SEGELFÖRENINGEN I BJÖRNEBORG - BSF R.F.

Emmahako

Purjehdusseura SEGELFÖRENINGEN I BJÖRNEBORG - BSF R.F. on Porin häpeäpilkku!
Todella törkeää käytöstä ja oman edun tavoittelijoita toisten kustannuksella.
Vuosia jatkuneen purjehdusseuran jäsenten öykkäröitiin on yksi pienen kahvion omistaja uskaltanut vihdoin puuttua.
Onneksi edes yksi henkilö löytyy tästä maasta, joka ei pelkää näiden uhkailua!!
https://www.facebook.com/kallonloisto

66

2730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harrihate

      Tiettävästi osa tuon purjehdusseuran jäsenistä on jo eronnut totuuden tultua esille.
      Ilmoittaneet häpeävänsä purjehdusseuransa käytöstä, eivätkä näin ollen pysty olemaan tekemisessä kyseisen järjestön kanssa.

    • Ihmetouhua

      Outo jupakka kaikkinensa. Erikoisen jupakasta tekee se, että ulkopuolisten mielipiteitä kalastellaan selvään asiaan ja kalastelijana on ravintolayrittäjä. Jos pursiseura ei halua kiinteistöjään näkyville toisen osapuolen mainoksiin niin se on täysin pursiseuran oma asia.

      Tilannehan olisi ihan sama jos vaikka keskustelun aloittajan veneen kuva olisi pistetty ilman hänen lupaansa esimerkiksi kiinteistövälittäjän osakehuoneiston myynti-ilmoitukseen tunnelman luojaksi niin, että veneen ja veneen kannella loikoilevan sulokkaan siipan tunnistaa kuvasta. Ei siihen tarvitse suostua.

      Täydet pisteet BSF:lle asiallisista kommenteista tilanteessa missä rakkikoirat riehuvat ympärillä yksipuolisine kommentteineen.

      • Käkkäräkäää

        Painu sinä BSF kätyri hitonpimpulaan!


      • aitääolitätä
        Käkkäräkäää kirjoitti:

        Painu sinä BSF kätyri hitonpimpulaan!

        Kovin epäuskottaviksi teet kahvilayrittäjän valittelut. Ja minä tunnen BSF:ä vain sen verran,että olen kerran siellä ollut, kun poika purjehti vielä optaria.


    • EiBSF

      Tuo BSF on terrorisoinut aluetta jo liian pitkään. Toivottavasti häipyvät jonnekin pois ihmisten näkyvistä. Rsim. Tampereen pursiseuralla on ihan eri periaatteet.

    • Karpaa-aasi

      Naurettavaa, ettei jotain verovaroilla rakennettua perinnerakennusta saisi näkyä missää kuvissa. Ihme pellejä. Toivottavasti ymmärtävät pyytää nöyrästi anteeksi.

    • Nuo BSF:n tyypit kuvittelevat varmaan olevansa tavallisen rahvaan lain yläpuolella!
      Tosiasiassa ovat alinta pohjasakkaa!!

      • syltty.tehdas

        Kaukokake onkin itse ehta persu, ainakin aatteiltaan. Ja ilmeisesti tamperelainen sellainen.


    • Jgjhghhj

      Tuohan on kuin joku moottoripyöräjengi! Erona että näillä on moottoripyörien tilalla veneet!
      Rikollisisjärjestö tuo on eikä mikään purjehdusseura!

      • räpsöönmiesxx

        Kyllä erona on myös ,että siellä on ns. vellihousuja satun nääs tuntemaan aikas monia
        Porilaisena ja en ikinä liittyisi kyseiseen vaippakerhoon.

        Eikä todellakaan voi verrata tissiposkia prätkäjätkiin !!


      • eiprätkäjätkä
        räpsöönmiesxx kirjoitti:

        Kyllä erona on myös ,että siellä on ns. vellihousuja satun nääs tuntemaan aikas monia
        Porilaisena ja en ikinä liittyisi kyseiseen vaippakerhoon.

        Eikä todellakaan voi verrata tissiposkia prätkäjätkiin !!

        Jälleen kerran onni on molemminpuolinen. Eivät siellä varmastikaan sinua kaipaisi jäseneksi. Muutenkin taitaa olla totta se ikiaikainen lasten hokema: Joka toista haukkuu, on sitä itse.


    • lukutaitohukassa

      Yllä lukee: "Huomaathan, että palstaa ei ole tarkoitettu eri purjehdusseurojen sisäisten asioiden käsittelyyn."

      • Lukutaitoinen

        Ymmärrätkö itse mitä tuo lause tarkoittaa?


      • TotuusJulkiOikein

        Eihän tämä olekaan kuin ulkoisten asioiden käsittelyä, ei ole ollut julkisuudessa lienee yhtään sisäistä kuvaakaan eikä miitään asioita kummannkaan sisäpiiristä, joten ei muuta kuin tekstiä lisää vaan ja kaikki julkisuuteen, suomessahan on ennakkosensuurikin kiellettyä.


    • OlenTurkulainen

      Ei ole ensimmäinen kerta kun kahvilanyrittäjä laajentaa omaa reviriään. Jos kuppila saa luvan tehdä kolmen neliön terassin, niin tehdään kuuden neliön terassi ja haukutaan päättäjät kenkkuilevasta suhtautumisesta.
      Tämä yrittäjä antaa ymmärtää, että kuppila sijaitsee loistossa. Hänhän tietysti närkästyy, kun ei saakaan levittää harhakäsitystä asiakkaille. Loiston olisi saanut kuviin ilman harhaanjohtamista ottamalla kuppilan etualalle ja loiston taustaan. Loistohan kuuluu kiinteästi näköalaan. Sanoisin, että ainakin kuppilan yrittäjältä on mopo karannut. Pursiseuran syyttely tuntuu oudolta tässä farssissa.

      • Duunariveronmaksaja

        "Loiston olisi saanut kuviin ilman harhaanjohtamista ottamalla kuppilan etualalle ja loiston taustaan."
        Näinhän tuo kahvilan omistaja juuri tekikin. Kahvila oli kuvissa etualalla ja majakka taustalla, mutta sehän ei tälle BSF-roskasakille sopinut!


      • OlenTurkulainen

      • Nijgjfudj

      • yttjjjj

        Nähtyään tuon mainoksen, päätti BSF ostaa tuon majakan ihan vaan tehdäkseen kiusaa kahvilayrittäjälle!


      • hlajbb

        Juuri tuo oli BSF:n motiivi majakan ostoon. Täysiä kusipäitä!


    • bsfkz

      ite oon asikkalan pursiseurassa meillä vaan tuetaan kaikea nuoriso purjehdusta ja pidetään homma hallussa toisinkun BSF:llä

    • Töttörööööö

      Hankkikaa elämä.

    • HerranenAika67

      Tuo pursiseura aiheuttaa myötähäpeää vuosia purjehdusta harrastaneelle.
      Eihän noin voi toimia! Onko se pieni järjen jyvänen päässyt katoamaan jonnekin
      vai onko pursiseuran johtoon päässyt joku täysi imbesilli?

    • IhmetteleväMuualta

      Onko taas samanlaista toimintaa alkamassa kuin oli vuosia sitten kun se eräs kuunari piti räjäyttää ja upottaa mereen porilaisten toimesta ja lopettaa hyvä harrastus?

    • Outoori

      Porin purjehdusväki vaati kahvilanpitäjää poistamaan kahvilan mainonnasta kuvan, jossa näkyi pursiseuran omistama loisto. Kahvilanpitäjä ihmetteli pursiseuraporukan lakimiesten kirjelmää, jossa häntä vaadittiin poistamaan kuvaa mainoksesta. Seura, joka on Suomen vanhin laatuaan, ilmoitti julkisuudessa olevansa halukas keskustelemaan kahvilanpitäjän kanssa alueen kehittämisestä. Toisaalta purjehtijat olivat närkästyneitä siitä, että ihmiset kyselelivät kahvilan sijaintia heiltä.

      Oles nyt tarkkana kahvilanpitäjä. Olet jo saanut laajaa suosiota alueen purjehtijoissa nauttivan pursiseuraporukan lakimiehet kintereillesi. Jos suuntaat kamerasi merelle, kuvaat taas jotakin kiellettyä. Varo varsinkin lännessä sijaitsevaa Morriksen majakkaa, jolloin saatat joutua vastaamaan koko britti-imperiumin autoteollisuudelle kuvastasi. Älä myöskään kuvaa lounaaseen Säpin majakkasaaren suuntaan, sillä silloin kuvaan astuu yllättäen utelias Muflonilammas. Siitä seuraa heti jupakka porilaisen pienpanimon kanssa. Sama koskee idässä olevaa Reposaaren jumiutunutta siltaa tai pohjoissuunnan tuulivoimaloita. Kyseisten tahojen lakimiehet odottavat kiihkeänä, jotta voivat kieltää heidän omistuksessaan olevien kohteiden kuvien julkaisun. Et siis voi kuvata mihinkään ilmansuuntaan, koska etelässä on vain purjehduväen hallussa olevia rakennuksia. Ota kuva taivaalta, mutta varo Finnairia.

      Merenkulkijoille tiedoksi. Älä kiikaroi porilaisen purjehdusseuran loistoon päin. Se voidaan tulkita salakatseluksi. Yksityisloisto saatetaan rinnastaa yksityiasuntoon.

      • Yksikään venesatama ei saa käyttää mainonnassaan kuvia, joissa näkyy veneitä, joilta ei ole kysytty lupaa. Myöskään mikään lehti tai muu media ei saa julkaista kuvia, joissa näkyy autoja tai rakennuksia, joiden omistajilta ei ole kysytty lupaa.


      • Ulkona_kuin_lumiukko

        Bullshit. Tsekkaas ihan huviksesi kuinka monessa mainoskuvassa näkyy vaikka Helsingin rakennuksia. Meinaatko tosiaan, että ovat kiertäneet kaikki taloyhtiöt läpi ja kyselleet luvat. Oletko nähnyt joissakin kuvissa sumennettuina niitä taloja jotka eivät olisi antaneet lupaa? Olet ihan kuutamolla tulkintasi kanssa. Pykälä olisi kiva ja älä sekoita asiaa nyt mihinkään kotirauhan suoja-asiaan, koska tässä ei todellakaan ole siitä kyse.


      • kjahskdjhaskjdh

        Kannattaa googlettaa kuvahaulla "Kallon Majakka". Siinä on BSF:n lakimiehellä nyt työsarkaa :-)


      • Huutonauruaaa

      • Ulkona_kuin_lumiukko kirjoitti:

        Bullshit. Tsekkaas ihan huviksesi kuinka monessa mainoskuvassa näkyy vaikka Helsingin rakennuksia. Meinaatko tosiaan, että ovat kiertäneet kaikki taloyhtiöt läpi ja kyselleet luvat. Oletko nähnyt joissakin kuvissa sumennettuina niitä taloja jotka eivät olisi antaneet lupaa? Olet ihan kuutamolla tulkintasi kanssa. Pykälä olisi kiva ja älä sekoita asiaa nyt mihinkään kotirauhan suoja-asiaan, koska tässä ei todellakaan ole siitä kyse.

        En meinaa. Tyylilajini edellisessä viestissä oli satiiri.


      • Peukut_tälle

        Hyvä pelastus! Kun huomaa olleensa väärässä, niin se olikin vain vitsiä.


      • Ei se mikään pelastus ollut. Vain typerys luki tuon viestin muuna kuin satiirina.


      • Pahanilimanlintu kirjoitti:

        Ei se mikään pelastus ollut. Vain typerys luki tuon viestin muuna kuin satiirina.

        Tuota... Millähän konstilla siitä muka oli mahdollista nähdä, että se oli satiiria? Perusteluksi ei toimi "no kyllähän jokainen tajuaa, ettei kukaan tosissaan ole tuota mieltä". Sitä kun ei todellakaan voi tietää.


      • pakinoitsija
        10-14 kirjoitti:

        Tuota... Millähän konstilla siitä muka oli mahdollista nähdä, että se oli satiiria? Perusteluksi ei toimi "no kyllähän jokainen tajuaa, ettei kukaan tosissaan ole tuota mieltä". Sitä kun ei todellakaan voi tietää.

        No joo, jos on täydellisen mielikuvitukseton tosikko, jää satiiri ymmärtämättä. Pitääkö kirjankin esipuheessa kertoa, että tämän kirjan sisältö on jotain tyylilajia ja se täytyy lukiessa ottaa jatkuvasti huomioon. Joku pakollinen varoitus ehkä sisällön mahdollisesti vaarallisista vaikutuksista?

        Sillä ei ole merkitystä, onko kyseessä muutaman virkkeen mittainen kappale tällä palstalla, novelli tai kokonainen kirjasarja.


      • "Tuota... Millähän konstilla siitä muka oli mahdollista nähdä, että se oli satiiria? "

        Sen näki viestin liioittelevasta luonteesta. Viestin vaatimus ei voisi olla reaalimaailmassa totta, joten kysymys on mitä ilmeisimmästä huumorista.


      • Pahanilimanlintu kirjoitti:

        "Tuota... Millähän konstilla siitä muka oli mahdollista nähdä, että se oli satiiria? "

        Sen näki viestin liioittelevasta luonteesta. Viestin vaatimus ei voisi olla reaalimaailmassa totta, joten kysymys on mitä ilmeisimmästä huumorista.

        Ei toimi. Kas kun ihmiset uskovat mitä hämmästyttävimpiä asioita siitä, mitä laki sanoo tai ei sano. Siksi on jokseenkin mahdoton tietää uskomattomimmastakaan väitteestä, kuvitteleeko sen kirjoittaja tosissaan sen olevan totta. Tämä on ylipäätään kirjoitetun tekstin ongelma ja erityisesti tällaisilla palstoilla, joilla viitekehys ei millään tavoin määritä "tyylilajia".


      • eiauta
        10-14 kirjoitti:

        Ei toimi. Kas kun ihmiset uskovat mitä hämmästyttävimpiä asioita siitä, mitä laki sanoo tai ei sano. Siksi on jokseenkin mahdoton tietää uskomattomimmastakaan väitteestä, kuvitteleeko sen kirjoittaja tosissaan sen olevan totta. Tämä on ylipäätään kirjoitetun tekstin ongelma ja erityisesti tällaisilla palstoilla, joilla viitekehys ei millään tavoin määritä "tyylilajia".

        Vaikka kirjoittaisit tikkukirjaimilla selkeinä lauseina asian juuri niin kuin ajattelet sen olevan, ymmärtävät jotkut sen silti väärin. Se ei siis asiaa muuta.


      • Anonyymi
        10-14 kirjoitti:

        Ei toimi. Kas kun ihmiset uskovat mitä hämmästyttävimpiä asioita siitä, mitä laki sanoo tai ei sano. Siksi on jokseenkin mahdoton tietää uskomattomimmastakaan väitteestä, kuvitteleeko sen kirjoittaja tosissaan sen olevan totta. Tämä on ylipäätään kirjoitetun tekstin ongelma ja erityisesti tällaisilla palstoilla, joilla viitekehys ei millään tavoin määritä "tyylilajia".

        Voiko olla noin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko olla noin

        Onko se kahvila siellä edelleen? Näkyykö perinnerakennus kuvissa?


    • loistojuttu

      Huikean hieno mainoskamppanja kahvilalla. Nyt saa paikattua heikosti mennyttä kesää. Saa myydä monta sympatia kuppia saludoa. mitä sillä väliä että mustamaalaa naapurin 500 jäsentä saatanan kätyreiksi. Kyllä ne sen kestää että niille vittuillaan ja syljetään naamaan maitokaupan pihassa kun ne on bättre folk ja segelbootit ja paljo rahaa. Mutta se on tällästä tää yritystoiminta välillä.

    • tunnetko.keissin

      Mitähän täällä kirjoittavat tietävät keissistä. Kuinka moni edes tietäisi, mistä BSF on lyhenne ja missä sellainen seura vaikuttaa. Eipä tietämättömyys tietenkään ikinä ole estänyt olemasta asiasta vahvasti jotain mieltä.

      • Kalaanaapurista

        Todennäköisesti tiedossa on vain toiseen osapuolen näkemys eli puolet totuudesta.

        Esimerkki. Naapurisi myy Loimu lohta ja sulla on nätti pihasauna, jonka kuva on naapurisi mainoksessa. Sitten kun kyllästyt saunasi ovella pyörivin asiakkaisiin ja lähetät naapurille kirjeen jossa pyydät poistamaan harhaan johtavat mainokset on someraivo ylimmillään.

        En minäkään kaikkea tiedä tää oli vaan esimerkki siitä että asioilla on kaksi puolta.


      • Bossu
        Kalaanaapurista kirjoitti:

        Todennäköisesti tiedossa on vain toiseen osapuolen näkemys eli puolet totuudesta.

        Esimerkki. Naapurisi myy Loimu lohta ja sulla on nätti pihasauna, jonka kuva on naapurisi mainoksessa. Sitten kun kyllästyt saunasi ovella pyörivin asiakkaisiin ja lähetät naapurille kirjeen jossa pyydät poistamaan harhaan johtavat mainokset on someraivo ylimmillään.

        En minäkään kaikkea tiedä tää oli vaan esimerkki siitä että asioilla on kaksi puolta.

        Juu, tuommoinen näkyvä perinnerakennus vaan on vähän eri, kun ei oikein kotirauhan rikkominenkaan tule helposti kyseeseen. Omistaahan joku asunto-osakeyhtiökin talon Hesan keskustassa, muttei ne voi vaatia sen häivyttämistä kaikista kuvista, ml. ilmakuvat Helsingistä.


      • MitaanTietamaton

        Porilainen sukulainen tietää aiheesta sen verran, mitä paikallisesti on uutisoitu. Hän on luottanut uutisoinnin objektiivisuuteen muodostaessaan vahvaa mielipidettään, jonka hän myös hyvin vahvasti minullekin ilmaisi. Hänellä on täysi oikeus mielpiteeseensä, vaikka se ei ihan mairitteleva ollut omalle viiteryhmälleni. En siis pidä kahvilaa.

        Imelästi jälkiviisaana parempi tapa asioida olisi mennä munkkikahville ja siinä yhteydessä ottaa puheeksi pieni herne, joka sieraimessa vihoittelee.


      • Kalaanaapurista
        Bossu kirjoitti:

        Juu, tuommoinen näkyvä perinnerakennus vaan on vähän eri, kun ei oikein kotirauhan rikkominenkaan tule helposti kyseeseen. Omistaahan joku asunto-osakeyhtiökin talon Hesan keskustassa, muttei ne voi vaatia sen häivyttämistä kaikista kuvista, ml. ilmakuvat Helsingistä.

        Muutetaan Loimu lohi kahviksi ja yksityishenkilön tilalle pursiseura. Näkyvä perinnerakennus on ja pysyy pihasaunana. Ei se esimerkki niin erilainen juttu ollut.


      • Kalaanaapurista kirjoitti:

        Muutetaan Loimu lohi kahviksi ja yksityishenkilön tilalle pursiseura. Näkyvä perinnerakennus on ja pysyy pihasaunana. Ei se esimerkki niin erilainen juttu ollut.

        Entä se asunto-osakeyhtiö Hesan keskustassa? Onko se myös samanlainen? Saako se vaatia talonsa kuvia pois ilmakuvista ja muista kuvista? Jos ei, miksi ei?


      • Kalaanaapurista

        Yksittäiset ihmiset saavat pääasiassa kuvata melko vapaasti. Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat luku sinänsä. Jos on mainos jossa on se asunto-osakeyhtiö ja teksti että stadin paras thai hieronta niin kyllä sen saa vaatia poistettavaksi.


      • Kalevireiim

        Eli selvennyksenä kaikille, jos eivät tiedä mistä tulee lyhenne BSF:
        Björneborg Ship Foundstation.


      • siis.niinku
        Kalevireiim kirjoitti:

        Eli selvennyksenä kaikille, jos eivät tiedä mistä tulee lyhenne BSF:
        Björneborg Ship Foundstation.

        Porin laivojenlöytöasema?


      • nenäkipeeksixx
        MitaanTietamaton kirjoitti:

        Porilainen sukulainen tietää aiheesta sen verran, mitä paikallisesti on uutisoitu. Hän on luottanut uutisoinnin objektiivisuuteen muodostaessaan vahvaa mielipidettään, jonka hän myös hyvin vahvasti minullekin ilmaisi. Hänellä on täysi oikeus mielpiteeseensä, vaikka se ei ihan mairitteleva ollut omalle viiteryhmälleni. En siis pidä kahvilaa.

        Imelästi jälkiviisaana parempi tapa asioida olisi mennä munkkikahville ja siinä yhteydessä ottaa puheeksi pieni herne, joka sieraimessa vihoittelee.

        Et sä Poriin tuu ...tääl vain Porilaiset.


    • kaanaankiulu

      Eiköhän seura kohti kuivu kasaan samalla kun jäsenistö harmaantuu ja vanhenee. Vanhoista kuppikuntaisista jääristä on aika jo jättänyt eikä sukulaisiakaan taida enää uusiksi jäseniksi olla jäljellä.

      Odotellaan kymmenen vuotta jos olisi uusi ääni kellossa.

      • Isoantilla

        Minäkin onneton kuvittelisin jotain tyyliopista ymmrtäväni, mutta niin vain meni yli hilseen tuo Bossun "satiiri". Havaitsemme, että huumori on vaikea tyylilaji ja aina löytyy tosikkoja, jotka ymmärtävät väärin tai eivät ymmärrä lainkaan.


    • MielensäPahoittajaX

      Onko nyt niin että mitään maamerkkiä ei saa hyödyntää mainoskuvissa? Jos kahvilan kuvan takana näkyy Saimaata pitää käydä käydä kysymässä kaikilta vesialueen osakkailta lupa tähän? Jos kuvassa näkyy Näsinneula niin lupa pitää olla Näsinneulan omistajilta. Jne. Onko ratkaisu nyt sitten se että mainoskuvasta leikataan pois jokainen pikseli jossa näkyy jonkun toisen omaisuutta?

      • minäkin.ymmärrän

        Jopa minun vähäsemmälläkin ymmärryksellä ymmärrän tämän tapauksen ja esimerkkiesi eron. Mutta sinusta oli ilmeisesti hauskaa pahoittaa mielesi.


    • MotorbåtsFöreningiBjörne

      Meriporilaisena ja pitkäaikaisena jäsenenä tiedän, että Porissa tapahtunut on hiljalleen kuolevan entisen purjehdusseuran kuolinkorinaa. Exkommandoori kihisee kateudesta kun uusi yrittäjä onnistuu siinä missä itse tunaroi ja häsläsi pahemman kerran.

      Seuran jäsenistö on tyytymätöntä ja turhautunutta kun seuran johtoporras keskittyy tarmokkaaseen riitelyyn yhteistoiminnan ja innostamisen sijaan. Matkaveneilijöitä hyödyttäviä investointeja ei rahanpuutteeseen vedoten tehdä kun seuran vähäiset jäsenmaksutulot käytetään sen hallituksen harrastaman jollapurjehduksen tukemiseen. Lopputulemana seuran laiturinkuvatuksissa kelluu vinossa vanhoja max 30-jalkaisia purkkareita ja hoitamattomilla rannoilla lojuu viklanraatoja ja Stillejä sikinsokin.

      Kato naapuriseuroihin on ollut valtava, kaikki isommat motarit ja purkkarit on jo aikapäiviä siirtyneet niihin.

      • SSSSSSPPPPPP

        Näin se on. Paikallisena veneilijänä kuulee ihmisten tuntemukset. Enemmän sisäänpäin lämpiävämpää seuraa saa hakea. Siksi itse jätin ko. puljun väliin ja vein veneen 20 km etelään naapuriseuraan.


    • KyselenVaan

      Joskus tällä palstalla oli linjaus etteivät pursiseurojen sisäiset välienselvittelyt kuulu tänne. Palstalla oli jopa nimetty moderaattori. Vai onko niin että tuo käytäntö koskeekin vain tiettyä helsinkiläistä purjehdusseuraa?

      • Moderaattorit on korvattu tekoälyllä, joka suodattaa pois vääränlaiset tekstit. Mutta mahtaako se tunnistaa, milloin keskustellaan pursiseuran sisäisistä asioista?


      • KirjoittakaaVaan

        Eihän tämä olekaan kuin ulkoisten asioiden käsittelyä, ei ole ollut julkisuudessa lienee yhtään sisäistä kuvaakaan eikä mitään asioita kummankaan sisäpiiristä, joten ei muuta kuin tekstiä lisää vaan ja kaikki julkisuuteen, suomessahan on ennakkosensuurikin kiellettyä.


    • Töttörööööö

      Hankkikaa elämä.

      • Röttötötötööt

        Ja tämän "viisauden" pointti oli??


    • purjehtijanajad34

      IHAN sontaa ,olen kallon päälikkö 250kg penkki
      ja muut voi kysyä miten menee .
      esim. porin veneilykeskukset on hoidettu päin p....tä ottakaa oppia Raumalta

      Rauma on 100 vuotta edellä kaikessa vaikka olen porilainen ,niin raumalla on asiat hienosti hoidettu ......kumarrus raumalle .

      • ehkäjopa100kg

        No jos Porissa paremmuus ratkaistaan sillä, paljonko penissä nousee, ollaan takuulla kaukana Rauman takana. Tosin epäilen, ettei penkissä BSF:nkään asioita ratkaista. Ja hyvä niin.


    • pori.on.pori

      Tarina porilaisesta purjehtijasta muutaman vuoden takaa.

      Naapuriveneessä oli kerran kaksi äijää ja isohko daami, kaikki vahvasti päihtyneitä jo iltapäivällä. Aurinko laskee ja hyttysiä tulee älyttömän paljon. Briefing jatkuu hetken, zimmareissa tottakai lämpimän päivän jäljiltä, toinen äijä sammuu ja jää sitloodaan lepäämään muiden siirtyessä sisätiloihin. Hyttysiä oli niin paljon ettei ulkona voinut olla minuuttiakaan, porilainen tosipurjehtija nukkui siinä huoletta varmaan useamman tunnin.

      Olipahan kulttuurielämys meille espoolaislle, mutta kaikki tyylillään.

    • Harrihate

      YÄK BSF!

      • pikemminkin

        Hyvä BSF!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe