Onko jälkikuvat normaalia

Simppura

Olen alkanut näkemään/kiinnittämään huomiota jälkikuviin. Näen niitä eniten esim valoista tai tv-n teksteistä. Mutta tulee myös muistakin. Lääkärin mielestä on normaalia ja kaikki kuulemma näkee, mutta ei kyllä musta voi olla normaalia että ei tarvii katsoa kun kohdetta sekunti ja siirtää pois niin on jälkikuva taattu. Nään niitä eniten aamulla ja illalla tai kun silmät ovat väsyneet mutta tulee myös muutenkin. Mulla todettiin myös toisen silmän piilokarsastus. Näen myös sovusilmällä varjoja jotka poistuu kohdistettaessa, mitä helvettiä tää on? Oon ollut pitkään tosi ahdistunut, mutta ei kai se nyt voi näköhäiriöitä aiheuttaa?? Onko kellään muulla ja ootko saanut näille selvityksen? Pelkään aivokasvainta ihan kauheesti.

5

233

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täällä samaa. Silmälääkärillä käyty tänään. Silmissä ei mitään. Sanoi että on aivoperäistä. Pään MRI eli magneettikuva otettu heinäkuussa 21, joka oli normlaai ja oire alkoi sen jälkeen syyskuussa. 21 Olen aivan pää hajalla ja pelottaa ja ahdistaa hirveästi.

  • Anonyymi

   Kyllä tässä on kyse sauva- ja tappisolujen energian tuotannon epänormaalista tilasta.
   Selitys voi löytyä aiemmista poikkeavista elimistön homeostaattisista tapahtumista.

   • Anonyymi

    Hei voisitko avata asiaa enemmän? Kuulostaa mielenkiintoiselta. Oletko asiantuntija vai kuullut tästä asiasta joltain vai mistä tiedät? Ilmiöhän on tosiaan normaali kun kyseessä hyvin korkeat kontrastit ja valot sekä pitkä tuijotus aika, mutta itselläni vaivaa on ettei tarvitse kuin vilkaista ja ei enää tarvitse olla mitenkään erityisen kirkas/kontrastinen kohdekaan, kun alkaa hyppiä jälkikuvat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hei voisitko avata asiaa enemmän? Kuulostaa mielenkiintoiselta. Oletko asiantuntija vai kuullut tästä asiasta joltain vai mistä tiedät? Ilmiöhän on tosiaan normaali kun kyseessä hyvin korkeat kontrastit ja valot sekä pitkä tuijotus aika, mutta itselläni vaivaa on ettei tarvitse kuin vilkaista ja ei enää tarvitse olla mitenkään erityisen kirkas/kontrastinen kohdekaan, kun alkaa hyppiä jälkikuvat.

    Tässä on kyse siitä että jostain syystä sauva- ja tappisolut jäävät valosignaalin jälkeen aktiivisiksi ja tuottavat hermosignaalia ilman ärsytystä, eli verkkokalvon dynaamisesta poikkeamasta kyse, sekä sauva- ja tappisolujen energian tuotannon ja samalla näiden solujen solubiologian poikkeamasta normaaliin nähden. Solubiologia asettuu ns. normaalitasolle biologian mukaisesti.
    Silmänpohjan kuvaus ja osaavan silmälääkärin arvio kuvista mahdollisesti poissulkee silmän pohjan näkyvät selittävät tekijät.
    Sinänsä ilmiö tapahtuu jokaisella kun valon lähde on tarpeeksi kirkas.

    Sinänsä lääketiede on aika kaukana rautalankamalleja monimutkaisemmista asioista.


  • Anonyymi

   Minulla on. Hirveä pelko ja stressi niistä. Luin englanniksi ilmiöstä "palinopsia" ja olen ihan paniikissa kun tuli vaikka mitä kamalia sairauksia sen aiheuttajaksi. Kävin tänään silmälääkärillä yksityisesti. Ei johdu näöstä tai hajataitosta eikä silmistä hänen mukaan. Silmäni terveet. Sanoi että on aivoperäinen. No se kuulostaa vielä kamalammalta. Pään magneetti otettu viime heinäkuussa puolisen vuotta sitten muun syyn takia ja se oli normaali, mutta näköoireet alkoivat vasta noin 2kk sen jälkeen. Minulla on henkisesti/psyykkisesti todella paha olla. Tuntuu että pelkää katsoa mihinkään kun pelkää näkevänsä niitä. Minulla hyppii jälkikuvat pitkin seinää tai vaikka jos katson katossa olevaa palovaroitinta joka on valkoinen (ei siis mitenkään kova kontrastinen edes) niin sekin näkyy välähdyksinä. Aamulla huomaan tämän erityisen vahvana. En tiedä enää mitä tehdä. Jos olisi Riku RIkas niin menisi yksityisesti uudelleen magneettiin.
   Nainen 36v

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   595
   4760
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   562
   4343
  3. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2138
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1635
  5. 65
   1568
  6. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1174
  7. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   615
   1152
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   95
   1044
  9. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   938
  Aihe