Nelonen Median toiminta härskiä

käänsinpois

8

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • khjS

      Ihan tiedoksi sinullekin, että isot linjaukset Sanoma Median ja muidenkin yhtiöiden sisällöistä tehdään korkeammalla tasolla kuin jonkun musapäällikön toimistossa. Tämä on ihan faktaa, jota kaltaisesi tavis ei tajua.

      • todellavakuuttavaa

        Aivan sama missä ne päätökset lopulta viimekädessä tehdään, mutta jos on tällainen tyyppi kanavan musiikkipäällikkönä joka haluaa olla edessuoltamassa tällaista paskaa ja antaa sille kasvot.

        Kävin taannoin ihan vasitella HitMixin sivuilla kun törmäsin mainintaan suurin hitti äänestyksestä. Listalle valmiiksi valitut biisit olivat kyllä todella surkuhupaista luettavaa. Mikko Koivusipilä kanavan musiikkipäällikkönä on ilmeisesti ollut listaa tekemessä, eikä edes osannut valita monelta niitä suurimpia hittejä. Taylor Swiftiltä puuttui äänestyksestä yksi hänen uransa isoimmista kappaleista ja se millä hänen suosionsa lähti räjähdysmäiseen nousuun eli Love Story. Backstreet Boysilta taas oli jätetty pois yhtyeen kaikkien aikojen suurin hitti I Want It That Way ja jos oikein muistan niin äänestyksessä ei ollut myöskään yhtään biisiä The Rasmukselta, Himiltä Nightwishiltä ja Foo Fightersilta.

        Kertonee ainakin itselleni sen faktan että varsin osaamaton musiikkipäällikkö tämänkin kanavan taustalla. Jos Suomessa haetaan isointa hittiä ja listalla ei ole 90 ja 2000 luvulta edes suurimpia suomalaisia hittejä äänestyksessä eikä kuten jo mainitsin suurelta osalta äänestyksestä löytyneiltä bändeiltä ja artisteilta osattu valita äänestykseen niitä isoimpia/ isointa hittiä.

        Tälle kanavalle pitäisi vielä saada lisää kuuluvuus alueita vuodelle 2018. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, jos toimiluvan myöntäjät tähän suostuvat.


    • halosentoimintahärskiä

      Mitäpä epäselvää tuossa, johan se uutisestakin ilmenee. MG oli lupautunut Nelosen ohjelmaan, mutta meni Maikkarille joka maksoi enemmän. Loikkareille ei tämmöisen eleen jälkeen tavata lounaita tarjota. Oletti tietysti että soitot jatkuvat kuten ennenkin nelosen puolella mutta joutui toteamaan kuinka kapitalismi toimii ja on nyt niin uhria niin uhria että.

      • todellavakuuttavaa

        Itse en sitä uutista ole lukenut, missä MG olisi lupautunut jo Nelosen ohjelmaan. Olisiko heittää linkkiä tähän. Itse olen onnistunut lukemaan vain sen että MG olisi käynyt keskusteluja molempien kanssa. Ensin kieltäytynyt Idolsista ja omien sanojensa mukaan lupautunut X-factoriin ennen kuin Nelonen tarjosi Voicen tähtivalmentajan paikkaa. MG:n tapaus nyt vain on kaikessa Nelonen Median radioiden pöljäilyissä ja yksitoikkoisessa sisällössä jäävuorenhuippu.

        Todennäköisesti jos MG olisi voiceen mennyt niin Redramalle olisi vain ilmoitettu: Sua ei enää kaivata.

        Jos MG vain valitsi toisen ohjelman, mutta entäs Michael Monroe. Kaveri luopui Voicen pestistä ja ne 30 vuotisjuhlakiertueen kiireet olivatkin X-Factor https://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/michael-monroe-jatti-voice-of-finland-pestinsa-paljastaa-paatoksensa-taustat/6454990#gs.UgFrklw

        Monroe päässyt verraten vähällä MG:hen verrattuna. Katselin Monroen ja Hanoi Rocksin soittotietoja biisit sivustolta ja jokusia soittokertoja löytyi ihan lähiajoiltakin. Vertailukohtaa kun itselläni ei ole kuinka paljon ovat aikaisemmin soittaneet niin en tiedä onko vähentynyt vai ihan normissa.

        Toivottavasti jatkossa X-factor Suomi ja Voice tulisivat eriaikoina. Miksi, miksi, miksi, Nelosen täytyi vetää Idols shaiba ylös haudastaan. Tässä kärsivät kaikki formaatit. Varsinkin jos tulevat samoihin aikoihin. Maikkari ja Nelonen voisivat tältä osin haudata sotakirveensä ja sopia, että vuoroin toinen tuottaa ohjelmansa syksyksi ja toinen kevääksi, jos siis oletetaan että Voice ja X-factor jatkuvat vielä 2018 jälkeen joka hiton vuosi.


      • halosentoimintahärskiä

        "MG taustoittaa tilannetta kertomalla, että toukokuussa 2017 hän oli jo luvannut lähteä tuomariksi The X Factoriin, kun häneltä kysyttiin halukkuutta Voice of Finlandin tuomarin pestiin.

        - Katsoin luonnollisesti myös tämän kortin. Päädyin kirjoittamaan sopimuksen The X Factorin kanssa, koska se tuntui oikealta ja sen sijaan että menisin jatkamaan jonkin ohjelman 'räppituomarin' virkaa, pääsen tässä tekemään sen juuri omalla tavallani ja suuresti arvostamassani seurassa, Mikael Gabriel kirjoittaa"

        -Jos MG oli toukokuussa 2017 jo luvannut lähteä tuomariksi X-Factoriin niin olisko siinä vaiheessa jos olisi ihan sopparitkin allekirjoitettu niin tuskin Nelonen Medialla olisi siihen mitään nokan koputtamista ollut? Ei, hän oli vain lupautunut, mutta katsoi "luonnollisesti myös tämän kortin" eli "kumpi maksaa enemmän". Ok Maikkarilla siis rahakkaampi tarjous, miksi siis kilpailevalle kanavalle sitoutunutta hahmoa pitäisi sen jälkeen esillä pitää sen enempää vaikka tietysti ei pitäisi silleen jo tehtyjen levyjen soittoon vaikuttaa. Varmaan Nelosella on viime päivinä ylävitosia heitelty kun Jouni Gabriel kärähti pössyttelystä. Monroella oli vähän toisenlainen tilanne eli määräaikaissopimus umpeutui jonka jälkeen voi tietysti vapaasti valita seuraavan työnantajansa. Eipä noilla vanhoilla formaateilla ole muuta saalistettavaa kuin katsojat ehkäpä seuraavaksi levyraati tai Megavisa uusiksi jossain muodossa. Tuskinpa noissa lähetysajoissa mitään sopimuksia tehdään ihan yhtä vähän kuin Citymarket ja Prisma sopisivat että myykää te tällä viikolla juhlamokkaa 3,99 niin me myydään sitten seuraavalla viikolla.


    • Eikiinnostapätkääkään

      Ketä helvettiä kiinnostaa joku Miksun musa. Hyvä vaan kun ei soiteta.

      • älherätämuaunesta

        Opettelisit pelle tajuaman mistä on kyse. Kyse tässä koko jupakassa ja tälläkin palstalla on Nelosen toiminnasta, jonka kohteena nyt sattu olemaan Mikael Gabriel, yhtä hyvin se olisi voinut Eino Kalevi, Jaakko Aukusti tai Juha Tapio.

        Sillä millaista musaa MG tekee ei ole mitään merkitystä. Knoppitietona jos et tiennyt ja kun näyttää kiinnostavan kun tännekin kommentoit. Radio Suomipop on kanava, joka on soittanut ylivoimaisesti eniten alkuvuodesta Mikael Gabrielin musiikki ja Nelonen Median radiot yhteensä ovat muutamana viimevuonna soittaneet hänen musiikkiaan ahkerimmin.

        Jos et vieläkään tajunnut se pointti on Nelonen Median toimintatavat asiassa.


      • Seafmrulez
        älherätämuaunesta kirjoitti:

        Opettelisit pelle tajuaman mistä on kyse. Kyse tässä koko jupakassa ja tälläkin palstalla on Nelosen toiminnasta, jonka kohteena nyt sattu olemaan Mikael Gabriel, yhtä hyvin se olisi voinut Eino Kalevi, Jaakko Aukusti tai Juha Tapio.

        Sillä millaista musaa MG tekee ei ole mitään merkitystä. Knoppitietona jos et tiennyt ja kun näyttää kiinnostavan kun tännekin kommentoit. Radio Suomipop on kanava, joka on soittanut ylivoimaisesti eniten alkuvuodesta Mikael Gabrielin musiikki ja Nelonen Median radiot yhteensä ovat muutamana viimevuonna soittaneet hänen musiikkiaan ahkerimmin.

        Jos et vieläkään tajunnut se pointti on Nelonen Median toimintatavat asiassa.

        Eikös Eino Kalevin musa soi päivittäin Radio Sandelsissa? Mikset kuuntele sieltä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1716
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1337
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1230
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1198
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1096
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1052
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      997
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe