vakaa menijä,lisäksi mielestäni hyvännäköinen,kyseessä oli automaatti ,uskaltaneeko opelin manuaalia ottaakkaan jos kaupat tulee.

49

21507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2.4STW__

      Kävin myös tutkimassa tätä ihmettä.
      Tuo perustuu Pösön 3008iin ja siinä on siis myös samat moottorit ja voimansiirto. Pösön käyttämä 6 vaihteinen tomaatti on luotettava peli.

      Pösöön verrattuna
      - ei niin luxusmainen muotoilu ja viimeistely
      - paljon parempi ergonomia ja vähän parempi istuin (AGR) mikä pesee uuden A4n ja 3-sarjan jakkarat mennen tullen.
      - ratin lämmitin
      - adaptiiviset valot
      - surkeaakin surkeampi takapenkin niskatuki. Aikuisella painaa selkärangan yläosaa todella viheliäisesti
      - Pösö jo sai isommat koneet (150 ja 180hp dieselit) ja opeliin niitä pitää vielä vähän odotella.

      PSA jo ilmoitti että Pösään ja DS:ään tulee uusi bensahybridi neliveto missä takapyörät sähköllä. Jos tuo tulee Grandlandiin kuten voisi kuvitella kun on sama auto niin autokuume kyllä nousee rutkasti.

      HIENOA!

      • Anonyymi

        Takapenkin niskatuki on tarkoitettu nostettavaksi ylemmäksi, jolloin se on jopa hyvä. Nousee ainakin omassa ihan hartioilla nostamalla, siis ilman käsiä.😊


    • nelikon.ostaja

      Odotin nelivetoa heti alussa, ei vaan tullut.

      • 2423

        EI tullut kun sitä ole Pösön 3008ssa


    • merkki12

      älä osta se on susi jo syntyessään
      samat viat kuin crosslandissa
      eli ei toimi mikään oikein.

      • Anonyymi

        Täysin eri auto crossland x : eri tehdas, eri kori, eri moottorit eli ei mitään samaa grandlandin kanssa.


    • Madhus

      Takapenkki oli surkean pieni, jopa kapeampi kuin Astrassa, varsinkin istuinosa. Työn laatu sisustuksessa on heikompi kuin Insigniassa.

    • 2.4STW__

      Lataushybridi tulee 2019. Kiihtyvyys 0-100km/h 6s. 60km ajoa latauksella.

    • opel196921

      Moi , Kokkeiltu ja rengasmelussa älytön ero verrattuna 18" ja 17" pyörien välillä!
      Kannatta varoa eikä missään nimessä ottaa isompia vanteita ainakaan.

      Nuo perus-vanteet 17" (215/65 R17 kumeilla ) ovat ihan mainion näköiset, ja pidemmän matkan ajossa heti reilusti mukavampaa tuo äänitason ero.
      gr/km 18/19" vanteet pitäis kieltää ja 19" lisäävät co2- lukemaa 7gr/km , eli siitä koituu korkeammat verotkin.

      INTELLIGRIP - lisävarustepaketti on ihan turhake, sen mukana tulee pakollisena M S kitkat 18" vanteilla ja se nostaa co2:sta vielä 7gr. Ajotilan valintanappi on hauskan näköinen mutta kun autossa on muutenkin luistonestot yms niin en näe mitään hyötyä tuollaisesta etuvetoiseen autoon. Härpäke mikä härpäke, niille jotka haluaa hakea olematonta hyötyä ja maksaa siitä lisää.

      • Anonyymi

        Hyvä saada tietää, että 17" renkaat ovat hiljaisemmat kuin 18" renkaat. Olen ajatellut vaihtaa noihin 17" perusvanteisiin ja renkaisiin, sillä oletan niiden olevan hiljaisemmat ja joustavammat ajossa, varsinkin kun Grandlandin jousitus on todella surkea. Renkaiden 215/ 65 R17 korkeampi profiili saattanee joustaa paremmin. Meluun taas vaikuttaa myös melko lailla renkaan valmistaja ja tyyppi. Onko muilla näistä lisää kokemuksia.
        Tosi on, että 18" ja isommat ja matalaprofiiliset renkaat pitäisi kieltää Suomessa.


      • Anonyymi

        Sopiiko 16" vanteet jarrujen päälle? Niiden lisäksi tietenkin kumit korkeammalla profiililla.


    • hunrtu

      Se tuntuu vaan.
      Milloin ranskalainen auto on toiminut?
      säästä rahat autoon.

      • Tyytyväinenranskikseen

        No muutaman vuoden ne on toimineet paremmin kuin myydyimmät saksalaiset ja japanilaiset. Niin maailma muuttuu.


      • Anonyymi

        Nimenomaan!


    • OlliL5

      Tämä on auto jonka olemassa ololle ei ole mitään järkevää perustetta. On kyseessä 3008 joka on puettu Opel vaatteisiin. Moderniin tuotteeseen on asennettu perinteinen ( vanhanaikanen) ohjaamo kosiskelemaan opelin käyttäjiä koska PSA.n markkinamiehet ovat havainneet meidän olevan konservatiivisiä.
      No joka tahtoo niin tahtoo. Jos minä koen tarvitsevani tämäntapaisen mukamaasturin niin otan leijonakeulaisen, mutta toistaiseksi mennään astralla.

      • OlliL5

        Vielä se että en usko tältäistumalta että menossa oleva suuntaus olisi kuluttajan etu. Tulevaisuudessa meillä on kyllä edelleen vanhat tutut auto merkit teillämme mutta yhä useammat ovat käytännössä toistensa kopioita.
        Otetaan esimerkki tietone ja matkapuhelin alalta. Niissä tuotteissa ei ole muuta eroa kuin softa, ja kuoret. Hinnat ehkä pysyvät näin kurissa mutta aito valinnanvara häviää muista kuin luxus tuotteista.


      • YliLitranKone

        Ohjaamossa "Hytissä" on mieletön ero leijonakeulaisen eduksi. Katsoin eilen Teknavin, jossa Risto Virtasen testissä oli Leijona 5008. Oli upea auto, alkaen hinnat 27000 hujakoilla.


      • nyyppi
        OlliL5 kirjoitti:

        Vielä se että en usko tältäistumalta että menossa oleva suuntaus olisi kuluttajan etu. Tulevaisuudessa meillä on kyllä edelleen vanhat tutut auto merkit teillämme mutta yhä useammat ovat käytännössä toistensa kopioita.
        Otetaan esimerkki tietone ja matkapuhelin alalta. Niissä tuotteissa ei ole muuta eroa kuin softa, ja kuoret. Hinnat ehkä pysyvät näin kurissa mutta aito valinnanvara häviää muista kuin luxus tuotteista.

        nyt on jo autot samoja volvossa on skodan osat kaikki
        terv.Volvon entinen kasaaja Belgiasta eli 40-50-60-sarjan autot kasattu skodan ja volkkarin osista
        jotka jää tehtaalla jalkoihin kerätään volvoon.


    • Hessu2311

      Samaa mieltä kävin myös koeajamassa ja oli erittäin hiljainen 17 tuuman perusvanteilla ja vakaata menoa. Hyvä varustetaso jo enjoy mallissa ja kun more ottaa lisäksi niin muuta ei tarvikkaan. Nyt kun vielä saa noita 120 g autoja vanhalla mittaustavalla (2018 , 156 g) niin niissä on autoverokin pienempi.

    • MuutenHyvä

      Etuovet päästää kuran ja lumen alakautta kynnykselle

    • PerinteinenHiihtotyyli

      Rakkaat lukijat /katumaasturikuskit. Katsokaa ero Opelinne ja minun Peugeottini välillä. Ihan sama auto, minun autossani nätimpi hytti ja pienempi ratti. Eli ajamme Ranskalaisella autolla, jolla olen juuri lähdössä pohjoiseen.

      • espnja

        Mutta me ajamme espanjalaisella Granlandilla ja Crosslandilla ,sevillan tehtaalla tehty


      • mokkax

        Minusta Grandland on parempi koska se on käytettävämpi kuin Pösö. Onkohan 3008 mallissa edes ratinlämmitintä?

        Siinä on parempi ohjaamoratkaisu ihan siitä syystä, ettei niin paljoa tavaraa ole tungettu kosketusnäytön taakse. Autossa pitää olla kaikki keskeiset toiminnot yksiselitteisiä ja nopeasti käytössä olevia. Ne hoituvat perinteisillä kytkimillä parhaiten yleensä ottaen. Tietysti riippuu vähän kytkimestä.

        Ainakin dieselit ovat mainiota moottoreita molemissa.


    • kaikistaVanhanaOoppeleit

      Mikä auto toi Grandland X on ollut uutena?

      • uudelleensyntyminen

        Useimmat on ollut Bemun X3. Noin 8% on ollut X1 ja noin 5% on ollut myös Lada Niva.


    • opelli

      vaihteistot(manuaali)susia ulisee

      • JoopatiJoopa

        Niinhän ne tuppaa tekemään, mutta äänestä huolimatta ne laatikot toimii.

        Mulla on 400tkm ajettu pösö jossa laatikko kieltämättä ulisee moottorijarrutuksessa aikalailla, mutta vaihteet menee päälle kuin uudessa autossa.

        Jos auto ja laatikko toimii noinkin pitkään, on se ääni vain pieni ongelma. Tietty jos pistät 30t€ autoon kiinni niin pienetkin asiat häritsee, meillä käytetyillä ajavilla se nyt ei ole niin pienestä kiinni.


      • lodjuu

        koetas myydä ulisevalla lootalla oleva uudempiauto jollekin


      • tehdaskuu

        Joo onhan siinä tehdastakuu,ja yllätys yllätys joka ei kata vaihdelaatikkovikoja.Viosta tulee nimittäin ominaisuuksia sitämukaan kun niitä ilmenee T.kusetettu


    • Anonyymi

      Olen ajanut n 5th km granlandx insiknialla ja kokemuksia on myönteistä ja negatiivista. Positiivista: suht hyvin toimivat sähkösäätöiset istuimet, mutta pintapehmeyttä voisi olla enemmän. Hyvä varustelutaso, mutta pettymykseksi huomasin kaupanteon jälkeen että autossa ei ole lainkaan valolampun pesureita, !? Todella ihmeellinen puute, käsittämätöntä .. jos olisin sen huomannut ennen kaupantekoa, auto olisi jäänyt kauppaan. Alustan toiminta muuten hyvä ja auto suht hiljainen mutta pintakova alusta tekee ajosta hieman epämukavaa, ja kun tähän lisätään melko voimakas vaste ohjauksessa, maantienopeuksissa ohjaus pyrkii oikaisemaan mutkissa turhan voimakkaasti. Muilta osin auto miellyttävä 4- arvosana.

      • Anonyymi

        Piti tietysti kirjoittaa innovaatio eikä " insiknia." Usein mainittu renkaiden koon merkityksestä ajamiseen, Onko kokemusta GoodYear 17" nastarenkaista ko autossa ? Vaihtaisin vastaaviin kitkarenkaisiin jos keneltä sellaiset löytyy.. Myös osto/myynti mahdollista vaikka vanteineen. laitan tori.fi sivuille lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti tietysti kirjoittaa innovaatio eikä " insiknia." Usein mainittu renkaiden koon merkityksestä ajamiseen, Onko kokemusta GoodYear 17" nastarenkaista ko autossa ? Vaihtaisin vastaaviin kitkarenkaisiin jos keneltä sellaiset löytyy.. Myös osto/myynti mahdollista vaikka vanteineen. laitan tori.fi sivuille lisää.

        Mulla oli Saab 9-3:saa Goodyearin kitkat. Oli hiljaisemmat renkaat joilla ole koskaan ajanut, mukaan lukien kaikki kesäkumit. Kulutuskestävyys yhden talven huonompi kuin Nokian kitkat.


      • Anonyymi

        Onkohan "vaste" kova kun ohjauksen automaattinen tiellä pito järjestelmä on päällä. Siis kaistavahti. Kyseinen auto on todella hiljainen matkaauto.


      • Anonyymi

        ensin oli mokka , sitten granland , ajettu 40000 km automaatti . syksyllä tulee uusi samanlainen .tykkäämme ,laadukas ja hiljainen .siinä se.


    • Anonyymi

      Kun ostatte tämän tekeleen, niin vaikeudet alkaa takuukorjauksien kanssa koska kaikki viat onkin ominaisuuksia.Osta mielumin joku muu niin on elämä helpompaa.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Neljä kuukautta ollut Grandland ja neljä kertaa moottorin varoitusvalo syttynyt. Aina korjattu. Siis uusi auto kyseessä. Viimeksi huohotinputki jäätynyt. Noksianturi vaihdettu. Rengasongelmia ja pysäköintiavustimet reistaa. En suosittele!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Neljä kuukautta ollut Grandland ja neljä kertaa moottorin varoitusvalo syttynyt. Aina korjattu. Siis uusi auto kyseessä. Viimeksi huohotinputki jäätynyt. Noksianturi vaihdettu. Rengasongelmia ja pysäköintiavustimet reistaa. En suosittele!

        Olisi kannattanut miettiä ostaessa.On tosi huonoja kokemuksia näistä nykyajan ooppeleista Saa juosta takuukorjauksiin aikoja kyselemässä mitkä annetaan aina monenviikonpäähän.


      • Anonyymi

        Juuri näin, valitettavasti ei meille tule enään koskaan autoa, jonka keulalla komeilee Opelin Merkki, siis ei koskaan.
        En tiedä menenkö ojasta allikkoon, mutta seuraava on Mazda, pitäisi olla japanilaista laatua, mene ja tiedä, vai olisiko Kia/Citroen sitten parempi, ns. pikku cittari haussa.


    • Anonyymi

      Onko nämä nelivetoja?

      • Anonyymi

        Eivät ole


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät ole

        Hybridi on neliveto.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eivät ole

        Eipä ole keskusteltu pitkään aikaan Granlandista. Minä ostin PHEV 300 version viime keväänä. Vau, 300 HP käytössä ja silti kulutus normipäivinä alle 2l/100. Venettä vetäessäkin alle 8l. Hieno ajettava neliveto ja kaikki OK. Ja sitten se mutta, yli 15 asteen pakkasilla ei vaan toimi lainkaan. Menee joka kerta pakkasilla ns." kevythybriditilaan" eli ei käytä sahköä kiun avusteena eikä sammuta bnnsakonetta edes liikennevaloissa.

        Ja mitä tietää asiasta huolto. "aja 70-100km moottoritietä niin pitäisi auttaa.. voit toki tuoda tännekin mutta niin mekin teemme. "On varmaan liian vanhaa bensaa........


    • Anonyymi

      Ei kai ajovalopesureita ole ollut enää vuosiin coslandilla menny 60000 ilman mitään vikaa.

    • Anonyymi

      Onkos näissä se surullisen kuuluisa puretech kone? Taitaapi valitettavasti olla.

    • Anonyymi

      Mä olen nyt 30.000 km ajellut Grandlandilla ja erittäin tyytyväinen. 1,6 bensakone, automaatti 2021 malli, työsuhdeauto. Erityisesti vaimon kanssa ollaan tyytyväisiä pitkän matkan ajoihin. Tämä on täydellinen matka-auto; kahden henkilön tavarat mahtuu hyvin mukaan ja penkkien säätö/istuma-asento todella hyvä. 600km yhden pysähdyksen taktiikalla toimii meille. Ei sisämelua.
      Pisin päivämatka ollut 1000km eikä paikat puudu. Voisin hyvin kuvitella ostavani tällaisen omilla rahoillakin ja täytyisihän se Peugeotin vastaava malli kokeilla myös.
      Suosittelen.

      • Anonyymi

        Lisäys edelliseen: kesällä bensankulutus maantiellä auton oman mittarin mukaan noin 5,5 L / 100 hillityllä 80-90 km vauhdilla ja jos ajaa yli 110km/h niin kulutus nousee sinne lähelle 5,9 L tasolle.


      • Anonyymi

        Ajelkaa varovasti Vaimon kanssa ...Elä riko paikkoja


    • Anonyymi

      Onko kukaan hankkinut istuinsuojia. Onko löytynyt sopivia ja mistä?

      • Anonyymi

        Lidlistä löysin ja laitoin.Kirkkaan punaset teko karva päälliset makso 19,95 ja erittåin lämpimät .Sopii erittäin hyvin opeliin ja pösöön.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe