Vapaamatkustajat lisääntyvät

tutkittua-tietoa

llllllllllllllll
Kokoomuslaisten perustama loimaan kassa ei ole mikään ammatiyhdistysliike joka ajaisi tai neuvottelisi työläisten palkoista tai muista työhön liityvistä asioista.
Palkansaajien Loimaan kassaa hallitsevat lähinnä liike-elämän johtajat.
Kaikki ovat taustoiltaan vahvasti johtajia eri yritysmaailman aloilta. Yhteyksiä kokoomukseen näyttää myös löytyvän eri reittejä pitkin.

Uskomatonta meillä on 400000 työntekijää jotka elävät toisten neuvottelemilla palkoilla ja muilla eduilla.

Vituttaa vaikka olenkin jo eläkkeellä.

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Loimaan kassa eli Yleinen työttömyyskassa YTK vetää lisää maksajia.

Palkansaajia työttömyyden varalta vakuuttava YTK kertoo, että sillä on vielä tänä vuonna 400 000 jäsentä. Joulukuussa 2016 se kertoi jäsenmääräkseen noin 380 000:

lllllllllllllll

24

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tutkittua-tietoa

      Luulevatko työntekijät että nämä henkilöt ajavat heidän etujaan?

      YTK:n hallitus on myös kolmivuotinen 1.1.2015 alkaen, joka koostuu puheenjohtajan lisäksi kuudesta jäsenestä:
      YTK:n hallituksen puheenjohtaja on toiminut 1.1.2015 alkaen Tuomas Helle.

      Artti Aurasmaa toimii mm. Stella Kotipalveluiden toimitusjohtajana sekä  osakkaana Korvenpoika Oy:ssä, jonka toimialana on strateginen konsultointi, sijoitustoiminta ja omistaminen sekä muu laillinen liiketoiminta.

      Sirkku Linna on Aalto-yliopiston kehitysjohtaja ja johtoryhmän jäsen. Kehitysjohtajana Linna toimii Aalto-yliopiston strategisena tukena mm. sidosryhmäsuhteissa.
      Sirkku Linnalla on pitkä kokemus politiikasta ja hän on rakentanut hyvät yhteiskuntasuhteet työskennellessään mm. valtiosihteerinä työ- ja elinkeinoministeriössä, pääministeri Jyrki Kataisen(kok.) poliittisena erityisavustajana sekä Teknologiateollisuus ry:ssä vaikuttamisen ryhmäpäällikkönä.
      Saara Malila toimii Turussa viestintäjohtaja, hänet nimitettiin tehtävään huhtikuussa 2014 ja hänen palkkansa oli nimitys hetkellä 6100 euroa kuukaudessa. Viestintäjohtajana hän on saanut selitellä tilaamansa uuden vaakunan kustannuksia. ”40 000 euron hintaisen projektin tuloksena näyttää olevan vain vaaleansiniseksi väritetty vanha kaupungin vaakuna”

      Ilmari Mäkinen on Viestintäviraston hallintojohtaja.
      Jari Rantala on toiminut Loimaan kaupunginjohtajana vuodesta 2009 lähtien.
      Maritta Österberg on Mentoritas Oy:n perustaja. Mentoritaksessa Ihminen tavattavissa Mentorina, bisnesmentorina, coachaajana, konsulttina ja kouluttajana. Maritta on myös osa-aikasesti KONE Oyj:ssä HR-tehtävissä. Mentoritas toimii verkostossa eri asiantuntijoiden ja yritysten kanssa.
      Lisäksi on hyvä mainita Yleisen Työttömyyskassan toimitusjohtajana toimiva oikeustieteen kandidaatti, eMBA Auli Hänninen, joka toiminut ennen mm. Liedon Säästöpankin hallituksessa.

    • media-tieto

      Loimaalainen entinen tekstiili- ja nahka-alan yrittäjä Juho Paloheimo, toimi YTK:n johtajana perustamisesta vuoteen 2005 asti. Myöhemmin Kokoomuksen puoluevaltuuston varavaltuutettuna toiminut Paloheimo perusteli kassan perustamista ammattiyhdistysliikkeen vastaisena toimena:

      YTK ei ole liitto. YTK ei auta kun joudut ongelmiin työpaikalla!
      Ytk haistattaa vitut jos joudut riitoihin työnantajan kanssa.
      YTK:n palvojat tulisi heivata helvettiin.
      Ei tuollainen muutama satanen ole edes paljoa turvasta minkä liitto tuo!

    • media-tieto

      ”Loimaan kassan” video johti harhaan – SAK:laiset työttömyyskassat saivat osavoiton oikeudessa.

      SAK:laiset työttömyyskassat saivat markkinaoikeudessa merkittävän niskalenkin Yleisestä työttömyyskassasta YTK:sta, joka tunnetaan myös Loimaan kassana. Oikeus totesi hiljattain tekemässään päätöksessään, että YTK:n markkinointi oli vuosina 2013–2015 osin harhaanjohtavaa.

      Ratkaisu meni markkinaoikeuden päätettäväksi. Selvittämistä vaati JHL:n työttömyyskassan lisäksi kahdeksan muuta SAK:laisen liiton kassaa.

      Toinen osavoitto SAK:n kassoille oli se, että markkinaoikeus totesi yhden YTK:n mainosvideon harhaanjohtavaksi, kun siinä vertailtiin eri työttömyyskassojen jäsenmaksuja. ”Loimaan kassa” ei ole edullisin, vaikka se antoi sellaisen mielikuvan.

      Tämä harhaanjohtava mainos on omiaan vaikuttamaan palkansaajan taloudelliseen käyttäytymiseen tai aiheuttamaan vahinkoa kilpailijalle, oikeus linjasi.

    • hallitus-neuvos

      Ammattijärjestöjen tehtäväkenttä on laaja ja siihen kuuluvat monipuoliset edunvalvontatehtävät ja palveluiden tuottaminen jäsenistölleen. Tämä tarkoittaa jäsenistön toimeentulon parantamista, työsuhdeturvan edistämistä ja työelämän laadun kehittämistä.

      http://findikaattori.fi/fi/36

    • TosirealistiKokkolan

      Hah, nyt on vuosi 2017 eikä 1917. Loimaan kassalle riittää satanen vuodessa tai vaihtoehtoisesti saa elättää lihavia ay-pomoja tuhansilla euroilla vuodessa. Kommunismi on kuopattu ja ammattiliitot menevät seuraavaksi hautaan, hah hah haaa!!!...

      • Hakokarinääliölle

        Mutta paljon ennen sitä kuopataan Halkokarin ääliö hah hah haaa.


      • punainen-salama

        Hah sinua on elätetty aina veronmaksajien rahoilla


    • HyväYTK

      Loimaan kassa on erinomainen asia. Kuuluin 20 vuotta ammattiliittoon ja maksoin itseni kipeäksi. Senkin huomasin että ammattiliitot vähät välittivät omista jäsenistään joilla ei ollut töitä. Miksi siis maksaisin vasemmistolaisten ay-pomojen lihavia palkkapusseja. Ei kiitos, sijoitan mieluummin itseeni. Eläköön YTK!

      • punainen-salama

        ”Loimaan kassa” ei ole edullisin
        Toinen osavoitto SAK:n kassoille oli se, että markkinaoikeus totesi yhden YTK:n mainosvideon harhaanjohtavaksi, kun siinä vertailtiin eri työttömyyskassojen jäsenmaksuja. ,”Loimaan kassa” ei ole edullisin vaikka se antoi sellaisen mielikuvan.

        Loimaan kokoomuslaiset eivät ole koskaan ajaneet sinun etujasi, koska heillä ei ole okieutta neuvotella esim sinun palkkasta.


    • IkuinenValittaja

      Vapaamatkustajia riittää. Lähes 40% tuloverotuksella tuntuu välillä, että elätän kyllä myös lähes jotain toista tässä rinnallani. Mutta onneksi meillä täällä Suomessa on tämä progressiivinen verotus.. saavat sitten nämä toimeentulottomat vaikka valittaa YTK:sta.

      • nuole-ytk-persettä

        Sinunkin etujasi eli palkkoja on ajanut vain ammattiliitto YTK on kuin pakolaiskeskus joilla ei ole mitään oikeutta sopia mistään joka koskee työntekoa tai oikeita työläisiä.


      • ikuinenValittaja

        No veroni olen kuitenkin maksanut.. ja toivottavasti elättänyt osaltani teidän valittavien luusereiden lasten asumis-/opiskelukustannuksia.


      • nuole-ytk-persettä
        ikuinenValittaja kirjoitti:

        No veroni olen kuitenkin maksanut.. ja toivottavasti elättänyt osaltani teidän valittavien luusereiden lasten asumis-/opiskelukustannuksia.

        Joo mutta se palkka jota saat ja josta olet maksanut veroa on tehty tessin mukaan, eikä minkään kokoomuksen perustaman ytk: perustella.

        Miksi minä sanon sinua vapaamatkustajaksi?
        Siksi että sinunkin palkka-asioita ovat hoitaneet ne "paskiaiset" jotka kuuluvat ammattiliittoon.


      • IkuinenValittaja

        Ette te ole "paskiaisia".. korkeintaan tyhmiä. Maksatte mieluummin ammattiyhdistysten johtajien korkeat palkat. Jotka sopivat teille 2-3 prosentin korotukset ja nostavat omia palkkoja samaan aikaan 50%. Mutta minä maksan mielelläni YTK:n satasen jäsenmaksun ja sovin itse palkastani ja muista eduista. Mikset sinäkin tekisi niin?


    • tuomari-turmio

      Tähän on hyvä liittää myös muitakin vapaamatkustajia esim Erkki Liikannen co:

      Suomen Pankki: Kilpailukykyparannus nojaa ensi vuonnakin pitkälti kiky-sopimukseen
      Suomen hintakilpailukyvyn parannus nojaa Suomen Pankin laskelmien mukaan ensi vuonna edelleen pitkälti kilpailukykysopimukseen. Kiistelty sopimus on pankin mukaan kohentanut Suomen kustannuskilpailukykyä selvästi.

      KIKYYN EIVÄT OLE OSALLISTUNEET SUURITULOISET.
      Samalla kun tavalliset työntekijät, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja muut pienituloiset ovat osallistuneet kikyyn, niin samaan aikaan johtajoiston palkat ovat nousseet.

      KIKYYN piti osalistua kaikki, eli vapaamatkustajia riittää, eihän ahneille riitä mikään.

    • TOSITyhmäAvaaja

      Ilman yrittäjiä ei ole yrityksiä.. ja ilman yrityksiä ei tarvita yhtään työntekijää. Onko siis muna/kana ilmiö?! Mutta sitähän eivät kaikki tunnu ymmärtävän. Annetaan siis kaikkien kukkien kukkia.. myös YTK:n.

      • tutkittua-tietoa

        Muna oli ensin, sitten kukot alkoivat kiekumaan, että minunkin pitäisi saada munia.
        Mutta kyllä kukot sitten huomasivat, että kyllähän ne sadat kanat munivat oikeastaan minulle kultamunia, niitähän pitää ruokkia hyvin muuten ne lakkaavat munimasta minulle lisää kultamunia, nyt niitä munia on jo niin paljon, että osan pitää viedä paratiisisaarten riikinkukoille.

        Olet tämän keskustelun tyhmin.


    • paluu_suolle

      YTK on vaihtoehto sellaisille, joita ei työelämän asiat kiinnosta pätkääkään edes itsesuojeluvaiston tähden tai sitten on jokin omituinen fobia siitä, että kuuluessaan ammattiliittoon leimaantuu punikiksi.

      Ilman ammattiliittoja meidän työehtomme palautettaisiin kivikaudelle. Sitäkö kaikki todella haluavat? Älkää sitten tulko itkemään, kun runnovat tuon paikallisen sopimusjärjestelmän läpi. Silloin puhaltaa kalvakka ahava työntekijän tupaan.

      Sieg heil, YTK?

      • IhmettelijäKokkolasta

        Yes, nyt pannaan yritykset koville.. vähintään samat korotukset kuin ammattiyhdistysten johtajille eli vähintäänkin 50%.. Ajetaan kaikki yritykset nurin kovilla palkan korotuksilla.. mutta mitäs me sen jälkeen tehtäisiin :-/ ?! Varmaan palattaisiin sitten sinne "kivikaudelle"?!


      • paluu_suolle

        Kuules, saatais nyt ensin pidettyä kiinni niistä asioista, mistä ovat sopimuspöydissä sopineet. Allekirjoittaneella on huonoja kokemuksia sellaisista työnantajista, jotka ovat katsoneet oikeudekseen poiketa sovituista asioista. Yleensä tällainen yrittäjä on ns. markkinahäirikkö eli taksanpolkija, joka tekee tuloksensa olemalla noudattamatta yleissitovaa tessiä ja maksavansa työntekijöilleen omasta mielestään oikeutettua palkkaa. Tällainen yrittäjä on myös ikävä kilpakumppani niille yrittäjille ja yrityksille, jotka toimivat kaikkien "taiteen lakien mukaan". Se ei takaa kilpailutustilanteessa tasapäistä kilpailutilannetta, jos tuollainen syöpäläinen säveltelee omiaan ja pudottaa hinnan niin alas, ettei siinä ole enää kannattavuutta kuin epärehellisin keinoin.

        Ulkomaiset yritykset ovat kiinnostuneet Suomesta juuri siksi, että meillä on hyvä sopimisen kulttuuri ja siten työrauha.


      • kusetuskos
        IhmettelijäKokkolasta kirjoitti:

        Yes, nyt pannaan yritykset koville.. vähintään samat korotukset kuin ammattiyhdistysten johtajille eli vähintäänkin 50%.. Ajetaan kaikki yritykset nurin kovilla palkan korotuksilla.. mutta mitäs me sen jälkeen tehtäisiin :-/ ?! Varmaan palattaisiin sitten sinne "kivikaudelle"?!

        Tai jospa vihdoin siitä yritystuesta 4 miljardia luovuttaisiin markkinataloudessa vai mitä? Vai millä se yrityksen pitäisi tulla toimeen..


    • tutkittua-tietoa

      Veli-Matti Mattila EK-pomo tienasi 2,3 miljoonaa euroa

      Teollisuusliiton (aiemmin Metalliliitto) Riku Aallon palkka nostettiin 14 900 €/kk

      Tuosta voi hyvin verrata, että AY pomot ovat vieläkin palkkakuopassa verattuna työantaja järjestöjen palkkohin.

      Ilman työntekijöitä ei tule miljonäärejä, jos kaikki olisivat kapitalisteja niin ketkä tekisivät työt?

      Esim YTK jäsen tekee palkkasopimuksen 15€/tunti, jos hän huomaa että se on 5€ alle yleisen palkkatason kenelle hän valittaa, ei YTK voi edes ajaa hänen asioitaan koska YTK ei kuulu mihinkään sopimusjärjestöön.
      Onhan siellä lakimiehiä, mutta ei työantaja tee työlainsäänön vastaista sopimusta,
      työntekijää suojaa vain työlainsäädäntö esim työaikalaki sun muut liitännäiset joilla ei euroja tule, itse tehdylle palkkasopimuksella ei ole mitään suojaa, jos ei kuulu ammattiliittoon.

      Työantajilla on 10 kertaa enemmän isopalkkaisia edunvalvojia kun työntekijä järjestöillä.

      • KateellinenTyötön

        Sehän on hieno asia, että ammattiyhdistysliikkeen johtajien palkkoja ollaan vielä tulevaisuudessa nostamassa.. toivottavasti jäsenmaksut eivät nouse Pahaa tosin pelkään, mutta ammattiliitossa miljoona lisää johtajan palkkaan tuskin paljon tekee lisää yksittäisen liiton jäsenelle ammattiyhdistys maksussa.

        Yrityksissähän nuo miljoonat kerätään liiketoiminnan kannattavuuden kautta. Ei minään "jäsenmaksuina" tai veroina. Mutta hienoa, että joko on kerännyt tietoa "kateellisena" yrittäjistä.. jotka luovat työpaikkoja.. ja verovaroja yhteiskunnalle. Kaikille meillä on "tehtävämme" yhteiskunnassa.


      • tutkittua-tietoa
        KateellinenTyötön kirjoitti:

        Sehän on hieno asia, että ammattiyhdistysliikkeen johtajien palkkoja ollaan vielä tulevaisuudessa nostamassa.. toivottavasti jäsenmaksut eivät nouse Pahaa tosin pelkään, mutta ammattiliitossa miljoona lisää johtajan palkkaan tuskin paljon tekee lisää yksittäisen liiton jäsenelle ammattiyhdistys maksussa.

        Yrityksissähän nuo miljoonat kerätään liiketoiminnan kannattavuuden kautta. Ei minään "jäsenmaksuina" tai veroina. Mutta hienoa, että joko on kerännyt tietoa "kateellisena" yrittäjistä.. jotka luovat työpaikkoja.. ja verovaroja yhteiskunnalle. Kaikille meillä on "tehtävämme" yhteiskunnassa.

        Eihän yritystoiminta ole mitään keräämistä.
        Yritystoiminta perustuu yhteisten sääntöjen noudattamiseen, vaikka marjojen kerääminen onkin jokamiehen oikeus, niin eivät kaikki marjat ole syötäviä.

        Miten minä aloittajana voisin olla kateellinen, olenhan itsekin yrittäjä kuten jälkipolvenikin, mutta "vituttaa" kun nuo vapaamatkustajat lisääntyvä kokoajan.

        Vapaamatkustajia on aivan liikaa ja ne suurimmat vapaamatkustajat lisäävät koko ajan yhteiskunnan velka taakkaa ottamalla yhteiskunnalle lainaa.
        Sitten keksittiin kiky jonka avulla koko työtätekevä kansa saataisiin maksamaan herrojen lainat korkojen kera.

        Pitää muistaa että köyhillä ei ole takuisiin varallisuutta ja siksi kansa laitetaan tekemään lisää tuottoa jotta herrojen ottamat velat saadaan maksettua.

        Miljardeja euroja virtaa paratiisisaarille ja miljoonia euroja liikkuu ulkomailla oleville emoyhtiöille.

        Tällaisia vapaamatkustajia nousee suomeen kuin sieniä sateella.
        Caruna yhtiö teki 50 miljoonan euron voitot sähkönsiirrosta Suomessa – verot lähes olemattomat.
        Sähkön siirtohintojen rajuista nostoista päättäneen verkkoyhtiön Carunan omistukset kulkevat Alankomaiden kautta. Yhtiö on rakentanut miljardien eurojen lainaketjun, jonka vuoksi se ei juuri maksa yhteisöveroja Suomessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe