Aihe

Tärkeitä huomioita kaikille naisille

RandomWalker

Suurimpia riskejä naisten hormonisäätelyssä on aivoinfarktista ja verenhukasta johtuva aivovaurio, ja ihan iästä riippumatta.

Tietyiltä osin e-pillereihin liittyy kohonnut infarktiriski. Olen tavannut naisia, jotka ovat saaneet, mutta erikoista on se ettei kaikki ole ollut edes tietoisia tästä. Siis gyne ei ole kertonut riskeistä, kyllä on todella törkeetä ja välinpitämätöntä! Kilpirauhasen häiriöt voivat myös aiheuttaa esim. flimmerin kautta aivoinfarktin sekä runsasta vuotoa. Taitaa olla pahoin alidiagnosoitu, vaikka kansantauti? Epäilen ettei kaikki lääkärit hoida edes tyttäriään kunnolla - psykopatiaa vai älyn puutetta?

Toisaalta suuresta verenhukasta voi seurata happivajetta ja tästä taas aivovaurio. On tapauksia, joissa on kerrottu heikosta olosta ja kovasta vuodosta, mutta lääkäri vähät on välittänyt. Seurauksena on sitten pahimmillaan aivovaurio tai kuolema, kuten infarktissakin.

Kerronpa erään tapauksen: " Olen 15-vuotias tyttö ja minulla on ollut aika runsas vuoto. Kerran kävi sitten niin että, multa lähti taju, mutta onneksi isä oli lähellä. Isä heitti mut autollaan läheiseen sairaalaan (hyvä tuuri!). Siellä sain vähän verta ja nesteitä sekä hoitsuit neuvoi käyttämään vähän vielä isompia tenoja. Kotiuduin sairaalasta muutaman tunnin kuluttua ja siis aika paksut tenat käytössä, mutta ei se mitään ja kaikki on nyt hyvin."

Ihailtava suhtautumistapa ja kyllä siinä pikkuvalitukset jää jos henki vaarassa, esim. kuluuko päivässä 2-3 phs:aa (onko edes normaalia?)!
Kaikki on siis hyvin nyt? No ei todellakaan ole! Tilanne on kyllä stabiloitu ja olo tuntuu hyvältä juuri nyt, mutta tässä on merkittävä subkliininen riski! Ellei runsaan vuodon syytä selvitetty ja hoidettu, niin on vain ajan kysymys milloin seuraavaksi lähtee taju. Mutta mitäs jos ei apua lähellä???!!!
Vakavaa piittaamattomuutta, ja kohdistuu vielä kokemattomaan tyttöön!

Intuitioni mukaan joillaan lääkäreillä saattaa olla jopa sairaalloisen voimakas sidefetissi. Kyllähän te naiset tiedätte keinoja selvittää tätä, jopa loistavaa salapoliisityötä on tullut vastaan. Miten lääkäri reagoi tai löytyykö jostain biologisia todisteita tms.? Sitten olisi sellainen porukalla tehty pikku yllätys, mutta jätän tarkemmin kertomatta, sillä saattaisin jopa syyllistyä rikokseen. Toisaalta tässä on niin vakavista asioista kyse ettei minun pikkurikkeeni luulisi paljon painavan, Kyllä epäkelvot lääkärit pitää saada pois työstään!

Jos kirjoitus vaikuttaa ensilukemalta jotenkin oudolta, niin lukekaa uudestaan - kyllä se aukeaa. Intuitio on mystisenäkin pidetty, mutta mm. poliisikin tietää intuition työssään...

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RandomWalker

   Moni ongelmaksi koettu asia johtuu varmaan markkinaehtoisesta neuropsykologeja apuna käyttäen suoritettavasta propagandasta eli tyttöjö/naisia taitavasti manipuloidaan ajattelemaan ongelmaksi se mikä ei sitä ole sekä lisäksi pelotellaan turhaan. Toki taustalla on myös muita syitä, kuten sairauksia.

   Härskiä on touhu eikä välitetä mahdollisista vakavistakin seurauksista, mutta ei se mitään kunhaan rahaa tulee! Muutokset on niin vaivihkaisia, ettette ole varmaankaan huomanneet lisääntynyttä rahanmenoa eli tässä on myös säästön mahdollisuus. Kun on ongelma, voidaan siihen MYYDÄ kätevä ratkaisu. Osaan kaupallisia asioita, joten kykenen hahmottamaan myös ansaintalogiikkaa vaikken juuri kyseistä tavaraa/palvelua tuntisikaan.

   Äiti on paras apu eli kysykääpä miten äiti koki asiat teininä - eihän se teillä sen vaikeampaa voi olla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11894
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2791
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2095