Farming Simulator 17

Robbenäiti

Miten pelissä saa talven?

6

559

  Vastaukset

  • Alkuperäisessä pelissä, eli ns. vaniljaversiossa, eli siinä pelissä mikä on Giantsin tekemä, ei saa talvea ollenkaan.

   Talvi, eli vuodenajat, on oma modinsa.

   Kyseisen modin saa ladattua pelin virallisilta sivuilta. Googlaa Farming Simulator 17 ja valitse sivun ylälaidalta sellainen kohta kuin mods.

   Modit liitetään aina tietokoneella farming simulatorin mods kansioon.

   En ole itse käyttänyt kyseistä modia, mutta sieltä sen saa ladattua ja mukana tulee varmaankin ohjeet kuinka se toimii, tai kuinka sen saa toimimaan. En ole varma että saako sitä toimimaan pelin alkuperäisissä kartoissa, vaan pitääkö olla käytössä myös jonkinlaine modi kartta.

   • Kiitos paljon neuvosta 😊


   • Tarvisin vielä neuvon "kädestä pitäen" kuinka jo ladattu mod lisätään Farming Simulator-kansioon.


   • Tämä polku voi olla hieman erilainen, mutta käytännössä kaikki windows versiot noudattavat samaa linjaa.

    Mods kansion löytää tällaisesta polusta.

    c:/tietokoneesinimi/tiedostot/My Games/Farming Simulator 2017/Mods.

    alussa oleva C on kovalevyn "nimi". Jos kovalevyjä on useita, niillä voi olla eri kirjaimet, aina lukumäärän mukaan järjestyksessä, eli C, D, E... (sellaista kovalevyn kirjainta kuin A tai B ei ole, ne on varattu disketti ja CD/DVD asemille)

    Jos modi on exe tiedostona (kuten ne voivat olla jos lataa virallisilta sivuilta) niin ensin tarkista virukset. Eli oikealla hiiren näppäimellä näpäytä tiedostoa ja valitse "tarkista tiedosto haittaohjelmien varalta".

    Huom. Viralliselta sivulta ladatut tiedostot eivät sisällä viruksia, mutta tuo on hyvä tapa ottaa käyttöön ja aina kun netistä ladataan ihan mitä tahansa, kannattaa tiedosto tuolla tavalla tarkistaa!

    Jos modi on exe tiedostona, silloin riittää pelkkä tuplaklikkaus ja modi on asennettu. Se löytyy mods kansiosta sen jälkeen.

    Jos modi on .zip tiedostona, se täytyy liittää mods kansioon. Ja kuten mainitsin, se löytyy edellä ilmoittamastani polusta. Se EI siis ole siellä minne peli on asennettu.

    zip tiedosto on nk. "paketti". zip tiedostoa ei tarvitse purkaa, vaan se riittää että se siirretään edellä mainittuun kansioon.

    Tässä lopuksi vielä jotakin huomioitavaa jos tulevaisuudessa hankkii modeja jostakin muualta kuin viralliselta sivulta. En kuitenkaan suosittele modien lataamista muualta, ainakaan jos ei tiedä mitä tekee, koska vaikka viruksia ei tulisikaan, modit voivat olla vanhentuneita tai rikkinäisiä ja sekoittavat pelin!

    Jos tiedosto on pakattu ja erikseen mainitaan että paketti täytyy avata, silloin riittää että kaksoisklikkaa siihen. Tuollaisia paketteja ei kuitenkaan viralliselta sivulta löydä, joten siitä ei tarvitse huolehtia.

    Jos tiedosto on .rar päätteinen, sekin on paketti ja noudattaa samaa linjaa kuin zip. .rar päätteinen paketti tulee kuitenkin purkaa ja sen sisältä löytyy sitten .zip paketti ja yleensä myös ohjeet mitä tehdä. Virallisilta sivuilta ei kuitenkaan tuollaisia paketteja löydä, joten siitäkään ei tarvitse huolehtia.

    Sellaiset modit jotka ovat esimerkiksi työkoneita tai laitteita saa pelissä ostettua siten että menee "kauppaan" (P) ja sitten esimerkiksi moditraktorin löytää kun skrollaa kaupan traktoriosiota sivulle. Kaikki modikoneet ja työlaitteet ovat osionsa "perällä"

    Kaikkia hienonnäköisiä modeja ei kannata hankkia ja ottaa käyttöön (ei edes laittaa mods kansioon)! Mods kansioon kannattaa laittaa vain sellaiset modit joita oikeasti tulee käyttämään pelissä. Yleensä pelissä ilmentyvät ongelmat eivät johdu bugisesta pelistä tai jostakin muusta vastaavasta ongelmasta, vaan kahdesta tai enemmästä modista jotka eivät tule toimeen keskenään. Siitä syystä ei kannata pitää kuin sellaisia modeja joita oikeasti käyttää. Silloin ongelmien sattuessa on paljon helpompi lähteä etsimään sitä viallista modia ja poistaa se ongelmia aiheuttamasta.

    Ja jos ja kun ongelmia pelissä ilmenee, silloin ongelmien ratkaiseminen aloitetaan aina siitä askeleesta että koko mods kansio tyhjennettään ja modit siirretään johonkin muualle pois mods kansiosta. Tuon siirron jälkeen peliä kokeillaan uudestaan. Jos se silloin toimii ilman ongelmia, saadaan varmuus että jokin modi aiheuttaa kyseisen ongelman.

    Toivottavasti tuosta litaniasta on apua myöhemminkin.


  • hei mikä farming simulator 17 on vanilja versio

  • Tarvitset seasons modin

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Opettajakoulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asiaa on päivän selvää. Moni Rehtori ja opettaja ei osaa puuttua, halua puuttua ja riitäviä keinoja puuttua ei ole. Tämän vuoksi opettajaksi opiskeleville pitäisi tuoda kriisinhallinta taidot ja puuttuminen väkivaltaiseen käytökseen kurssi. Lisäksi tulisi arvioida onko ihminen kyvykäs ammatissa kohtaamaan näitä haasteita. Ei tämä asia hyssyttelemällä muutu. Asia nyt vain on niin, että moni opettaja tarvitsee kriisinhallinta auktoriteetti koulutusta. Jo omana kouluaikana osa opettajista ei saanut mitään kuria ja toisten tunneilla opittiin ettei edes kannata pelleillä ja häiriköidä. Tämä ei ollut ainakaan minun koulussani sukupuoliero. Yhtälailla miesopettajilla oli vaikeuksia pitää kuria siinä missä jotkut naisopettajat taas onnistuivat erinomaisesti. Kouluille tulisi määrätä laki mitä pitää näiden kitkemiseksi noudattaa silloin, kunnat pitävät huolen ettei oppilaitoksiin pesiydy hällävälilä asioihin suhtautuvia. Tai sitten näille rajuimmille häiriköille ja kiusaajille oma suljettu oppilaitos minne siirtyvät, jos normi rauhallinen opiskelu ei miellytä.

   217
  • Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594

   135
  • Nariseva äijä

   Onko kellään huushollissa narisevaa äijää? Täällä on. Narisee ku vanha sarana kaikesta mahdollisesta. Kun ei oo pesty astioita tai kun on pesty, niin sekin on menny päin persettä sen mielestä.

   153

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   60
   3412
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   216
   1610