Ravintola Uoti lopettamassa?

Kaljaakoneeseenjaheti

Huhut pyörii kylällä, onko tosiaan näin. Nyt sitten alkaa Sysmän alamäki ihan tosissaan. Nyt kaikki kaljahemmot liikkeelle, että pelastetaan tilanne. Eihän se nyt vaan näin voi mennä. Onko Sysmä kuoleva kunta?

54

8565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nieteuro

      Paskaa puhuvat Uotilla menee hyvin ,asiakkaita riittää turisteja yöpyy,tila meinaa loppua laajennus on suunnitteilla.Kun tulee vielä omaraha niin ostovoima nousee huippuun Sysmässä,turisteja tulee japanista asti.

      • hilttonn

        Kuulin luotettavalta että Uotin yrittäjä on tehnyt ostotarjouksen vanhasta Smarketin kiinteistöstä,eli laajennusta suunnitellaan.


    • Piripöröhörhö

      Kyllä sun luotettava on sut nyt pahasti pettäny, ei varmaan oo tarjousta jättäny. Ettet vaan ollu niin pörössä ja pirissä että kuulit harhoja. Lopeta nyt viimestään niitten pillerien otto, mähän jo kerran varotin.

    • Tämätarvitaan

      Hyvä, jos lopettaa konkurssin avulla. Sitten taas tulee uusi yrittäjä halvemmalla ja pienemmillä aloituskuluilla toimintaa jatkamaan. Ainakin joku karvarinta/kämmen varmasti löytyy.

    • Karvainenkammen

      Mina ole tulossa kulla jatkamaan, kertokaa vaa millon paasee urittamaa. Minulla kula sukulaisia tekee ilmasta tuota millon vaan ja mahtuu asumaan ulakertaan sopu hintaa, vaikka ei muuta maksa niin ku palkaa.

      • eräääp

        Uskokaa nyt ettei Uoti lopeta,uutta on kehitteillä japanilaisia varten.Eräkuru Lepistö tekee kotaa entisen s-marketin parkkipaikalle jossa asuu ja keittelee kahvia turisteille ja kertoo eräjuttuja.


      • hoogan
        eräääp kirjoitti:

        Uskokaa nyt ettei Uoti lopeta,uutta on kehitteillä japanilaisia varten.Eräkuru Lepistö tekee kotaa entisen s-marketin parkkipaikalle jossa asuu ja keittelee kahvia turisteille ja kertoo eräjuttuja.

        Ei lopeta mutta omistajat vaihtuu,uusi omistaja on Ruotsalainen hotelliketju.


      • eipahalla

        Toivottavasti vaihtuu myös osa henkilökunnasta. Edellisen omistajan aikaan kaljaa tultiin vaikka kotoa myymään jos tarvetta oli muutamalla janoisella. Nykyään vahdataan vain kelloa että joko kehtaisi laittaa pilkkua. Vaikkei omistajat sysmäläisiä olekkaan voisi sitä silti pelata työnantajan pussiin eikä vain odoteta oman työvuoron loppua.
        t. pilkunjälkeenjoutuuhartolaanlähtemään


    • Kotiinvainjuomaan

      No joo, vaikka tuo edellinen kirjoitus ei ollut ihan kieliopin mukainen ja asiallinen, niin kuitenkin Mikael aina hoiti homman kotiin, koska asui ihan vieressä ja päivittäisessä toiminnassa mukana olevana ymmrärsi asiakaspalvelun merkityksen ja sen vaikutuksen omaan tilipussiin .Silloinhan homma toimi. Nykyinenkin henkilökunta on hyvä ja ystävällinen, mutta heidän palkka tulee vain sovituista tunneista, jotka ovat kalliita työantajalle varsinkin viikonloppuisin, joten turha heidän on palvella vain yhtä tai kahta janoista, jotka hörhöilevät sunnuntaisin iltamyöhään.

      • sysmänsiii

        Kun viimeksi kävin Uotissa ,niin kyllä oli masentavaa kolme kännistä örveltäjää oli, yhdellä oli paskat housuissa toiset toimittivat häntä vc putsaamaan housujaan.Eipä huvittanut toista kaljaa enään ottaa


      • Hyvässä paikallisessa seurassa olit.


    • Kiinnijoutaa

      Loppus vaan koko paska! Kuka haluu katella kun joku paikallinen etlarissakin kunnallisvaalien jälkeen kehuttu naistenretuuttaja esittelee omasta mielestään suurtakin vehettään baaritiskillä horjuen. Olipa siitä jatkanu ilkosillaan juosten viel nyt jo edesmenneeseen baariinkin jatkamaan tarjontaansa. Tosin ainahan toi sieltä jonku samoista harrasteista tykkäävän paikallisen eukon mukaansakin viel yöks vei vaikka naimisissakin oli. Miks kummassa siellä maksetaan portsareille jos ne ei ees tee mitään? Olisko kannattanu sit säästää noissakin palkoissa kannattavuuden nimissä ja touhukkoon vakiasiakkaat ja viinan suurkuluttajat mitä hyvänsä kunhan maksavat katteettomilla luottokortillaan täydet brikat snapseja joilla niitä kavereita hankitaan kuvitellen ettei oikeasti olekaan köyhä ja kipeä. Tai paraimmillaan piikki auki koko illan ja aamulla kävi maksamassa velkojaan jos jostain sai viel rahan lainattua. Vai onkohan toi vaan normaalitoimintaa sysmässä sysmän tyyliin. Oksettavaa mainosta paikalle jokatapauksessa ja koko kunnalle.

      • oluttavaikkaväkisin

        No jopas avauduit, hetken jopa teksti liittyikin ravintolaan. Jaksoit jopa kertoa yli 3 vuotta sitten tapahtuneita juttuja. Harmi että olet noin katkeroitunut, hyvä silti että tänne purat pahan olosi, muut sitä ei jaksaisi kuunnella.
        On sulla isot asiat mielessä jos pahoittaa mielen siitä että aamulla menee makselee velkoja, tuohan kertoo vain hienosta joustamisesta ja ihmisen sanaan luottamisesta. Missään muuallahan tälläistä ei tapahdu kun vain meillä Sysmässä :DDD


      • Kiinnijoutaa

        Tarkkaampa osasit ajankohdan sanoa kun ittees puolustat. Viinan velaks myynti on siis vastoin lakia vaan muualla ku sysmässä? Ja ravintolassa muualla maailmassa joutuu kyl välittömästi takuuvarmasti pihalle jos alasti kekkaloi, näin uskosin, kokeilla en olis ikinä kehannu kun itsearvostus on viel tallella. Itsensäpaljastelukin julkisella paikalla lienee rangaistavaa. Vähintäänkin tuossakin olis äijän kannattanu katsojia sääliä 😂. No täällä sysmässä on omat lait, tänne ei tulla tänne synnytään 😂!


      • grönakulor

        "Ja ravintolassa muualla maailmassa joutuu kyl välittömästi takuuvarmasti pihalle jos alasti kekkaloi, näin uskosin"
        No usko ihan rauhassa, ttun naiivia ajattelua. Tässä vuosien tenuttamisen aikana voin kertoa että ei se nyt sangen erikoista ole että näkee raviteleissa kun joku elämämkoululainen mätkästee kukon pöytään. Poke tullee vaan sanoo että eiköhän riitä ja homma ok.
        Itseäni en tuossa puolustele, en ollut edes paikalla niinkuin et sinäkään.


    • pilkunjälkee

      Ei täällä sysmäs ole koskaan myöskään ravintoloiden tarjoilu päättyny kaikkien kohalla pilkkuun. Palvelu jatkuu kantiksille korttipelin merkeissä. Olimpa kerran lumitöitä tehessä huomaavinani että eräs kullanvärinen farmariauto oli varhain sunnuntaiaamuna hetkeä aiemmin parkissa juottolan pihassa ja heti kohta se oli kuskeineen siirtyny erään talon portille kun olin viereistä rivarin pihaa auraamassa. Näytti kuski nukkuvan sikeesti rattiin nojaten ja auto huus hoosiannaa kaasut kaakossa, ja siihen jäi auto möyryymään kun hommat lopetin, en sitte tiiä kuinka siitä torkkujen jälkeen matka jatku ja mihin. Kännissä saa omassa pitäjässä ajella kunhan ei kiinni jää, ainakaan vielä.

    • Taidatollahölmö

      Et taida olla aito, syntyperäinen sysmäläinen, koska kaikki paikalliset tietävät, että täällä saa aina kotiin ajaa, vaikka pikku huppelissa, sovittu aikoinaan poliisin kanssa. Ja sitten vielä; Opettele nyt edes alkeet oikeinkirjoitukseen, niin homma toimii paremmin ja saat luotua vähän uskottovamman tunteen meihin lukijoihin nähden. Luulemme pian, että olet vähän tyhmä ja siis Matka"p"aarin asiakas vaan. Eli tyhmä, tollo ja sivistymätön epeli.

      • oikaisu

        Taisit "Taidatollahölmö" sekoittaa kommentissasi kahden eri henkilön kirjoitukset!


      • pilkunjälkee

        Eipä tuo torkkujan auto kotiportillaa ollu, tais olla morsmaikkusa pihas...et jos kotiisa saa ajaa kännissäki 😉


    • syöpäläiset

      Ihme mesta...kuka siel ees viittii käydä kun paikalliset alkkikset siel vaan vonkaa kavereittensa leskiä, exiä tai nyxiä kunnes ovat vuoroon koko kylän akat läpikäyneet. Ei ihme että sisäsiittosuus sysmäs niin totaalista! Siihen hommaan toi uotikin on kyl paras mesta koska siellä ei muut ku paikalliset käy. Laittakaa viralliset vaihtoviikot ja valitkaa siitä, mut pliis pysykää kuntarajanne sisäpuolella ettei ne kuuluisat taudit levii muualle mitä siellä suuressa ymmärtämättömyydessänne kylvätte ja jaatte!

      • herkkuasano

        Katos katos, esiintyy läpikuultavaa pimppikateutta. Tais tumppumies jäähä iliman ja ny kättä jomottaa.


      • testitavaraa

        Jaa vai kateutta siitä sysmän tarjonnasta?😂 Isoja, isompia ja valaita ne on, ja leveyssuunnas. Mutta kaikki reiät teille siel kelpaa missä karvat on ympärillä. Ja parempi mitä useempi paras kaveri jo kokeillu niin on sit jo seuraavalle kerenny kertoa millanen sillä kertaa on vuorossa. Hyvä ettei siel olla ronklaavia ulkonäkövaatimusten kanssa, sillo vois Sysmäs olla vaikiampaa.
        Eli pikkusen men vikaa tuo arvaus.


    • cancerous

      Ihme tyyppi...hyvin tiedät asioista vaikket ole sysmäläisiä!

    • syöpäläiset

      Tänne Viroon asti on kuultu yhen kanta-asiakkaan suusta 😁😉

    • tiiän1

      Ihku omistajatar ainakin ravintolalla

    • hyhhyh

      Eikö se olis yleisen edun mukaista ja molempien sukupuolten terveyden kannalta parempi laittaa kiinne koko paikka. Kukahan sinnekin peräkylään vapaaehtosesti ylipäätään tulee? Ja ne ketkä hetkeks eksyy huomaa pian että ei olis kannattanu itteään altistaa kaikelle paskalle jota siellä liikkeellä on. Ei tulevaisuutta!

      • Mullaauttopillerit

        Mistäs laitoksesta pääsit karkuun, kun vielä vapaana olet kommentoimassa, tautinen?


      • kantasysmis

        Sysmästä pääsin😂


    • Eiköyhille

      Uoti on Sysmän ainut tasokas ravintola, mutta valitettavasti rupusakki on sen vallannut. Mistään muualta ei saa ympäri vuoden tasokasta lounasta joka päivä. Pitäisi vaan vaan nämä keppanahörhöt hätistää pois, että normikansalaiset voisivat käydä ruokailemassa. Meillä kun on varaa maksaa palveluista.

    • sysmäntavaraonyhteistä

      Sähköaita ympärille...ei ketään enää sisäpuolelle eikä missään äärimmäisessäkään tapauksessa sieltä ulos!!! Siellä viihtykööt juottoloineen, valuuttoineen ja poikkinainteineen ja tauteineen. Kun ovat aina kaiken ja kaikki keskenään jakaneet niin jatkakoot samaan malliin vastakin. Paras palvelus koko muulle suomelle!

    • stoppityhmyydelle

      Joko ne ymmärs sen sulkee?

    • jahi1

      Eiköhän tuolla ole jo puristettu kyläläiset kuiviin ja nyt on muitten vuoro juottaa janoiset koirat sikäli mikäli keltään mitään enää taskunpohjilta liikenee ..työttömätkin kurjistetaan entisestään ja janoon tapetaan..M&m elävät onnellisena /rikkaana josain karibian saarilla ja naureskelevat pöljille...

    • Maksanjuomaniitse

      Köyhät pysyköön poissa Uotista, että omalla rahalla (ei kelan) maksavat voisivat viihtyä ravintolassa ilman häiriköitä. Palaan asiakkaaksi, kunhan olosuhteet paranevat. Yhteiskunnan varoilla varoilla öykkäröivät eivät kuulu minun ympäristööni.

    • Yksijoukossa

      Tämä valintahan ei kuulu yrittäjälle, totta kai kaikkien asiakkaiden palvelu ja rahat kiinnostavat häntä. Kiitos Mariialle, että jaksat ylläpitää paikkakunnan ainoaa tasokasta ravintolaa. Asiakkailta toki pitää vaatia asiallista käyttäytymistä ja muiden huomioimista. Nämä vakiohemmot kuitenkin pitävät toimintaa yllä.

    • näinsevaanmenee

      Ei ton paikan maine koskaan muuks muutu...ennen aikaan siellä isoa yrittäjää leikkivät paikalliset alkkikset tarjos prikkakaupalla snapseja ostaakseen koloa ja kavereita reissullaan itelleen ja kavereilleen kun suurissa kuvitelmissaan johtivat (harhaan! kusetuksillaan sekä verottajaa että asiakkaita)vielä tuolloin. No verottaja kerää edelleen omiaan pikkuhiljaa onneks takas😁..Tuommoset tän paikan on aina elättäny. Ravintolahan sai omansa kun piti näyttää että rahaa on enempi ku ranteet kantaa...ne ei vaan ollu omia vaan verottajan ja asiakkaiden. Että kaikkea se leipä elättää. Ja me jotka veromme maksamme näitten kusettajienkin puolesta.
      Tyhmä ei ole se joka noilta luusereilta ja ex-yrittäjiltä ne viimisetkin työttömyyskorvaukset nyhtää niille kaljan myymällä...paikan taso siitä ei kyllä kohoa. Ja ne joilla oikeasti on rahaa ja varaa nautintoaineita ostaa, ei halua tollasessa seurassa aikaansa viettää. Joku taso se on seurallakin oltava ja on oikeasti hakeuduttava ihan jollekin toiselle paikkakunnalle nauttimaan jos ei roskasakkia halua koko iltaa katsoa.

      • Polttaamahanluona

        Montako kaljaa meni, ennen kuin sait tuon sekoilun sanoiksi? Taitaa olla ennätys perkelöidä
        suomenkielellä. Näitä, tämmöisiä vammaisia, se vaan yhteiskunta nykyään tuottaa, Sisäsiittoisuus pitää lailla kieltää! Ja sitten vielä varmaankin olet Paavo Väyrysen kannattaja, Eli siis kuulut Suomen sairaanpaan vähemmistöön. Nyt, kuule, ei auta muu, kuin tosi verinen kuppaus tai sitten peniksen katkaisuhoito. Se kyllä on nykyään melko kivuton, ja todennäköisesti sinulle ainoa oikea vaihtoehto. Paljon onnea matkaan, toivotaan ettei kuitenkaan samalla peräsuoliperberuus iskisi.


    • poisjunttilasta

      Puhut asiaa,ei Sysmässä viitsi edes käydä syömässä kyllä on mentävä Lahteen tai Helsinkiin että saa olla rauhassa junteilta.

      • no.etpä.saa

        Valitettava totuus valkenee kyllä jos sinne Helsinkiin asti päädyt; juntteja on siellä paljon enemmän kuin Sysmässä tai jopa Lahdessa: Enemmän porukkaa, enemmän juntteja, paljon enemmän.


    • Keijovintturi

      Sysmässä käytetään liian vähän alkoholia. Nyt kaikki uotiin dokaamaa

      • Vesitorninvastausasd

        Ei sitä ravintolaa tarvi siihe juomiseen. Hyvin maistuu kotonakin.


    • Symäläinen

      On näköjää Hartolan pojat päässeet lomille ja unohtaneet heti lääkkeet. On sen vaerta tasokasta keskustelua taas, mutta ihan viihdyttävää.

    • norski..1

      Vieläkö tuolla on samat yrittäjät M&M joilla oli se huvilakin Päijätsalossa ,,vuokrasin huvilaa aikoinaan. Oli oikein mukava pariskuna nuo omistajat silloin . Ovatko myyneet huvilan ?

    • noloohantoion

      Kiinni vaan noi räkälät koko kylältä...säästyy alkkiksilta nekin vähät rahat verovelkojensa maksuun! (Ja niitähän on😂.) Varsinkin kun jo muutoinkin joutuu akkasa tai isänsä siivellä ja taloissa elelee😁 kun koskaan ei voi mitää itse oikeasti omistaa!

    • Palataanpa

      takaisin aikoihin kun tarjoilijat tarjoilivat muutakin kuin pelkkää juomaa.

    • menojatkuu

      Ei ne ajat sysmäs koskaan miksikään ole muuttuneet😂...tai joo ehkä tarjoilijoiden osalta...nää muut baarisutturat tarjoaa ne palvelut kaikille huonohampaisille edelleen😉 😂😂

      • kokenukertoo

        ... kertoo nimettämänä pysyttelevä kaiken tämän kokenut ja lehti jatkaa...


      • kaikkikokokeilitjo

        Kaikkihan ton täällä näkee ellei sokee ole...ja sullahan vissii eniten niistä kokemusta😉😁...huonoine hampaines😁


    • sysmaa

      Mätähampaisten ylivelkaantuneiden alkkisten faniklubi siis toimii...no totta...ei ihme että sukua ovatten kaikki toisilleen, tautejaan auliisti levittäen😁

      • Ken_elää_se_näkee

        No koskas se Uoti sitten lopettaa. Hurjimmat huhut kertoivat, että heti vuodenvaihteen jälkeen. Kohta on jo maaliskuu eikä mitään havaintoa lopettamisesta. Tiedän, että sieltä on buukattu varausta jo loppukeväällekin. Eli Uoti senkun porskuttaa.


      • Lepäilevätuomas

        Ainakin tänään ruoka oli hyvää ja riittävästi.
        Ei ainakaan vielä ole lopettanut ja miksi lopettaisi kun asiakkaita tuntuu riittävän ?


    • onne

      Sysmän deekut kokoontu taas peruukkeineen😂

      • ruskeevesi

        Hehheh :D ja sinä sen sit oikeen 5 aikaan aamulla tulet kertomaan tänne, ja vielä puhelimella :-D
        mut asiaan, ei se uoti vielä lopettanu ole? huhujen taso 0


    • Lopettaisi

      ...niin ei olisi kunnan pyörittämällä napanterilla kilpailijoita

    • Karjuheinolasta

      Kylläpä te Sysmän deekut jaksatte vääntää mokomasta asiasta.
      Onko kilju mennyt päähän ?
      Uoti ihan kuosissa eikä kannata arvostella jos ei ole muuta nähnyt kuin kaljatölkin kaupasta ostettuna tai vietynä.
      On hyvä ettette ole Heinolassa arvostelemassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe