HEJAC JEMMA

Pieniliekinheitin

HEJACISSA KIRJOITTELEE POIKKEUKSELLISEN RÖYHKEÄ RIKOLLINEN NIMELTÄÄN JEMMA. JEMMAN HERJAUKSISTA ANNELI AUERIA KOHTAAN ON JÄTETTY RIKOSILMOITUS LOHJAN POLIISILLE.

38

8142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväkivabra

      Miksi Lohjan poliisille, Onko Auer muuttanut sinne?

      • Hulluvanhapiikahunninkol

        Vajacci jemma lukee dildonsa kanssa tätä palstaa ja kirjoittaa kaikki kehut itse koska patologinen valehtelija


    • hyväkivabra

      Jemma kyllä selkeästi erittelee, mikä on hänen omaa spekulaatiota ja mikä virallisista lähteistä peräisin olevaa tietoa.

    • Niinkunii

      Jemma ei ole rikollinen, toisin kuin Annelli Auer. Jemma laittaa linkit asioihin, joita hän kommentoi ja värittelee hauskalla humoristisella tavallaan.

      • ParasJemma

        Jemman kirjoitukset ja liitteet ovat totta. Niistä näkee tyhmempikin mikä on totuus. Jemma olisi erittäin hyvä syyttäjä tai syyttäjän avustaja sillä Jemma osaa esittää faktat. Verrattuna muutamiin muihin Ulvilan murhan kommentoijiin Jemma kykenee perustelemaan faktoilla. Hyvä Jemma!


      • NuariHerra

        Jemma on sosiopaattinen narsisti-psykopaatti, joka on tunne-elämältään epävakaa ja kielenkäytöltään rivo perverssi.


      • neitiABC
        NuariHerra kirjoitti:

        Jemma on sosiopaattinen narsisti-psykopaatti, joka on tunne-elämältään epävakaa ja kielenkäytöltään rivo perverssi.

        Jemma on härski ja röyhkeä. Anneli ei ole.


    • VajacciHärkä

      Hejacci on kotosin Valkeeoskelta. Kyllä paska haisoo. Kjäh jäh jää!

      • Iso-Härkä

        Varmaan runkkailee vimmatusti aina kirjoittaessaan Annelista.


      • Minävainvain

        Siellä mikään paska enää haise.


      • tilastodiagrammi
        Iso-Härkä kirjoitti:

        Varmaan runkkailee vimmatusti aina kirjoittaessaan Annelista.

        Jostain syystä Auerin puolustajista suurimalla osalla on seksi kaiken aikaa mielessä ja yleensä sen onnistuvat kommentteihinsakin jossain muodossa ymppäämään. Eikö päässä liiku muunlaisia ajatuksia ollenkaan. Ja miksi ei.


    • Sanonkomikä

      Jemma tuo esiin totuutta, toisin kuin annelin puolustelijat ja hännystelijät, ilmeisesti vain rahan perässä norkaavat. Lapsista eivät piittaa eivätkä heidän kärsimyksistään.

      • mäsanon

        Jotku varmaan rahan ja maineen perässäkin, yksi haara on politiikka, toinen haara on ne joilla on oma ammuu ojassa. Sitten on vielä ryhmä jolle poliisi ja yhteiskunta on paha, eikä oman mielen mukainen.


      • tuhotut.aivot
        mäsanon kirjoitti:

        Jotku varmaan rahan ja maineen perässäkin, yksi haara on politiikka, toinen haara on ne joilla on oma ammuu ojassa. Sitten on vielä ryhmä jolle poliisi ja yhteiskunta on paha, eikä oman mielen mukainen.

        Kuoliko forssalainen kieltenopettaja tutkintavankeudessa kysymysten aiheuttaman aivopaineen lisääntymiseen? Kuulusteltiin miehen kuolemaan johtaneista tapahtumista.


    • tunnesairastuttaa

      Tämä Ulvilan tapaus käsittelee hyvin läheisesti sitä aihetta, josta muualla kirjoitan - ja osin täälläkin: uskon voimaa.

      Muistutan, että Anneli Auer on itse sanonut radiohaastattelussa, että julkisuuden Anneli Auer on vain fiktiivinen hahmo, jolla ei ole mitään muuta tekemistä hänen kanssaan kuin nimi.

      Ja kaikki mitä kirjoitatte ko. tapauksesta tai henkilöstä on tuota samaa fikstiivisyyttä, joten se ei johda yhtään eikä mihinkään.

      Ei edes totuuteen.

      • kannattaako_yleistää

        Kertoiko kuulusteluissa siis fiktiivisiä juttuja vai mitähän ihmettä. Moni nettikirjoittelija on kuitenkin lukenut Auerin kuulustelulitteroinnit ja muodostanut käsityksensä asioista siltä pohjalta.


      • seoikeusturvaolimikä

        Niinpä! Ja miltään muulta pohjaltahan käsityksiä ei ole voitu muodostakaan kuin siltä pohjalta, että mitä on ollut lehdissä tai mitä kuulustelukertomuksissa lukee. Mutta - totta puhuen - ovathan ne nyt koitelleet tervejärkisen älyä vuosikausia ja monessa kohdassa.

        Kun oikeudenkäynti alkoi keväällä 2010, jonka alkajaisiksi syyttäjä Valkama kertoi vain spekuloivansa syyllisyydellä ja puolustusasianajaja Manner kertoi, että on tämä niin ikävää, kun puolustuksen tehtäväksi on jätetty syyttömyyden todistaminen, niin asetelma oli kuin suoraan Pohjois-Koreasta länsimaisessa demokraattisessa valtiossa nimeltä Suomi.

        Itselleni ei tullut mieleenkään ryhtyä perehtymään siihen lillukanvarsiroskaan, jota kansalle työnnettiin manipulointimielessä tuutin täydeltä.

        Jos joku oikeasti olisi halunnut puolustaa jotakin, ainoa aiheellinen kohta olisi ollut tarttua siihen, että miten tällainen asetelma Suomessa on ylipäätään mahdollinen?!

        Ja kun seuraavaksi oikeudessa käsiteltiin aihetta kuin suoraan murha.info -palstan kirjoittajien näppikseltä - en tiennyt, että pitäisikö itkeä vain nauraa. Lopullisen niitin löi sitten Anneli Auer itse kertomalla ottaneensa vain syntipukin roolin, ja roolithan jaetaan/otetaan näytelmässä.

        Niitä alkuperäisiä uutisia Iltalehdestä syyttäjä Valkaman puheista:

        ”Hänen mukaansa esimerkiksi vasara tai lihanuija on helposti vietävissä pois vaikka käsilaukussa.

        - Isompi kappale on tietenkin tämä verinen vaatekappale, joka on sitten mytätty, syyttäjä muistuttaa ehkä tärkeimmästä puuttuvasta todisteesta. Jos Auer surmasi miehensä syyttäjän kuvailemalla tavalla, niin hänen vaatteistaan olisi pitänyt löytyä enemmän verijälkiä. Syyttäjä ei tiedä, missä väitetty vaatekappale voisi olla.

        - Se on voitu laittaa vaikka oman kiinteistön tai naapuririvitalon roskalaatikkoon, joka on siinä ihan vieressä. Se on ihan mahdollista, mutta kun pohditaan tätä niin spekuloidaan.

        Spekuloidaan.

        Se on sana, joka on Ulvilan surmaoikeudenkäynnissä ehditty kuulla jo moneen kertaan.”

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010041511484237_uu.shtml

        Jos suomalaisten käsitys omasta oikeusturvastaan on sillä tasolla, että miljoonilla veroeuroilla voidaan spekuloida ihmisen syyllisyydestä oikeusasteissa vaatien syyttömyyden todistamista, niin suomalaiset ovat saaneet juuri sitä mitä ovat ansainneetkin pohtiessaan syyllisyys- ja syyttömyyskysymyksiä aina henkiseen kaaokseen asti.

        Surkea, manipuloitu kansa - ei mitään muuta.


      • spekuloinninhuippu

        Ai niin, ja lisäyksenä vielä oikeudenkäynnistä, että niinhän se tappoase sitten muotoutui sorkkaraudaksi oikeudenkäynnin edetessä, ja olenkin kysellyt, että minkähän kokoinen se käsilaukku Anneli Auerilla mahtoi olla sairaalaan lähtiessä.

        Tosin tuollakaan ei ole mitään merkitystä, koska esitutkintapapereista löytyy kohta, että ennen Anneli Auerin sairaalaan viemistä hänen mukaan lähteneestä käsilaukusta etsittiin lasten sairasvakuutuskortteja.

        Mutta eihän tällainen lehdessä olllut syyttäjän virhespekulointi haitannut kirjoittajia millään tavalla, kun tapauksen pohdinta alusta lähtien eteni vain uskon voimalla.

        Psykologinen totuus on se, että jos jokin asia saadaan ihmisillä menemään tunnetasolle, niin sitä ei millään järjen äänellä pysty voittamaan.

        Ja finaali käytiinkin lopulta 5 sekunnin murhalla - se oli aika, joka AA:lla oli mahdollista tehdä ko. teko, ja se sisältää juoksun puhelimesta tekopaikalle ja takaisin (hengästymättä), joka ilmeisesti oli kaikkien mielestä täysin mahdollista, koska tämänkin jälkeen jatkui kina syyllisyydestä ja syyttömyydestä ja ryhdyttiin perustamaan jopa antianneli- ja proanneliryhmiä.

        Voi tikku ja kaikilla kirjoittajilla luultavasti äänioikeus vielä vaaleissakin.


    • häneiolehyvä

      Pedofiili on auerska. Tuomittu sellainen, ja se on totta.

      • ihansamajuttu

        Julkisuudessa ollut - sekin on fiktiivisen Anneli Auerin juttu.


      • uskotieto

        Valitettavasti me emme enää voi uskoa mitään, ja vielä vähemmän kyseisen lausunnon jälkeen, koska usko on muuttunut tiedon vastakohdaksi.

        Tiedättekö miksi kutsutaan, jos omalla allekirjoituksellaan 3000 arkkitehtiä todistaa, ettei pilvenpiirtäjä voi sortua kuvatulla tavalla, jos lentokone osuu siihen, eikä ainakaan viereinen kerrostalo, jos siihen ei edes osunut lentokone?

        Sitä kutsutaan salaliittoteoriaksi.

        Miksi kutsutaan sitä, kun CIA:n salaisten arkistojen avauduttua selvisi, että todistettavasti Hitler pakenikin bunkkeristaan tunnelia pitkin lentokentälle, tiedetään tarkalleen miten ja millä ja mihin, tiedetään tarkalleen missä hän sodan jälkeen asui, tiedetään kauanko eli ja koska kuoli ja mihin?

        Senkin nimi on salaliittoteoria.

        Montako kertaa toimittaja sanoo videolla sanan salaliittoteoria? Se on jopa otsikkona.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711022200507040_ul.shtml

        Uskosta on tehty fakta ja tieto on muuttunut salaliittoteoriaksi.


      • tuhotutaivot

        Missä ovat nyt ne jättimäiset keskustelut maailman suurimmasta murhaajasta, Hitleristä, ja siitä, että joku suojeli häntä ja joku rahoitti hänen elämänsä? Ihmettelyt siitä, että häntä itseään ei koskaan saatettu oikeuden eteen vaikka tiedettiin, että hän eli??

        Monenko lehden pääuutisotsakkeeksi tämä järkyttävä tieto nousi?

        Kerrottiinko, että kuka oli tämän operaation takana oli? Saatettiinko ketään vastuuseen asiasta? Kerrottiinko, että nyt on aukaistu tutkinta?

        Ei, se on salaliittoteoriaa.

        Mutta jatkakaa toki fiktiivisestä Anneli Auerista - se on tärkeää.


    • Veetuttaako

      Natsikortti?

      • salaliittoteoriaako

        Mikä on natsikortti?


      • pitäsveetuttaamikä

        Voi vittu kun ootte älykkäitä, kyl mä kans oon ihan halolla päähän lyöty noin nerokkaasta päätelmästä.


