Poliisikouluun?

Poliisiksi

Kuinka moni on turvallisuusalanperustutkinnon jälkeen hakenut poliisikouluun?

9

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • K-kauppias1

      Vaan sen pöljiä kaikki vaksit, että haaveeksi jään. Ei voi kuin nauraa. Buahbuahahhah☺

      • ÄRRÄkauppias

        No ei kyllä k-kauppiaankaan älynlahjat paljoa täällä vakuuta...


    • hullut.haluavat.auttaa

      Tutkinnon jälkeen lähti pari, osa palo-pelastukseen ja sitten turvatekniikkaan sekä tietty osa myös yksityiselle turvapuolelle. Ensin mainitut pääsivät Tampereelle opiskelemaan konstuiksi noin ensi alkuun. En tiedä mitä nykyään ovat.
      Meitä ohjasi poliisista aikoinaan eläkkeelle lähtenyt ja silloinen turvallisuusopettaja, joka neuvoi menemättä poliisin ammattiin, sillä palkka on suurenmoisen surkea verrattuna kaikkeen siihen paskaan mitä täyty tehdä ja kestää. Tietysti oli hälläkin paljon hyviä hetkiä siinä ammatissa ollessaan mutta painotti että jos haluaa sivuuttaa tunkkaisen palkan niin menee lähinnä vahvan kutsumuksen mukaan.

    • Anonyymi

      En ole koskaan hakenut poliisiksi. Joskus muksuna haaveilin poliisin ammatista, mutta oltuani poliisin kanssa tekemisissä niin ei ole se työ kiinnostanut. Lehdistä kun lukee uutisia poliiseista niin kiinnostus vain vähenee joka kerta. Sama kun näkee videolta miten poliisit pesevät ulostetta yms. virka-autoista.

      Tosin eipä se vartijankaan työ kiinnosta enää ja en sitäkään tee.

      • Anonyymi

        Suoritat muutaman akateemisen loppututkinnon yliopistossa ja hakeudut sen jälkeen sellaiseen toimeen, mikä voidaan ottaa huomioon, jos/kun haet virkaa poliisissa. Silloin sinun ei tarvitse pestä virka-autoista rosvojen ulosteita. Ylimpiin poliisin virkoihin ei tarvitse käydä poliisikoulua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suoritat muutaman akateemisen loppututkinnon yliopistossa ja hakeudut sen jälkeen sellaiseen toimeen, mikä voidaan ottaa huomioon, jos/kun haet virkaa poliisissa. Silloin sinun ei tarvitse pestä virka-autoista rosvojen ulosteita. Ylimpiin poliisin virkoihin ei tarvitse käydä poliisikoulua.

        Totta, mutta perin isältäni 1,5 miljoonaa euroa ja ei kiinnosta paperinpyörittely. Jotain kenttähommia olisin voinut tehdäkin harrastuksena, mutta meno on liian suvaitsevainen ja en suostu pesemään eritteitä. Tosin onhan Amerikassakin osavaltioita, joissa poliisi vaihtaa autoilijoiden renkaitakin. Ehkä keksin kuitenkin jotain millä saan rahat tuottamaan ja unohdan nämä työväenluokan duunit, koska niissä on aina niin paljon haittapuolia. Tuttu on Patrialla töissä aseistettuna vartijana, mutta sielläkin kävi sellainen juttu, että hän hengitti typpioksidia ja meinasi kuolla. Ei sekään siis ole ihan minua varten, en halua lähellekään typpioksideja, kaasuja, kemikaaleja tai eritteitä.


    • Anonyymi

      Hullut haluavat auttaa
      Konsultit haluavat neuvoa

    • Anonyymi

      Tie on toisen suuntainen. Ensin pyritään poliisikouluun, ja kun ei päästä, mennään vartijakurssille. Pampulla lyömään on päästävä?

      • Anonyymi

        En tunne yhtään vartijaa joka olisi oikeasti lyönyt pampulla. Kahdesta tilanteesta olen lukenut lehdistä ja molemmat päättyivät vartijan tuomioon. Toisessa murtovaras löi ensin vartijaa kohti pistolapiolla, heitti pullon ja yritti nyrkeillä lyödä. Vartija vastasi lyömällä patukalla ja tuomio tuli. Osui vahingossa silmäkulmaan. Toinen tilanne oli myymälässä kun vartija löi patukalla riehuvaa häirikköä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe