SRAL pj lähettää sähköpostilla äänestysohjeita

memmakirjoittaa

En olisi uskonut ellen olisi nähnyt!

Kaverini kutsui kylään ja näytti Sral:n puheenjohtajan Merja Koivaaran lähettämän sähköpostin. Siinä hän käski välttämään äänestämästä yhtä ehdokasta. on kuulemma vaarallinen ja väärässä leirissä. käski myös kerholla kertoa ketä saa äänestää.

Kyllä puheenjohtajalla on tietenkin oikeus omaan mielipiteeseen. mutta en koskaan ennen ole kuullut että puheenjohtaja pitää kampanjaa yhden oman ehdokkaansa puolesta. se ei vain ole oikein

miettikää miten hallitustyöskentely onnistuu jos tämä puheenjohtajan vihaama ehdokas pääseekin hallitukseen ja kun hän tietää että memma on kirjoittanut aika pahaa tekstiä häntä vastaan ei siinä ole paljoa mahdollisuutta rauhalliseen työskentelyyn.

kenenkään hallituksessa ei saa sekaantua kampanjointiin. sitä kutsutaan insestiksi kun hallitus itse valitsee mielestään hyviä ehdokkaita

mutta memmalta nyt voi odottaa mitä tahansa

15

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yber-Nussila

      Jahas, Jari on taas herännyt käymään yhden miehen sotaa, kun pitäisi päästä keinolla millä hyvänsä kukkulan kuninkaaksi, mutta hallituspaikka ja puheenjohtajuus karkaa vuosi vuodelta yhä kauemmas. Nyt jopa uskolliset bulvaanit huomaavat kusetuksen ja jättävät uppoavan radiomäen.... Mutta, itkuitku ja vali vali sen kuin jatkuu...

      • kantapään.kautta

        Näin se vain on, kaikkia ei voi kusettaa kaikenaikaa ja pysyvästi.

        Jari K. onneksi hiffasi vedätyksen ja ihan omaksi edukseen. Hyvä J.K.!


    • Jarisedälle

      Merja on ihana ja Jari-setä tuhma!

    • Tuomasii

      Vai niin. Minä olen kai sitten vähemmän tärkeä kun sain Memmalta vain tekstarin. Käski äänestää Tuomasta

    • Jussila-soitti

      Jussila voisi lopettaa näiden keksittyjen tarinoiden levittelemisen! Jussila oli soittanut syyskokouspäivänä OH2EXE:lle. Hetkellä kun tämä odotti tietoja läheisensä tilasta! Oli sitten kertonut tämän ties kenelle vuosikokouksessa.

    • ex.jäsen

      Pitäiskö perustaa oma ryhmä SRAL - kähinöitä varten? Näillä olisi kuitenkin viihdearvoa laajemmaltikin.

      t. Ex jäsen OH2B##

    • mulkku-mies

      Tämä on mitä parhain ryhmä kahinoida. Ongelma on Jussila, joka voisi painua vittuun SRAL:sta. Myydä radionsa sekä kaataa mastonsa. Rähinät loppuisivat heti.

      • unddiefrageist

        Mistä moinen katkeruus ja raivo? Mitä on tämä Jussila tehnyt?


      • ex.jäsen

        Yhdistysten pitää ymmärtää olla käymättä oikeustoimiin tai oikeustoimia aiheuttaviin toimenpiteisiin jäsentä vastaan silloin, kun riskinä on jutun häviäminen. Ei SRAL ole eka yhdistys joka tähän virheeseen sortui eikä valitettavasti viimeinen. Siinä sitten poltetaan kymppitonneja jäsenten rahaa jonka voisi käyttää johonkin hyödyllisempään.

        Mä olen nähnyt samanlaisen tilanteen syntyvän useammassa yhdistyksessä ja aina olen neuvonut että ei missään nimessä lähdetä riitelemään oikeudessa jos asia ei lakimiehen mielestä ole päivänselvä ja mielellään ei silloinkaan. Nykyään annan SRAL:n esimerkkinä siitä, mitä voi tapahtua.

        Muistelen että joku akvaarioseura teki saman tempun parikymmentä vuotta sitten. Tappelivat vuosikausia henkilökysymyksistä ja kun eivät saaneet savustettua sitä yhtä ulos niin sitten lähtivät oikeuteen asti. Kaikki siitä hävisivät, kuten näyttää käyneen SRAL:n tapauksessakin. Sitä sitten ihmeteltiin ihan valtakunnan lehtiä myöten kuinka mitättömistä asioista seuran riidat lopulta olivat syntyneet. Mutta kun kasvojen menetyksen vuoksi edes se viisaampi ei voinut perääntyä niin sitten laitettiin raha palamaan.

        Parempi laiha sopu kuin lihava riita. Onneksi itse erosin SRAL:sta jo hieman ennen tuota oikeudenkäyntiä enkä päässyt maksamaan typerästä riitelystä jäsenmaksussani. Kun tuo vielä sattui murrokseen jossa internet, kännykät ja tietokoneet tulvivat joka talouteen niin ajoitus oli aika lailla pahin mahdollinen. Kiitos siitä mitä riitelyllänne (entiselle) harrasteelleni teitte. Ham spirittiä parhaimmillaan.

        Nyt kun joka kodissa on tietsikoiden lisäksi miljoona kiinalaista hakkuripoweria sirisemässä, vinkumassa ja säksättämässä radiotaajuuksilla niin on kovin helppo pitää HF laitteet kiinni. SRALin edelleen jatkuva typerä tappelu helpottaa pitkän QRT:n jatkumista entisestään. Ei tarvitse harmitella sitä, että nykyisessä QTH:ssa antennien laittaminen olisi muutenkin todella hankalaa.

        t. Ex jäsen OH2B##


      • mulkku-mies
        unddiefrageist kirjoitti:

        Mistä moinen katkeruus ja raivo? Mitä on tämä Jussila tehnyt?

        Vaikka mitä kuten nyt tämäkin viestiketju on Jussilan ja hänen bulvaaniensa aikaansaannosta. Ei ole mitään Koivaaran sähköposteja tai tekstiviestejä olemassakaan. Kaikki on Jussilan ja hänen bulvaanien valheita.


      • esimerkkierkki

        On esitetty että Jussila painuisi vittuun Srallista, kaataisi mastonsa ja hankkiutuisi radiolaitteistaan eroon. Olisiko sinun mahdollista näyttää hyvää esimerkkiä ja tehdä samoin? Kenties rähinöinti loppuisikin jo tuohon.


    • ryömikää.kiven.alle

      Ketä kiinnostaa näiden vuosia jatkunut keskinäinen kähinöinti, ei meitä. Vielä kun teette sen 3699 niin että saadaan nauhoitukset juutuubiin houkuttelemaan uutta väkeä harrastuksen pariin. Tervetuloa, meillä homma toimii.

      Kiitos, mutta jatkot jossakin muualla pliis.

    • anti-jussila

      On se vaan niin vaikea teidän Jussilistien tajuta minkäisen miehen kanssa olette tekemisissä. Lopettakaa tällaisten valheiden levittäminen liittomme puheenjohtajasta!

    • Liiton hallitus on vastuussa onnistuneesti kaikkien aikojen suurimasta meno erästä. Liittoon kuuluvat voivat kiittää halitusta samalla, kun maksavat jäsenmaksun. Onhan tuo nyt jäsenmaksun arvoinen suoritus tehdä kakkienaikojen ennätys.

    • Anonyymi

      2100 vuonna:
      Liiton ainoa jäsen lukee tyytyväisenä, kuinka lopultakin on saatu päätökseen liiton tuho. Liiton toinen jäsen irtisanoutui edelisenä vuonna. Ei tarvitse enää tapella mistään. Täydellinen yksimielisyys valitsee. 2000 luvun tavoite on viimeinkin saavutettu. Kiitos 2000 luvun alun aktiiviselle toiminnalle liiton tuhon suhteen. Nyt voi liittoon kuulumattomia muistaa liiton nimissä tutkinta pyynnöillä. Trafi, tukes ja oikeuslaitos saakin tämän tästä töitä. Kukaan ei kitise turhasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe