Hengen nostatusta ja haavekuvia

De_fakto

Muistatteko kuinka SCC:n tontilta raapaistiin pintamaat ja taxien kyljet olivat täynnä SCC:n mainoksia ja kuinka Kiemunki piti täysin varmana että autotalo rakennetaan Hämeenlinnaan.

Sairaalahanke noudattelee täysin samaa kaavaa. Tiedotusvälineet suorastaan pullistelevat toinen toistaan mairittelevimpia uutisointeja Viipurintien sillan pielen ainoasta oikeasta paikasta sairaalalle. Ja taas on äänessä, kukapa muukaan kuin Iisakki Kiemunki. Kiemungin puolitotuuksia sisältävissä puollustuspuheenvuoroissa sairaalalle on täsmälleen samat fraasit kuin autotalon kohdalla. Tai no ei ihan, sillä kaupunginjohtajaa ei tiettävästi ole vielä kutsuttu Ameriikkaan sairaalahankkeen neuvotteluihin.

Ajatelkaapa nyt, alkaako valtio todellakin rahoittamaan puolen miljardin sairaalaa viime vuosina kolmen tuhannen ihmisen muuttovoitosta kärsineeseen kanta-Hämeeseen? Ei tietenkään, se on täysin selvää jokaiselle ajatustoimintaan kykenevälle. koko hanke lepää jälleen kerran täysin utopististen haaveiden varassa, vailla minkäänlaisia realiteettejä. Tähän haaveiluun on jo nyt hukattu virkamiesten työaikaa ja verovaroja suunnitteluun kymmeniä tuhansia euroja.

Kun tähän lisätään vielä se, että puollustusvoimat ilmoitti neljä kuukautta sitten ettei ole väistymässä mihinkään tontiltaan, ei asia enää epätoivoisempi voisi olla.

39

519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puolitotuus

      Sinulla on Pilkkala aikaa kirjoitella täyttä askaa mutta mietihän miksi olet kusessa scc oikeudenkäynnissä etkä kirjoittele siitä edes puolitotuutta.

      • kokoTotuus-

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele Kokdem-ääliölle vankilaan se tuntee SCC tuulen huutelut ja kusetukset. Onnea matkaan.
        Terveisiä eduskuntaan!


      • PelkääkkönnäPolliisii

        Net mullat taitaa olla kateissa yhtälailla kuni Taula-Matin tuppeensahatut laurat! Ettei kertakaikkijjaan löyry yhtään mistään. Ja poliisei on niin kovin vähän, jottei tohri mennä häiritteen tälläsill triviaaleill!
        Taitaa pitää nykysi oll vähintään kaks tapettu, ett poliisit lähtis kattoon.


    • TerveisetEduskuntaa

      Päivää Pulu.

    • SulleMulleHYVÄÄ

      Mutta kun niitä erilaisia urakoita ja gryndauksia on jo vähän alustavasti kai lupailtu ja matkoillakin reissailtu

    • Eikö_

      Kyseessä ole silloin muuttotappio?

    • hoidokkimaskuliini

      kuka hiton puupää ehdottaa sairaalaa kainusaareen, itsekin asun siellä joka aamu mm pitää asentaa Remrantit suoraan seinille,koska tämä vetelä suomössö liikuttelee keroostaloa,entäs sitten sairaalaa, mitä vikaa on Ahvenistosta???????

      • vakaapersu

        Olen myöskin ihmetellyt Ahvenistoa kuin ihan uusi sairaala ja nyt pitää vaan uusi rakentaapi. Kyllä varmaa vaa krynderewitä haluaa hyödyntää


    • nnbbhh

      Enää puuttuu khshp logot kerhon pelipaidoista...ja ympyrä sulkeutuu

      • eihän.he.päätä.mistään

        Khshp lakkaa olemasta kun sote-alue ja maakuntahallinto alkaa. Paikalliset korttelisuuruudet eivät päätä sote-alueen asioista enää lainkaan.


    • HåkanFrånBemböle

      Vartoillaan, vartoillaan; kohta KykySartsa ja kaverit antaa lausunnon( tällä kertaa ei anneta ilon kautta), on olemassa varasuunnitelma, jos alkusuunnitelma menee käteen.

      Seetana, ne valopäät ostaa kyseisen tontin Senaatilta erittäin kalliilla hinnalla ja lisäksi teettävät puunpurkausalueen VR:lle. Taitaa tulla melkeinpä kopio SCC:N malliin.

      Kukaan ei vielä sanomaan paikkaa mihin valtio haluaa sairaalan rakennettavan.
      Eipä tiedetä vielä kokoakaan, jos leikkaukset tms. pienee, eipä tarvita kovinkaan suurta kompleksia kun suurin osa tehdään päiväkirurgiana.

      • HjeissanFråmme

        Kari Ilkkalaa tarvittaisiin paljastamaan pahat haisevat paiseet mutta kun Kari on suhmuroinut itsensä kusseen autotalo-casessa ja on syytteessä käräjäoikeudessa. Pistetään hanke seis siihen asti kun Karin juttu tuomioistumisen kanssa on ohi 10 v. kulttua. Sitteen Kari johtaan projektia.


      • FråmmeHjeissan
        HjeissanFråmme kirjoitti:

        Kari Ilkkalaa tarvittaisiin paljastamaan pahat haisevat paiseet mutta kun Kari on suhmuroinut itsensä kusseen autotalo-casessa ja on syytteessä käräjäoikeudessa. Pistetään hanke seis siihen asti kun Karin juttu tuomioistumisen kanssa on ohi 10 v. kulttua. Sitteen Kari johtaan projektia.

        Kari Ilkkalaa tarvittaisiin paljastamaan pahat haisevat paiseet mutta kun Kari on nytjuurikin saattamassa KokDem-Rikollisia *kiven sisään* kun he ovatsuhmuroinut itsensä kusseen autotalo-casessa ja ovat pahasti pulassa ja syytteessä käräjäoikeudessa.
        Pistetään hanke seis siihen asti kun KokDemujen juttu tuomioistumisen kanssa on ohi 10 v. kulttua.
        Sitteen Kari johtaan projektia.


    • Ladamies2

      Esa Tarkka kirjoitti kaupunkiuutisiin asiallisen jutun, suosittelen luettavaksi.
      Hän otti kantaa asioihin niinkin tiukasti, ettei taida olla sekoomuksen taikka sosiääliödemokraattien kannattaja.

      • ällöttäväää

        Pezuikki kehui henki haisten omiaan.


      • Nyrkinjahellanväliin

        Eipä ole Esan jorinoilla varmaankaan mitään vaikutusta suunnitelmiin. Ei ole lehtijutun mukaan saanut edes omaa muijaansa ruotuun, kun puoliso kannattaa uutta sairaalan paikkaa. Laittaisi nyt edes kotoväen ruotuun, voisi lisätä uskottavuutta.


    • TutinaaTalonPuolesta

      Oliikoos se just Kanta-Hämeessä, kun oli rakennettu talo liika lähelle rautatietä ja sänkykin tärisi.

      • 475gho

        Nuku teltasa.


    • ToinenSCCjomenossa

      Hyvinkäälle kelpaa hyvinkin vanhan toimivan sairaalan saneeraus 60 miljoonalla eurolla jossa on myös HUS mukana mutta meidän pitäisi saada ihan uusi sairaala jonka kustannusarvio pyörii 300-500 miljoonan euron haminoilla ja suunniteltu paikkakin on aivan toivoton. Jokin tässä Hämeenlinnan yhtälössä ei nyt oikein täsmää. Toisaalta jos tuota uuden rakentamisen jättikakkua on jo etukäteen taas vähän jaettu niin kyllähän sitä uutta on pakko ajaa eteenpäin vaikka millä konstilla. 300-500 miljoonan potista on kyllä huomattavasti helpompi jakaa ns. rakentamisen ohihyvää mukana oleville puuhailijoille kuin kuin vajaan 100 miljoonan potista.

    • Erikoisasiantuntijat

      Uusi sairaala tuottaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa kuten tapahtumapuistokin.

    • vastakysymys

      Tiedätköhän sä ihan varmasti mitä "kanta-häme" tarkoittaa?

    • Hyvingäyp

      Hyvinkäällä kelpasi myös ohjelmayhtiölle tapahtumapuistoksi jo olemassa oleva alue. Vaikuttavat tolkun ihmisiltä. Keskustan katujakaan ei tyhjennetä asiakkaista turhaan millään parkkimittareilla. Varmaan olis Ritaluomakin joutunut siellä näyttämään rahat jo ennen tonttikauppoja.

      • kukapakeneeseuraavaksi

        Hämeenlinnassa on nyt menossa näköjään jo SCC 2. Kaikilla ei ole kai vielä ihan maha täynnä Kirstulan Pellon Täydellisestä Mahalaskusta.


    • Ritskulle4vhuone
    • SariSairiosta

      Aika yksinkertaisen näköinen himmeli. Mahtaako tuosta irrota luottamustehtäviin hakeutuneelle olleskaan leipä?

    • SoonVanhaLahna

      Miten on?
      Tässäkö toimii HML:n hyvät veljet?
      Tontti, jossa nykyinen sairaala toimii on kaupungin oma alue. Lunastus sairaalaalle on oikeastaan läpihuutojuttu. Osa ns. vanhasta sairaalasta suorastaan helpottaa siirtymistä uusiin osiin on vaivatonta. Ainoa, joka kärsii, on Kiemunki kun se( se on alunperin muoto elukasta, joka on ihmisen alempi versio) joutuu liimailemaan lappuja ilmoitustautuihin pitkillä käytävillä.
      Juvoselle tämäkin, mitä auttaa rautatie? Kun mennään Helsingin suuntaan Riihimäki on takaraja, sen jälkeen alkaa HUS:n alue( 2 seisaketta). Entäs pohjoiseen, Iittalan jälkeen alkaa Toijalasta( 2 seisaketta) Pirkaanmaan alue, eipä tule sieltäkään monta potilasta.
      Yhdyntä on mukavaa hommaa, kun antaa ja saa, sanoi Sartsa aikoinaan Levimiittingin jälkeen, pitääkö vieläkin?

    • I-K-

      Sairaalahanke tullaan toteuttamaan, vaikka persut ja muut epäihmiset kuinka huutaisivat ja valittaisivat. Tämä hanke ollaan jo lyöty lukkoon ja kaikki muu on vain teknistä säätöä. Jos joku kuvittelee voivansa lyödä kalikoita rattaisiin, niin kannattaa silloin miettiä haluaako siihen karuselliin pyörimään. Nimettömillä foorumihuutelijoilla ei ole minkäänlaista merkitystä, ja jos joku omalla nimellään poikkiteloin asettuu, niin siinäpähän tuhoaa oman maineensa ja virkansa, jos hörhöllä sellaisia edes alunperinkään on. Kaikki mahdollinen lapsuuden tikkarivarkauksista seksuaali-asioihin tutkitaan ja paljastetaan. Se nyt vaan on tyhmää seistä radalla junan tullessa.

      • kuvitellaan.kaikkeka

        Samaa mieltä. Ei ole järkeä kuunnella joilla ei ole järkeä ees sairaalahankkeessa.


      • KiehumunkkiUhoaa

        Tuo teksti ja uho oli kuin suoraan Iisakin suusta :ambulance:


      • onneaKK

        Iisakkitautinen on vielä tajuissa tähän aikaan. Ei yleensä,


    • HuomionSiirto

      Jos joku valittaa niin voihan sen elämää aina vakoilla ja laittaa vaikka elatusmaksutiedot jakoon.

      • Kfdgdhd

        Älä perzuikki kersku kun et maksa.


    • armeijaltakinlupasaatava

      Tärkeinhän kuitenkin unohdettu, valtion osuudesta ei ole mitään varmuutta, myöntääkö edes rahaa? Kriisikunta sillä seisaalta hämeenlinna jos omillaan rakentaa sairaalan.

      • vanhaasaneratenparempi

        Hämeenlinna ei pysty omilla rahoillaan edes nykyistä sairaalaa ehostamaan kun kaikki rakentaminen menee koko ajan velkarahalla eli ei mitään toiveita uudelle sairaalalle radan varteen . Lisääntyvä muuttotappio ja yritysten poislähtö paikkakunnalta vielä kurjistaa kaupungin rahallista tilannetta entisestään.


    • HannuJii
      • wd444

        Linkki ei aukea kuin etusivulta, mites ton palkan tarkistamisen pääsee näkemään


      • HannuJii

    • demarit

      Eihän sairaalan työntekijätkään ole kovin mielissään uuden sairaalan sijainnista. Eikä uudesta "Kahdeksan tähden sairaala"-yhteistyöstä, aikaisemmin on jo kai joitain osia myyty/ulkoistettu, ainakin sydänsairaalan ja fimlabin valomainokset taitaa olla keskussairaalan pääovella. Kaikki nämä tehdyt ja suunnitteilla olevat hankkeet esitetään niin että ne on välttämättömiä ja että rahaa säästyy, mahtaako olla oikeasti niin? Ahvenistolle mahtuu kyllä rakentamaan uutta! Ja suunniteltuun uuteen sairaalaan ei mahdu läheskään kaikki nykyiset toiminnot, eli jääkö osa kuitenkin nykyiseen paikkaan?

      • nvb270

        Sinun on hyvä keskittyä sairautesi hoitamiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe