Farming Simulator 17

Robbenäiti

Miten pelissä saa talven?

6

1198

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • htrwtrwh

   Alkuperäisessä pelissä, eli ns. vaniljaversiossa, eli siinä pelissä mikä on Giantsin tekemä, ei saa talvea ollenkaan.

   Talvi, eli vuodenajat, on oma modinsa.

   Kyseisen modin saa ladattua pelin virallisilta sivuilta. Googlaa Farming Simulator 17 ja valitse sivun ylälaidalta sellainen kohta kuin mods.

   Modit liitetään aina tietokoneella farming simulatorin mods kansioon.

   En ole itse käyttänyt kyseistä modia, mutta sieltä sen saa ladattua ja mukana tulee varmaankin ohjeet kuinka se toimii, tai kuinka sen saa toimimaan. En ole varma että saako sitä toimimaan pelin alkuperäisissä kartoissa, vaan pitääkö olla käytössä myös jonkinlaine modi kartta.

   • Robbenäiti

    Kiitos paljon neuvosta 😊


   • Robbenäiti

    Tarvisin vielä neuvon "kädestä pitäen" kuinka jo ladattu mod lisätään Farming Simulator-kansioon.


   • htrwtrwh

    Tämä polku voi olla hieman erilainen, mutta käytännössä kaikki windows versiot noudattavat samaa linjaa.

    Mods kansion löytää tällaisesta polusta.

    c:/tietokoneesinimi/tiedostot/My Games/Farming Simulator 2017/Mods.

    alussa oleva C on kovalevyn "nimi". Jos kovalevyjä on useita, niillä voi olla eri kirjaimet, aina lukumäärän mukaan järjestyksessä, eli C, D, E... (sellaista kovalevyn kirjainta kuin A tai B ei ole, ne on varattu disketti ja CD/DVD asemille)

    Jos modi on exe tiedostona (kuten ne voivat olla jos lataa virallisilta sivuilta) niin ensin tarkista virukset. Eli oikealla hiiren näppäimellä näpäytä tiedostoa ja valitse "tarkista tiedosto haittaohjelmien varalta".

    Huom. Viralliselta sivulta ladatut tiedostot eivät sisällä viruksia, mutta tuo on hyvä tapa ottaa käyttöön ja aina kun netistä ladataan ihan mitä tahansa, kannattaa tiedosto tuolla tavalla tarkistaa!

    Jos modi on exe tiedostona, silloin riittää pelkkä tuplaklikkaus ja modi on asennettu. Se löytyy mods kansiosta sen jälkeen.

    Jos modi on .zip tiedostona, se täytyy liittää mods kansioon. Ja kuten mainitsin, se löytyy edellä ilmoittamastani polusta. Se EI siis ole siellä minne peli on asennettu.

    zip tiedosto on nk. "paketti". zip tiedostoa ei tarvitse purkaa, vaan se riittää että se siirretään edellä mainittuun kansioon.

    Tässä lopuksi vielä jotakin huomioitavaa jos tulevaisuudessa hankkii modeja jostakin muualta kuin viralliselta sivulta. En kuitenkaan suosittele modien lataamista muualta, ainakaan jos ei tiedä mitä tekee, koska vaikka viruksia ei tulisikaan, modit voivat olla vanhentuneita tai rikkinäisiä ja sekoittavat pelin!

    Jos tiedosto on pakattu ja erikseen mainitaan että paketti täytyy avata, silloin riittää että kaksoisklikkaa siihen. Tuollaisia paketteja ei kuitenkaan viralliselta sivulta löydä, joten siitä ei tarvitse huolehtia.

    Jos tiedosto on .rar päätteinen, sekin on paketti ja noudattaa samaa linjaa kuin zip. .rar päätteinen paketti tulee kuitenkin purkaa ja sen sisältä löytyy sitten .zip paketti ja yleensä myös ohjeet mitä tehdä. Virallisilta sivuilta ei kuitenkaan tuollaisia paketteja löydä, joten siitäkään ei tarvitse huolehtia.

    Sellaiset modit jotka ovat esimerkiksi työkoneita tai laitteita saa pelissä ostettua siten että menee "kauppaan" (P) ja sitten esimerkiksi moditraktorin löytää kun skrollaa kaupan traktoriosiota sivulle. Kaikki modikoneet ja työlaitteet ovat osionsa "perällä"

    Kaikkia hienonnäköisiä modeja ei kannata hankkia ja ottaa käyttöön (ei edes laittaa mods kansioon)! Mods kansioon kannattaa laittaa vain sellaiset modit joita oikeasti tulee käyttämään pelissä. Yleensä pelissä ilmentyvät ongelmat eivät johdu bugisesta pelistä tai jostakin muusta vastaavasta ongelmasta, vaan kahdesta tai enemmästä modista jotka eivät tule toimeen keskenään. Siitä syystä ei kannata pitää kuin sellaisia modeja joita oikeasti käyttää. Silloin ongelmien sattuessa on paljon helpompi lähteä etsimään sitä viallista modia ja poistaa se ongelmia aiheuttamasta.

    Ja jos ja kun ongelmia pelissä ilmenee, silloin ongelmien ratkaiseminen aloitetaan aina siitä askeleesta että koko mods kansio tyhjennettään ja modit siirretään johonkin muualle pois mods kansiosta. Tuon siirron jälkeen peliä kokeillaan uudestaan. Jos se silloin toimii ilman ongelmia, saadaan varmuus että jokin modi aiheuttaa kyseisen ongelman.

    Toivottavasti tuosta litaniasta on apua myöhemminkin.


  • farmari

   hei mikä farming simulator 17 on vanilja versio

  • A.H

   Tarvitset seasons modin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   276
   7008
  2. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   305
   4663
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   4282
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1364
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   45
   1121
  6. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   993
  7. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   33
   989
  8. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   74
   919
  9. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   892
  Aihe