Opel jatkossa ranskalainen PSA

ranskis_pottuina

Muistakaa, että uusimmista Crossland ja Grandland-malleista alkaen Opelit pohjautuvat PSA-yhtymän eli Citroen-Peugeot-DS-valmistajan tekniikkaan! Moottorit, apulaitteet, sähköt, alustat jne, kaikki PSA:lta. Voitte jatkossa siis unohtaa Opelin saksalaisuuden. Tässä tulee lisää välimatkaa laadullisesti aitosaksalaiseen VW-konserniin. Samalla joudutte varautumaan lisävikoihin ja komponenttien todella varhaiseen rikkoutumiseen (esimerkiksi surullisenkuuluisat pyöränlaakerit, alustan nivelet, ohjausvaihteet, ahtimet, ja korkeapainepumput. Jopa kojelaudan katkaisimet ja ilmansuuttimet ovat samoja ranskisten kanssa.

Miten suhtaudutte, perinteiset opelistit, asiaan?

11

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dkfkffkkfkgk

      Milloin Opelit ovat ranskista laadukkaampia muutenkaan olleet?

      Kustannussäästöä yhteistyöstä voisi toivoa eli halvempia myyntihintojakin, mutta saattaa jäädä turhaksi toiveeksi.

      • Crosslandissä on vain alusta ja moottori PSA:n


      • dassiac
        Ramsey kirjoitti:

        Crosslandissä on vain alusta ja moottori PSA:n

        Ja ajo-ominaisuus Dasiasta


    • BurnsMightyWell

      Laatu tulee paranemaan, sillä saksalaiset tekee sutta ja sekundaa. Vaginoiden ongelmat ovat jo kaikille tuttuja huijauksineen päivineen, mutta kyllä tuo BMW:kin konttaa:

      "Saksalainen BMW kutsuu Yhdysvalloissa yhteensä 670 000 3-sarjan vuosimallien 2006-2011 autoa korjauksiin ilmastointilaitteen johdotusongelmien tarkistamiseksi. Johdot voivat ylikuumentua ja kasvattaa tulipalon vaaraa, kirjoittaa Reuters.

      Toinen takaisinkutsu koskee 740 000 vuosimallien 2007-2011 autoja. Niissä on venttiiliongelmia. Ne voivat ruostua ja aiheuttaa tulipalon. BMW:n mukaan ongelmat ovat tosin harvinaisia. Takaisinkutsu koskee suurta osaa malleista 128i, 3-sarja, 5-sarja, X3, X5 ja Z4.

      BMW kertoo saaneensa ensimmäiset tiedot mahdollisesta palovaarasta kolmossarjan autoissa jo vuonna 2008. Auto oli vuosimallia 2006. Sen jälkeen yhtiö on seurannut kehitystä tarkkaan.

      Vuonna 2011 BMW teki pikaparannuksen puhallinsäätimen johtosarjaan. Vuosina 2007-2014 yhtiön tietoon ei tullut ongelmia, mutta vuonna 2015 jo kolme tapahtumaa, joista on ilmeisesti aiheutunut myös vammoja.

      Venttiiliongelmista BMW kuuli ensimmäisen kerran vuonna 2009, jolloin kyseessä oli vuoden 2007 mallia oleva X5. Siinä kuumuus oli vaurioittanut auton moottoria. Sen jälkeen ilmoituksia on tullut lisää.

      ”Pohdimme, pitäisikö kutsua laajentaa tulevaisuudessa muihin maihin” "

      • Kippisvaansullekin

        Ja miten tämä sepostus liittyy peugeot / opel tilanteeseen? Ei mitenkään.


    • tässä.järjestys

      Nythän välimatka sitten pienenee, Opel lähentelee laaduttomuudessa VikaWagenin pohjanoteerauksia. Laatujärjestys ei sinänsä muutu, Opel edelleen laadukkain ja VikaWagen siellä kaukana peränpitäjänä.

    • opel_on_lepo

      VW nyt vaan aina porskuttaa ja ihmiset ostavat. Laadukkaita jämäköitä autoja, joiden arvo säilyy. Opel olisi nyt konkurssissa ellei baskeripäät olisi armosta sitä ostaneet. GM olisi laittanut sen muuten konkurssiin. Opel on vaan aina se saksalainen Mosse. Ilmankos noita on dumpattu Euroopassa ja myös meillä alennuksilla ja maassamme jatkuvalla nollakorko- tai 1%-korkokampanjoin ja paketteja kaupan päälle. Volkkari ei juuri koskaan alennu tällaiseen, ei tarvitse. Laadukas huipputuote menee kalliimmallakin kaupaksi. Opel on lähivuosina savuava raunio, kun ranskalaistoheloiden läpimätä/umpihullu tekniikka pistetään noihin. Vielä vikaherkempiä kuin GM:n valtiaskautena.

      • OlliL2

        Ihmiset apinoivat toisiansa ymmärtämättä oikeasti mitään oatamansa auton laadusta. Volkkari myy ainoastaan sen takia että se on autolehtien toimittajien kabineteissa sovittu olevan vertailuvoittaja.


    • ihmettelenvaan

      Ooppelin omisti 30-luvulta lähtien GM. Millähän perusteella se on silloin ollut saksalainen mutta ei muka nyt ranskalaisomistuksessa enää olisi?

      • Fkfkffkgkfk

        Ei oikein ollutkaan.

        Mutta kyllähän nyt uudessa komennossa näyttävät toiminnot Saksassa vähentyvän entisestään. Saksan Opel oli kuitenkin GM:n Euroopan päämaja, ranskiksilla taas on naapurimaassa kaikki tarvitsemansa.


    • vähenne

      Opel Grandland X lopetti crosslandin valmistuksen heti,ja myyntikäyrä meni nollaan
      onkohan 5 autoa myyty

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe