Papukaijan tiedotustilaisuus

sairaalaa_pukkaa_tai_ei

Uuden sairaalan tiedotustilaisuudessa oli paikalla tiedottajina Hämeenlinnan kaupungin suunnittelujohtaja, Iisakki Kiemunki ja tukevahko naishenkilö, jonka nimeä en kuullut. Paikalla oli myöskin Sari Rautio, jonka rooli jäi juomisten lisäksi hieman epäselväksi. Kiemunki mainosti tulleensa paikalle suoraan salilta, ja Raution mukaan hän oli komea - ai sitä hymyn määrää.

Yleisöä paikalla oli kymmenisen henkilöä ja yleisöstä kommentteja tai kysymyksiä esitti 2-3, muiden toimiessa lähinnä kuunteluoppilaana. Hämeen Sanomien jutun kirjoittajaa, Hanna Antila-Anderssonia en paikalla nähnyt, joten hän lienee rustannut tarinansa kuulopuheiden perusteella.

Hannan mukaan yleisöä oli paikalla monta - no onhan 10 ihmistä tietysti monta, mutta yleisön lämpenemistä uuden sairaalan paikaan, Viipurintien sillan pieleen en kylläkään huomannut. Kriittisiä kysymyksiä kuulin kylläkin muutaman. Hannan tietolähde kuulopuheiden perusteena viittaa kyllä sekin että Kiemunki mainosti moneen kertaan kuinka sairaalan ja raiteiden väliin mahtuu mahtavat 60 metrin ruohokaistale, kun taas Hanna kirjoittaa 50 metristä. Kiemunki mainitsi sairaalan kooksi 100 kertaa 300 metriä.

Tontin neuvotteluista puolustusvoimain kanssa ei edelleenkään puhuttu mitään. Keväällä kuulemma selviää, siinä kaikki. Poikkeuslupahakemus on Kiemungin mukaan jo vetämässä, mutta rahoituksesta ei juurikaan hiiskuttu. Kiemunki mainitsi että jos parkkialueet eivät riitä niin maata riittää aina 10- tien kiertoliittymään saakka, muttei huomannut, että siinähän on S- market ja teboilin kylmäasema vielä välissä.

Hieman kummastusta herätti se kun Kiemunki kehaisi että puolessa Suomen kaupungeissa sairaala sijaitsee rautatien vieressä ja Euroopassa se on kuulemma enemmän sääntö kuin poikkeus.

Maankäytön suunnittelujohtaja Niklas Lähteenmäki puhui niin hiljaisella äänellä ettei siitä meinannut saada mitään selvää, mutta sen mitä kuulin, kaikki sujuu fantastisesti.

30

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5460

      Pakko sanoa että säälittää. Hönö kertoo uuden sairaalan järjestämästä tilaisuudesta vaikka sen oli järjestänyt Kokoomusyhdistys. Todellakin kumma kun Kiemunki sanoi sairaaloiden paikoista kuten asia on ! Maankäytön johtajan puheen olisit senkin myös ymmärtänyt väärin joten hyvä niin.

      • sffdrrer

        Tilaisuuden järjesti Kokoomus jäsenille ja asiasta kiinnostuneille.


    • lopuksikaljatrinnuksille

      Olikohan juomapuolella tiedoitustilaisuuden ajan alennetut hinnat, että kaikki kynnelle kykenevät saivat lopuksi nupit turvoksiin?

    • sairaalaa_pukkaa_tai_ei

      Luetun ymmärtäminen ei kaikille näytä olevan itsestään selvyys. En missään kohtaa väitä että sairaala olisi järjestänyt tilaisuuden, niinkuin 5460 väittää. No rautalankaa peliin: "Uuden sairaalan tiedotustilaisuudessa oli paikalla tiedottajina Hämeenlinnan kaupungin suunnittelujohtaja, Iisakki Kiemunki ja tukevahko naishenkilö, jonka nimeä en kuullut. " Tuossa sitaatti omasta kirjoituksestani, eikä siinä missään väitetä että järjestäjänä olisi ollut sairaala.

      • pukkaa-hajua

        Ikävää että et ymmärrä tokkurainen pappara edees omaa kirjoitustasi. Aloitat uuden sairaalan tiedotustilaisuudella etkä maininnut muuta tilaisuuden järjestäjää ja sen jätit kertomatta kuka oli kusellehaiseva paksu miespuolinen henkilö.


    • Maantoivo1

      Minä olen työni puolesta nähnyt/vieraillut kaikissa Suomen keskussairaaaloissa ja lukuisissa Ruotsin, Norjan ja Tanskan District/Central/University- etc sairaaloissa sekä Euroopassa.
      Mieleeni ei tule ainoakaan sairaala joka olisi ratapihalla. TYKS Suomen Turussa on lähellä rataa, muuta en muista meiltä tai muualta. Pohjoismaissa ja Euroopassa sairaalat on pyritty rakentamaan rauhalliseen ympäristöön pois melusta ja ruuhkasta. Lisäksi on otettava huomioon että mahdollisen sotilaallisen konfliktin tullessa vihollinen pyrkii tuhoamaan aina ratapihan ja muut logistiikan kannalta tärkeät kohteet. Entäpä vuotavat rikkihappo- yms. kemialliset rautatiekuljetukset ??? Myrkyllistä rahtia kuljettava vuotava säiliövaunu 60 metrin päässä sairaalasta??? Miettikääpä päättäjät tätä !

      • Maanepätoivo

        Sinä et ole vieraillut työsi puolesta missään koska et ole ollut koskaan töissä. Kirjoitustaitosi on sekin peruskoulun ekaluokkalaisen tasoa, joten olet ehkä vetänyt rikkihappoa tai koulu jäi tykin kesken. Maanantaina aukeaa taas luukku, joten mieti sitä !


      • KouluJäiTykinKesken

        Sinähän se varsinainen Runeberg olet, vahingo ettet ole Agricola. Kerrohan missä sairaalat sijaitsevat, rautateiden päällä,ympäristössä?
        heh heh hee ja sairaalaa tarvitset, mielisairaalaa.


      • ei.sovi.sinulle

        Opettele edes kirjoittamaan peruskoululaisen tasoinen vahingo. Maanantaina voit luukun jälkeen muistella matkoja ns. maailman sairaaloissa. Rahaa riittää sinulle älä sure äläkä mieti liikaa.


      • KouluJäiTykinKesken

        ??? Menisit hoitoon, unohdit pilkun, ja muutenkin sairas kirjoituksesi. Yrittäisit edes kirjoittaa oikein.


      • Ruuttamulkku

        Spekuuu pylllyyn!


      • maailmanmatkaajaa

        Ei koska siitä tulee trollille vahingo!


      • Savumaakari

        Ihan ilman vahikojakin voidaan käydä astelemassa Viipurintien siltaa pitkin ja todeta, että eihän siihen dieselöljyn löyhkään voi mitään ihmisten hoitopaikkoja ajatella rakennettavan. Vaikka puutavaran lastaus siirtyisikin Turengin ratapihalle, josta se melun takia aikoinaan jouduttiin häätämään, jää VR Transpointin miehistönvaihtopaikka edelleen savua puskevine vetureineen aseman yhteyteen.
        Nykyisen keskussairaan alueen ilmanvaihtohormien vieressä on kyltit, joissa autojen tyhjäkäynti on ehdottomasti kielletty. Haluaisinpa nähdä, kuinka Kiemungilta käy VR:n veturien savutuksen lopettaminen!


    • Kokkaritolusella

      Hyvä ja asiallinen keskustelunavaus. Häsa on täyttä propagandaa. Hönö sai tiedot suoraan Kiemungilta ja Rautiolta. Ja kyseessä oli todellakin kokkareiden omasta olutbaari-tilaisuudesta.

      • Olet.vahingo

        Taas sinä itse aloittaja vahingo.


    • eivahinko

      Vahingo

    • auta-meitä

      Mukavaa huumoria. Avaaja on käynyt kaikissa maailman sairaaloissa *työnsä takia* mutta ei osaa kirjoittaa oikein sanaa vahinko. Kaiken nähneelle se on vahingo. Tällaisten pitäisi suunnitella uusi sairaala.

      • 459b9

        Älä ota hönöjä tosissasi. Ne ottaa itsensä.


    • Suikkiukko

      Näkykö yh äitejä tien toiselta puolelta

    • 17.11

      Jo oli valaiseva tilaisuus kuulemani perusteella. Jenna Kankaanpää tai jotakin sinne päin on tämän toisen touhukkaan kokoomusrouvan nimi ja toinen on tietysti Sari Rautio Kyllä asiat on nyt oikealla tolalla, kun lähikapakkakin on jo nimetty. Näillä eväillä kun mennään, niin kyllä hyvä tulee. Nyt on asiat tärkeysjärjestyksessä ja tilaisuuden järjestäjät voivat olla tyytyväisi . Meillä on kokoomuksessa ainakin kaksi aikaansaavaa rouvaa, saivat kuulemma jo kansaa lämpenemään tälle s u u r e l l e suunitelmalle. Mitähän seuraavaksi.

      • lisää.katkeruutta

        Iltaa Pulu.


    • cassdsd

      Jenna on Sarin oppityttö, jolle Sari näyttää kädestä pitäen, kuinka voi elää leveästi pelkästään kokouksissa ravaamalla, niistä "palkkion" kuittaamalla ja hokemalla yhdessä tehden ja ilon kautta. Jenna ei ainakaan pysty mitään sairaalaa tänne onneksi hankkimaan, sillä on kestänyt torin leikkitelineessäkin jo kolme vuotta. Vaikka eihän Sarikaan ole koskaan mitään saanut aikaan, kunhan ravaa kokouksissa hokemassa mantrojaan. Sorry, mutta tälläisen kuvan olen saanut ehkä se ei ole totta, mutta sitten Kokoomuksella on syytä vähän korjata imagoaan. Olisiko ratkaisu jokin avoimuus tai joku.

      • UberUnee

        Mee Pulu nukkuu jo.


    • VRRULES

      Hämeenlinnan kosto VR lle rautatien purku Hämeenlinnan kohdalta

    • Missäkaikkion

      Saadaan sitten se viimeinenkin puolustusvoimien työpaikka pois Hämeenlinnasta, Pääesikunta, Linnankasarmi, Suomenkasarmi, Autokompanja Poltinaholta, Pukutehdas ja Varikonniemi täältä onkin jo häädetty aijemmin...ja sitten ihmetellä miksi ollaan muuttotappiolla.

    • IlonKauttaYhdessäTehden

      Siis tolla papukaijalla tarkotetaan pubia?

      • Ihrrygg

        Se on kiinni mutta sinähän vedät aineita ilon kautta raukkaluuseri.


      • SeParempi-Ihrrygg
        Ihrrygg kirjoitti:

        Se on kiinni mutta sinähän vedät aineita ilon kautta raukkaluuseri.

        Täällä (Perä)Suoli24 Hämeenlinna-osiolla lisäisin vain että tuolla aiemman kirjoittajan väittämään Papukaijasta tarkoitetun Bubia.
        Se on toki oikein sekin mutta samalla Papukaija-teemalla tarkoitetaan täällä myös tuota typerää KokDem-Paskotrollia joka toistaa päivät päästään sitä samaa mantraansa kuin jokin papukaija !


      • Ijgdehdff

        Huomenta SCC Pilkkala.


    • Mukana_ollut

      Kiemunki tavoilleen uskollisena valehteli tilaisuudessa ettei sairaalaa voi rakentaa ahvenistolle, koska toiminnat pitäisi siirtää parakkeihin väistötiloihin. Juvonen kuitenkin mainostaa että jos ei homma toimi Viipurintien sillan pieleen, niin sairaalalla on niin iso tontti että se voidaan rakentaa myöskin vanhan sairaalan viereen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe