Kirkkoneuvoston valtiaat

iskelmä

Tunnen myötähäpeää kun seuraan kirkkoneuvoston touhuja joista taitaa jo laillisuuskin olla hämärän rajamailla. Tämä henkilökohtainen ajojahti kirkkoherraa ja hänen perhettään kohtaan alakaa olla siinä mallissa että tässä loukataan jo ihmisoikeuksia ja yksilön vapautta.Tästä tilanteesta kärsii vanhukset, sairaat ja puhumattakaan muista seurakunnan jäsenistä ja mehän tämä lysti maksetaan. Mutta uskon vakaasti että paha saa palkkansa ja seuraukset voivat olla katastrofaaliset

85

6800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehkuttaja

      kääntäkää toinen poski

      • Hehkuttaja

        ...lyhyen lauseen mestarihan se vailla lauseenrakennuksen taitoja vain hakee huomiota. :)


      • UskossaOikea

        Konneveden kunnassahan eräs työntekijä aikanaan kokeili alaisiaan juuri tällä periaatteella, ovatko he uskossa, vai eivät. Löi siis toiselle poskelle ja kun eivät kääntäneet toista poskea, eivät olleet uskossa...

        Taisihan se kunta potkut antaa, mutta en sitten muista miten asiassa kävi... Tietysti oikeustaistelu ainakin oli...


    • Vielätoistaiseksijäsen

      Lehtikirjoituksen mukaan kirkkoneuvosto on kokoontunut ilmeisesti sunnuntaina tehden "ihan tavallisia päätöksiä", mutta ne eivät ilmeisesti kuitenkaan kestä päivänvaloa, koska pöytäkirjaa ei ole vieläkään julkaistu! Salaseura wanhaliitto on taas kokoontunut!

      • vastuunsakaikilla

        Seurakuntalaisilla on oikeus vaatia julkinen selvitys kirkkoneuvostolta toimistaan: etenkin näiltä 4 ajojahtiin syyllisytneeltä henkilöltä. Tarvitsisi vain sata nimeä listaan.


      • Seurakuntaveteläine

        Selvityksessä lukisi ei aiheuta toimenpiteitä...


    • VarokaaHuijareita

      Muistakaa ottaa kantaa ja erota seurakunnasta ennen vuodenvaihdetta. Säästätte koko ensivuoden kirkollisverot, kun liitytte takaisin vasta heti ensivuonna tammikuussa. Ennätätte äänioikeutetuiksi tuleviin vaaleihin.

      Vaaleissa kannattaa miettiä mitä äänestää. Viimeksi Wanhan liiton listalla Maritta Puttonen keräsi paljon ääniä ja hänen äänestäjien tuella nyt Wanhaliitto jyrää. Marita antaa vaan toisten tehdä likaisen työn.

    • hämmästyttääkummastuttaa

      Laulussa sanotaan, että ennen kuin mollaat toista ihmistä KATSO, ETTÄ ON OMAT KÄTES PUHTAAT. Missä on kirkkoneuvoston nelikon ihmisyys? He ilmeisesti katsovat, että heillä on Valta Voima ja Kunnia ajaa toista ihmistä kuin eläintä.

    • KieroaPeliä

      Onhan se Jari Jolkkonen aikamoinen mies kun sijaiseksi laittoi Hintikan, joka on tunnettu vanhoollisuudestaa. Odottelee että Olavin viran saisi kirkkoherrana. Kansanlähetyksessä kuuluma on YT:t kun rahat on vähissä... Kohta on varmaan Hintikka Konneveden pappi. Muistakaa erota seurakunnasta sitä ennen... Ikävää että sinne jää rahat, joita esi-isämme ovat keränneet. Pitäisi olla oikaus saada lähtiessään pääoma palautuksena...

      • iskelmä

        Nyt on vähän aistittavissa että alkaa Wanhaliittolaisilla olemaan suksenjäljet aika ohkasia. Aikansa kun röyhistelee niin siinä usein käy ohrasesti. Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa ja sen jälkeen on kaverit aika vähissä.


      • Seurakuntalainen

        Lue Youtubesta Seppo Vaittisen kertomus asioiden kulusta. saat selkeän käsityksen kirkkoneuvoston toiminnasta.


      • Erästyhmä

        Onko tämä Hintikka Niilo vai Juho??


      • VanhaaHapatusta

        Juho, Kansanlähetyksen miehiä. Huhujen mukaan on niitä miehiä joiden mukaan nainen vaietkoon seurakunnnassa.

        Ei kuuluma huhujen mukaan ole diakonia, eli Mannisen Ritvaa tarvinnut ehtoollisen jakoon kaveriksi. Hoitaa itse...


      • Ikäväasia

        On kyllä kokemuksesta hänen käytöksestään, joten tiedän..ja nainen olen.


      • Mooses3

        Kansanlähetys vai Kansanhävitys?


    • rahatmän

      Yhdistetty vanhoillisuus ja pahuus.

      • Kysyy vs. kirkkoherralta, niin ei tarvitse arvailla. En huhuista perusta.


    • Hävettääpekkaa

      Hävettää niin hävettää. Melkein yhtä koomista kuin valtiomiehen poistuminen paikalta auton peräkontissa, ja sen jälkiselvittelyt. Ihmiset tuolla tasolla leikkivät. Haha

    • joulumieltä

      Se olis aika nyt muutaman kirkkoneuvoston jäsenen ottaa peili käteen. Sieltä JOS näkyy, että tämä Virtasten ajojahti on lopetettava ja mentävä anteeksiantoa pyytämään, niin PEILI kertonut totuuden. Tehkää se, niin ette ihan uunoja ole, ja ette enempää nolaa itseänne.

      • Puolestapuhuja

        Narsistinen luonne ei sellaista anna ymmärtää..ei voi perääntyä, kun "elämäntyön" jäljet alkavat näkyä. Näitä löytyy Konnevedeltä jo aiemmilta kirkko - ja kunnallisvaltuuston jäsenistä. Puheenjohtajaksi vähintään on päästävä ja sieltä vaikuttamaan ja lautakunnissa puhumaan muunnettua totuutta päätöksen teoissa..ja sitä voi jatkua vuosikausia. Herranjumala, jos yrittää kysyä yhtään, tullaan haukkumaan vaikka kotiin tai laitetaan joku muu lähimmäinen puolesta, kun ei ihan itse ilkeä..Mitkä seuraukset niillä ovat ajojahdin uhrille..ei taida tulla mieleen missään vaiheessa, kun se oma tunto puuttuu, vaikka olisi kuinka uskovaiseksi leimauttanut itsensä, sellaista pyhimystä ei voi missään vaiheessa kukaan, eikä koskaan epäillä..On muukin tapaus kuin tämä Virtasen perheen ajojahti ollut ja se jatkuu edelleen, vaikka tuhot ovat mittavat...porukka on lisääntynyt jahtipäällikön sakkiin ja eivätkä kaikki edes ymmärrä, mihin paskaan ovat itsensä sotkeneet..Uhri on voimaton ja yksin ja hänet eristetään sosiaalisesta kanssakäymisestä. Neuvoisin näitä jahdin jäseniä tosiaan ajattelevan seurauksia...me kaikki tarvitsemme työikäisinä ollessamme normaalia ihmisen elämää ja siihen kuuluu työ, jotta voimme elää ja toteuttaa sen kautta haaveitamme jostain. Mutta kun se viedään ja mustataan tahallisesti maine perättömillä ja keksimällä keksityillä syillä, kyse on vakavasta rikoksesta, miten se sitten tänä päivänä luokitellaan...onko se jonkin niminen kiusaaminen...koulukiusaaminen, kyläkiusaaminen, työpaikkakiusaaminen...näistä voi joutua vastaamaan aikanaan...Ilmeisesti tällaisissa tapauksissa halutaan niin kauan kiusata, että uhri menettää kaiken ja hänestä tulee ihmisarvoton yksilö. Kyllä joukkohysteriassa on voimaa!!!!!!!Konnevedellä kumma kyllä...kun näitä tapauksia seuraan, aina on sama poliittinen suuntakin havaittavissa näillä, valitettavasti. Valtapuolue vielä, että siellä riitää.


      • KiusataEiSaa

        Ketäs muita kiusaavat, tai on kiusattu?


      • totuuseipalatulessa

        Siitä ei ole julkisesti puhuttu, siihen sotkeutui viranhaltija, joka muutti muualle asumaan..kyllä haukkui hyväksi, että pidettäisiin suut supussa. Oli ihan kunnanvaltuutetun vietävissä.


    • VoiRistus

      Onkohan kukaan teistä kaikkitietävistä koskaan pohtinut, miksi suuri määrä seurakunnan työntekijöitä on jättänyt työnsä menneiden vuosien aikana? Miksi edelliset neuvostot ym on kyllästynyt koko hommaan ja moni on eronnut kirkosta... Tätä on jatkunut vuosikausia, jo paljon ennen tämänhetkistä neuvostoa tai näitä viimeisiä asianhaaroja. Elämme vaihtoehtoisten totuuksien maailmassa, jossa saa ilmeisesti haukkua ja halventaa ihan miten tahtoo ja ketä tahtoo ja saa valehdella julkisesti, tai ainakin jättää joitain pikku totuuksia kertomatta. Tuomioita tulee varmasti, mutta se jää nähtäväksi kenelle....

      • Eivaanääneenpuhuta

        Toivottavasti tuomioita tulee tällä kertaa niille, joille se kuuluu...vielä mukaan entisistä valtuustoista ja neuvostoista...kyllä on pirun paskaa eräässäkin puheenjohtajassa ollut monella sektorilla.


      • KyynTappaja

        Niin, tiedän itse tuota vanhaa hapatuksen aikaa. Kyllä minusta tuomio kuuluu näille kirkkoherra Virtasta heikoille jäille ajaville. Ei heillä milloinkaan ole ollut halua sopia, kehittää... Ristityn arvot ja rakkaus puuttuvat!

        Maallinen oikeuskaan ei ole aina totuus, kävi miten kävi. Totuus kuitenkin tiedetään tässä asiasssa. Kyyt ovat vallanneet nyt seurakunnan.


      • suolahtelainen
        Eivaanääneenpuhuta kirjoitti:

        Toivottavasti tuomioita tulee tällä kertaa niille, joille se kuuluu...vielä mukaan entisistä valtuustoista ja neuvostoista...kyllä on pirun paskaa eräässäkin puheenjohtajassa ollut monella sektorilla.

        Kyllä tuomiot tulee varmasti viimeisenä päivänä. Ympäristösyistä helevetissäkin on siirrytty kivihiilestä tuulivoimaan, niin ei tarvi ruveta hiilen lapiointiin.


      • PROKonnevesi

        Konnevedellä ei ole kyllä ennen tätä normaalia enempää kirkosta erottu. Nyt ei ole tietoja. Saas nähdä vuodenvaihteen luvut. Toivottvasti jotain tapahtuu, jos ajojahti jatkuu. Toivottavasti tapahtunut jo nyt...


      • Joopatis

        Ristus puhuu asiaa...
        Virtaset on hallinneet valtuustoa sisältäpäin aikansa. Saa jo loppua tämä paskamaisuus. Ja mitä kertoo viraltapanon jatkaminen, sitä että asioita on pohjalla enemmän mitä yksi kuukausi antoi aikaa tutkia. Jokaisen meistä pitää totella esimiestä jos haluamme töissä pysyä? Ei virtaskanen ole halunnut muita kuin itseään kuunnella!


      • PROKonnevesi kirjoitti:

        Konnevedellä ei ole kyllä ennen tätä normaalia enempää kirkosta erottu. Nyt ei ole tietoja. Saas nähdä vuodenvaihteen luvut. Toivottvasti jotain tapahtuu, jos ajojahti jatkuu. Toivottavasti tapahtunut jo nyt...

        Jos erottu on, kannattaa nyt liittyä takaisin. Pääsee vielä vaikuttamaan marraskuun kirkollisvaaleissa ja muodostamaan mieleisiään vaaliliittoja ja sopimaan, miten kukin äänensä kenelle keskittää. Jos neljällä äänellä pääsee kirkkoneuvostoon, varmaan jo parilla kymmenellä valtuustoon. :)


    • voiaikojavoitapoja

      Minua hävettää entisenä Konneveden seurakunnan jäsenenä, mitä sana-sotaa te siellä käytte. Siellä on päässyt Piru valloilleen. Jahtaatte nyt seurakunnan Kirkkoherraa (pappia).Olen lukenut ja kuullut tästä ajojahdista,mutta olettamukseni on,että tämän sekamelskan aiheuttajana on "nousukkaista" koostuva seurakunnan valtuusto ryhmä. Tämä seurakunnassa raivoava "riita bagteeri oli muutama vuosi sitten Sirkkamäen Rappaatlahdessa ja nyt sePirulainen on kulkeutunut kirkon piiriin,saastuttaen sen eri puraisuudellaan.......Minä muistelen aikaa Konnevedellä ja sen Seurakunnassa jolloin OSMO saarnasi ja TAUNO soitti urkuja,sekä lauloi, Ilmari hoiti suntion tehtäviä. Ei silloin ollut tuollaista kärhämää. Toivon sopua Konneveden seurakuntaan. terveisin:Antto Vehniäinen. Jyväskylästä

      • PROKonnevesi

        Minulle kerrottiin seurakunnassa työskennelleen, asiasta tietävän taholta, että Noposta vastaan on myös seurakunnalla ollut oikeusjuttu. Aiheena oli kappelin lämmityslaitteet, niiden hankinta. Seurakunta pääsi tuolloin maksamaan;)

        Myöhemmin myös kirkkoherra Karjalainen??? oli häädetty pois pitäjästä...

        Samaa rataa siis mennään...


      • voiaikojavoitapoja
        PROKonnevesi kirjoitti:

        Minulle kerrottiin seurakunnassa työskennelleen, asiasta tietävän taholta, että Noposta vastaan on myös seurakunnalla ollut oikeusjuttu. Aiheena oli kappelin lämmityslaitteet, niiden hankinta. Seurakunta pääsi tuolloin maksamaan;)

        Myöhemmin myös kirkkoherra Karjalainen??? oli häädetty pois pitäjästä...

        Samaa rataa siis mennään...

        Se on sitä mute tuntumaa.


      • iskelmä

        Nyt ollaan varmaankin jo eksytty aiheessa, Juho Hintikka ei liity millään tavalla tähän meneillään olevaan asiaan, hänet on tehtävään määrätty joten on asiatonta alkaa heittämään lokaa hänen suuntaansa.


      • AiheellistaOn

        Olikohan tuo Hintikka piispalta mitenkään järkevä valinta vt. kirkkoherraksi? Tämä kysymys on todella akuutti ja asiaan liittyvä. Ulkopuolinen, kokenut kirkkoherra tähän olisi tarvittu. Ei henkilöä, joka veljeillyt jo aiemmin Wanhanliiton kanssa. Katsokaa vaan, mitä hän tekee ja miten?


      • zxcvvbnm
        AiheellistaOn kirjoitti:

        Olikohan tuo Hintikka piispalta mitenkään järkevä valinta vt. kirkkoherraksi? Tämä kysymys on todella akuutti ja asiaan liittyvä. Ulkopuolinen, kokenut kirkkoherra tähän olisi tarvittu. Ei henkilöä, joka veljeillyt jo aiemmin Wanhanliiton kanssa. Katsokaa vaan, mitä hän tekee ja miten?

        Piispalta ei edellytetä järkevyyttä. Riittää, että hän on hiippakuntansa kaikkivaltias ja nauttii tuomiokapitulinsa suosiota, tuomiokapitulin, joka hänet on tehtäväänsä valinnut piispanvaaliin oikeutettujen enemmistöäänin.


      • iskelmä kirjoitti:

        Nyt ollaan varmaankin jo eksytty aiheessa, Juho Hintikka ei liity millään tavalla tähän meneillään olevaan asiaan, hänet on tehtävään määrätty joten on asiatonta alkaa heittämään lokaa hänen suuntaansa.

        Aivan oikein, vaan on siinä aikaansaapa mies. Ulkoistaa kohta koko seurakunnan. Hei, hei... hei vain. Jarilta kysyisin, se ei vain vastaa (kuten kelpo Jahven todistaja konsanaan), kenen tai keiden kanssa liitto solmitaan?


    • kirkkolaki

      Kirkkolaki kieltää neuvoston jäsenen toiminnan vs seurakuntaasihteerinä. Samoin se kieltää myös vs kirkkoherran tekemästä/ osallistumasta miinkäänlaisiin rikosilmoitusten tekoon yhdessä kirkkoneuvoston jäsenten kanssa. Että kuseen se toiminta ennestään menee näillä vanhaliittolaisilla. Julkisoikeudellinen rikossyytteen teosta vastaa tuomikapituli.

      • Sillä ei ole enää mitään väliä ollaanko laillisia. Siellä on Virastossa kepulit niskanpäällä. Työt hoituu myös talkootyylillä. Helmapituus ratksee ja musta huivi. Siionin kansa vaviskoon tämä sakki joka mellastaa kirkon piirissä ei jätä virttäkään väliin.
        Viraston vartiointia on tehostettu ja nilkkapituinen on tuonut sinne makuupussisinsa. Eipä kukaan tule yönpimeydessä papinkirjoja nuuskimaan.
        Pensaasemalla oli sovitellu lipereitä kaulaan taitaa saarnata meille Herran sannaa pyhänä.
        Juho väistyy viisaamman tieltä ja laittaa vielä itekkin hameen päällee. komento on alkanu se joka ei tule kirkkoon saa haasteen, voi rikosilmoitusten aaltoa! Kinkkukiusaukselta säästä anna usko paistiin Oi Herra. Ota minusta paha pois etten vain hätyyttäisi tuonelan karjaa vaan myötäkarvaan selittäisisin.
        Nilkkapituinen tietää kaikesta kaiken ylistys ja ilo
        Siionin kansa kiittää ja kumartaa


      • separaattori007 kirjoitti:

        Sillä ei ole enää mitään väliä ollaanko laillisia. Siellä on Virastossa kepulit niskanpäällä. Työt hoituu myös talkootyylillä. Helmapituus ratksee ja musta huivi. Siionin kansa vaviskoon tämä sakki joka mellastaa kirkon piirissä ei jätä virttäkään väliin.
        Viraston vartiointia on tehostettu ja nilkkapituinen on tuonut sinne makuupussisinsa. Eipä kukaan tule yönpimeydessä papinkirjoja nuuskimaan.
        Pensaasemalla oli sovitellu lipereitä kaulaan taitaa saarnata meille Herran sannaa pyhänä.
        Juho väistyy viisaamman tieltä ja laittaa vielä itekkin hameen päällee. komento on alkanu se joka ei tule kirkkoon saa haasteen, voi rikosilmoitusten aaltoa! Kinkkukiusaukselta säästä anna usko paistiin Oi Herra. Ota minusta paha pois etten vain hätyyttäisi tuonelan karjaa vaan myötäkarvaan selittäisisin.
        Nilkkapituinen tietää kaikesta kaiken ylistys ja ilo
        Siionin kansa kiittää ja kumartaa

        Huolissani?? Kuinka mahtaa pitkähelman ruokahuolto toimia kirkkoherranvirastossa? Tuoko uskonsisaret/ veljet ruoka pusseja oven kahvaan?? Ruoan tuomisessa ovenkahvaan on riskinsä > nimittäin rotat voivat vallata viraston !! Hui Hui!!


      • Homehtunut

        Rotathan on jo vallanneet viraston;) Siellähän on ISO keittiö ja ruuassa pysyy... Sitäpaitsi ei ole nälkiintyneen näköistä porukkaa siellä ollut ennen eikä nytkään;)

        Mutta toivottavasti rotat tukehtuvat siihen homeeseen joka siellä kuuluma pöllähtelee...


    • Juuret.Hänniskylällä

      Joutaisi antaa potkut kirkkoherralle, joka kapinoi Kirkon hyväksymää avioliittonäkemystä vastaan. Virkavirhe. Raamatun mukaan kapina on taikuuden syntiä ja epäjumalanpalvelusta.

      • UskossaOikeaOon

        Niinhän se Hänniskylällä nähdään... Nähdään myös että... Naispappeutta ei tule hyväksyä. Avioeron tehneet ovat kelvottomia ihmisiä. Naisella ei ole ilmisarvoa. Kivi putoaa taivaasta päähänne jos tuollaisia syntejä teette. Homot eivät ole ihmisiä. Ehkäisyä ei saa käyttää. Abortti on aina rikos.

        Lisksi suurin osa konnevetisistä ei ole oikeassa uskossa. Syntisiä kaikki.

        Eikös se joku kirkkoherra konnevtisistä sanonut: "Maa on kaunis ja hedelmällinen, mutta siinä asuu pirullinen kansa."


      • vääräusko

        Sillä kylällä osataan tuomita ja jos ei ihan yksin siihen kykene, joukossa on voimaa. Ja mieluiten selän takana. Voi mikä nautinto seurata sivusta..


      • Lukekaalakia

        Henkilökohtainen mielipide ei ole erottamisperuste. KL 50:1 kohta 3.


      • Täsmällisemmin ottaen KL 6. LUKU § 50, 2. mom kohta 3, muutoin ok.


    • PiispaaKyydissäTietää

      Lainmukaanhan pappi tai kirkkoherra on julkinen virkamies. Pappia tai kirkkoherraa saa kiusata ihan niin paljon kun haluaa, eikä missään laissa kielletä sanatarkasti papin tai kirkkoherran kiusaamista. Kaikkihan on toimittu ihan lain mukaan...


      Pappi voi tietysti oman ammattitaitonsa kautta antaa kirouksen tms. rangastuksen kiusaajalle. Piispa voi myös kiusata pappia ja piispa sekä pappi voivat järjestää yhteisen suohonrukoilemistilaisuuden ja tilaisuuden langettaa kirouksia.

      Koska piispa on korkea-arvoinen virkamies, ei se vaivaudu tukemaan pappeja, eikä myöskään vastaamaan sähköposteihin tms. Konnevetiset adressinkerääjät olivat kuuluma odotelleet vastausta pitkään, mutta sitä ei ollut tullut. Piispan sihteerin kanssa olivat saaneet lopulta sovittua tapaamisen, josta piispa oli kieltäytynyt. Tosin piispa oli sitten tavoitettu ja itkeä tuherrellut siellä (liekö ollut kamoissa tai muuten sekaisin). Piispa haluaa tavata ainoastaan Wanhanliiton edustajia ja käydä heidän kanssaan keskusteluja. Kirkkoherran erottamises suhteen nämä ovat niitä ratkaisevia keskusteluja. Kirkkoherralle riittää lyhyt puhelinsoitto tuntemattomasta numerosta. Kaikkia on tällöin lainmukaan oikein kuultu. Tietystikään tätäkään puhelinsoittoa ei olisi lainmukaan tarvittu, koska piispa voi olla kirkkoherraan myös rukousyhteydessä ja kirkkoherra tulee siten kuulluksi. Kaikki menee tällöinkin lain mukaan oikein.

      • "PiispaaKyydissäTietää" kirjoitti: Piispan sihteerin kanssa olivat saaneet lopulta sovittua tapaamisen, josta piispa oli kieltäytynyt.

        Juuri näin minä menettelisin myös, jos piispa puheilleni pyrkisi, mutta moisesta en pillittämään ryhtyisi.

        Jarin puolueellisuus konnevetisten asiassa on nähty, kyseenalaiset päätöksensä havaittu ja käsittämätön ylimielisyytensä merkille pantu. Ylen taitamatonta ollakseen piispa ja hiippakuntansa kaikkivaltias kaitsija ynnä kapitulissaan nokkamies. Myös on lainoppineen asessorinsa asiantuntemattomuus todettu, mutta tie on kuljettava nyt loppuun. Kaiketi nykyinen kirkkoneuvostokin joutunee pakon edessä nielemään keittämänsä sopan. Juttu on saanut sellaiset mittasuhteet, ettei muu enää auttane ja uskokaa tai älkää, minä en ole Olavi Virtanen, enkä aio pyriä kuolevan seurakunnan kirkkoherraksikaan.

        Kuka tahansa, joka vähänkin viitsii penkoa netin aarteita, voi muodostaa nyt syntyneestä tilanteesta näkemyksensä ja minä olen sen tehnyt.

        Joka tapauksessa oikeus tulee voittamaan ja kalliiksi se seurakunnalle tulee, otaksuisin.


    • Hehkuttaja

      Konneveden seurakunta perkeleellisesti kihisevänä käärmepesänä soisi saavansa arvoisensa
      lopun. Kuntalaisia, niin tapauskovaisia kuin ateistejakin alkaa vähitellen vituttaa tuo arvovaltakähinä joka pysyy paskana kunnantuvan seinässä kuin Junttilassa muinoin. Valtion
      ja kirkon eron tarpeellisuus on välttämättömyys enemmän hulluuden välttämäseksi!

      • suolahtelainen

        Seurakuntalaisethan jo odottavat loppuaan suolahessa.


    • Juupaseipäsehkä

      Vai ei piispa vastaa adresseihi eikä sähköposteihin ? Laittakaapa tämä valtakirjojen kerääjä asialle niin alkaa hiippakunnassa tapahtua. Jos ei muuten niin meillä on kyllä keinot millä saa adressiin vauhtia. Ollaan sellaisia tappeja konnevedellä että siinä piispanistuion pärisee muustakin kuin ilmavaivoista.

    • suolahtelainen

      Laskeekohan Veteläisten kirkkoherra saarnastuolista alas kaidetta pitkin. Hekuttja tekee näin suolahessa, kun menee kellariin.

    • Uskoonlahja

      Olisi ihanaa jos koko seurakunta puhaltaisi yhteen hiileen. Siitä olisi iloa kaikille kuntalaisille, yhteinen toiminta lisääntyisi. Nyt ihmiset kyräilevät yksinäisinä nurkissaan, vaikka tekisi hyvää vähän tuulettaa itseään ja ajatuksiaan.

      • Häpeätahrat

        Seurakunnan avoimuus alkaa siitä, kun kirkkovaltuustosta/ neuvostosta erotetaan 4-5 vanhan liiton valtuutettua, jotka ovat Virtasen ajojahdin takana ja ovat syyllistyneet näihin laittomiin kokouksiin (Ky, Ky, Vai ja Juo). Tällä hetkellä seurakunnan työntekijöistä ei ole töissä kuin vs. kirkkoherra, lapsityön ohjaaja ja vs seurakuntasihteeri. Näin seurakuntalaisille tärkeät kohtaamiset jäävät toteutumatta. Toivon, että lakimies Seppo Vaittinen veisi Konneveden seurakunnan tilanteen eteenpäin Mot. ohjelmaan. Seurakuntalaisista ns. oikeamieliset voivat tehdä myös yhteisön nimissä rikosilmoituksen näiden 4 vanhaliittolaisten toimista ja myös Virtasten perheeseen kohdistuneesta ajojahdista ja kärsimyksen tuottamisesta.


      • Vektorigrafiikka
        Häpeätahrat kirjoitti:

        Seurakunnan avoimuus alkaa siitä, kun kirkkovaltuustosta/ neuvostosta erotetaan 4-5 vanhan liiton valtuutettua, jotka ovat Virtasen ajojahdin takana ja ovat syyllistyneet näihin laittomiin kokouksiin (Ky, Ky, Vai ja Juo). Tällä hetkellä seurakunnan työntekijöistä ei ole töissä kuin vs. kirkkoherra, lapsityön ohjaaja ja vs seurakuntasihteeri. Näin seurakuntalaisille tärkeät kohtaamiset jäävät toteutumatta. Toivon, että lakimies Seppo Vaittinen veisi Konneveden seurakunnan tilanteen eteenpäin Mot. ohjelmaan. Seurakuntalaisista ns. oikeamieliset voivat tehdä myös yhteisön nimissä rikosilmoituksen näiden 4 vanhaliittolaisten toimista ja myös Virtasten perheeseen kohdistuneesta ajojahdista ja kärsimyksen tuottamisesta.

        Teillä on tähän mahdollisuus marraskuun kirkollisvaaleissa. Olkaa aktiivisia. Kerätkää vain mieleistenne äänestyslistoja ja valitkaa heistä. Noin pienessä seurakunnassa 20-30 ääntä per henkilö riittää hyvin läpimenoon.


    • Huhsanonmä

      No nyt "häpeätahrat" hoksasit oikein. Jospa seurakunnassa olis joku OIKEAMIELINEN, ja saatais pois nämä hämäräkokoustajat. kyllä silloin tulisi jo eronneet takaisin seurakuntaan. Saisi Virtanen tehdä ARVOKASTA työtään rauhassa. Kyllä siinä on Jolokkosen poijallekin miettimistä, kunhan TOTUUS paljastuu. Olisko virkavirhe, kun ei tarkistanut, millainen kokous on päättänyt Virtasen erottamisesta. ---Mutta Virtasen tukena on SUUUUUURI joukko seurakuntalaisia. Lehdissä on ollut hyvin yksipuolisia kannanottoja.....

      • SurettaaTurhaVaino

        Kaikkea hyvää, hyvin työnsä tehneille Virtasille toivon. Ajojahti ja kiusaaminen on järjetöntä.

        Meidän kaikkien, jotka näemme Virtasen erottamisen ja nykyhallinnon huonona, tulisi erota kirkosta ennen vuoden loppua. Tarvittaessa voi sitten liittyä takaisin, ennen vaaleja, että pääsee äänestämään.

        Tuomiokapituli päättää erottamisesta huomenna ja se on hyvinkin mahdollista. Syyt siihen lienevät kyllä varsin pieniä. Todelliset syyt ovat ihan muualla kuin hallinnossa yms.


    • Hehkuttaja

      Ainahan seurakunnissa on nahisteltu vaan olisiko nyt jotkut pinnistäneet Lutteruksen opit viimesinkeelle 19. vuosisadan malliin? Kyllä kyllä olisi tarvetta ortodoksisen uskon riemulle
      joka lähtee ihmisen ilosta, ei toisen pahasta.

      • suolahtelainen

        hehkuttaja valmistautuu jo ensi kesän suviseuroihin, jotka ovat suolahden majapaikan vieressä. Leevin opit ovat muistissa. Aloitti viagran syönnin jo viime viikolla.


    • kaikkijulki

      Mielelläni näkisin tuota riitaa käsiteltävän vaikka jossain TVn ajankohtaisohjelmassa jossa tuotaisi kaikki salailu, ja mahdolliset väärinkäytökset ja asiaankuuluvat henkilöt kaiken kansan ihmeteltäväksi. Vinkkiä vaan jollekkin tutkivalle journalistille. YouTube video aiheesta oli todella tervetullut ja asiaa valottava.

    • Tuonelan isäntä. Tuonelan emäntä. Mikä mahtava tuonen karja. Kyyt kyljissä kasvaa.

    • hullutpöljät

      Puusilmät teillä sokeilla
      Perustakaa omat seurakunnat kaikki erikseen, niinhän ne tekee muutkin jotta saatte nauttia mielestänne johtajasta taikka pastorista.
      Homojen halaajille Virtanen ja toisille vanhanen...

      • uudet-tuulet

        Onko se sinulta pois jos jollain on avoimempi suhtautuminen uskonasioihin ja yrittää pysyä muuttuvan maailman mukana.


      • Ihmetystä

        Tässä kun seurannut keskustelua, uutisointia ja sosiaalista mediaa niin tulee vaan mieleen onko asiat niin kuin luullaan tai ollaan tietävinään. Ajatteleeko ihmiset omilla aivoillaan ja otetaanko asioista oikeasti selvää? Luotetaanko vain sumeasti johonkin youtubessa julkaistuun videoon? Ja kaikkeen muuhun mitä joku kertoo ”faktana” Tulee mieleen Trump ja vaihtoehtoiset totuudet. Asioilla vaan mahtaa olla 2 eri puolta. Myös tainnut syntyä 2 eri leiriä asian tiimoilta. Ja ainoastaan toinen puoli rummuttaa omia mielipiteitään. Miksi? Todistella jotain? Peitellä jotain?

        Haastaisin ihmiset ajattelemaan mielellään omilla aivoilla ja ottamaan asioista selvää! Totuus kyllä asioista aikonaan selviää.


      • JumalaRankaisee

        Aivoillaan kannattaa ajatella, eikä uskoa mitä Laukaa-Konnevesilehdessä on sanottu. Piispa on kuuluma kieltänyt antamasta haastatteluja aiheessa (sananvapauden nimissä varmaan) sekä seurakunnan työntekijöiden että luottamusmiesten (merkittävämpien). Tuomiokapituli hoitaa tiedotuksen, tai siis hoitaako?

        Aiemminhan EK kyllä hoiti tiedotuksen ja Laukaa-Konnevesi on ollut koko seurakutaa uutisoidessaan varsin nokkava ja sensaatiohakuinen. Vaittisen video on yhdenlainen totuus ja kiva että on innostunut tekemään. Katsojiakin on paljon.

        Mutta onko Wanhanliiton totuus totuutta ollenkaan? Valehtelevat kaikkialle! Hyväksyvät nyt vallanhuipullaan kokouksia jotka eivät ole laillisia tai päätösvaltaisia. Eihän kirkkovaltuustokaan nyt ollut, neuvostosta puhumattakaan... Aiemmin ovat itse mm. Marita Puttosen ollessa kirkkovaltuuston puheenjohtajana päättäneet että kokous ei ole laillisesti koollekutsuttu, vaikka kaikki oli läsnä jne. Kun yksi kutsu oli toimitettu myöhässä ja Kytölä ei ollut saanut kutsuaan postin välityksellä. Siinä tuli turhalle koollekutsumiselle hintansa... Nyt ei ollut ainuttakaan kutsua toimitettu postissa! Silti ei Kytöläkään liene laillisuutta edes epäillyt. Myöhässä oli tälläkin kertaa toimitettu kokouskutsua... Mutta kun vanhoolliset on vallassa on kaikki ok. Mitähän muuta vielä tapahtuukaan?

        Vaikea on ihmisten tietää asioista. Ei ole edes saavutettavissa riviseurakuntalaisella muuta totuutta kuin Wanhanliiton totuus.


    • Nilkkapituinen osaa hoitaa asioita siitä kertoo hänen nuhteeton elämänsä. Siionin kansa kiittää ja veisaa uutta virttä muutkaan ei voi. Johtaja on löytynyt ja kätevät apulaiset kytky juoni ja vainu.
      Levätään laakereilla nilkkapituinen syö ja voi paksusti.

    • Entäs jos kiusaaja on neuvostonnilkkapituinen. Kippari kallen eukko pisti remmin pyörimään. Sitten pakeni äänekoskelle. Se on muistettava koska nilkkapituinen on vaan kova höpöttämään
      Kyselee apuja niin missähän on apujoukot. Hävettääköhän niitä iltasin kun ristivät kätensä.
      tohkeissaan ovat kovasti jo voiton kruunu häämöttää. Suolahteen soppii tulla kun alkaa käydä liiankuumaksi. Äänekoskelle ei kannata kannatA mennä siellä on oma seurakuntasoppa tulilla.
      Vinhaa on toiminta, varsinainen vilperi löydetty seurakuntalaivan kippariksi. Se ei ole kalle se on nilkkis.

    • Ajojahtimontakertaa

      Ajojahti on varmasti käytetyin sana näillä palstoilla. Joillakuilla ei tule muuta sanaa mieleen puhuttaessa pappirukasta perheineen. Eihän tässä kukaan ketään jahtaa. Ei kai kukaan tarkoituksella painosta ketään. Se olisi lapsellista noilla ijillä. Taitavat asiat riidellä keskenään.

      • Termitkohdalleen

        Ajojahti on täysin oikea sana tässä yhteydessä, jos ihmisen elämäntehtävä on saada Virtasen perhe pois Konnevedeltä! Lapsellinen on myös oikea ilmaus puhuttaessa Wanhan liiton toiminnasta. Rukkakin on oikea ilmaus, mutta ei papin, vaan sinun kohdalla, joka et näe metsää puilta.


    • Asiatonta

      Sanotaan aina että "Asiat riitelee, ei ihmiset".

      Tässäkin asiassa Konnevedellä asiaa ei ole juuri nimeksikään, mistä riidellä. Ihmiset tässä riitelevät...

    • Sorrettujenpuolella

      Omistettu sorretuille: "Puoltakaan en sun kivustas voi tietää Sanat kaikki vailla voimaa ilmaan jää Mut joku aamu mä tiedän sen Sä heräät huomaamaan Sinä selvisit ja kelpaat kelle vaan."

    • Laillisuudenrajoilla

      Taas on vanha liitto ollu palaveria pitämässä, liekkö ollu taaskaan laillinen ?

      • Enhaluaenäätätä

        Ainakin ajankohta näköjään valittu oikein, kun poissaolijoita katsoo. PÄÄasiahan on että takinkääntäjä Kytöjoen klaani on paikalla uusi pappi mukaanlukien!


      • Laillisuudenrajoilla

        Eli tästä on jossain dokumenttia kuitenkin olemassa ?


      • luettavissa
        Laillisuudenrajoilla kirjoitti:

        Eli tästä on jossain dokumenttia kuitenkin olemassa ?

        konneveden seurakunnan verkkosivuilla pöytäkirjat luettavissa


    • Laillista-ole-tämäkään

      Tuskin on viikonlopun palavereista dokumenttia ?

    • Heppiheikkinumberone

      Onko kirkkoherran vaimo tuo paljonpuhuttu nilkkapituinen? Olen ymmälläni tästä salakielestä. Mutta nyt meillä on iloinen pappi, näkee että tekee työtä sydämellä myös. Niinhän Virtanenkin teki omalla tavallaan. Kukin taaplaa tyylillään. Tuo heputtaja taitaa olla joku silmäätekevä. Onkin parasta heputtaa piilossa eli nimimerkillä.

      • totisenpojanjenkka

        Toisenlainen käsitys kokonaan täällä..tästä "iloisesta papista". Tuosta sydämellä tehdystä työstä en olisi niinkään varma. Aikoinaan eräästä papistamme entinen suntio jo ihan radiossa toivoi levytoiveinaan hänelle Totisen pojan jenkkaa, ehkä tämä voisi sopia nykyisellekin virkaa hoitavaa..


      • loimm

        nilkkapituinen=EKK


    • hyhhyh

      siis wanhanliiton puuhatäti

      • Joskos lopetetaan juoruilu ja asiattomuudet.
        Toivoo täti Secco.


    • perhosta

      Jos Helsingin piispaa ei eroteta toimestaan niin onko perusteita erottaa Konneveden kirkkoherraakaan?

    • Danalko

      Kirkot, papit ja rukoilu on turhaa hommaa...

    • UskomatontaHöpötystä

      Niin, vääristääkö uskonto ajatusmaailmaamme? Onko uskonto elämisen jarru? Mitä uskonto meille tuo? Kun en itse ole niin uskossa niin en ymmärrä mitä hyvää saa maksamalla kirkollisveroa yli 500 vuodessa...

    • Hehkuttaja

      Kyllä näin pakanana ja myöskin vetisenä naurattaa helvetisti tuo kirkon touhuaminen kaikessa patriarkaaliuden- ja virkavallan rakkaudessaan.

    • äidinkulta

      On turhaa naureskella tätä papin jahtia. Oletteko unohtaneet asuvanne Konnevedellä. Edellinen vuosia kestänyt kaunainen ja kateelisuudesta kukkinut riitä koppeleista naapurin rannassa, jatkui vuosia. Näinkö tämä papin ajojahti saa konnevetiset samallaiseen vuosia kestävään älyttömään riitaan. puuttu enään vain erkki ja valtakirjat. Mutta ehkä ne ovat jo allekirjoitettuna tulossa mukaan tähän papista käytävää näytelmää. sitähän ei tiedä erkkikään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe