Kokemuksia Puerto Vallarta?

Uteliaas

Hei,

Ensimmäiset suorat lomalennot on taidettu tehdä aurinkomatkoilta, olisiko kenelläkään kokemuksia.?

13

3004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyväPaikka

      Sydämellinen vastaanotto oli meille ja olemme täällä paraikaa. Turvallista, mutta myyjiä riittää ja retkien järjestäjiä. Halvallakin selviää, mutta retket ovat pääasiallisesti kalliita, eli n. 60 euroa alkaen Kalliita ravintoloitakin tarjolla. Meillä kuitenkin on täysihoito ja joka päivälle ohjelmaa jopa ulkona esityslavalla. Lämpöä riittää 30 asteen tienoilla muttei sadetta ole saatu. Ensimmäiset Finnairin matkalaiset pääsivät lehtiin viikko sitten. Lentoasemalla jo tarjottiin Tequilaa. Kaupungilla kaksi pulloa olutta ravintolassa 40 pesoa eli noin 2 euroa.
      Bussilla pääsee edullisesti 7,5 pesoa eli alle 40 senttiä...ovat kuitenkin niitä vanhempia eikä ilmastointia, mutta rämisee iloisesti kuin peltikatolla olisi työntekijät kun kuljetaan...ja osa sisältä kuin romuttamosta eli ruosteessa ja kuluneita, mutta kulkevat ja tekevät työnsä.

      • Uteliaas

        Kiitos hyvästä ja asiallisesta vastauksesta.


    • Uteliaas
      • HIA

        Mahtava kohde kaiken ikäisille . Siistiä ja ystävällisiä ihmisiä. Ruoka hyvää ja sopuhintaista, paikkoja valtavasti, joten ei kannata ottaa täysihoitohotellia. Costa Sur oli meidän hotelli, mahtava henkilökunta! Liikkuminen käy kätevästi bussilla tai taksilla. Missään ei yritetty huijata ja minkäänlaista härdelli ei nähty 2 vko aikana. Ilma tosi lämmin ja ei liian kostea. Tulimme Suomeen 5.12.17.


    • Lähtö Vallartaan 7.1. Millainen lämpötila on iltaisin ja öisin, tarviiko jotain pitkähihaista ottaa mukaan?

    • yxxi124

      Lämpötilasta en tiedä, en nähnyt yhtään lämpömittaria.
      Pitkähiasta tarvitsee vain aurinkosuojaksi (tai hyttyssuojaksi).
      Suomalainen debit kortti toimii yleensä ravintoloissa ja kaupoissa.

    • Silmien-välliin-juu

      Ei prkle. Täälläkin on sitten jo Ryssiä lomailemassa.

    • Romaeterna

      Hyvää ruokaa ja mukavia ihmisiä.Taksi maksaa lentokentältä 260 pesoa Maleconille,joka maksetaan "koppiin" lentokentältä lähdettäessä.Paluumatka oli 180€.Muista täyttää maahantulokaavake etukäteen!Maleconilla kaupat ja ravintolat kalliita ja seuraavalla kadulla syöt jo huomattavasti edullisemmi.Tinkiminen kannattaa.Jos haluat lähettää postikortteja,niin postimerkit voi ostaa aioastaan postista!Suomeen maksaa 13,50 pesoa kortti.
      Itselläni meni merkkilaukun hihnat rikki (4kpl)niin calle San Salvadorin korjaamossa kaikkien korjaus maksoi 0,80 pesoa(4€)Samalla kadulla myös kenkäkorjaamo!Jos sinulla on seikkailunhalua,niin Sayalitaan ja Yealepaan kannattaa mennä paikallisbussilla.Muistaakseni Sayalitaan matka maksoi 18 pesoa ja kesti 45min.Yealepaan pitää ensin matkustaa Puerto Vallartan keskustasta Boca de Tomatlaniin ja ottaa vene Yealepaan.Venematkan hinta meno-paluu on 180 pesoa.Tarkista oman veneesi paluu kipparilta!Riippuen merenkäynnistä matka kestää n.tunnin.
      Walmart ja Leys on edustettuna tavarataloista Puerto Vallartassa.El Pescadorin läheisyydessä on Leys,josta voi ostaa ruokaa yms.päivittäistarvikkeita.Jos asut El Pescadorissa aamukahvilla,niin hotellista 50m päässä on 79 pesolla buffet-aamiainen,joka sisältää lukuisia vaihtoehtoja lämpimiä vaihtoehtoja,jugurttia,hedelmiä,muroja...hintaansa nähden hyvä.El Pescadorin vieressä rannalla on Mango beach club.Aurinkopedit ovat hyvässä kunnossa ja palvelu pelaa.Pedin voit ottaa päivävuokralla 150 pesoa tai kulutuksen mukaan.Kulutus merkitsee sitä,että sinun on ostettava ruokaa/juomaa päivän aikana 350peson edestä per peti.
      Linja-autolla Puerto Vallartassa on halpa matkustaa 7 pesoa per sivu.Kannattaa kuitenkin tarkistaa istuvansa sellaisessa paikassa,että töyssyn tai kuopan tullen saa tukea jostain...meidän reissulla kanadalaisrouva "lennähti" takapenkiltä ulosmenokuiluun ja pelkäsimme hänen halvaantuneen...onneksi lähti omin jaloin kävellen pois bussista.
      Manikyyrit ja pedikyyrit halpoja.Kollageenituotteet erittäin edullisia samoin retinolituotteet:

      • ElPescador

        Moi!
        Ilmeisesti olet ollut El Pescador hotellissa. Itse olen sinne lähdössä 25.2. Huone on varattu merinäköalalla. Kertoisitko lisää kokemuksia kyseisestä hotellista. Muistatko nimeä tälle hyvälle aamiaispaikalle? Onko kokemuksia Aurinkomatkojen retkistä, tuntuvat vähän kalliilta, mitä muissa maissa yleensä ovat olleet vai kannattaako ne varata paikallisilta. Sitten vielä, ovatko venäläiset jo ehtineet pilata tämänkin paikan:)


      • jgfety2

        Venäläiset saapuvat samalla lennolla.


    • Palmunalla

      Rannat ovat pettymys jos on lomaillut Yucatanin puolella (tai Karibialla) ihanilla puuterihiekoilla turkoosin meren äärellä.. Mutta jos ei paremmasta tiedä niin liekö sitten väliä..

    • Lannenhunttari

      Hei eipas olleet ainakaan hotelli bacellon ranta...tosin aallot kylla heittelee,,kun Luoja kerjalaista,,ennenkuin paaset ohi rannan kuohuista..syvemmalle,,,vanha vaarikin meni ylenpyllya...vaan siita taas toivuttiin...ihan ok ranta..tosin uimme paljon altaassa,,kun siinna oli baarikin tarpeellisine tykojuomineen..ilmaista tietty

    • gunther

      Ihan normaali aurinkomatkakohde. Mielestäni Thaimaata hiukan edullisempi hintataso ainakin ravintoloissa.
      Ei huijattu missään. Ystävällistä palvelua.
      Suurin turistiryhmä meksikolaiset perheet. Toisena lähinnä kanadalaiset eläkeläiset. Euroopasta vähän ihmisiä.
      Parasta oli meri. Joulu- maaliskuussa ryhävalaat kävivät synnyttämässä lahdella ja niitä oli paljon.
      Kunnon kalavene maksoi n 400 USD/8h. Kaloja tuli hyvin. Helmikuussa melkein kaikki oli "hevospiikkimakrillia". Olivat n 90cm/10 kg nopeita tonnikalatyyppisiä kaloja.
      Purjekalojakin oli mutta eivät iskeneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe