Oikea koko?

lumipeikko

Ihan vaan tossa mieleen tuli että olen jonkun verran lumilaudalla laskeskellut, välineet vuokraten menetelmällä. Mut se kiinnostais et minkä kokoinen lauta minulla pitäisi olla tai merkki vai onko ne lautavalinnat jotenkin oman pään mukasia juttuja.Olen 185cm ja painoo tollane 75kg et jos joku neuvois?Minkälainen lauta olis hyvä ja mihin niissä kannattaa sitten ottaa huomiota, jos sellaisen vaik tässä hommais.

4

1622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ...sama ongelma oli tuossa viikko sitten ja saatiin tällaisia vastauksia: Laudan tulee olla pituudeltaa leukaan asti. Jos olet "isokenkäinen" henkilö niin osta leveämpi lauta ettei kenkä ota maahan. Kaipa se merkki ja laudan taso on ihan ostajasta kiinni mihin haluaa satsata!

    • eli se laudan pituus tosiaa on about leuasta silmiin, siltä väliltä.. ja leveys tosiaa jos on isompi kenkä niin sit leveempi lauta..
      merkillä nyt sinänsä, parempi merkki "parempi" lauta.. lautoja on eri jäykkyisiä.. ja alottelijalla sais olla ihan semmonen perus lauta joka on vähä löysempi ja sit ku tulee vähä kokemusta lisää niin sit jäykempää lautaa..

    • antiflag

      kyllähän sillä pituudella on hieman väliä, että 185 senttiselle 130 senttinen lauta onpi yleensä vähän turhan lyhyt. ite olen n 183 senttiä pitkä ja lauta on 157 senttinen. tosin hieman lyhyempi kuin mitä "suositukset" sanoo mutta itse ainakin tykkään laskea hieman lyhyemmällä laudalla. sulla luultavasti sopis joku 157-167 väliltä. kannattaa kokeilla eri mittasia vuokralautoja ja päättää sitten.
      koska olet melko pitkä, niin luultavasti kenkäsi koko on myös melko suuri. eli esim joku burton seven tai muu kapea lauta ei sopisi 45 kokoiseen kenkään, koska varpaat ottaisivat lumeen kiinni, eli laudalla tulee olla myös riittävästi leveyttä. sitten ois myös hyvä jos laudan painosuositukset sopisivat sinulle..
      merkillä nyt ei ole niin väliä, mutta mitään crazy creekiä, stuffia tai muuta vastaavaa en suosittelisi. meinaan menevät heti palasiksi jos käyttää pikkasenki kovemmin.. esim burton, forum, ride, nitro, hammer ja salomon vois olla hyviä merkkejä (en nyt jaksa alkaa listaamaan kaikkia, kts www.lumitykki.net -> laudat ja sieltä arvosteluja).

    • gargi

      Niin kävin tossa äsken top-sportissa ostamassa itelleni uuden K2 laudan Flowin siteet ja monot. Niin niissä laudoissahan on nämä vähinnäis ja enimmäis painot mutta, ite sanoisin sun kokoselle kaverilla tollasen K2 zeppelin laudan ja sit vaan kattoo siitä taulusta sun painoselle kaverille oikeen koon! Kannattaa käydä iha muuten vaan liikkeessä kyselemässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe