Facebookin sivut

peukunpaikka123

Olen seurannut vuosikausia eri keskustelupalstoja koskien lähinnä Kanariansaaria, koska matkustan itse paljon. Ryhmiä on monenlaisia, osa suljettuja(jota en ymmärrä miksi? Onko syynä moiseen jokin VIP-ihmiseksi tunnettavuus ja mahtava fiilis, kun siihen ryhmään sitten otetaan mukaan..) vai mikäköhän siinä on. Koska Facebook on kuitenkin hyvinkin julkinen paikka ja koskien turismia ja matkailua, pitäisi mielstäni kaikkien ryhmien olla avoimia, koska ylläpitäjähän niissä on vastuussa siitä, tuleeko sinne sitten SPAM -viestejä sekä sopimattomia/loukkaavia viestejä vai ei, ja Facebook on nykyisin aika fiksu, kun esimerkiksi itselläni on ylläpitämänä eräs ruoanlaitto sivusto allergikoille, joka on avoin ryhmä, niin Face ilmoittaa välittömästi sinne pyrkivien "kuulumattomien viestien" saapumisesta. Noh, joka tapauksessa olen löytänyt pari oivaa ryhmää, suosikkini on ehdottomasti Gran Canarian ystävät, joka on julkinen ja sinne tulee tietoa yleisesti koko saarelta ja tietoa monenlaisista asioista. Toinen oli ennen Playa del inglesin ystävät sivusto, mutta siinä ei näe enään muuta, kuin kuvia hotelleista ja terasseista sekä playa del inglesin rannasta, ja aina samaa sananvaihtoa, kuinka monta päivää on jäljellä reissuun. Nyt niille oli tullu jotkut omat kansiot, mutta sittenpä se on mennyt niihin Green Field hotellin alueen valokuviin sekä rannan kuviin eikä itse saaresta saa mitään irti. Se sivusto vaikuttaa enemmänkin "kulahtaneelta" sinne vanhoille ajoille eikä uusille anneta oikein ns. tilaa, sellainen kuva on siitä tullut.
Gran Canarian ystävät sivusto on ihan ehoton,koska siellä myös paikalliset(* vaikka en kielestä tajuakaan =) ilmoittavat omista menoistaan, on tietoa kyläjuhlista sekä erilaisista retkivaihtoehdoista mitä ei muualta saa. Käykäähän facelaiset kuikkaamassa jos Gran Canarialle lähtö edessä tai sinne menoa suunnittelemassa. Iso peukku ylläpitäjille että jaksatte olla ajan hermoilla siellä 24/7. Kaikki rohkeasti vaan tutustumaan itse paikkakuntalaisiin ja saareen/saariin eikä jäähä kököttämään siihen samalle hotellin terassille tai 100 metrin säteellekoko loman ajaksi. Paikallisethan rakastavat sitä, kun turistit eksyvät välillä "heidänkin alueilleen" ja kohtelevat kuin kuninkaallisia, ja hintataso on aivan eri luokkaa kuin turistialueilla.

44

6356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entinenjäsen1

      Eräs Kanariaan keskittyvä face ryhmä oli ihan mukavaa seurattavaa aina siihen saakka kunnes ylläpitäjäksi luikerteli henkilö, jolla ei ole palstalla juuri muuta tekemistä kuin muiden jäsenten kyykyttäminen jatkuvilla säännöillä ja määräyksillä. Avoimesta keskustelusta ei ole ko. palstalla tietoakaan sillä toisinajattelijat saavat kenkää alle aikayksikön . Lisäksi tämä ylläpitäjä on ensimmäisenä provosoitumassa avauksista ja puhuttuaan itsensä nurkkaan joko lukitsee ketjun tai poistaa sen.

      • peukunpaikka1234

        Ähhh, toella epäitsekästä ja suomeksi sanottuna suolesta tuommoinen. Ei kuulosta lainkaan mielekkäältä ajatusten vaihto/vinkkien anto/valokuvien jakamissivustolta.
        Minusta on ollut erittäin mukavaa seurata tätä Gran Canarian ystävät-sivustoa, siellä myös on lupa ihmisillä julkaista /mainostaa niin omia kuin suosikkipaikkojaan, joista löytyy helmiä ja mahtavia vinkkejä muille lukijoille, jotka normisti pysyvät aina niissä samoissa "ompelukerhoissa" ja suomibaareissa eivätkä eväänsä letkauta, mutta jopa jotkin heistä ovat saaneet kimmokkeita ja kiinnostus on herännyt nähdessään mainoksia ja kertomuksia erilaisista virikkeistä saarella, siis huom. koko saarella. Ja tämä on ainoa "avoin"rymä,mihin olen törmännyt, joten tuo mitä äsken sanoit, vaikuttaakin juuri siltä, että näillä ylläpitäjillä, jotka laittavat ryhmät "suljetuiksi ""VIP"" -ryhmiksi, on ilmeisesti jokin tarve saada olla päälliköitä, myös täysin vieraille ihmisille ja hallita asioita yksin diktaattorimaisesti , on siis vain tällainen arvaus, ketäänhän ei syyttelemään lähetä. Käy vaan mielessä, minkähän moisia puolisoja tollaiset tyypit on kotioloissa, huh, ei ees uskalla ajatella...ja se Ainoa ja oikea mielipide on vain ja ainoastaan hänen, joka sivua hallitsee...Eeeeeiii sellainen käy päinsä.

        Mutta itse useasti vuodessa matkustaneena, pääsääntöisesti aina Gran Canarialle, lukuunottamatta joitakin Teneriffalla ja manterella poikkeamisia, ja paljon nähneenä, kaipaan todellakin vinkkejä ja niitä saan täältä avoimesta ryhmästä, koska siellä sana oikeasti on avoin ja vapaa lukuunottamatta ihmisten solvauksia ja loukkauksia ja haukkumisia.
        Mielipiteiden jako esimerkiksi eri ravintoloista ja saaren nähtävyyksistä ovat mielenkiintoisia, koska sehän on matkailijoiden kohdalla kuten kokeissa, makuasioista voi kiistellä loputtomiin =D Suosittelen tutustumista tähän avoimeen ryhmään
        ison peukun ja pottuvarpaan paikka!
        https://www.facebook.com/groups/1989089324656054/


      • Entinenjäsen2

        "Entinenjäsen1"
        Tunnistin kirjoituksesi perusteella tuon kyseisen ryhmän .
        Luikertelevan ylläpitäjän (naisen) takia katsoin parhaaksi poistua koko ryhmästä.
        Hän tosiaan sulki koko keskusteluketjun, vaikkakin keskustelu oli juuri
        parhaimmassa vauhdissa , koska aihe ei ollut hänelle itselleen mieleinen.
        Ylläpitäjä oli pienessä maistissa suorittaessaan poistojaan sen saattoi lukea rivien välistä.


    • Stt123

      Nyt taitaa Inglesim huijaritätiä oikein urakalla kiukuttaa 😅

      • teletappipappipippi

        kyllä varmasti kun joutuu itsensä kansa keskustelemaan :D ..tämä suoli24 ei ole kyllä paras paikka oman facebook ryhmän mainostamiseen


      • igic

        Onkohan tällä huijaritädillä luvat ja vakuutukset kunnossa kun järjestää OMAssa fb-ryhmässään retkiä. Tuskin. Kaikki enemmän Inglesissä aikaa viettäneet tietävät tapauksen.


      • TiaAbuela
        teletappipappipippi kirjoitti:

        kyllä varmasti kun joutuu itsensä kansa keskustelemaan :D ..tämä suoli24 ei ole kyllä paras paikka oman facebook ryhmän mainostamiseen

        Ja se on lisäillyt urakalla ihmisiä jäseniksi siihen ryhmäänsä, eivät varmasti itse edes tiedä siitä, tai ainakaan pyytäneet liittämistä.


    • Kysymmys

      Onko muilla saarilla avoimia suomalaisia fb sivuja?

    • Inkkuvaan

      Ei jäänyt epäselväksi, kuka on aloituksen vastauksen siihen kirjoittanut, kun käy katsomassa tuota mainostettua FB-sivua. Ala-arvoista toimintaa haukkua toisia saadakseen itselleen asiakkaita. Arvostus hankitaan ja saadaan arvostamalla muita, ei mustamaalaamalla. Itse osaan nyt ainakin visusti välttää kyseistä baaria.

    • Naapurinpekka69

      Tyhmä aloittaja hah hah hah

    • tuskinUmpi
      • Propietaro

        Tuon linkin takana oleva ketju kannattaa lukea ennenkuin tekee vuokradiilejä!


      • ihastunut

        Oi onko ihana Antsu vielä loosissaan?
        Miten pääsisi lähempään tuttavuuteen?


    • MuhoksenMimmi

      Paljonko lie jäänyt velkoja karkkikauppayrityksestä, kun piti karata Kanarialle asti niitä pakoon ja alkaa käyttää toista sukunimeä?

    • 666-666

      Menikö luu kurkkuun kun alkoi paljastuksia sataa?

      • MissäRouvaS

        Missähän muutekseen luuraa tietoniekka rouva s.vento? Kierot ystävät tekivät miehen työn ja ajoivat daamin pois annan palstalta viime talvena. Se oli sen lorun loppu.


      • Fact

        S. mummo siirtyi Suomi 24:stä Matkalaukkuun nykyiseen Annaan ja palsta muuttui mummon yksityiseksi blogiksi kun muut äänestivät jaloillaan.

        A. tyyppi siirtyi Suomi24:stä Annaan ja palsta muuttui tyypin yksityiseksi blogiksi kun mummo äänesti jaloillaan.

        Anna on taas huopatossutehdas kuten joskus aiemminkin.


    • Anna-Rauha

      Mikä annan palsta? Tämähän menee mielenkiintoiseksi.

      • OnPätevä

        Rva pätee kesän Reposaaressa.


      • karaookke

        Tarkotatko ookkekaraa?


      • Skösiel

        Rautarouva palailee palstoille. Jippii


      • karaookke

        Ookkekara rautarouva? Reposaaren lähellä ainakin asuu.


      • SotiiSiellä
        karaookke kirjoitti:

        Tarkotatko ookkekaraa?

        En tarkoita ookkekaraa vaan sitä mielensä pahoittanutta rouvaa. Mikä liesotainenVento. Kirjoitteli ennenmuinoin tänne, mutta muutti Annan palstoille ja on hyvin pätevä siellä.


      • Johan nyt on per... että joku jaksaa aina ajoittain kehittää näitä valeuutisia, joihin Sotaventon nimimerkki liitetään. Ei kuulkaas kaiffarit vetele. Vai haluatteko, että ruvetaan oikeasti penkomaan erilaisia menneisyyden haamuja?

        Sotaventosta on muokattu tarkoituksella näissä jutuissa juoppo, rollaattorilla kulkeva ilkeä akka, joka käy Mei Linin kulmilla kännipäissään röökillä ja huutelee siinä huvikseen ihmisille ilkeyksiä. Ja mutetn ei liiku missään. Eikä ole koskaan käynyt muilla saarilla, hakee vaan taustatietoa "interwebistä".

        Nauruahan näistä parodioista riittää, mutta pieni varoituksen sana kuitenkin. Liikutaan taas kerran kunniaa loukkaavalla tasolla, enkä sitä aio sietää.

        Mukavaa kesäpäivää!


      • kannatataanpa

        Poliisi tuskin tekee yhtään mitään, mutta Pursimiehenkadulla kannattaa käydä. Se rikosilmoitus lienee pakko tehdä, koska muuten ei operaattorilta saa tunnistetietoja. Aller kannattaa hakea myös kantajaksi ja medianäkyvyys ilmeisesti parantaisi tuloksia. Vastapuolen varattomuus ja alentunut syyntakeisuus vaikuttaa seuraamuksiin, mutta jäljitys ehkä johtaisi sellaisten työvälineiden löytämiseen, jolla vastaavat ylilyönnit jatkossa estettäisiin.


      • kannatustatäältä

        Kannatetaan. Saattaisi loppua noiden häiriköinti myös tällä palstalla.


      • kannatEtaanpa
        sotavento kirjoitti:

        Johan nyt on per... että joku jaksaa aina ajoittain kehittää näitä valeuutisia, joihin Sotaventon nimimerkki liitetään. Ei kuulkaas kaiffarit vetele. Vai haluatteko, että ruvetaan oikeasti penkomaan erilaisia menneisyyden haamuja?

        Sotaventosta on muokattu tarkoituksella näissä jutuissa juoppo, rollaattorilla kulkeva ilkeä akka, joka käy Mei Linin kulmilla kännipäissään röökillä ja huutelee siinä huvikseen ihmisille ilkeyksiä. Ja mutetn ei liiku missään. Eikä ole koskaan käynyt muilla saarilla, hakee vaan taustatietoa "interwebistä".

        Nauruahan näistä parodioista riittää, mutta pieni varoituksen sana kuitenkin. Liikutaan taas kerran kunniaa loukkaavalla tasolla, enkä sitä aio sietää.

        Mukavaa kesäpäivää!

        Ammatillisen taustasi ja sitä kautta tuntemasi tahot voisivat olla edellytyksesi hoitaa tämä asia. Nimesi on julkaistu ja Sotavento siten henkilöity häiriköiden kohteeksi. Siksi oletan, että Allerkin suhtautuisi Sotaventoon toisin, kuin muutamaan muuhun, joiden nimet on julkaistu vastoin palstan käyttösopimusta -siis tuon kombinaation vuoksi, mukana mediastatus. Yhdessä nuo kattanevat riittävästi rikoksen tunnusmerkistön, mutta ovat asianomistajarikoksia, joten niitä täytyy rikoksen kohteen itse ajaa. Kannustan nostamaan prosessin!


      • Hyvin kirjoitettu. Täällä rekisteröityjä nimimerkkejä saa herjata vapaasti, ilman, että ylläpito ottaa asian tosissaan. Sitten pahoitellaan ylläpidon toimesta yksityisesti, muttei tehdä mitään kongreettista, jotta herjaaminen estettäisiin. Eikä poliisia oikeasti kiinnosta. Vasta kun jotain pahempaa sattuu, puuttuvat he asiaan. Mitäs jos Sotis haastettaisiin yhdessä Aller vastuuseen. Yksin ei viitsi. Muutama muukin rekisteröitynyt varmaan lähtisi mukaan.

        Rekusteröintipakko on ainoa lääke herjaamisen estämiseksi. Anonyymiteetti vaan on tullut nettipalstoilla tiensä päähän. Kuten tälläkin palstalla voi hyvin huonata. Saas nähdä poistaako Aller heitä kritisoivan kannanoton.


      • Vapaastipoistatettavissa

        Kyllähän se jo kaksi tuosta on ehtinyt poistatuttamaan. Pian varmasti lähtee loputkin. Ei "johtajaa" saa arvostella. Hän katsoo kyllä oikeudekseen kirjoittaa mistä tahansa, mutta me muut emme ole samassa asemassa palstan "johtajan" kanssa.


      • Vapaastipoistatettavissa

        A. lienee joku työpaikkakiusattu joka nauttii kun saa olla "johtaja" nettipalstalla. Ei sen kummemmasta ole kysymys.


      • Vapaastipoistatettavissa
        Vapaastipoistatettavissa kirjoitti:

        A. lienee joku työpaikkakiusattu joka nauttii kun saa olla "johtaja" nettipalstalla. Ei sen kummemmasta ole kysymys.

        Piti kirjoittaa äsken että koulu- ja työpaikkakiusattu. A:n henkinen paha olo purkaantuu pomotteluna netissä.


      • Eijatkoon

        Näitä blogeja ennen oli erään kilahtelua harrastaneen me and myself nimimerkin blogi joka karkoitti kaikki muut kirjoittajat tai sitten he vain kuolivat tylsyyteen.


    • kuparinenpannu

      Kyllä on todella ikävää jos rikoksia tehdään levittämällä perättömiä tietoja tai toisten kunniaa loukkaamalla. Ei kannata uskoa ja edelleen levittää ihan kaikkea mitä täältä lukee.

      • näinvalitettavasti

        Anonyymin nettikirjoittajan kunniaa ei voi oikein loukata. Mitäs jos valittamisen sijaan keskittyisitte kirjoittamaan asiaa. Ei täällä ole oikein juttuja matkakohteista, vain valittamista ja haukkumista.


      • kannatEtaanpa

        Juuri tuon takia kantajia voivat olla Aller ja ne, joiden nimet on julkaistu.


    • MääIhmettele

      Noin kymmenessä minuutissa täältä poistuu kirjoitus. Käsittämätöntä kun siinä kehoittaa kirjoittamaan ainoastaan Kanarian Saarten asioista!!!

      • Vainoharhaisuutta

        Punainen puhelin on ahkerassa käytössä. Sen haltija kuvittelee olevansa palstapoliisi. Kirjoittaa vain hyvin harvoin itse, silloin kun kuvittelee itseään kommentoidun.


    Ketjusta on poistettu 95 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8690
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2346
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1986
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1734
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      7
      1219
    Aihe