Erektiolle herkät alueet

JJJ-123

Pakarat, etureidet ja takareidet lienevät monille miehille tyypilliset alueet, joiden hieronnassa voi alkaa ottamaan eteen.

Mutta onko etureiden yläosa jalan ja lantion liitoskohdassa tyypillinen kohta myös? Ja miksi sitä käsitellään? Siinä ei ole oikein lihasta mutta joku hermotus siitä menee. Mieshieroja sen käsitteli sormin painelemalla, kun olin kylkiasennossa ja mullahan tuli kunnon erektio, joka ei jäänyt epäselväksi, kun piti kääntyä selälleen. Vähän nolotti mutta toisaalta ihan kivakin kun hieroja oli söpö heppu. Toivottavasti itselleen ei jäänyt traumoja asiasta, kun ei kummatkaan sanottu tapahtuneesta mitään :-)

Mies ~40v

6

3514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkoitatkohan leveän peitinkalvon jännittäjälihasta, se lähtee suoliluun kohdalta . Ko lihas toimii lonkan koukistajana ja sisäkiertäjänä. Mä hieron sen kyllä kanssa yleensä. Hierotaan yleensä sormenpäillä suht varovasti.

    • H.h.h

      46v mies tarvitsisi kunnon hierontaa pohkeista niska hartia seutuun.Paikat eivät aukea.On uitu ja venytelty.Nyt hieronta avuksi.

    • HH.HH.LH

      H.h.h. Mistä päin suomea haet hierontaa?

    • HierovaMiesM

      Nivustaipeen alueelle mm. häpyluun sivuun kiinnittyy useita reisien lihaksia, kuten reiden lähentäjiä. Myös lihasten kiinnityskohtia käsitellään hieronnassa ja se on tärkeää erityisesti urheilevalle, jonka lihakset rasittuvat säännöllisesti ja lihasten tukkoisuutta kertyy erityisesti lihasten päiden kiinnityskohtiin.
      Oikeastaan hierojakin voisi välillä vähän selittää hierontaansa -- minkä takia hän käsittelee tiettyjä alueita? -- ja samalla hierottava voisi oppia tuntemaan myös omaa lihaksistoaan.

    • Urheluhierojamies

      Yhdenkään hierottavan ei tarvitse olla mitenkään nolona, vaikka tulisi kunnon erektio päälle hieronnan aikana. Niitä on nähty vaikka miten paljon työuran aikana. Parasympaattinen hermosto toimii ja tulee vain tietynlainen hyvänolon tunne. Eikä edes aina tarvitse hieroa lähelläkään genitaalialueita. Toki siellä löytyy tiettyjä kohtia, jotka ehkä hiukka herkemmin laukaisee tilanteen päälle. Näihin asioihin ainakin suhtaudun hiukka "äijähuumorilla" ja tilanne on hyvä kuitata heti sopivan rennolla kommentilla, ettei kenenkään tarvitse häpeillä ja jännittää asiaa, koska se on niin luonnollista. Jos asiakas kokee tilanteen häpeälliseksi ja todella vaivaavaksi, niin ei varmasti halua tulla toista kertaa samalle hierojalle. Aivan varmasti mieshieroja ymmärtää naiskollegaansa paremmin tämän miesihmisten hydrauliikan toiminnan omakohtaisesti.

      Urheiluhierojana silloin tällöin joutuu kyllä menemään varsin intiimille tontille otteiden kanssa, mutta silloin kyllä kerron asiakkaalle, mitä lihasta tai lihasryhmää aion hoitaa/venyttää. Lisäksi kysäisen, että asia on ok asiakkaalle. Kun ohjaa asiakkaan vaikka itse pyyhkeen kanssa siirtämään kulkusensa sivummalle, niin hoitotoimi sujuu siten, että asiakas kokee hallitsevansa tilannetta siinä. Jotkut ovat tottuneet olemaan hieronnassa täysin alasti, mikä aivan ok ainakin itselleni, jos asiakas haluaa näin olla. Siinä vaan sopivasti siirretään suojapyyhettä ja pidetään intimiteetistä huolta. Rehellisesti sanottuna hieronta sujuu oleellisesti helpommin ja saa monessa kohtaa hyviä kokomittaisia venytyksiä, ilman jatkuvaa housujen ja liivien hinaamista sinne ja tänne...

      • HierovaMiesM

        Hei tässä Urheiluhierojamiehen viestissä koko asia olikin erittäin hyvin ja asiallisesti selitetty hierojan ja hieronnan kannalta. Hierojalla on täydellinen vaitiolovelvollisuus kaikista hieronnan yhteydessä ilmenneistä asioista. Ja hierottava voi rentoutua hieronnassa aivan rauhassa mitään luonnollisia reaktioita häpeilemättä ja turhaan nolostumatta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe