Missä myydä TT-pienoisrautatietavaroita ?

TTmyyjä

Minulla on 8kpl vetureita, 17kpl vaunuja, todella runsaasti kiskoja, vaihteita ja risteyksiä. 3kpl muuntajia, useita saman mittakaavan rakennusten rakennusarjoja pakkauksissaan kokoattomina, autoja sekä puita. Kaikki on 80-luvulla hankittuja PIKO-tuotteita. Suurin osa täysin käyttämättömiä, kaikki veturit juuri testattu toimiviksi. Osaisiko joku neuvoa missä tuota settiä voisi koittaa myydä "hyvään kotiin" ? Tai löytyisikö täältä ostajaa ?

2

73

Vastaukset

 • Hyvä kysymys, itsekin harkitsen 80-luvun Piko 1:87 junaratasarjan lisäosapaketin myyntiä jossa on vaihdesarja ja kaarreratasarja. Made in DDR :D
  Vähän käytetty ja ehjä, alkuperäinen pakkauskin mukana, tosin hieman rähjääntynyt se pakkaus on.
  Mietin vaan että liekö näillä minkäänlaista rahallista arvoa vai olisikohan "tunnearvo" suurempi...
  Vanhempien varaston syövereistä saattaisi löytyä se varsinainenkin junarata muuntajineen.

  • Löytyi se varsinainen junaratakin vetureineen, vaunuineen ja muuntajineen. On vaan ollut kylmässä varastossa lämpötilavaihteluiden armoilla tuollaiset 25 vuotta joten en luota muuntajan turvallisuuteen enää edes sen vertaa että uskaltaisin kokeilla tuota. Päällisin puolin ehjän näköinen kuitenkin, en ole purkanut tuota kun nähtävästi pitäisi porata niitit auki pohjasta. Veturin sähkökontakteissa näkyy hapettumaa jonka nojalla epäilen muuntajankin kärsivän vähintään hapettumista.
   Mukana alkuperäinen pakkaus styrokseineen, sellainen tummansininen pahvipakkaus, joku lipukekin mukana, radat ja yllämainittu lisäosa. Veturi on höyryveturi.
   Vaunut ovat todella yksityiskohtaisia, vähän liiankin kun tähän mennessä materiaali on haurastunut niin että kevyt kosketuskin riitti katkaisemaan jonkin pikkuosan yhden vaunun kyljestä. Osa on tallessa ja kunhan kerkiän niin voin liimata sen takaisin. Yhden vaunun kytkentälaite ("vetokoukku") oli myös vääntynyt ja saranatappi kadonnut, korvautunee jollain rautalanganpätkällä.
   Mahtaakohan ketään kiinnostaa tänäpäivänä tällainen pikkuvikainen retro-junaratasetti ja mitähän näillä yleensä on arvoa?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.