Kässärit perään kyseleminen

Mietityttäähmm

Hei, onko teistä kukaan kysellyt kässäri perään ja onko kustantamoista vastattu? Minulla on käsikset olleet sisällä yli vuoden ja mitään ei ole kuulunut.

6

212

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HEISKAN

   Laitoitko lähettäessäsi yhteystietosi kunnolla? Oliko käsis vakavasti otettava niin, että siinä oli saatekirje, pyydetty fontti yms.?

   Olen itse kysynyt yhden kässärin perään ensin sähköpostilla ja sitten puhelimitse. Kustantamon työntekijät olivat äärimmäisen mukavia ja avuliaita. Tosin jos kässäri on ollut kustantajalla vuoden niin siitä voi ehkä vetää omat johtopäätöksensä, joten kyselyille ei ole tarvetta. Harmi kyllä, että homma jää tuolla lailla roikkumaan.

   • Mietityttäähmm

    Kyllä, kaikki vaaditut mukana. Sinällään käsis on minusta edelleen toimiva. Huvittavaa, että tässä odotellessa olen saanut toiselle käsikselle sopimuksen ison kanssa. Eri genre vain.


  • lempeähiljaisuus

   Eiköhän kustantajat ota yhteyttä, jos näkevät sen tarpeelliseksi. Jos vuosi on mennyt ja et ole minkäänlaista viestiä saanut, sekin on ikävä kyllä eräänlainen vastaus. Hiljaisuus-hylsyt ovat siitä lempeempiä kun odottelun jälkeen ei tule tuomiota, vaan pikkuhiljaa kässäri, pettymys, odotus yksi kerrallaan kaikki hiipuu.

  • Ettänäinsemaailmatoimii

   Kyselin puoli vuotta sitten kustantamosta kässärin tilanteen perään - oli siinä vaiheessa ollut jotain 10 kuukautta sisällä. Ei vastattu kyselyyn. Enkä ole saanut vastausta kässäristäkään. Eli siinäpä se. Olin saanut kirjoittajakoulutuksessa erittäin hyvää palautetta tekstistä. Ei se haittaa, että hylsy kasahtaisi, mutta harmittaa tuollainen, ettei saa mitään vastausta. Pitkä työ häviää taivaan tuuliin ilman, että kukaan edes noteeraisi sitä automaattisella sähköpostikuittauksella, että ei sovi kustannusohjelmaamme. Ymmärrän, että kustantamoissa on kiire ja paljon töitä ja liian vähän väkeä. Mutta onko mahdollista, että kun tekstiä on silmäillyt ja todennut sen olevan kustantamolle toimimaton, joku, sihteeri tms., laittaisi kerralla jossain vaiheessa näille sähköpostitse hylsyn?

   Itsellä tämä on vaikuttanut niin, että en ole ostanut ko. kustantamon kirjoja enää. Moni kirjoittaja on kirjojen suurkuluttaja, joten inhimillinen, kohtelias käytös kustantamoista on myös markkinointia.

   • lpota

    Mikä kustantamo kyseessä? Minulla on samanlaisia kokemuksia Tammesta.


  • äkylääpiömeter

   Kyllä vastataan ja kyllä julkaistaankin jos vain osaa krjoittaa fantasialle tai erikoislaatuista dekkaria jossa on tulvillaan tapahtumia murhista raiskausten kautta poliisien oman talouden tapahtumiin naistystävät mukaanlukien kuten itsekin sain läpi kun ymmärrän tämä mitä ollaan vailla kun ollaan nykykirjallisuuden kanssa tekemisissä jota myydään nyt vain olen vähän raakeleillalepäämässä koska en jaksa koko ajan vain kirjoittaa ja nyt otan rennosti ja seuraan someskuksuetlua joka on nykykirjallisuuden ylin muoto eikä turhaan koska ei maksa niin paljon kun kirja ja kuka vaan voi tulla kirjailijaksi jos kertoo vain omista murhistaan tai sukupuolisista asioista joita janotaan ja varsinkin kun on julkkis tai sellaiseksi tulee helposti näillä jos on rohkea, siinä mielessä turha valittaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   75
   1453
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1247
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   119
   1207
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   78
   1146
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   70
   994
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   80
   801
  7. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   42
   745
  8. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   742
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   376
   722
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   676
  Aihe