Jannika B - Sincerely yours

ei_ti

Viikko toisensa jälkeen on kiinnostus pikkuhiljaa herännyt enemmän ja enemmän Jannikaa kohtaan, kunnes se saavutti eilisiltana hetkessä huippunsa ja toivottavasti myös pysyy siellä. Tänä iltana aloin opiskelemaan Jiin tuotantoa kohti toiveiden täyttymistä, elikä tulevaa tai tulevia keikkoja varten - aikas hurjaa!

Niin toivoin, että Jannikalla olisi tässä euroviisuosiossa yksi sellainen oikein innostavista kappaleista omalta kaikkien aikojen listalta. Olihan se - ja mikä parasta sen sai kokonaisuudessaan! Olisipa joku vaan hankkinut sinulle kunnon kultaiset korolliset nilkkurit mustilla reunuksilla! Mielestäni ne ei ole sukat, vaan mustat reunukset. Pusero olisi voinut olla mattapintainen, tummansininen paitapusero ilman tuota edessä olevaa suorastaan esiintyjän peittävää rusettia..! Sen sijaan housujen vyötärölinja oli illan todellinen katseenvangitsija..! Hiukset oli myös todella hmm... -veti, veti puoleensa...

Muitta puheitta...
https://www.youtube.com/watch?v=R0TpqpEoOrQ

9

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minätiedänihankaiken

      Kyllä Jannikassa on aitoa ainesta, minäkin kiinnostuin tämän esityksen perusteella. Kunhan luopuu ärsyttävästä niekusta laulaessaan. Samanlainen hermoja riipivä loppuniekku sanojen lopussa esiintyy toisinaan myös Saara Aallolla.

    • ihanouto

      Ihan hirvee tyyli ja biisi.....mut ihan sama. Ikinä kuullu tolasesta ja ei toi mikään suosittu voi olla.

    • ei_ti

      KANTRIA, ou jee..! Löytää varmaan tiensä. Pieni paikkahan tämäkin on, eikö? Ehdotukseni tulee tässä. En halua mainostaa täällä, mutta täältä löytyy. Vilkaises näitä>Countryoutfitter.com>Footwear>Cowgirl boots>Short boots & booties>sivu3>rivi15>ensimmäiset vasemmalla>Lane women's julia short boots - snip toe/ color: wine - kick the dust up, beibee..! Melkein tekisi mieli sanoa, että jos olet jatkossa, niin laitetaanko pakettiin ja tulemaan! Sävysävyyn sitten viininpunainen suhkot löysä paitapusero ja nyt hei viimeistään se tiukka valkoinen toppi sinne alle. Sitten napsautat pari ylimmäistä nappia rennosti auki. Luonnonvalkoinen lännenhattu. Tiukka farkkuhame, olisko makee? Värejä voisi myös vaihdella, kunhan pysyttäisi tässä kokonaisuudessa. Mitäpä sitä ei tekisi ihastuksensa eteen. En muuten katso kappaleita etukäteen, vaan haluan että jännitys säilyisi h-hetkeen. Varsinkaan nyt.

      • ei_ti

        Kommentoin sen verran, että hiljaiseksi veti. Viininpunaista oli. Komeat länkkärit oli, sen minkä näki! Mutta hei katsokaas minkä meikä löysi välipäivien viihdyttäjäksi. Ihka uusi tuttavuus itsellekin. Pienoinen ihme, että ei ole törmännyt aikaisemmin! Kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, vai? Nii-i. Pulinat pois. Nonni. Kohti lavaa, hopi, hopi, they all wanna see you..! ===========>
        https://www.YouTube.com/watch?v=aNViaSjOigA
        ...and I'am CFF..!


      • ei_ti

      • ei_ti

      • ei_ti

        Okei. Luulin toisin. Oikeasti. Tykkäsin todella asukokonaisuuden väreistä. Jokseenkin läheltä oli kuvattu korokkeella yksin makaaminen. Tuli tunne, että olisi ihan siinä vieressä ollut! Tosi mahtavaa..!

        Lyhyt oppimäärä suoritettu. Aikas kosteissa tunnelmissa ollaan tällä videolla. Tästä mie nyt kuitenkin tykkään äänellisesti, musiikillisesti sekä sanoituksellisesti. En laita, koska tiedätte kyllä mikä! Oli jokseenkin häkellyttävä, mutta onneksi istuin jalat tukevasti maassa ja persus tiukasti kiinni tuolissa kotikatsomossa. Kyllä tähän toinenkin mahtuisi. Joo-o. Että mitenkä istuttaisi? Niin. No. Ei osaa sanoa, että kumpi on neitimäisempi? Olisi muuten aikas mahtavaa, jos Jannika ottaisit keikoilla jonkun yleisöstä kanssasi lavalle?!

        Eihän tuossa muuten, mutta kun aloitin just sunnuntai-iltana "hard to find a decent woman -kampanjan" musiikilliselta saralta ja arvata saattaa, että eilisiltana jumituin sitten tähän, soo, soo..! Onko decent sanana nykypäivänä jo haukkumasana?

        Mutta hei, arvaas mitä? No, kuinka voisit. Olen katsonut kaikki Marilyn Monroe -elokuvat ala-asteiässä tuosta vuodesta 1952 lähtien, paitsi tuon Draamaa hotellissa, jonka katsoin noin tämän vuosikymmenen alussa. Jäi muistiin todella hyvänä ja erilaisena, siihen mihin oli tottunut. Voisi ihan hyvin jo katsoa uudestaan. Ehkä jo tulevana lauantai- tai sunnuntai-iltana. Koska hetken täytyy olla just oikea, niin ei voi milloin tahansa katsoa. Jos vain löydän sen sopivasta paikasta. Katsottaisko yhdessä? Kerrot sitten, että piditkö? Aina on tosin vaarana, että jos jonkun katsoo pitkällä tai lyhyemmälläkin aikavälillä, niin elokuva, sarja tai musiikkiesitys saattaa tuottaa pettymyksen. Minulla on kyllä aika pettämätön muisti tällaisten suhteen. Mieli ei muutu vuosikymmenienkään saatossa.


    • ElEsbo

      Nojaa ainakin tuo Show Me Heaven meni suht päin persettä. Eiks tää ollut se Levottomat 3 leffaa puffaamaan keksityn Haluatko filmitähdeksi-voittaja? Eli ei voi olla mikään oikeesti lahjakas kun on noin kauan yrittänyt eikä ole tuon tunnetumpi.

    • VANEVOITTOON

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe