Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SKOTLANNIN PAIMENKOIRAT LASSIET

vuokralainen4

Koirat 2 kpl hyökkäsivät minua kohti pihalla haukkuen valtavasti. Pelästyin. Naisella oli vaikeuksia pidellä niitä kiinni!!!!! miten menetellä tilanteessa??? Nainen ei sanonut sanaakaan!!! Uskallanko kulkea rapussa????

19

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaatoimummon

      En ymmärrä miksi kerrostaloon pitää hankkia kaksi isoa koiraa???! eikö yksi riittäisi, pitäisi ajatella muita asukkaita.

    • taaställainen

      Laita vielä muutama huutomerkki !!!!!!! Että kaikki varmaan kuulee !!!!! Ja kysymysmerkit ?????? Että kaikki hoksaa ettet ymmärrä ?????

      • AuttaneekoSekään

        "Laita vielä muutama huutomerkki !!!!!!! Että kaikki varmaan kuulee !!!!! Ja kysymysmerkit ?????? Että kaikki hoksaa ettet ymmärrä ????? "

        Koiranomistajille ei kyllä taida sekään riittää. Kovin ovat huonoja hoksaamaan jos hoksattava asia liittyy heidän koiraansa.


      • rauhaakotipihaan

        Et varmaanole ymmärtänyt kysymystä??? Isot koirat eivät sovi kerrostalooon, ihmistén pitää saada kulkea rauhassa!!!


    • etköolekuullut

      sanontaa, että haukkuva koira ei pure. Näyttävätkö ne sinulle hampaita ja murisevat? tottakai voit kulkea normaalisti. Jos pelkäät jo haukkuvaa koiraa, niin olet hyvin epävarma ihminen. Kunhan uhittelevat ja pyytävät sinua pysymään loitolla omistajastaan.

      • EpävarmaIhminen

        "Jos pelkäät jo haukkuvaa koiraa, niin olet hyvin epävarma ihminen."

        Eli siis?

        "Kunhan uhittelevat ja pyytävät sinua pysymään loitolla omistajastaan."

        Sepä voikin olla hankalaa jos asuu kerrostalossa samassa rapussa. Päästiin asian ytimeen eli siihen että kerrostaloon ei pitäisi koiria viedä lainkaan.


      • koirtkuriin

        Onko sinun mielestäsi oikein että koirat terrorisoi??? Kyllä omistajan pitää kertoa, jos koirat käyttäytyy näin, missä vika?? Menkööt omakotitaloon ja antaisivat muiden asua rauhassa!!!


      • touholiini

        KYLLÄ KAI SINÄ OLET SE TERRORISTI, jonka kannataisi muuttaa niin kauaksi kun mahdollista, Joka kerrostalossa asuu suvaitsematon. ihminen, joka on vihamielielinen joitain asukkaita kohtaan. Itse en kuulu siihen ryhmään, jota vihattiaisiin, kiitos koirani hyvän käytöksen, mutta tiedän mummoja ja pappoja, jotka saavat koko rapun hermoilemaan


    • Rikosasia

      Ilmoita poliisille. Kyse on hengen ja terveyden uhasta ja järjestyshäiriöstä.

      • HäirikötVankilaan

        Aina pitää tehdä ilmoitus poliisille ja taloyhtiön isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiön on myös puututtava terveysuhkiin. Kyse on laittomasta uhkauksesta asetta käyttäen, vaaran aiheuttamisesta jne. Koirat tuomitaan valtiolle ja lopetetaan, omistaja saa vankeutta.


      • vapauttakulkea

        Kiitos sinulle asiallisesta vastauksesta! Tämä koirien omistaja nainén ei puhu mitään. Talossamme asuu vanhoja ihmisiä, joten pelkään heidän puolestaan ja myös omani. Toivoisin että vuokranantajat (vuokrayhtiöt) ottaisivat asian puheeksi kokouksissa, onhan vuokrataloissakin kokouksia???


      • merimeri1
        HäirikötVankilaan kirjoitti:

        Aina pitää tehdä ilmoitus poliisille ja taloyhtiön isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiön on myös puututtava terveysuhkiin. Kyse on laittomasta uhkauksesta asetta käyttäen, vaaran aiheuttamisesta jne. Koirat tuomitaan valtiolle ja lopetetaan, omistaja saa vankeutta.

        höpöhöhöpö

        taas jonkun kirjoitus, joka ei tiedä asioita mitään


    • vanhustenpuollesta

      Monelle vanhukselle koira ON AINUT TOSIYSTÄV









      Monille vanhuksille koira on tärkein on hänen ainoa tosiystavä, Haluatteko viedä senkin senkin pois häneltä. Vanhukset ovat rakentaneet tämän hyvinvointiyhtesteiskunnan ja tässä kiitos.

      • punainenauto

        ymmärrän pienen koiran, nyt ei ole kyse vanhuksesta, vaan siitä että nainen ei hallitse koiria, pelkään meidän asukkaiden puolesta. tiedän tapauksen jossa koira hyökkäsi vanhusta vasten ja vanhus putosi raput. Loppua en kerro.


    • seatpunainen

      Nyt aamulla klo 6,20 nämä samaiset koirat haukkuivat rapussa. Onko oikein muita asukkaita kohtaan??? Eikä ollut ensimmäinen kerta!! Länsipuolella kaupũnkia.

      • Nuotiolattialla

        Ei tietenkään ole oikein. Valita, valita ja valita. Kerää nimiä valitukseen myös muilta naapureilta. Yhtiökokouksessa/ talotoimikunnassa päätetään varoituksen antamisesta, sitten seuraa 2. varoitus ja lopuksi häätö. Häirikkökoiranomistajat kannattaa aina savustaa pois taloista. Sinulla on oikeus elää rauhasssa ja pelkäämättä omassa kodissasi.

        Se on vaan käsittämätöntä, miksi koirat sallitaan suomalaisissa taloyhtiöissä. Muissa maissa ne on järjestään kielletty tai vähintään niiden koko ja määrä on tiukasti rajoitettu.

        Suomi on itäitäeurooppalainen takapajula tässäkin suhteessa, kuvitellaan kaupunkien olevan jotain agraariyhteiskuntaa, jossa koko talon saa herättää vasikankokoisten koirien ulvontaan kello viisi aamulla.


      • seatpunaisenkoira

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Kyllä kerrostalonkin rapussa ja pihassa täytyy voida kulkea rauhassa!


    • lakimuutosta

      omakotitaloissa sama meno päällä,tarhataan koiria pihassa kuin karjaa...

      • Lattiakallis

        Eipä koiria voi sisälläkään pitää. Koita itte pitää koirat sisällä kunnei kaikki ole sisäsiistejä! Meillä on uudet laminaatit joten empä todella halua niitä piloille. Tuletko sinä maksamaan seuraavat jos kerta sönkötät ettei saa tarhaan laittaa?!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe