Miten löydän yliluonnollisen?

Etsijä2611

Haluan löytää tästä maailmasta jotain lisää, jotain enemmän kuin tämä konkreettinen ja aineellinen. En ole edes ikinä uskonut mihinkään, mutta lähes aina kun ajattelen yliluonnollista, minut valtaa tämä sama tunne. Se on niin kuin innostusta, kiinnostusta ja seikkailunhalua, mutta samalla ahdistavaa kaipuun tunnetta. Kaipaan jotakin mitä en löydä enkä tunne. Minulla ei ole ikinä ollut mitään yliluonnolliselta tuntuvia kokemuksia. Enkä osaa edes määritellä tarkemmin mitä kokemusta kaipaan. Tuntuu vain että ns. todellisuus ei riitä. Tämä maailma ei ole minulle tarpeeksi ilman näkymätöntä. Se tuntuu turhauttavan rajoittavalta ajatella, että mitään muuta ei olisi. Se tuntuu siltä... että rationaalinen elämä on tylsää, ja ettei siinä tai minussa itsessäni ole tarpeeksi tarkoitusta näin.

Mutta missä se on? Mitä voin tehdä? Miten löydän kyvyn alkaa uskoa tai kokemuksen jonka jälkeen tiedän, että jotakin on? Ja jos joku pystyy käyttämään psyykkisiä kykyjä tämän tekstin perusteella, vaikka kertomaan minusta tai elämästäni jotakin, niin kuuntelen mielelläni. Jos tiedät jotakin, mitä sinun "ei pitäisi" tietää... Haluaisin nähdä esimerkin.

34

3347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • blossommi

      Yliluonnollisista asioista en tiedä, mutta jos sellaisia on, eikö ne ihan luonnollisia kuitenkin ole. Kehottaisin tutustumaan meditointiin. Ehkä löydät jotain.

    • luonnontasoilla

      Kaksi väärinkäsitystä. Kaikki missä voidaan ylipäätään elää on kokijalleen konkreettista ja myöskin luonnollista. Nirvanakin on luonnon tasoilla.

    • rohvessori

      Kysymys kuului: missä se on?
      Vastaus: tutustu itseesi. Niin me muutkin olemme tehneet.

    • nää_on_näitä

      https://yle.fi/uutiset/3-9754293
      Asta Raami opettaa löytämän intuition, se ei tietenkän ole yliluionnollista, kun mikään luonnossa esiintyvä ei voi olla luonnotonta
      Tunne itsesi

    • aliensaliens

      Avartuva Ihmiskuva ry kokoaa henkisyydestä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Paljon säännöllisiä tapahtumia ja myös tilaa tutustua.

    • sinut.on.nähty

      Mene peilin eteen ja katso mitä näet! Melko yliluonnollisen näköinen pellehän siellä irvistelee.

    • Et voi tehdä mitään. Siis tee mitä vain.

      • axab1212

        Et voi etsiä , sinun on vain odotettava.


      • axab1212 kirjoitti:

        Et voi etsiä , sinun on vain odotettava.

        Taikasieniä voi napostella.


    • skeptokraatti

      Oletko koskaan ihmetellyt, miksi niin moni sanoo, ettei yliluonnollinen ole totta? Se johtuu siitä, että sellaista ei ole koskaan kohdannut, koska ei usko sellaiseen. Silloin mitään yliluonnollisia asioita ei tapahdu, ja koska mielikuvitus ei virity aaveidennäkemisasteelle. Yliluonnollisen kokeminen näin ollen vaatii sekä voimakasta itssuggestiota, uskomista sellaiseen, sekä otollisen tilanteen.

      Itse olen käynyt vierailulla muutamassa tunnetussa kummittelupaikassa, joista kaukaisin on Ranskassa. Myönnettävä kyllä on, että tunnelma yöllä pimeässä ja paikassa, jossa väitetään kummittelevan, on jännittynyt ja odottava. Olen kuullut monenlaisia ääniä, kuten naputtelua, huokailua, laahaavia ääniä, kaikuja, rapinaa jne. Tällainen kokemus on herkkäuskoiselle "todiste" kummittelusta. Mutta koska olen kokenut yliluonnollisen debunkkaaja, kävin myös päivällä niissä kohteissa. Äänet oli ihan samoja. Rakennuksista löytyi mm. hiiriä ja rottia, yksi kissakin näkyi, risassa seinässä, ikkunassa, ovensuussa jne. ilmavirrassa lepattavia muovin, pahvin yms. lärpäkkeitä, seinästä murenevaa rappausta jne. ja myös lämpötilavaihtelut saivat ääniä aikaan. Näin helppoa on todeta yliluonnollisen olevan vain oman mielikuvituksen tulosta, joka yöllä vain korostuu.

      Eli, jos haluat kokea jotain, niin virittäydy tunnelmaan jossain pelottavassa paikassa ja yöaikaan. Jos olet herkkäuskoinen, niin kananlihat on taattua :)

    • Brina

      Ei ole olemassa sellaista kuin yliluonnollinen! On vain asioita joita emme vielä kaikin osin osaa selittää...tai osataankin, mutta silti moni haluaa uskoa edelleen "yliluonnolliseen" koska sellainen on jotenkin jännää ja erikoista ;)

    • MascaraMascara

      Sitä ei voi löytää, mutta sitä voi houkutella luokse.

    • TurhaaEtsiä

      Yliluonnollista ei kannata tavoitella ainakaan huumeiden kautta. Ne jättää pääkoppaan pysyvät jäljet ja monilta käyttäjiltä vie hengen. Sitäpaitsi sitäkautta ei voi löytää rauhaa, pysyvää hyvää oloa, tai kärsimysten loppumista. Mikäli yliluonnolliset ilmiöt kiinnostaa ja yliluonnolliset kyvyt, niin youtubessa on mm. paljon munkkien puheita, joissa aina silloin tällöin puhutaan ilmiöistä mitä ovat nähneet tai kokeneet. Hakusanoja: dhamma talk, ajahn.

    • HulluKiikku

      Lähin mielisairaala on varmasti paras paikka sinulle.
      Meitä on muitakin!

    • tosiväsynyt

      Yliluonnollisen kokeminen näin ollen vaatii sekä voimakasta itssuggestiota, uskomista sellaiseen, sekä otollisen tilanteen, kirjoitetaan edellä.

      Jotenkin olen eri mieltä, kun minä en haluaisi kokea yliluonnollista, mutta kun se jotenkin vaan keikkuu kimpussa halusin tai en. Eikä se edes ole minulle henkilökohtaisesti niin iso ongelma kuin ympäristölle. No joo, joskus ottaa päähän, jos aiheuttaa isoakin hämminkiä. Ehkä selittää tämä maa jossa asun - se ei siis ole Suomi.

      Ihan vaikka näin hullu juttu esimerkiksi - yksi sadoista - asunnossani oli yhdessä kohdassa outo haju - tarkasti määrätyllä alueella. Tuli ulkopuolinen ja havaitsi saman, Päädyimme siihen, että se on ruumis - asuntoon on haudattu ruumis, päättelimme jopa niin pitkälle, että betoniin.

      No, joka tapauksessa - kun hän oli tällä ruumishajualalla ammatti-ihminen, minä en, niin ajattelin, että on tästä nyt ilmoitettava poliisille kuitenkin. Ja niinpä lähdin hullun asian kanssa tekemään hullua ilmoituksen. Sekin oli tässä maassa jo melkoinen sirkus - hyvä etteivät pidättäneet heti.

      Poliisit tulivat paikalle,, tarkistivat - nyt tuo paikka haisikin kuin Edenin puutarha. Ei siis todellakaan mitään.

      Kolmen päivän päästä oli lehdessä iso uutinen, että asunnosta oli remontin yhteydessä löydetty betoniin valettu ruumis. Ainoa ongelma - tuo asunto oli noin kilometrin päässä kyseisestä paikasta. Mutta - yllättävää - samalla hävisi myös tuo vuosia vaivannut haju.

      No, ajattelivat varmaan, että ol sillä ihmisellä perhanan hyvä hajuaisti.

      Vai mikä tämä juttu oli?

      Kerran tein yhdestä toisesta paikasta yhtä hullun ilmoituksen, mutta ei liittynyt millään tavalla kuolemaan vaan katoamiseen... Ja kun poliisi meni paikalle, sieltä löytyi sillä kertaa poltettu ruumis, ja olen edelleen satavarma, että kun minä sen paikan tarkistin siellä ei ollut yhtään mitään.

      Silloin ajattelin, että tästä en enää selviä, mutta eivät edes kuulustelleet - johtui varmaan siitä, että tein ilmoituksen nimettömänä.

      Se oli jo kansainvälinen skandaali - kyseessä olikin vähän isompi heppu ja yhteydetkin vähän isommat.

      Sitten päätin, että en aio kuulla mitään, nähdä mitään tai haistaa mitään, kunnes....

      • kaveritvähissä

        Jos osa näistä tapahtumista ei tapahtuisi minun omien silmien alla - esimerkiksi ketjureaktio kädessäni olleesta avaimesta, joka selittämättömästä syystä vain vääntyi, ja jouduin keskelle suoranaista skifinäytelmää - j niin hakisin kättä pidempään, että kuka helvetti källää näitä minun piikkiini.

        Välillä on olo, että en uskalla edes hengittää tai taas alkaa tapahtua jotakin merkillistä, mutta kun en löydä syyllistä tähän - itseäni lukuunottamatta.

        Älkää jukolavita toivoko tällaista elämää! Siinä missä kunnia menee, niin maine kasvaa - saan jo yksin jonottaa vihanneskaupassakin!


      • haluaisikojokutämän

        Ai niin, kaverit vähissä... paras keino, minun mielestäni oli todistaa tuttavalle, ystävälle, että minä en todellakaan tiedä mitään, vaan kaikki on huhupuhetta ja paskanjauhamista. Sanoin, että voin todistaa sen. Otin tarpeeksi mahdottoman skenaarion: annoin, ajan - tarkan ajan - tuolla hetkellä tulee tiedo kahdesta ikävästä asiasta, joka koskee sinua sekä miestäsi.

        Sitten unohdin autuaasti koko asian - se sopi vain siihen tilanteeseen ikään kuin huonona huumorina.

        Sitten tuli puhelinsoitto viikkojen päästä - olin jo unohtanut koko jutun - juu, kyllä tiesit oikein, hän sanoi: tuolla hetkellä toisen vanhempi kuoli ja samalla hetkellä toisen vanhempi sai tietää sairastavansa syöpää.

        En kokeile tuotakaan enää. Mä en jaksa.


      • onenemmänkinhampaita

        No, hyvä on, minä tunnustan ... Liittyy tuohon, että kuka källää näitä minun piikkiini, ja tämä tapahtui jo vuosia ennen tuota edellä kertomaani ystävän tapausta.

        Sanoin rakkaalle puolisolleni eräänä päivänä, joka joutuu myös elämään tämän hulluuden helvetin, että olen varma, että mitään yliluonnollista ei voi olla, vaan syy on hammasimplantti, jonka aikoja sitten teki - silloin jo minun mielestäni eräs hyvin epämääräinen hammaslääkäri, tanskalainen, jolla oli kaiken lisäksi vielä joku arabinimi - sen on pakko olla syyllinen kaikkeen tähän!

        Puolisoni oli tietysti eri mieltä, ja päätin todistaa hänelle olevani oikeassa!

        Hain keittiöstä ison tollon foliota, tungin sen hampaan ympärille, asetuin makaamaan olohuoneen sohvalle puolisoni virnistellessä ja odotin mitä tapahtuu,

        Kaksi minuuttia, ei yhtään enempää - soi sisäpuhelin. Ainakin puolisoni hämmästyi - näin sen ilmeen! - ja hän meni vastaamaan sekä aukaisi napista alaulko-oven.

        Sisälle tuli kaksi henkilöä ... kuulemma väestönlaskennasta, päivää! Kysyivät, että kuinka monta henkilöä meitä täällä huoneistossa on? Hahaa! Minä sanoin - siinäs näit! Tässä maassa ei todellakaan kukaan laske mitään väestöä - täällä on pilvin pimein kaiken näköisiä, kokoisia ja värisiä. Ei täällä kukaan tiedä mistään mitään!

        Tilasin ajan - poistatin koko helvetin implantin ja vaadin vielä nähtäväksi röntgenkuvan, että voin olla varma, ettei mitään jäänyt enää!

        En tietenkään sanonut tuolle hammaslääkärille muuta kuin, että se särkee ja vaivaa niin, että haluan sen poistettavaksi.

        Mitä tapahtui? Ei mitään - sama hulluus jatkuu - ja minä pureskelen ruokani vain yhtä hammasta vähemmällä kalustolla.

        Viimeksi eilen puolisoni huomautti tästä typeryydestä, ja siitä se tulikin mieleeni.


      • vääräavainsana

        Niin, siis tuo puolisoni huomautus liittyi siihen, kun eräästä määrätystä syystä myöhäisillasta pimeni koko perhanan kaupunki....


    • onniinhiljaista

      Miksi kukaan ei kirjoita mitään tänne? Olen suunnattoman pahoillani, jos järkytin teidät - ei se ollut tarkoitus - halusin vain aloittajalle kertoa, että ei se nyt niin kovin kivaa ole yrittää tavoitella yliluonnollista ja toisalta, ettei sitä voi edes tahtomalla tavoitella väkisin - se vain valitsee jonkun, ja siinä olet, etkä mitään voi.

      En minä tiedä, että miksi näin on - ja sattuu päähän, jos yritän ratkaista tätä juttua.

      Ajattelin jossakin vaiheessa, että olin jo kokenut kaikki ilmiöt mitä maailmassa on, mutta onneksi en levitointia. Jotenkin ajatuksenakin se kauhistutti.

      Sitten eräänä päivän olin tulossa kaupasta - kummassakin kädessä kauppakassit - ja jotenkin - sen muistan ulko-ovi näytti odolta väriltään - nimenomana väriltään. Sitten - hups - olinkin sisäpuolella ne kassit kädessäni. Aika järkyttävä tunne, että mitä tapahtui.

      Tarkistin oven - se oli edelleen turvalukossa. Jos olisin oikeasti tullut siitä ovesta,niin turvalukko ei olisi voinut olla päällä. Mutta - vakuutan - tuo ei tietämäni mukaan ole tapahtunut kuin tuon yhden kerran.

      On totta, että puolisoni väittää, että en käytä matkoihin normaaleja aikoja,, mutta minä olen sitä mieltä, että koska hän ei käy kaupassa, niin voiko hänellä olla edes mitään realistista käsitystä siitä, että miten nopeasti ylipäätään pystyy kaupassa käymään?

      Minun mielestä ei voi.

      • lempinimiä

        Ei mutta.... ihan pakko kertoa vielä yksi juttu.

        Ne lisääntyvät tavarat - joku sanoi, että meillä on 3D-tulostin. Ja kyllä minustakin se on ihan kiva juttu, jos jääkaappiin tulee maitotölkki, jos on ajatellut hakea sen kaupasta, tai jotakin muuta vastaavaa, mutta että pakastimeen ilmestyy kalapuikkoja, aina vain kalapuikkoja! Ensin ihmettelin - enkö vain muista ostaneeni - ja sitten hämmästyin, ja taas kalapuikkoja. Ei mitään järkeä.

        Täällä maassa käytetään paljon lempinimiä. Uutenavuotena juuri kun lihakauppias oli oppinut kutsumaan minua sydänkäpyseksi ja kertoi, että olen kuulemma heidän paras asiakas - sain tulevan vuoden kalenterinkin - niin nyt siellä pakastimessa onkin lihaa ja lihaa ja taas lihaa. En minä voi mennä ostamaan lisää lihaa!

        Nyt ajattelen, että hän ajattelee, että en pitänytkään tuosta sydänkäpy -nimityksestä, kun en enää käy, mutta en saisi mahtumaan lisää lihaa mihinkään. Voih - enkä voi edes kertoa syytä, että miksi en voi ostaa enää.

        Apteekisssa kuulin toissapäivänä, että minkä lempinimen saa, kun on yli 80-vuotias - se on kuningatar. Myyjä joka välilssä hoki sitä vanhalle rouvalle, kun hän teki ostoksiaan.

        No, ei siihen nyt niin hirveästi aikaa enää ole.


      • olenväsynyt

        Voi kun muistaisin, että mitä olen puhunut - kuolleista en kai kuitenkaan?

        Oli vanha rouva, joka kuoli - etäinen tuttava, ei hyvä ystävä - yht äkkiä hän seisoi kuolemansa jälkeen illalla sänkyni vieressä ja pyysi apua, koska ikkunalle oli jäänyt suuri kasvi - nimenomaan näillä sanoilla, hän sanoi: suuri kasvi. En tiedä miksi sanat ovat merkittäviä, mutta ne juuri jäävät mieleen sellaisena kuin ne on sanottu - ja se pitäisi kesäksi siirtää varjoon, voisinko hoitaa asian.

        Tosi kiva juttu - mitenkähän tuollainen asia hoidettaisiin?! Ensin pitäisi selvittää mistä suuresta kasvista on kyse, ja millähän ikkunalla, ja missähän rouva on asunut ja kukahan tuntisi, joka voisi käydä tarkistamassa vaivihkaa asian ja hoitaa kasvin varjoon - itse nimittäin en edes asunut samassa maassa.

        Mutta kyllä minä hoidan kasvin varjoon, se on selvä. Yksinkertaisesti näistä pyynnöistä ei vain voi kieltäytyä.

        Mitä mieltä olette - voinko toimia niin, että samalla paikkakunnalla asuvalle tuttavalle soitan, että kun nyt kävi niin hassusti - tiedäthän Lempi-rouvan, joka kuoli kaksi kuukautta sitten - niin hän pyysi hoitamaan erään asian. Voisitko selvittää osoitteen ja käydä rimpauttamassa ovikelloa ohimennen ja kertoa leskelle terveisiä edesmenneeltä vaimolta, että se kukka akkunalla pitäisi siirtää varjoon?

        En voi.

        Tästä ei ole edes montaa vuotta, mutta en tänä päivänä muista, että miten sen tein, mitä selitin, mitä puhuin, kenet löysin ja kuka kävi ja kuka lopulta hoiti sen suuen kasvin varjoon, mutta se hoidettiin - eikä kertaakaan minun tarvinnut paljastaa tietolähdettäni. Mutta ei ole helppoa - ei todellakaan.

        Äsh, en jaksa, en vain jaksa tätä.

        Jatkan toisen kerran. Välillä mietin, että miksi minä, miksi ei naapuri - tai joku muu.


      • menetinäitinikin

        Jatkan vielä - sen suurimman sydänsuruni.

        Äitini - kaikille meille äiti on tärkein - olisi myös jopa minulle - hän soitti eräänä päivänä,jo vuosia sitten ja sanoi: jos en heti loepeta sitä mitä teet, niin hän menettää Nokian osakkeensa.

        Perhe - läheiset tietävät, että mikä olen - muilta parhaani mukaan salaan kaiken. Koitin selittää hänelle, että minä en voi millekään mitään, kaikki vaan tapahtuu. Mitä tapahtuu.

        Mitä tapahtui? Nokiaa ei enää ole, ja äitini ei ole suostunut puhumaan kanssani sanaakaan sen jälkeen - on kuulemma vienyt kultakorunsakin pankin tallelokeroon, etten minä varasta niitä - ja tämä tarina on tosi. Voi hyvä Luoja! Ja minä sentään pelastin hänen Mermaid-sijoituksensa hetkeä aikaisemmin!

        Onko teidän mielestä oikein, että minua syytetään jopa Nokian kaatumisesta?!

        Minun mielestä e!


      • kaikkeensyyllinen

        Olipa siinä kirjoitusvirheitä, huh. No asia selvisi.

        Mihin ihmiset tarvitsevat selvännäkijää: ahneuteen. Mihin selvännäkijä tarvitsee asiakkaita: ahneuteen. Ei sovi minulle. Tästä tulikin mieleeni toinen tarina.

        Istuin kahvilassa, ja pöytään tuli istumaan tuttu paikallinen. Yht äkkiä näin pöydän ympärillä vanhan rouvan, joka yritti tarjota hänelle - tuolle miehelle - kukkakimppua. Se oli näky - ei totta. Mies ei tietenkään nähnyt häntä, ja vanha rouva alkoi itkemään, kun mies ei reagoi häneen. Minä purin huultani, väänsin käsiä - en voi tehdä mitään!En halua kertoa! En voi kertoa tuolle miehelle mitä näen.

        Lopulta ahdistus kävi niin ylivoimaiseksi, että oli pakko - en kestänyt enää - kerroin mitä näen. Kyseessä oli hänen isoäitinsä - he olivat yhdessä kasvattaneet kukkia. Hän huudahti, että miten minä voin tietää sen! Sitten hän nosti kätensä pöydälle ja kertoi, että oli ottanut vihkisormuksen pois kädestään ja päättänyt jättää vaimonsa, mutta tämän - minun kertoman jälkeen - hän palaa kotiin..

        Pian tämän jälkeen hän sairastui syöpään, ja on nyt jo kuollut. Näin hänet vielä juuri ennen kuolemaa.

        Häntäkin kaipaan.

        Onneksi äitini ei tiedä - syyttäisi varmaan minua tuostakin kuolemasta.


    • voihyväthyssykät

      Sitähän on etsitty aina, eikä koskaan ole löydetty. Kuinka monta tuhatta vuotta tarvitaan, että ihminen järkevöityy pysyvästi? "Yliluonnollinen" on mielikuvittelusta syntynyt käsite ja se elääkin vain ja ainoastaan meidän mielikuvituksessamme. Tuolla pääkoppiemme ulkopuolella ei näet ole koskaan havaittu mitään yliluonnollista.

      • kiellettyjoiltakin

        Mitähän sanoisin sinulle... On ja ei ole - riippuu sinusta. Se on tavallaan myös valintakysymys - ihmisen aivot pystyvät ottamaan vastaan vain sen verran mikä on itse kunkin henkilökohtainen kestokyky. Jos sinun psyykkeesi ei kestäisi jotakin sellaista ilmiötä, joka olisi sinulle vahingoksi, sellaista ei todellakaan tapahtuisi sinulle. mutta se kertoo vain sinusta, ei kenestäkään muusta. Itse henk.koht. sanon, että ilmiöt voivat olla sitä luokkaa, että tarvitaan todella pirunmoisen vankka psyyke, että selviää - siis aivan toisinpäin kuin voisi kuvitella. Tämä ei ole heikkohermoisten hommaa, ei todellakaan.


    • Yliluonto

      Yliluonnollista todellakin tapahtuu ja ihmiset on tulossa enemmän psyykkisiksi, joten tulevaisuudessa löytyy vielä enemmän kaikenmaailman ennustelijoita, parantajia ja tietäjiä, mutta kaikkea ei sentään tule uskoa ihan täysillä. http://proutscandinavia.blogspot.com/2018/05/whether-to-trust-psychics.html.

      Meillä kaikilla tulee olemaan joitakin kykyjä mm telepaattisia joten valehtelminenkin muuttuu vaikeammaksi ihmisten keskuudessa.

    • yliluonnollisen

      No, olin poissa täältä hetken aikaa - onpa kiva, että olette kirjoittaneet! Kritiikki siihen, että joku kertoo täällä jotakin, on tervettä. Ja jälkimmäinen kommentti siitä, että miten ihmisen kehitys etenee, on myös totta - ikään kuin aivot laajenevat. Olenko laittanut tänne tämän päivän tieteellisen perustan, joka selittää myös kaiken yliluonnollisen - tai oikeastaan se on tänä päivänä luonnollista. Laitan katsottavaksi

      https://www.youtube.com/watch?v=HUlDiua2BcA

    • skeptokraatti
    • noitanokinenäinen

      Tässä todella mielenkiintoinen ja selkeä blogi vetovoiman laista. Olen itse kokenut "luovani oman todellisuuteni", vaikka se joskus hieman hölmöltä tuntuukin, jos on paljon vastoinkäymisiä. Mutta kun olen lukenut tätä blogia ja yrittänyt olla rehellinen itselleni, niin pakko myöntää, että vetovoiman laki on totta. Tuolla on satoja postauksia, eli sielunruokaa riittää: http://www.lily.fi/blogit/sina-olet-luoja

      Tietoinen manifestaatio muuten oikeasti onnistuu. Mutta vaatii vähän treeniä.

      • katsotaanmihinpäätyvät

        Hukkasin tämän ketjun, ja meni hetken aikaa, että muistin, että mihin kirjoitin näitä yliluonnollisia, mutta tämän päivän tieteen valossa kyllä ihan normijuttuja. Täällähän se olikin.

        Oikeasti - me luomme todellisuutemme. Ja tieteellisesti ajatellen elämme ajatusuniversumissa.

        Laitoin linkin tuohon edelle, joka käsitteli tämän päivän kvantifysiikkaa.

        Niin muuten - nyt taas on niitä perhanan kalapuikkoja ainakin kolme pakettia pakkasessa.

        Mutta nyt on hulppean hauska juttu: sukulaiset muuttivat meille muutamaksi kuukaudeksi - heillä on remontti, ja ihmettely alkoi jo ensimmäisenä kauppapäivänä. Totesivat kaapista puuttuvan jotakin - kävivät ostamassa, ja kun tulivat takaisin, siellä hyllyllä olikin se jo.

        Nyt sitten ihmettelevät, että näkivätkö väärin, vai miten tämä on mahdollista. En aio kyllä vihjaista sanallakaan - seuraan sivusta, että mihin päätyvät....

        Hilpeä juttu minulle.


      • elääelämää

        Vielä tuosta laittamastasi blogista - pikavilkaisulla näytti hyvältä. Joku viisas on joskus sanonut, että riittävän viisas ihminen kantaa vaikeutensakin kuin seppeleen päänsä päällä - ehkä kiteytettynä. Tärkeintä on löytää kaikesta tarkoitus. Nimittäin, SE on aina olemassa. Mutta mitään ei voi etsiä, vaan se tulee, jos on valmis vastaanottamaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe