Venäjän köyhiä ruvettava rahallisesti tukemaan?

mietityttääpi23

Rikas hyvinvointivaltio suomi on vuosikymmeniä jakanut rahaa afrikkaan sekä yksityisiltä että yrityksiltä, mutta olemme unohtaneet täysin venäjällä asuvat 20miljoonaa köyhyysrajan alla asuvaa (alle 140euroa). Miksi emme rupea keräämään rahaa venäjällä asuville köyhille perheille? Miksi heidän tulee olla oman onnenssa nojassa?

5

70

  Vastaukset

  • Tootanoinnii... tootanoinnii.... Venäjällä on luonnonvaroja vaikka muille jakaa. Nehän ihaili sitä keskinäistä "jaetaan kaikille tasan" -ajattelua, joten nyt olisi enemmänkin aika ottaa atteet käyttöön, koska viisaus on kuitenkin lisääntynyt Leninin ja Stalinin ajoista tultua nykypäivään.

   Kyllä sen maan on itse kyettävä omat asiansa hoitaa, koska välineet ovat kunnossa, ymmärrys on kunnossa, viisaus on kunnossa... jne. Hieno maa, rikas maa ja hieno kansa. Nyt on aika niiden hoitaa itse omat asiansa kuntoon.

   • En ymmärrä tuota ajattelumallia, olemma koko maailma yhtä suurta perhettä, jos jossain on köyhiä niin suomalaisen hyvinvaltio ajattelumalli periaatteen mukaan sinne pitää heittää rahaa. ja suomalaisilla on tunnetusti pohjaton kirstu ja avokätinen kirstunjakaja


  • No miksi siellä on köyhiä, maassa jossa luonnovaroja on yllin kyllin. No minäpä kerron. Sen takia koska valtion johto ja sen häntyrit on varkaita jotka kuppaavat kaiken itselleen. Sen mitä asialle pitäisi tehdä, en anna neuvoja mutta luulenpas että muutosta ei tapahdu ja siellä tulee olemaan köyhiä tuleisuudessakin.

  • Suomi on auttanut aivan kohtuuttomasti Venäjää, on kunnostettu kirkkoja, kirjastoa, linnaa ja vaikka mitä. Pietarille on rakennettu likaveden puhdistamo. Ei ole niin hisveän monta vuotta, kun Venäjälle kuskattiin vaatteita rekkalasteittain.

   Maailamnluokan avustus oli sotakorvaukset.
   Pari vuotta sitten otettiin Venäjältä lähes parituhatta pakolaista, joita Venäjä ei halunnut pitää.
   Vuoksen tulvajuoksutuksista on maksettu korvauksia Venäjälle, vaikka luulis Stalinin lasten ymmärtävän, ettei suomalaisetkaan sentään säitä määrää.

   Mutta ikavä kyllä, suomalaisten käsitykset ovat huomattavasti huonontuneet venäläisistä netin myötä, täältä jos yhtään mitään lukee Suomesta ja Venäjästä, niin koko palsta on täynnä venäläistä saastaa, antaa aivan yököttävän kuvan koko kansasta. Venäjän trollit eivät ymmärrä, että meillä on aivan erilainen kulttuuri tiedottamisessa ja uutisoinnissa, suomalainen ymmärtää kyllä heti, että taas ollaan tekemisissä venäläisen valheen kanssa. Minua ne ainakin ällöttää, lieneekö se tarkoitus? Jos on tarkoitus, että kaikki maailman kansat inhoaa venäläisiä, niin hyvällä alulla olete jo.

   • "Jos on tarkoitus, että kaikki maailman kansat inhoaa venäläisiä, niin hyvällä alulla olette jo."

    Kuka laittaa vihaamaan? Kuka tai ketkä on venäjän ruorissa? Juutalaiset vie, kansa valittaa? Onko Putin juutalainen?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   84
   3421