Toimiiko Uskon Sana Kokkola srk. vielä?

libaluo

Toimiiko Uskon Sana srk. vielä Kokkolassa? Seurakunnan nettisivuilla pyydetään katsomaan tarkempi ohjelma kalenterista, mutta se on ollut jo kuukausia tyhjä. Uskon Sanasta ei ole enää kuultu Patrick Tiaisen jälkeen oikeastaan mitään. Iso tiimi heitä näyttää olevan vieläkin, eräs Harri Kiviniemi oli aikoinaan kuuluisan Veli Saarikallen porukoissa ainakin Lappajärvellä ja kun tuo liike loppui, ilmeisesti siirtyi Patrickin porukoihin. Tuo Kiviniemi on kova huutamaan ja karjumaan, hänen karjumalla tehtyjä ''opetuksiaan'' Sanan jaYlistys -ajalta on kuultavissa youtubessa Kysyn tätä näin keskustelupalstalla, koska uskoakseni en saa oikeaa vastausta seurakuntalaisilta.

28

3437

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eiköhän ne kaikki mukana olleet huomanneet mitä huuhaata tuollainen hihhuloiminen on.
   Me kaikki ajattelevat ihmisethän tiedämme sen tosiasian että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja. Mielikuvitusolentojen palvominen on järjetöntä.

   • TuplaTurbo-urbo

    Muuan Matti Savolainen taannoin Kokkola - face ryhmässä väitti jumalia olevan ihan miljoonia!! , todisteitakin tää maanmainio-matti oli Vikipediasta löytänyt! Ookkos nuanmuutoon perskeles 1 sukua tolle Savolaiselle?


   • TuplaTurbo-urbo kirjoitti:

    Muuan Matti Savolainen taannoin Kokkola - face ryhmässä väitti jumalia olevan ihan miljoonia!! , todisteitakin tää maanmainio-matti oli Vikipediasta löytänyt! Ookkos nuanmuutoon perskeles 1 sukua tolle Savolaiselle?

    Tunnen ko. henkilön hyvin mutta sinä taidat levittää väärää tietoa hänestä. Hän ei ole koskaan väittänyt löytäneensä Wikipediasta tietoja miljoonista jumalista. Sensijaan hän tietää jumalia olevan miljoonia koska jokaisella johonkin jumalaan on omansa. He ovat tuunanneet ne itselleen erilaisista kansantarustoista. Nuo jumalat ovat tosin olemassa vain niihin uskovien mielikuvituksissa. Sen takia jumalolentoja sanotaankin mielikuvitusolennoiksi.


   • TuplaTurbo-urbo

    Noh! , mahtaiskohan tää tuntemasi matti pystyä " todistamaan " asiansa miljoonista jumalista? Ellei pysty , niin sillonhan sinun sanoja lainaten , ne miljoonat jumalathan ovat vaan ko. matin mielikuvituksen tuotetta


   • TuplaTurbo-urbo kirjoitti:

    Noh! , mahtaiskohan tää tuntemasi matti pystyä " todistamaan " asiansa miljoonista jumalista? Ellei pysty , niin sillonhan sinun sanoja lainaten , ne miljoonat jumalathan ovat vaan ko. matin mielikuvituksen tuotetta

    Kukaanhan ei koskaan ole tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Ne jumaluudet ja riihitontut ovat siis olemassa ainoastaan niihin uskovien mielissä. Senhän takia niitä sanotaankin mielikuvitusolennoiksi.
    Riittääkö tämä sinulle vai aiotko jatkaa kakaramaista saivarteluasi?


   • TuplaTurbo-urbo

    Ei mulla täs mitää kiireitä oo :D Elikkäs mainittu Matti ei siis kykene todistamaan , ei edes yhden miljoonankaan jumaluuden olemassa oloa , ne ovat ainoastaan matin oman mielikuvituksen tuotetta :)


  • patujafrans

   Ei se enää oikein toimi, tulot ovat tippuneet ja opetus on heikkoa, tarraavat kiinni siihen epätoivoisesti kunnes tulee joku uusi hihhuli hyppimään ja harhauttamaan, sitten Kiviniemet ja Peltoniemet rientävät sinne tukka putkella kuten aina.

  • homppeliseurakunnat

   Uskon anal yrittää ujuttautua yhteiskristilliseen seurakuntaan joka on vanha homppeli nokia missio, sopii hyvin yhteen, toinen toista ?

  • eimeneläpi

   Hienolta näyttää kun keskustelee itsensä kanssa, esittää kysymykset provosoivasti ja vastaa sitten itse, mene katsomaan onko seurakunta toiminnassa tai kysele nämä uskonjutut uskontopalstalla.

  • o-----

   Niin mikä vittu sulla on ongelma ....

  • harhaoppinensrk

   miten rovasti Candelin puhuu siellä yht.krist. seurakunnassa. Käsittämätöntä!!

  • libaluo

   Onko toimintaa Uskon Sana srk:lla Kokkolassa, vai onko toiminta loppunut? Mikä on tuo yht.krist. seurakunta? Onko se Uskon sanan uusi nimi? Miksi siellä Kokkolassa on niin monta helluntai-karismaattista seurakuntaa? eikö ne mahtuisi saman katon alle. Tietenkään huutamista ja melskaamista ei tule hyväksyä. Sitähän Uskon Sana oli ja samaa linjaa näyttää vetävän Suomen Helluntaikirkkoon kuuluvat helluntaiseurakunnat, joihin kai Kokkolakin lukeutuu.

  • uskonsananeksytys

   Uskon sana on hyytymässä ja helluntaiseurakunnassa tapellaan keskenään, yhteiskristillinen seurakunta on vain hämäys, se on vanha nokia-missio ja nyt siihen yritetään ujuttaa näitä uskon sanan epätoivoiset, ei siis mitään raamatun mukaista vaan Jumalan eksytys viimeisinä aikoina.

   • wincapitastaonecoiniin

    Kuinka paljon ONECOINista on hellareilla tullut takkiin?


  • RiePayaso

   Kuka tai mikä taho tyhjensi Uskon Sanan pajatson...!?

  • onkoverottajaanäkynyt

   Kaippa ne meni hommppelipojan vaatteisiin ja matkustukseen sekä sen öky-elämään ?

   • voitelunimpartaatio

    helluntaikirkon opin mukaan kyseessä on uskon siemen (raha), jota kylvämällä (rakkauden lahja = raha) pääsee osalliseksi kylvökohteen (patu) voitelusta


  • OhiKulkijaVaan

   Tänään oli ainakin Uskon sanan seurakunnan piha autoja täynnä eli toiminta jatkuu......

   • hyihomppeli

    Onhan niitä jotka eivät vielä uskalla lähteä pois tai eivät ymmärrä että siellä vallitsee käärmeen henki, säälittää niitä ihmisiä ja eräät ovat jo olleet mukana koiviston voitelussa ja nyt patun voitelussa, se oli vaan väärä voitelu, siinä ei voideltu kuin pääpaimenet tiettyyn ruumiinosaan.


  • pojatvoitelee

   Uskon änääl muuttaa toimintansa ja alkaa valmistamaan voiteluaineita ihmisille, olihan se
   pääjeho voideltu oikein kunnolla ??

  • salvatakapää

   Lahko joka on rakennettu yhden ihmisen ympärille murenee aika nopeasti, jäljelle jää ne jotka eivät ymmärrä tosiasioita eikä oikein herää ennenkuin tulee uusi lahko ja huutaja, sitten sinne kaatumaan sekä heiluttamaan lippuja, jeeeeeeeeeeeeeee, mutheeeeeeeeee ....

  • Anonyymi

   Armonväline eli kaste ja ehtoollinen antavat syntien anteeksiantamuksen oikeaoppisessa kirkossa

  • Anonyymi

   Ainoa armonväline on Jeesus joka toimii myöskin kirkon ulkopuolella !

   • Anonyymi

    Kerrohan missä tämän Jeesuksen voisi tavata. Kävisin hiukan juttelemassa. Äläkä ala selitellä, että se on sydämessä, sielussa; saati, seurakunnassa, lahkoissa, kirkossa jne, hah hah haaa!!!...


   • Anonyymi

    kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta

    Minkä kirkon ??


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkä kirkon ??

    apostolisen yhteisen katolisen kirkon


  • Anonyymi

   Jos todella haluaa tavata Jeesusta on hyvä asia mutta jos tämä edellinen
   kommentti on vain pelkkää pilkkaa niin voi olla vaikeata tämän asian suhteen,
   kuolemanpetillä on yllättävän monen nauru hyytynyt ja silmissä on valtava
   pelko mutta jokainen valitsee mihin uskoo tai ei usko, sitä ei voi tehdä toisen
   henkilön puolesta koskaan.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2434
  2. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   58
   2171
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   79
   1816
  4. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1619
  5. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   121
   1469
  6. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1202
  7. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   56
   1201
  8. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1108
  9. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1086
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   49
   999
  Aihe