Korruptioepäily poliisille

Martyyrikö

Onko teillä kokemuksia asioinnista poliisin kanssa, jos olette joutuneet viranomaisten petoksen uhriksi. Minulla on todisteita velkojan, käräjätuomarin, pankin ja ulosottotoimiston yhteisestä suhmuroinnista. Samaan soppaan on sotkeentunut mm. ulosottorotta ja Nordea.

Epäilen siis korruptiota, virkarikosta, rahanpesua ja perusteettomasta laskutuksesta sekä identiteettivarkaudesta.

Nämä asiat tuntuvat aina turhilta, koska olen todennut, että poliisi ei ole haluakas tutkimaan näitä korruptioita. Minne EU:n laitoksiin kannattaa tehdä samalla kantelu?
Asia on nyt syytä nostaa esille, koska nyt viranomaisten toiminta vastaa jo kansanmurhaa.

Kannustan teitä kaikkia puuttumaan heti vastaaviin tilanteisiin. Sillä vain kansa voi pysäyttää rikollisuutta suojelevat viranomaiset, poliisi ja tuomarit.
Nyt on mennyt niin hävyttömäksi, että rikkaat talousrikolliset saavat ahnehtia itselleen kansan eläkkeet ja sairausvakuutukset sekä duunarin palkat.

Ikävä kyllä, nämä irstaat varkaat eivät lopeta toimintaansa ennen kuin se lopetetaan.
Milloin muka olette kuulleet ahneen sanovan, että "Nyt minulla on riittävästi!"
Vain kansan sitkeys ja joukolla valittaminen, pienestäkin viranomaisen asiattomasta käytöksestä palkitaan.

Vain kansalaisten vaikutuksesta saadaan Suomi taas kuntoon - Ei myyntikuntoon niinkuin tämä hallitus tekee.

13

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ulosottaja

      Maksaisit laskusi ajoissa, etkä ajasi katsasamattomalla naapurin autolla kännissä piripussukka mukana.

      • Airut222

        Kommettisi on erinomainen esimerkki riivatun käytöksestä.
        Ulosottomiehet ja perintätyöntekijät ovat valinneet ammattinsa siksi, että saisivat oman elantonsa riistää uhreilta lisää.

        HUOM HUOM luetun ymmärtäminen!


    • Tosi-Virkamies

      TÄYTTÄ TOTTA - Nimimekki: "Martyyrikö" - Tuo mitä kirjoitit on täyttä totta - valitettavasti. Olen itsekin valtion virkamies ja saanut monenlaista nk. 'sisäpiiritietoa' käsiini ja tietooni. Suomen valtio on pahasti korruptoitunut - ihan oikeuslaitostamme myöten, mutta se on luonteeltaan nk. 'piilokorruptiota'.
      Todellisuudessa täällä päättävät 'Varjohallitukset' ja ns. 'Hyvä Veli Verkostojen' ylimmät johtohenkilöt - muut pakotetaan olemaan hiljaa. Monessa asiassa ovat valitettavasti toteutuneet nuo esittämäsi seikat, muodossa jos toisessa, tavalla jos toisella, enemmässä tai vähemmnenässä määrin. - Yksi varsin näkyvä tällainen tapaus - tosin vain 'jäävuoren huippu' - oli Win Capita.

      Suomen valtion korruptoitunut virkakoneisto onnistui 'kaatamaan' täysin rehellisen ja hyvin toimivan ja erittäin toimivan liiketoiminnan, täysin tekaistuilla argumenteilla ja 'naamioimaan' sen mukamas rikolliseksi toiminnaksi - ja vieläpä näin vaikka Suomen valtiolla ei ollut - eikä ole edelleenkään - edes TOIMIVALTAA koko asiaan. Vikaa koko sijoitusjärjestelmässä ei itsessään ollut, muuta kuin 'valtaeliitin' mielestä, koska se heidän mielestään tuotti liian paljon ja liian tavallisille ihmisille... Tämän on mm. Suomen Pankin johtaja Erkki Liikanen vahvistanut sittemmin poistetussa nettiblokissa, sanomalla Win Capitasta: "Ei voida mitenkään ajatella että tavalliset ihmiset voisivat saada mitään tuollaisia tuottoja ja pääomia."

      Kuten Tasavallan Presidentti Tarja Halonen sanoi julkisesti presidenttikaudellaan eräässä seminaarissa: "Valitettavasti Suomi ei ole ollut mikään 'Oikeusvaltio' enää vuosikausiin."

      • Siainajaja

        Wincapita oli täysi kusetus. Kailajärvi itse teki kuprun.
        Tee rikoilmoitus jos haluat asiasi tutkittavan. Turha täällä on huudella ja itkeä.


    • Jumalan_pasuuna

      Jaha, trollit ovat poistaneet viestin, jossa oli tehty selväksi, että kyseessä on järjestäytyneen rikollisuuden toiminta. Näillä rikollisilla ei ole nahkaliivejä vaan hieno titteli ja hienot autot ja talot.

      Korruptio ja hyväveli yms. ovat järjestäytynyttä rikollisuutta. Siitäkin huolimatta, että siitä puhutaan muulla nimikkeellä.

      Jumala puhdistaa maan saastasta, kun aika on siihen kypsä.
      Meidän tulee vain "puhaltaa torveen" eli tehdä valituksia valitusten perään, kunnes totuus ja oikeus voittaa.

      Tuomarien kirja 7
      2 Midianilaisia, amalekilaisia ja kaikkia Idän miehiä oli asettunut tasangolle niin paljon kuin heinäsirkkoja; ja heidän kameleillaan ei ollut määrää, niitä oli niin paljon kuin hiekkaa meren rannalla.
      13 Kun Gideon tuli, niin muuan mies kertoi untansa toiselle. Hän sanoi: "Minä näin unta ja katso, ohraleipäkakku tuli pyörien midianilaisten leiriin. Se tuli teltalle saakka, iski siihen niin, että se kaatui, ja käänsi sen ylösalaisin, ja teltta jäi kumoon."
      14 Niin toinen vastasi ja sanoi: "Se ei ole mikään muu kuin israelilaisen Gideonin, Jooaan pojan, miekka; Jumala antaa hänen käsiinsä Midianin ja koko leirin".
      15 Kun Gideon oli kuullut kertomuksen unesta ja sen selityksen, niin hän kumartaen rukoili, palasi sitten takaisin Israelin leiriin ja sanoi: "Nouskaa, sillä Herra antaa midianilaisten leirin teidän käsiinne".
      16 Ja hän jakoi ne kolmesataa miestä kolmeen joukkoon ja antoi heille kullekin käteen pasunan ja tyhjän saviruukun, tulisoihtu ruukussa.
      17 Ja hän sanoi heille: "Tarkatkaa minua ja tehkää niinkuin minä; kun minä olen tullut leirin laitaan, niin tehkää, niinkuin minä teen.
      18 Kun minä ja kaikki, jotka ovat minun kanssani, puhallamme pasunoihin, niin puhaltakaa tekin pasunoihin kaikkialla leirin ympärillä ja huutakaa: 'Herran ja Gideonin puolesta!'"
      19 Niin Gideon ja ne sata miestä, jotka olivat hänen kanssansa, tulivat leirin laitaan keskimmäisen yövartion alussa; vartijat olivat juuri asetetut paikoilleen. Silloin he puhalsivat pasunoihin ja särkivät saviruukut, jotka heillä oli käsissään.
      20 Niin ne kolme joukkoa puhalsivat pasunoihin, murskasivat saviruukut, tempasivat vasempaan käteensä tulisoihdut ja oikeaan pasunat, puhalsivat niihin ja huusivat: "Herran ja Gideonin miekka!"
      21 Ja he seisoivat kukin paikallaan leirin ympärillä. Mutta leirissä kaikki juoksivat sekaisin, kirkuivat ja pakenivat.
      22 Ja kun he puhalsivat noihin kolmeensataan pasunaan, niin Herra käänsi toisen miekan toista vastaan koko leirissä, ja leiri pakeni Beet-Sittaan asti Sereraan päin, Tabbatin luona olevan Aabel-Meholan rantaan saakka.

      • Pätkänvertaa

        No niin, nyt tuli oikea wincapitan riemuvoitto, uskonnollinen sekopoltsi, tämä tästä puutuikin.


      • Totuuden_puolustaja
        Pätkänvertaa kirjoitti:

        No niin, nyt tuli oikea wincapitan riemuvoitto, uskonnollinen sekopoltsi, tämä tästä puutuikin.

        Kyllä se totuus lopulta voittaa, vaikka mieluusti häpäisetkin oikeamielisiä.
        Surku vielä tulee, kun rikooliset menettävät kaiken haalimansa.


    • ehgio

      Korruptiota pyöritetään poliisi voimin. Kaikki vapalla olevat tappajat poliisieja. Tuomarit nuijivat tekaistut syytteet aina läpi, kun poliisia on vaikka vanha nainen ottanut hijansuusta. Vaeet virkamiehiltä menevät läpi sellaisenaan kuten vaikka virkamerkinketjun katkeamine ja katoaminen vaikka tekaistu jälkikäteen. Olen kahdesti tullut poliisin lavastamaksi molemmilla kerroilla vastapuolena oli nainen ja poliisi nuoli persettä minkä jaksoi.

    • Totuus_tuomioista

      Nyt on taas kaksi nuorta miestä löydetty kuolleina vedestä.
      Rikosta ei kuulemma epäillä.

      Tuli vaan mieleeni, että kuinkahan monta on kuollut tämän korruption kuten ulosottomiesten takia? Milloin mm. näille tuomareille ja ulosottomiehille annetaan tuomiot itsemurhaan yllyttämisestä? Jos tulevaisuuden näkymät katkaistaan niin itsemurha-ajatukset nousevat väistämättä pintaan.
      Olisi jo aika tuomita oikeat syyliset ja karkoittaa ne sivistysmaista.

      • Elämänhalu_poissa_

        Sama koskee mm. Kelaa ja vakuutusyhtiöitä, jotka kieltävät monelta sairaalta avun.
        Alkaisi vakuutuskorvaukset olemaan eri luokkaa kuin nyt, jos saisivat tuomion seurauksista.
        Sillä, jos kaveri sanoo toiselle, että "tapa ittes" niin siitä saa tuomion, mutta kuolemaan johtavan päätöksen saa antaa ilman mitään vastuuta.

        Jos korvausten määrät nousisi niin eivät vakuutusmaksut nouse, koska nyt ahneet vetävät välistä todella pahasti. Kun lierot saadaan kitkettyä pois yhteiskunnasta niin asiat alkaa sujumaan ja se laskee jo itsessään kustannuksia.

        Nim. Elämän halu on kadonnut ja kiitos siitä kuuluu varkaille.


      • Itsari

        Miten tämä liittyy Talousrikoksiin, olisko oikea aihe itsemurha-palsta ?


      • Oikaisija
        Itsari kirjoitti:

        Miten tämä liittyy Talousrikoksiin, olisko oikea aihe itsemurha-palsta ?

        Mitä vastauksesi kertoo luetun ymmärtämisestä?

        Vastataan nyt kuitenkin. Talousrikokset ovat vakavia rikoksia, joihin pitää puuttua kattavammin. Jo lain säätäjät, jotka tekevät tarkoituksella lain kierretäväksi ja aggressiivisen verosuunnittelun tuottoisaksi ovat tehneet talousrikoksen sillä jo rikoksen suunnittelu on rikos ja tuomittava teko.


    • DonaldTrust

      https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/597825-poliisi-nyt-voit-karayttaa-nimettomana-tyokaverisi-il-uusi-eettinen-kanava-herattaa

      "Poliisihallitus on avannut kaikessa hiljaisuudessa kanavan, jolla poliisit voivat käräyttää kollegoitaan nimettömästi. Kanava on herättänyt ammattikunnan sisällä paljon ärtymystä ja vastustusta,"

      ""Eettiseksi kanavaksi" nimettyä toimintaa perustellaan poliisin sisäisellä laillisuusvalvonnalla. Sen tarkoituksena sanotaan olevan "edesauttaa lainsäädännön, hyvän hallintotavan ja yhteisten arvojen noudattamista organisaation päivittäisessä toiminnassa". Sen tavoitteeksi ilmoitetaan myös poliisitoiminnan läpinäkyvyyden lisääminen ja luottamuksen vahvistaminen poliisia kohtaan."

      "Poliisihallituksesta huomautetaan, että kyseessä on pilottihanke, jossa kanavaa kokeillaan kahdessa poliisiyksikössä; Helsingin poliisilaitoksessa ja keskusrikospoliisissa."

      Toivottavasti pilottihanke ei ruuhkauta muutenkin vähälukuista poliisikuntaa liikaa ja "eettinen kanava" kuopataan jo alkuvaiheissaan.
      KRP yksistään on sellainen rikolliskeskittymä, että jo pelkästään viimeisten 10 vuoden aikana tehtailtujen rikosten selvittelyyn eivät taida Suomen poliisin resurssit piisata.

      Nykyinen poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen näyttäisi olevan tolkun mies ja uskoisinpa, että Robin Lardot KRP:n päällikkönä komppaa Kolehmaista.

      Perkule, eihän sitä tiedä vaikka meikäläinenkin joutuu tulevaisuudessa muuttamaan mielipiteensä poliisista ja liittymään niiden liki sadan prosentin joukkoon kansalaisista, jotka kuulemma luottavat poliisiin.
      Ensin täytyy kuitenkin tulla konkreettisia ja avoimia seuraamuksia virka- ynnä muihin rikoksiin syyllistyneille poliiseille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe