Tapahtumapuiston alas-ajo

hennert

Tämän päivän lehdessä myönnetään epäsuorasti että kantolan tapahtumapuiston 3,6 miljoonan investointi verovaroista oli virhe ja tuottaa vain tappiota kaupungille, koska kaupunki kaavailee nyt alueen muuttamista muuhun käyttöön. Jos puisto olisi ollut rahasampo tai tuonut Hämeenlinnaan jotain lisäarvoa ei tällaista tietenkään edes harkittaisi.

46

801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ulrikkio

      Ponihäntä on tästä vahvasti kyllä eri mieltä.

    • betonimöhkäleparkkis

      Mutta on varmaan ihan kiva puuhastella kaikkea p..kaa kaupunkilaisten verorahoilla. Ei ole tosiaankaan ihme, että kaupungin talous on jo ihan kuralla.

    • LisääKiitosss

      Mukavaa Persujen kantolavitutusta.

      • FiilivinttiHML

        Maiskis maggarakärryjen talvivarastolta.


      • SeParempi-LisääKiitosss

        EpäMukavaa KokDemujen Idiotismia veronmaksajain kannalta katsotuna johon sisältyy tietenkin myös kantolavitutusta.


    • HöbbisBöbbis

      Pitäähän sitä nyt kaikkea kokeilla, jos vaikka joku juttu saattaisi toimiakin.
      Eihän tuo 3,6 miljoonaa ole mitään, kun haetaan pöhinää kaupunkiin.

    • nuortenNistiParkit

      mutta mitäs tehdään täysin tyhjillä pysäköintitaloilla?

    • lisääälisääääää

      Nautimme Persujen Kantolavitutuksesta ! Se on menestys.

    • erg56u665u

      Tämä 3,6 miljoonaa on pois myös sinun "lisääälisääääää " rahoistasi, niin jos veroja maksat

    • Liimanhaistaja

      Mutkun puisto on jo maksanut itsensä takaisin ainaskin tuplana.

      • Jyyyrrrrkkkksiis

        Kertokaa nyt ihmeessä mitä sille kantolalle olisi pitänyt tehdä, jos tapahtumapuisto oli väärä päätös. Jos kritisoi, pitäisi esittää myös perusteita ja parempaa vaihtoehtoa.


    • Ketutustakerrakseen

      Mutta ennen lehmät lentävät, kuin Hämeenlinnan päättäjät myöntävät tehneensä virheinvestoinnit Kantolan Tapahtumapuistoon ja parkkitaloihin. Ajetaan yhtiöt alas, piilotetaan tappiot kaupungin muuhun talouteen ja me iloiset veronmaksajat maksamme. On siinä aihetta vitutukseen muillakin, kuin persuilla. Mutta päättäjät vaan ottavat opikseen ja ryhtyvät lyömään päätään seinään uusia hankkeita, sairaalan siirtoa ja toriparkkia, ajaessaan. Ehkä siinä sivussa palkkaavat muutaman kynänpyörittäjän Linnan Kehitykseen suunnittelemaan uusia pöhinähankkeita ja pari parkkikonsulttia lisää suunnittelemaan uusia parkkitaloja.

      • KokDem-Ankeuttaja

        Eikös olekin ihme että kuitenkinitse me demokraattisilla vaaleilla valitsemme nuo nyt vallankahvassa olevat henkilöt päättämään *meidän kuntalaisten eduista tai hyvinvoinnista* ?

        Kaikilla aikaansa seuraavilla henkilöillä, meillä asukkailla ja veronmaksajilla, on ollut nähtävissä viime kuluneen 10-vuotiskauden suunta mihin kaupunkiamme kuljetetaan KokDemujen toimesta sen hallintotyylillä.

        Äänestäjien oma syy, taaskin viime vaaleissa valittiin samat naamat istumaan kuntahallintoon, mitään ei ole opittu ja kulutusjuhlat vaan jatkuu veronmaksajain piikkiin!


        KokDemujen tavoitteena joitakin mainitakseni on ollut :

        -Keskustan autioittaminen autoista ja liiketilojen tyhjentyminen asiakkaista.
        -Tyhmä toriparkki-idea.
        -Vielä tyhmempi sairaalahanke ratapihalle.
        -Tapahtumapuisto.
        -Huono tai ala-arvoinen hallintokulttuuri.


    • d34r44r

      Unohdit katastrofaalisessa tilassa olevat parkkitalot

    • kielitietäjä

      Alasajo on yhdyssana, ilman yhdysviivaa. Aloittaja on tollo.

      • Kielelläopiminen

        Yhdyssana, kirjoitetaan yhdys-sana. Näin kieliopin mukaan, tarkistahan tietosi.


      • OletPölhöPersu
        Kielelläopiminen kirjoitti:

        Yhdyssana, kirjoitetaan yhdys-sana. Näin kieliopin mukaan, tarkistahan tietosi.

        Ei kahden saman konsonantin väliin kuulu yhdysviivaa. Olet väärässä. Tarkistahan tietosi!!!


    • Pers-Ankeuttaja

      Eikös olekin ihme että kuitenkinitse me demokraattisilla vaaleilla valitsemme nuo nyt vallankahvassa olevat henkilöt päättämään *meidän kuntalaisten eduista tai hyvinvoinnista* ?

      Kaikilla aikaansa seuraavilla henkilöillä, meillä asukkailla ja veronmaksajilla, on ollut nähtävissä viime kuluneen 10-vuotiskauden suunta mihin kaupunkiamme kuljetetaan Perzuikkien toimesta sen hallintotyylillä.

      Äänestäjien oma syy, taaskin viime vaaleissa valittiin samat naamat istumaan kuntahallintoon, mitään ei ole opittu ja kulutusjuhlat vaan jatkuu veronmaksajain piikkiin! Perzuikkien tavoitteena joitakin mainitakseni on ollut :

      - SCC case.
      - Ilkkalan suhmurointi scc hankkeessa.
      - Ilkkalan tuleva oikeudenkäynti
      - Ilkkalan jatkuva kantelu ilman yhtäkään voittoa.
      - Persujen jatkuva riitely
      - Persujen huono käytös.

      • Ilkkalafinit

        Turhaa höpinää, sillä Ilkkala ei syyllinen yhteenkään tuossa idiootin listauksessasi. Yksin ei voi riidellä, koita edes se tajuta vajakki! SCC case ei ollut tippaakaan Ilkalan syytä, vaan KOK/DEM typerysten. Ilkkala on herrasmies, mutta on pitänyt veronmaksajien eduista huolta.


      • Naurattaaaaa
        Ilkkalafinit kirjoitti:

        Turhaa höpinää, sillä Ilkkala ei syyllinen yhteenkään tuossa idiootin listauksessasi. Yksin ei voi riidellä, koita edes se tajuta vajakki! SCC case ei ollut tippaakaan Ilkalan syytä, vaan KOK/DEM typerysten. Ilkkala on herrasmies, mutta on pitänyt veronmaksajien eduista huolta.

        PersuVajakki väittää Ilkkala herrasmieheksi. Herrasmies Ilkkala pitää veronmaksajien eduista huolta tulevassa SCC-oikeudenkäynnissä.


      • KokDem.Ankeuttaja
        Naurattaaaaa kirjoitti:

        PersuVajakki väittää Ilkkala herrasmieheksi. Herrasmies Ilkkala pitää veronmaksajien eduista huolta tulevassa SCC-oikeudenkäynnissä.

        Kokdem-Vajakkpaskoi väittää Ilkkala herrasmieheksi ja siinähän onkin aivan oikeassa!
        Herrasmies Ilkkala pitää veronmaksajien eduista huolta tulevassa SCC-oikeudenkäynnissä jota käydään KokDem-ja HPK-Puoluetta vastaan.

        Naurattaaaaa jo etukäteenkin tuo KokDem-Tollojen synkkä tulevaisuus!
        "Likapyykkien pesuvedet" tulee heillä vielä omaan kotipesään. :)


    • Eipäätähäntää

      3.6 miljoonan sijoitus ja sen jälkeen vuokraaminen pilkkahintaan yhdelle tapahtumajärjestäjälle! Eipä siinä ole järki päätä pakottanut sillä joka on tästä idioottimaisuudesta vastuussa.

      • olen.onnellinen

        Nuoretkin työllistyivät samalla.


    • JotainMätääHämeenMaalla

      Puisto maksetaan jo yhdellä konsertilla. Sanottiin. Nyt on jo kolme ollut, eikä ole maksettu?

    • mikajaturkkamali

      aisaak sanoi että ollaan voitolla ja aikas reippahasti, mitä valitatte? 3 x 5-6 millii.

    • 34r3656

      Niinkuin täällä joku jo laskeskelikin, puisto ei ole tuonut veroja kaupungin kassaan ylläpitokulujen jälkeen vaan ollaan persnetolla. Nyt kun puiston käyttömuoto muutetaan, voidaan todeta että todella kalliiksi kävi kiemungin halu saada kuulla räkärokkiaan kotikaupungissa. Niin tosiaan vaikka tuo 6 miljoonaa olisi kilissyt yrittäjien kassaan puhtaana, ei yhteisöverotuotto kaupungille olisi kuin 400 000 ja kun ylläpitokustannukset ovat 300 000, niin jokainen osaa laskea että virheinvestointi oli kyseessä isolla I:llä. Häsa:ssa ei sentään tällaisia laskelmia uskallettu tehdä mutta tämän päivän alanurkassakin oli jo huomattu puiston alas-ajo suunnitelmat. en tiedä mutta kiemungin kiroan alimpaan paikkaan, niin paljon rotta teki täällä pahaa, ennenkuin tajusi lähteä pois

    • 60vhämeenlinnalainen

      Toivottavasti Hämeenlinnassa onnistuttaisiin tulevaisuudessa edes jossain hankkeessa/projektissa, vaikka pienen pienessäkin. Viime vuosien aikana ei ole tullut mitään onnistumisen tynkääkään vaan kaikki puuhastelut ovat menneet ihan tasan tarkkaan täysin reisille

      • ggdgdgdfgdd

        Kaupungin kautta toiveesi ei toteudu mutta paikkakunnalla on joitakin kovia kehittäjiä, jotka hiljaisesti ponnistelevat hankkeita paikkakunnalle yhdistystoiminnan kautta. Mitään nopeaa tai suurta ei sitä kautta ole tulossa, eikä sellaista todellisuudessa tarvittaisikaan.

        Tarvitaan ruohonjuuritason aktivismia, joka yrittää aikaansaada konkreettisen tuotteen tai palvelun paikkakunnalta löydettävissä olevilla kyvyillä, voimilla ja resursseilla.

        "Hallituksen agentit" yrittää laittaa kapulaa rattaisiin minkä vain voivat mutta mitään eivät perustuslailliselle toiminnalle mahda.


      • Oikeinsuurionnistuminen

        Oikein hyvin on onnistuttu kun saatiin Ilkkala pakkolähtö pois politiikasta ja vielä joutuu SCC käräjille. Suuri onnistuminen kun riitely ja suhmurointi loppui


      • LoppuonnistuminenOdottaa
        Oikeinsuurionnistuminen kirjoitti:

        Oikein hyvin on onnistuttu kun saatiin Ilkkala pakkolähtö pois politiikasta ja vielä joutuu SCC käräjille. Suuri onnistuminen kun riitely ja suhmurointi loppui

        Oikein hyvin on onnistuttu kun saatiin Kieronki pakkolähtö pois politiikasta ja vielä joutuu SCC käräjille. Suuri onnistuminen kun riitely ja suhmurointi loppui
        Vielä, jos joskus saisi tuon KokDem-Trollin Kylmälehdon kyydillä Rapamäkeen niin rauha ja pöly laskeutisi kotilaakson ylle!


    • puistoillaan

      Tietoa ensi kesän esiintyjästä? Onhan se hyvä, että kalliissa puistossa on yksi konsertti vuodessa ;)

    • Hyhhyhhyy

      Pitääkö paikkaansa, että kaupunki on tehnyt Live Nationin kanssa sopimuksen jonka mukaan puistoa käyttävätaho joutuu maksamaan Live Nationille? Voiko pitää paikkaansa, että tällainen sopimus on tehty? Ei ihme, ettei muita käyttäjiä ole...

      • NäinOnon

        Pitää paikkansa. Taho joutuu maksaan 1,3 milj. $ tapahtumasta. Ei ihme että ei muita käyttäjiä.


    • Kittikuono

      No ompahan laania mihin levitellä elementtejä. Hyvä Mervi Käki! Lisää hurmausta!

      • Päivälläahdistus

        Potkut saanut laiska Pöhinä on valvonut kun uni ei tule huonon omantunnon omaavalle.


    • TapahtumiaKerrankseen

      Hämeen Sanomat ilmeisesti nuoleskelee taas hallinnon anusaukkoja, kun ihmeellisesti nyt ilmoittaa että kantolan Tapahtumapuisto on vuokrattu betonifirmalle. Onhan se ollut sitä koko ajan, minkä toimittajat ovat voineet todeta melkein suoraan ikkunastaan. betonipalkit on siirretty kesällä viikoksi pois johonkin konsertin tieltä. Mutta nyt se oikein vuokrataan? Eli siis mitään konserttia ei tule ja ns oheistoiminnaksi on kehitelty tämä vuokraus. Yksi mikä ihmetyttää on turvallisuus. Miten yleiseksi puistoksi kaavoitetulla alueella saa säilyttää betonivarastoa. Eikö pitäisi ainakin aidata tai jotain. Mitä jos joku kakara putoaa ja vaikka kuolee?

      • Suuriapuheita

        Olet luvannut monta kertaa kannella asiasta mutta jäänyt tekemättä sillä osaat hörhö vaan soittaaposkea


      • EiSynny600sivua

        Koska olen vain demari, en persu.


      • Fyjrfgg

        Tarkoitat tietysti hönöperziikki.


      • SeFiksumpi-Fyjrfgg
        Fyjrfgg kirjoitti:

        Tarkoitat tietysti hönöperziikki.

        Tarkoitat itseäsi tietysti hönöksi -KokDem-Paskotrolli.


    • IhanKäkenä

      Puisto on kieltämättä hieman kaukana asuinalueilta. Asuuko siinä lähellä vain jotain juoppoja. Jos puistoon vois järjestää vaikka jonkun kaljasuunnistuksen.

      • keljukalluntaa

        Kaljakelluntaa nurmikolla?


    • Nautiskelijaa

      Odottelen persuvitutusta päivän hyväksi.

      • SeParempiNautiskelijaa

        Odottelen KokDem-Idioottien vitutusta päivän hyväksi.


    • EnSaataKäsittää

      Tapahtumapuistoa valaistaan joka päivä iltakymmeneen asti.

      • eienääsontaatennareissa

        Mukava käydä koiran kanssa siellä iltalenkillä kun ei tarvitse itse valaisinta ja hyvillä kunnan valoilla näkee erittäin runsaat muidenkin koirien jätökset hyvin ja näin ollen omat kengät pysyvät puhtaina paskasta. Kyllä Hämeenlinnassakin Osataan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe