HS Kirjaston käyttäminen

kolkyt_päivää_vai

Olen Hesarin tilaaja ja sitä kautta digipalveluna oikeus käyttää Hesarin kirjastoa. Löytyykö tältä palstalta ketään muuta Hesarin kirjaston lukijaa?
Olisi nimittäin kysymys. Kun viime viikolla latasin silloisen viikon kirjan Kristina Olssonin dekkarin tabletilleni, niin totta kai olen ollut siis Hesariin tunnuksillani kirjautunut, kun lataus on kerran onnistunut. No, kirjan lukemista pääsin aloittamaan vasta eilen, eli jos ja kun tälläkin kirjalla on lataamisen jälkeen 30 päivää lukuoikeutta niin vielähän tässä olis aikaa lueskella. Mutta tänään kun yhden lukutuokin jälkeen suljin kirjan ja tabletin, niin uudelleen kirjaa auki yrittäessäni, se ei enää onnistukaan sillä nyt pitäs ladata jo tämän viikon kirja joka on joku Kautokeinoon sijoittuva toinen dekkari.
Mitähän minä nyt olen tehnyt väärin, kun tämä Olssonin kirja häippäs luettavistani pois? Tai onko se jotain kautta vielä avattavissa Hesarin viikon kirjana? Tuota kautokeinolaista en ole edes yrittänyt ladata,siitä ei voi olla kyse!

Muistaakseni minulle on käynyt tällä tavalla jonkin toisenkin Hesarin Kirjaston kirjan kanssa, kesken kaiken häipyi luettavista pois.

2

159

  Vastaukset

  • Korjaus, tuo Ohlssonin Nukketalo oli tullut viikon kirjaksi 4.11. Ja siltikin sillä tabletille ladattuna pitäisi ymmärtääkseni olla vielä lukuaikaa...

  • Kun olet ladannut kirjan, on parasta laittaa älylaitteesta netti pois. Tällöin HS appi ei sekoile tuon kuukauden kirjan kanssa, antaa lukea offlinena. Et ole ainoa, jolla käy noin.

   Hakutoimintokin puuttuu, mikä on näinä päivinä ko. apissa hyvin mielenkiintoinen puute.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   27
   1677
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   1367
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   41
   1050