    • hakkaturva

      Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

    • onneavaanpirusti

      Missä kaikki??? Onko kommareilla jo pelko persiissä, että jutun heikoin lenkki paljastaa koko toutuuden? Se pelko on tulevaisuudessa aina läsnä, ilmeisesti oltiin jo aika lähellä sitä.

    • Totuustuleelastensuusta

      Häke: "Onks siel ketään aikuista paikalla?" - Äiti...

      • motiivit.esiin

        Kun tuota Ulvilakatastrofia haluat edelleen pyörittää netissä niin teetkö sen siksi että haluat lamppujen syttyvän vai sammuvan?


      • noihhh

        Nehän syttyy milloin sitä halutaan syttyvän, sopivassa käänteessä, siloinkin kun ei pitänyt olla päällä.....


      • Sen.pituinen.totuus

        Äiti tunnusti tytölle vankilassa, et ketään muuta ei ollu ja se olin mää joka teki pahaa isille....johon tytär, et teinhä mäkin - niil saksil.
        Sen pituinen se on - totuus.


    • AlluAuer

      Anneli ja Jensseli juoksivat alasti dildot päässä Löytänänkadulla.

      • Hauskaa.olla.pittää

        Mahdollista kun "vyödildoja " on olemassa. Voihan sen laittaa vaikka päähänsä vaihtelun vuoksi jos ei sitaise uumalleen. Harmi kun ketään " viranomaista" ollut näkemässä toisin kuin vanikilas. Hauskaa olla pittää vaikka riettaissa dildohipoissa.


      • PieniLiekki

        Eikö ole jo korkea aika lopettaa Anneli Auerin ja hänen läheistensä vainoaminen? Koettakaa hieman miettiä, minkälaiseen tilanteeseen Auer läheisineen on ajettu suomalaisten virkamiesten ja median edustajien toimesta. Annelin perheen tarina on surullinen kertomus huonosta henkilöstöjohtamisesta ja virkamiestyöskentelystä useammalla saralla. Nyt ei ole enää hämärryttämisen aika, vaan asiat hoidetaan ilman ylimääräisiä pulinoita kuntoon.


      • kohtkaiktotuuspaljastuu
        PieniLiekki kirjoitti:

        Eikö ole jo korkea aika lopettaa Anneli Auerin ja hänen läheistensä vainoaminen? Koettakaa hieman miettiä, minkälaiseen tilanteeseen Auer läheisineen on ajettu suomalaisten virkamiesten ja median edustajien toimesta. Annelin perheen tarina on surullinen kertomus huonosta henkilöstöjohtamisesta ja virkamiestyöskentelystä useammalla saralla. Nyt ei ole enää hämärryttämisen aika, vaan asiat hoidetaan ilman ylimääräisiä pulinoita kuntoon.

        Niinpä, se oli kriittinen tilanne menillään.


    • Sitäsaamitätilas

      Rikollinen, ja äärimmäisen inhottavista teoista, lapsiinsa kohdistuvista tuomittu. No on istunut, mutta lapset kärsivät. AA:lle ei mitään muuta kun lisää häkkiä, kunhan saadaan tarpeeksi todisteita kasaan,

      • PieniLiekki

        On totta, että Auerilla on toistaiseksi vielä rasitteenaan lainvoimainen seksuaalirikostuomio äärimmäisen inhottavista teoista. Onneksi nämä teot ovat kuitenkin sellaisia, joita ainakaan Auer itse tai hänen entinen miesystävänsä eivät ole tehneet. Todennäköistä on, ettei kyseisiä tekoja ole kukaan tehnyt, vaan isänsä menettäneet ja äidistään erotetut lapset ovat hätääntyneinä alkaneet tarinoida mielikuvituksen värittämiä kauhujuttuja. Valitettavasti lasten ympärillä olleet aikuiset eivät ole lainkaan ymmärtäneet lasten todellista hätää, mikä aiheutui äidin vankeudesta ja tämän kirjoittamisesta murhaajaksi. Mielikuvitus pääsi tekemään tepposiaan sijaisvanhemmille, lapset tutkineille lääkäreille ja ikävä kyllä myös oikeuden tuomareille.


    • buaahhahhaaaa

      KN=Dinker

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe