Sukupuolivähemmistöjä ei ole olemassakaan

Nykyään kuulee paljon puhuttavan sukupuolivähemmistöistä ja heidän oikeuksistaan.
Unohtunut on se, että Suomessa syntyneistä lapsista vuosittaain noin 99,96 % on sellaisia, joiden sukupuoli on selvästi määriteltävissä pojaksi tai tytöksi. Loputkin, noin 0,033 % on hedelmöitymishetkellä syntynyt joko pojaksi tai tytöksi, mutta jotkut häiriöt sikiön kehityksessä ovat vaikuttaneet sen, ettei syntymähetkellä heidän sukupuoltaan voida määritellä. Heitä kutsutaan intersukupuolisiksi.

Toisin sanoen kaikki ihmiset ovat syntyneet pojiksi tai tytöiksi ja heitä on suunnilleen yhtä paljon, joten mitään sukupuolivähemmistöä ei ole olemassakaan. Samasta syystä ei ole olemassa yhtään sukupuolineutraalia ihmistä, eikä yhteiskunnan tarvitse omaksua mitään sukupuolineutraalia ajattelutapaa, elämää tai lainsäädäntöä.

"Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi Hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät." (1.Moos.1:27)

4

186

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sorry! Teknillisistä ongelmista johtuen, alustus tuli kahteen kertaan. Ei ollut tarkoitus.

  • Jjytrfff

   Aloittaja on sairas uskonhihhuli. Mutta häntä ei ole olemassakaan

  • P.B.K

   Ja homoseksuaalisia naisia ja miehiä on vain 1 % väestästä kaikkialla maailmassa. Tuliko maailmasta yleisesti ja oleellisesti parempi paikka, kun tätäkin vähennuistöä alettiin tyrkyttää mediassajoka paikassa? No, ei tullut, sitten keksittiin sukupuolineutaalius ja alettiin vouhottaen tallomaan enemmistön oikeutta omaan sukupuoleensa. Pysyisivät prkle kaapissa! Ei kaivata.
   Ja ei ole homofobiaa, kyllästyttää vain.

   • Entäs he, jotka lukeutuvat "enemmistöön", mutta kokevat silti kasvukipunsa vasta aikuisiällä, kun oma ilmaisu lapsuus- ja nuoruusvuosina on ollut binäärisen sukupuolijaottelun mukaisesti rajattua, eikä ole ikinä ollut lupa tutustua minäänsä? Ei tarttisi aikuisiällä enää miettiä, että kuka mä oikeastaan olenkaan, jos jo lapsesta asti sun olis annettu olla kuka olet. Sukupuolineutraaliuus ei tarkoita sitä, että pakolla tytöistä kasvatetaan poikia ja pojista tyttöjä, vaan että ne jotka kokevat olevansa vähemmän yhtä sukupuolta tai enemmän toista esimerkiksi itseilmaisultaan tai mielenkiinnonkohteiltaan, tulisivat silti hyväksytyksi ihmisenä iästä riippumatta.

    Kaikki "sukupuolinormeista" poikkeavat eivät ole homoseksuaaleja tai transsukupuolisia. Ihan kaikkien sukupuoli-stereotypioista vähänkään poikkeavien elämä olisi helpompaa, jos rajanveto sukupuolten välillä ei olisi niin jyrkkä. Ja tämä ryhmähän on varsinaisia sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä paljon laajempi, koska harva meistä käyttäytyy ja kokee asiat joka tilanteessa sukupuolistereotyyppisesti. Vaan jokainen meistä on jotain "mies-nainen-jatkumolla". Ympäristön kulttuuri vain "päättää", että koska yksilöllinen ilmaisu ylittää sukupuolen stereotypioiden hyväksytyt rajat.

    Mut mielipiteensä kullakin, jos susta on hyvä, että kaikki poikkeavat pysyvät poissa ihmisten silmistä herran järjestystä sekoittamasta, niin ok.


  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   314
   2480
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   30
   2112
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   216
   826
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   312
   745
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   729
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   689
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   44
   654
  Aihe