Energia 247 huijaus/kusetuspulju - VAROKAA!

lasokasfula11

Tämä yhtiö taitaa olla kovissa maksuvaikeuksissa. Nostivat juuri hintoja yli 60% ja lisäsivät sopimukseeni perusmaksun. Protestilistalta myös löytyy.

KIERTÄKÄÄ TÄMÄ PULJU KAUKAA. Jonotin myös asiakaspalveluun 40 minuuttia ja kukaan ei vastannut. Sähköposteja olen lähettänyt 3 kappaletta mutta ei vastausta. Menen kyllä kuluttaja asiamiehen pakeille tästä!

Oli kyllä iso virhe luottaa näihin huijareihin.

35

12239

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jarzaaa

   kiitos varoituksesta. teenpä toisen kanssa sopimuksen... eikö kilpailutuksien ylläpitäjät voi poistaa näitä pöytälaatikkofirmoja, jotka protestilistalla?

   • BoBd

    Jep, nämä pöytälaatikkopojat, jotka kikkailevat pörssikeinottelulla, pitäisi kieltää lailla kokonaan. Aivan naurettavaa touhua, että tämmöiset saa rahastaa ihmisiä tekemättä oikeasti itse mitään. Ovat 100 %:sen turhia toimijoita. Juuri tällaisten takia koko perverssi pörssimaailma edesauttaa tähän suureen kuplaan, joka ei hyvin tule päättymään.


  • Serath

   Lähettävät huijauslaskuja, joka menee perintään. Ei pääse eroon. Takiaishuijarimyyjä.

  • kopteri3kopter

   sama kokemus täällä. kannattaa ottaa sähköt muualta jos haluaa varmuudella välttää ongelmat.

   Tosiaan löytyy protestilistalta, eli ei maksa laskujaan ajallaan (=viestii maksuvaikeuksista ja konkurssista) http://www.protestilista.com/yritys/2626480-5

  • repe48

   hinnat eivät ole mitä luvataan!! vaihtoon

  • Energia247Huijaa

   Tein sopimuksen heinäkuussa 2017. Luvattu hinta alta 2 senttiä per kwh. Marraskuun laskussa hinta reippaasti yli 5 senttiä ja perusmaksu tullut mukaan kuvaan. Petoksen makua tässä puljussa. Suosittelen kiertämään hemmetin kaukaata.

   1/5 arvosanaksi tälle yritykselle.

  • hintatietoinen

   Energia 247, Lumo Energia sekä vihreä älyenergia on pitkään tehnyt samaa. Myyvät vertailuissa alhaiseen hintaan, ja kun eka lasku tulee onkin hinnat sidottu niitten hankintahintoihin. Sähkö ei ole maksanut tukkumarkkinoilla alle 2snt / kWh sitten vuoden 2000. Tämänhän kyllä nämä myyjät tietävät jos ei ovat ne väärällä alalla.

   • BoBd

    "Håkan Alfons Gustafsson taas vauhdissa.

    Hååkkanin edelliset koijausfirmat:
    Market Energia
    220 Energia
    Werel"

    On se kiva kun Suomessa saa touhuta kaikenmaailman gustafssonin ja bernerit...


  • restyfrsawearstdf

   Kannattaa lukea ne sopparit kunnolla, myös ne ehdot. Samoin kannattaa lukea laskut kunnolla, erinäisillä firmoilla on tapana ilmoittaa hinnankorotuksista edellisissä laskuissa. Esimerkiksi: Seuraavien laskujen arvioidut kulutustiedot ja summat xxx kWh xx€ ja kun tuon euromäärän jakaa kilowattituntimäärällä, huomaa minkälaista kilowattituntihintaa tullaan jatkossa käyttämään. Aika ovela tapa.... monetkaan ei laskujaan perusteellisesti lue, saatika että hoksais tuollaisten olevan käytännössä hinnankorotusilmoituksia. Niin ja siellä on voitu mainita myös joku ihan muun sopimuksen nimi, kuin mitä olet alunperin tilannut, eli ilmoittavat samalla sopimuksen muuttumisesta.

  • sdfsfsdfsdfsd

   huijarit!!!

  • Energian_asiakas

   Me otimme ko puljun sopimuksen kesällä -17 ja kaikki on mennyt hyvin. Aspaan ei tosin ole ollut asiaa, joten en tiedä kuinka nopeasti sieltä vastaisivat mutta so far so good.

  • japepepe

   aika härsiä, että energia 247 itse käy kommentoimassa :)

  • jarnopoppi

   Korottivat ilmoittamatta sähkön hinnan yli 6 snt ja laittoivat perusmaksun. Asiakaspalvelu ei vastaa lukuisiin yhteydenottoja. mitä tehdä??

   • asdagg

    agressiivinen perintä


  • Kiitoselämälle

   Kokemuksemme on negatiivinen.
   Eivät noteeranneet meidän sopimuksen vaihtoa, vaan laskuttivat korkeamman hinnan.
   As. Palvelu EI TODELLAKAAN VAIVAUTUNUT VASTAAMAAN MEIDÄN VIESTEIHIN!
   Emme suosittele!

   • Kiitoselämälle

    Kommenti edelliseen!

    Saimme Energian 247 vastauksen (kesti toki viikon).
    Saimme myös korjatun laskun ja pahoittelut - Asiallinen toiminta!

    Pysymme toistaiseksi Energian 247 tyytyväisinä asiakkaina!
    Palaan tänne jos ongelmia tulee, toivotaan että Ei!


   • Pertti44

    Oletko tietoinen että Energia 247:n taustalla on pikavippikeisari?

    Miten perustelet itsellesi eettisesti sen että ostat Energia 247:lta?


   • juho9000

    @Pertti44,

    Ihan pakko kysellä täältä sivusta, että miten pikavippikeisarius vaikuttaa sähkön ostamisen eettisyyteen?


   • Penwalt
    juho9000 kirjoitti:

    @Pertti44,

    Ihan pakko kysellä täältä sivusta, että miten pikavippikeisarius vaikuttaa sähkön ostamisen eettisyyteen?

    No, jos et nyt ymmärrä pikavippien olevan koronkiskontaa, niin... antaa olla?

    Nämä huijarifirmat (Lumo ja tämän Håkanin viritykset) tuppaavat olemaan vielä jotakin ihmeen "ekosähköä" eli ilmeisesti tyhjästä tuotettua taikaenergiaa, joten vetoaa hyvin "ilmastonlämpenemisen", "hiilijalanjäljen" ynnä muun älyvapaan syyllistämisen aikana.

    Ymmärrätkö, Juho, nyt varmasti myös miten pörssikurssit ja osakekauppa toimii? Vai onko niin että on kovasti himoja ja haluja vain kirjoitella ilman sen kummempaa syytä tai tietämystäkään?


   • juho9000
    Penwalt kirjoitti:

    No, jos et nyt ymmärrä pikavippien olevan koronkiskontaa, niin... antaa olla?

    Nämä huijarifirmat (Lumo ja tämän Håkanin viritykset) tuppaavat olemaan vielä jotakin ihmeen "ekosähköä" eli ilmeisesti tyhjästä tuotettua taikaenergiaa, joten vetoaa hyvin "ilmastonlämpenemisen", "hiilijalanjäljen" ynnä muun älyvapaan syyllistämisen aikana.

    Ymmärrätkö, Juho, nyt varmasti myös miten pörssikurssit ja osakekauppa toimii? Vai onko niin että on kovasti himoja ja haluja vain kirjoitella ilman sen kummempaa syytä tai tietämystäkään?

    Tarkoitatko koronkiskonnalla nyt liikevoittoa? Ei syytä huoleen, sillä se on aivan normaali mekanismi. Ikäväähän se on kun sähköyhtiöt eivät toimita sähköä ilmaiseksi, mutta toisaalta onhan sen yrittäjänkin jostain se palkka saatava.

    Vihreä sähkö ei ole mitään taikaenergiaa vaan se tuotetaan kuormittamatta ympäristöä esim tuuli- tai vesivoiman kautta. Ilmastonmuutos on jo ovella ja osa kuluttajista haluaa tehdä osansa sen estämiseksi. Sinun ei ole pakko osallistua.

    Toisinkuin sinä, ymmärrän täysin sähköyhtiön toiminnan. Jos sinulla on jotain muita epäselvyyksiä, voit jättää viestin alas.


  • BoneMasterB

   Lienee perusteltua kysyä itseltään että kannattaako aina ottaa sähkösopimus halvimman hinnan mukaan vai vähän miettiä etukäteen mistä ottaa sen sähkösopimuksen. Nim. 3,95 c/kWh jatkuvasti Heleniltä

   • 4senttiäsähköstä

    "Lienee perusteltua kysyä itseltään että kannattaako aina ottaa sähkösopimus halvimman hinnan mukaan vai vähän miettiä etukäteen mistä ottaa sen sähkösopimuksen. Nim. 3,95 c/kWh jatkuvasti Heleniltä"

    Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

    Itsellä oli kans 3,95 ekesenttiä leppäkoskelta 18kk sopimuksella mutta nyt halvin mitä saa on just tää 247-energia. 9,99€/kk ja 0c/kWh, edellyttäen että kulutus pysyy kuukaudessa alle 250kWh, jos menee yli niin kWh maksaa 6,90c.
    Mutta oma kulutus pysyy hyvin alle ton rajan joten silloin hinnaks tulee 4c/kWh.


  • AuttakaaHetiNyt

   Kyseinen firma, lähetti sairauseläkeläislle, melkein 70€:n laskun, vaikka laskut tähän mennessä, ovat, äärimmäisen pienen kulutuksen takia, sen noin 10€.

   Miten firma voi, yksipuolisesti, korottaa laskutusta noin paljon ? Auttakaa jotka tiedätte miten toimia, pitääkö viedä asia poliisille ?

   Energia247 - varastamassa sairauseläkeläisiltä.

  • Anonyymi

   Samat henkilöt taksna kuin FI.Energy Voima Oyssä.

  • Anonyymi

   Näiltä firmoilta ei pidä ostaa mitään missä Håkan Gustaffson ja hänen bulvaanit toimivat. Tosiaan ihme kun Suomessa tämän kaltaiset firmat saa toimia? Viranomainen taitaa olla täysin hampaaton ja samoin myös lain säätäjät eivät ole ajantasalla. Huh huh.

  • Anonyymi

   Mulle on sama, nosettu 7,7 sent

   • Anonyymi

    No helmikuun Suomen aluehinta Nordpoolissa oli 5,713 snt/kWh. Siihen ALV 24 % tekee yhteensä 7.08 snt/kWh, siihen myyjän marginaali vaikkapa 0.6 snt/kWh, tekee yllättäen yhteensä 7.68 snt/kWh.
    Eli jos sulla on edellisen kuukauden Suomen keskihintaan sidottu sopimus niin hinta vaikuttaisi olevan aivan kohdillaan.
    LUKEKAA NE SOPIMUKSENNE ja valittakaa sitten jos on aihetta, älkääkä jatkossa tehkö porssisidonnaisia sopimuksia.


  • Anonyymi

   Aiheeseen liittyen: Kannattaa käydä ennen sähkön kilpailuttamista katsomassa kuluttajaviraston sivulta viraston tiedotteet parilta viime vuodelta. Jos jonkun kilpailutuksessa hyvin pärjänneen firman nimi siellä mainitaan niin sen puljun kanssa sähkösopimuksen tekee tasan omalla riskillään.

   https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Tiedotteet/

  • Anonyymi

   Mukava firma.Ystävällinen asiakaspalvelu.Kaikki toimii.Suosittelen.Laskut tulleet ajallaan,ei mitään moitteen sijaa tästä yhtiöstä.

  • Anonyymi

   Oon laska tuosta paskafirmasta odottanut huhtikuusta asti, jolloin heidän kanssaan alkoi uusi sopimus. aiemmin heiltä tuli kerran kuukaudessa lasku.

  • Anonyymi

   5senttiä kwh luvattiin , 12senttiä todellisuus

   • Anonyymi

    Otapas nyt se sopimuspaperi esiin. Mitä siellä ihan oikeasti lukee? Kukaan sähkönmyyjä ei tällä hetkellä voi luvata hintaa 5 snt/kWh kuin sisäänheittotarjouksena. Eli tuo hinta on todennäköisesti voimassa esim. aloituskuukauden loppuun, siitä eteenpäin hinta sidotaan jollain tavalla (kerrottu sopimuksessa) Nord Poolin Suomen aluehintaan. Tuo 12 snt/kWh kuulostaa sen myötä ihan oikealta nyky pörssisähkön hinnalta. Sähkö on vielä vähän aikaa kallista, kevättalvella helpottaa. Ehkä.


  • Anonyymi

   Lokakuu hinta 5.88cent/kwh. Marraskuussa hintaseurannassa 5.84cent/kwh olikin marraskuussa 11.60cent/kwh ? Onko uusille ja vanhoille asiakkaille eri hinta

   • Anonyymi

    korotus piti olla max muistaakseen 0.95cent kwh seuraavaan kuukauteen eli olisi 6.83cent/kwh


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

   Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
   Maailman menoa
   140
   1405
  2. Ehdin aamulla

   ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
   Ikävä
   139
   1215
  3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

   Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
   Maailman menoa
   167
   905
  4. Mä todella toivon että

   Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
   Ikävä
   26
   866
  5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

   Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
   Ikävä
   159
   769
  6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

   Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
   Ikävä
   41
   756
  7. Laita viestiä?

   Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
   Ikävä
   48
   738
  8. Naiselle kysymys

   Oletko rakastunut minuun?
   Ikävä
   54
   733
  9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

   Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
   Ikävä
   34
   628
  10. Sun pitää mies unohtaa

   Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
   Ikävä
   37
   595
  Aihe