aPILANIITTY/Alberto :Taas kuoli SUOMALAINE

Luin keskustelun Las Palmasissa suljettu ravintoloita......kannattaa lukea. Jos Las Palmasissa on suljettu ravintoloita niin miksi Playa del Inglesin ravintolat ovat auki vaikka on jo kolme SUOMALAISTA kuollut. Tulee mieleen kysymys: Miksi ne ovat auki vaikka paikkojen rappuset ovat laittomat? Jos kolmen vuoden aikana on kuollut kolme suomalaista niin olishan aihetta tutkia ja ottaa asia esiin Tuleepi mieleen : Onko Kanarian saarilla oleva Ingless niin korvaamaton rahasampo jotta Suomalaisten kuolemat peittyy Mas palomaksen hiekkadyyneille? Palmasinmuori kirjoitti .......lakaistaan maton alle- Sitten odotellaan hiljaa jotta negatiiviset asiat unohtuvat ja turistit kantaa euronsa vaikka riski on vaikka kuolla. Se on kai hyttysen pas .a valtameressa verrattuna siihen kun sotatilojen ja terrostiuhkat ovat ovat vaikuttaneet siten matkatoimistojen tarjontaan. Tarjotaan ns. turvallisia lomakohteita vaikka suomalaisia kuolee noin vuosittain ns laittomissa tai vaarallisissa rappusissa. Kukaan ei uskalla puuttua asiaan kun on Playa del Inglesin mahtavat turistivirrat ja eurot vaakalaudalla. Onko korruktio vastaus kiperiin kysymyksiin joihin emme saa vastausta. Ei ole tarpeeksi vastaukseksi: Tapaturma joten unohdetaan koko asia. Nyt ainakin SUOMALAISET odottavat tarkempia tutkimuksia ja vastauksia. aPILANIITTY vaikenee vaikka lakia rikotaan. Suomalaiset ei nosta metakkaa kun ei uskalla sanoa laittomksista. aPILANIITTY joutui vastuuseen oikeudessa korvauksineen kun vastapuoli olikin Suomalais-Espanjalainen joka asuu vakituisesti Kanarialla. Paperit on oltava kunnossa kun palkkaa duuniin naisen joka tuli raskaaksi. Vastuuntunto on oltava. Trafiikki on ollut kova Suomalaisten harjoittelijoiden kanssa.. On tullut ja mennyt ja monella olisi vaatimuksia. On kai turhaa ns."mafioitten" kanssa ryhtyy taisteluun-Sillai ovat kertoneet entiset duunarit. Kuuleman mukaan kummiseta Al...to on susi lampaan vaatteissa. Levee hymy ja pirut piilossa. Vois kai pikkuisen miettii mihin kasisevat setelit kantaa. Minun Suomessa hankkimani rahat vien Las Palmasin ns. rehellisille ravintoloille.
Ilmianna
Jaa

26 Vastausta


Yksinkertainen keino,älä mene sinne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Miten inglesin matka meni,oliko hyvät ilmat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kiitos, tuo oli viisain neuvo näillä sivuilla. Itse en enää koskaan mene Apilaniittyyn. Minäkään en halua nähdä sen Alberton ylimaireaa ja kieroa naamaa, koijarihan se on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Turistimäärään nähden yllättävän vähän kuolemaan johtaneita tapaturmia. Osa vielä kaatokännissä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kuparipannubaarissa varsinkin näkyy heiluvan sellaista känniporukkaa että ihme on ettei ole mitään sattunut. Kerran ovesta vilkaisin sisälle ja hirveätä örvellystä oli, kuten kaljabaareissa yleensäkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
PannubaarinTiskillä kirjoitti:
Kuparipannubaarissa varsinkin näkyy heiluvan sellaista känniporukkaa että ihme on ettei ole mitään sattunut. Kerran ovesta vilkaisin sisälle ja hirveätä örvellystä oli, kuten kaljabaareissa yleensäkin.
Voi kamalaa, onnekseni käyn vaan apinassa tai karhuputkassa...siellä on raitista porukkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onhan Myyrmäessäkin suljettu ravintoloita. Ja Hikiällä.
Ilmianna
Jaa
Mitä tekemistä Las Palmasissa (Las Palmas de Gran Canaria) suljetuilla ravintoloilla ja Playa del Inglesissä sattuneilla kuolitapauksilla on???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ei-haittaa nimim. ei osaa lukea kun Kanariapalstalle kirjoittelee suomalaisia paikkakuntia ja nimim. accidentes on ihan pihalla kun ei ole tietoinen Las Palmasista+Playa del Ingles ovat samalla saarella. Ollaan nyt vaan Kanariansaaret palstalla niine liittyvien asioiden kanssa.
Apinaniity ravinteli on ollut viime aikoina hiljainen iltamesta. Onko jollain tietoo miksi? Tulee meikkiselle tunne . Suomalaisten suhtautuminen Albertitolle alkaa horjua. Ei auta
vaikka ruotsinsuomalainen karaokemikki koittaa olla johtaja , ulosheittoportsari ja omistaja ilman euronkaan sijoitusta. 6.12. oli Suomalaisten suuri juhla mutta ei ollut Apinassa tungosta. Sanoisin sikahiljaista. Muuten ilmat olivat fantastiset ja nyt keskitymme lumenluontiin ja jouluruokien laittoon
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taas joku sEKoPÄÄ höpisee ihan pehmoisia. Tekstissä ei ole mitään tolkkua. Joku kaatuu jossain ja jossain peitellään asioita. Kyllä kaatuminen on kotona olijoillakin ihan riittävän vaarallista.
Ilmianna
Jaa
Luonnonvalintaa.
Ilmianna
Jaa
Ei sielläkään saa ravintolat toimia ellei luvat ja muut asiat ole kunnossa! Saat viedä rahasi minne haluat, anna muidenkin tehdä niin.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Sinne alakertaan ei kannata mennä varsinkaan humalassa, kun vessa on vieressä ja siellä Karhun nurkilla toinen. Me miehet mennään Apilaniittyyn niin kauan kun siellä vaan on naisia, omistaakoon kuka vaan koko paikan.
Ilmianna
Jaa
Inglesin iltaelämässä humalaiselle tai yksin iltaravintolasta lähtevälle selväpäiselle on monta vaaraa edessä ennen kuin pääsee hotelliin tai edes taksiin. Miksi tästä vaietaan?
Esimerkiksi Teneriffalla Americasissa ja Puerto de la Cruzissa, Lanzaroten Carmenissa ja Playa Blancassa saa liikkua paljon vapaammin ja turvallisemmin.
Inglesiin on pesiytynyt rosvojen, ryöstäjien, rupusakin ja huijareiden eliitti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Höpö, höpö! Jos lähdet Apilaniitystä, Foxista, Ryskästä, Ässästä tai Karhusta on taksit aivan aukion reunalla ja mistään ei ole näistä 50 metriä enempää takseihin. Ei tämän turvallisempaa voi olla. Esim. kaikki näkee Ässän suurista ikkunoista klo 03.00 saakka kävelyn taksille. Taksilla pääsee jo 3 - 5 eurolla jo kauaksi suoraan hotellin eteen. Ei mitenkään voi tulla ongelmia. Turvallisempaa ei voi olla. Missä voi esim. yksinäinen nainen poistua vaikka kännissä turvallisemmin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kyllä niitä humalaisia kuolee aivan varmasti vierailla kulmilla vaikka kuinka usein siellä pyörisi - kuoleehan niitä kännisiä(kin) myös Suomessa. Ne vaan yöllä tavalliset rappuset yllättää, tai sitten tyttöystävä heittää alas kun ei mene yhteistuumin!
Ilmianna
Jaa
Eipä hätää, ensikaudella aukeaa uusi paikka. J.T pyöri katselemassa paikan valmiiksi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kuka kaipaa suomi baaria ulkomailla?
Ilmianna
Jaa
minä kaipaan suomi baareja ja kävin apilaniitysssä oli hyvin laitettu paikat kuntoon ja äänentoisto aivan loistava.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jthel, oletko ihan oikeasti käynyt tänä vuonna Apilaniityssä? Paikka oli joskus vuosia sitten hyvä, totta. Kävin viikko sitten katsastamassa paikan illalla, parhaaseen mahdolliseen aikaan, ajatellen seuran saantia. Lattialla tanssi kaksi vanhaa eläkeläisparia, ainoat asiakkaat koko karaokejuottolassa ja karokea vetänyt daami ei tietenkään voinut tilanteelle mitään, vaikka parhaansa yritti. Kun asiakkaat ovat kadonneet muualle ja lopullisesti, minkäs hän sille mahtaa. Sääliksi käy sitä kivaa daamia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tulin Kanarialle viikko sitten. Kentällä tapasin tutun oppaan jo vuosien takaa. Kysyin häneltä, että kannattaako Apilaniittyyn enää edes piipahtaa. Hän sanoi, että ei todellakaan kannata. Paikka on täydellisen kuollut.
Ilmianna
Jaa
Todella hienoa, että netissä on tällainen keskustelupalsta. Tulin juuri Playa del Inglesistä lomaltani. Jos olisin ymmärtänyt lukea näitä keskusteluja jo etukäteen , en takuuvarmasti olisi astunut Apilaniittyyn tanssi jalallanikaan. Toki oli kokemus olla Apilaniityssä lauantaina illalla kahden eläkeläisparin seurassa. Tanssia en saanut, mutta karaoke-emäntä oli kyllä viehko.

Kuulemma Apilaniityn omistaa espanjalainen Alberto, jonka todella lipevän naaman olen nähnyt muutaman kerran. Täällä puhutaan yleisesti, että tuo heppu on oikea suurhuijari. Miksi me suomalaiset olemme kantaneet euromme edes joskus tuolle espanjalaiselle rikolliselle?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Nyt kirjoitit naulankantaan. Viel oli auki kun ohitimme mutta parhaaseen aikaan tosi kuollutta. Onko ne viimeisetkin asiakkaat kuolleet apina rappusissa? Karhubaarissa oli ihan toinen meininki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Edelliseen tarinaan kommentoisin,että kyllä Karhu Apinan
voittaa- Karhu pistää poskeensa Apinan ja syö jälkiruuaksi apinaniityllä apilaa ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Apilaniityn portaat ovat todellakin niin vaaralliset, että minun oli vaikeaa tulla niitä alas vaimoni kanssa iltahämärässä yhden drinkin juotuani. Tämä kirjoitus on pelkkää asiaa, joka sana. Voin hyvin kuvitella, että paikan omistavan Alberton kaltainen espanjalainen, ilmiselvästi lipevä ja valehteleva huijari on lahjonut viranomaiset suomalaisilta turisteilta saamillaan euroilla. Ainakaan itse en tule enää koskaan astelemaan noita Apilaniityn portaita, en ylös, enkä alas.
Ilmianna
Jaa
sama vesseli 3 erivastausta. jos et jaksa 3 porrasta nousta niin et ole niityssä käynytkään.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

aPILANIITTY/Alberto :Taas kuoli SUOMALAINE

Luin keskustelun Las Palmasissa suljettu ravintoloita......kannattaa lukea. Jos Las Palmasissa on suljettu ravintoloita niin miksi Playa del Inglesin ravintolat ovat auki vaikka on jo kolme SUOMALAISTA kuollut. Tulee mieleen kysymys: Miksi ne ovat auki vaikka paikkojen rappuset ovat laittomat? Jos kolmen vuoden aikana on kuollut kolme suomalaista niin olishan aihetta tutkia ja ottaa asia esiin Tuleepi mieleen : Onko Kanarian saarilla oleva Ingless niin korvaamaton rahasampo jotta Suomalaisten kuolemat peittyy Mas palomaksen hiekkadyyneille? Palmasinmuori kirjoitti .......lakaistaan maton alle- Sitten odotellaan hiljaa jotta negatiiviset asiat unohtuvat ja turistit kantaa euronsa vaikka riski on vaikka kuolla. Se on kai hyttysen pas .a valtameressa verrattuna siihen kun sotatilojen ja terrostiuhkat ovat ovat vaikuttaneet siten matkatoimistojen tarjontaan. Tarjotaan ns. turvallisia lomakohteita vaikka suomalaisia kuolee noin vuosittain ns laittomissa tai vaarallisissa rappusissa. Kukaan ei uskalla puuttua asiaan kun on Playa del Inglesin mahtavat turistivirrat ja eurot vaakalaudalla. Onko korruktio vastaus kiperiin kysymyksiin joihin emme saa vastausta. Ei ole tarpeeksi vastaukseksi: Tapaturma joten unohdetaan koko asia. Nyt ainakin SUOMALAISET odottavat tarkempia tutkimuksia ja vastauksia. aPILANIITTY vaikenee vaikka lakia rikotaan. Suomalaiset ei nosta metakkaa kun ei uskalla sanoa laittomksista. aPILANIITTY joutui vastuuseen oikeudessa korvauksineen kun vastapuoli olikin Suomalais-Espanjalainen joka asuu vakituisesti Kanarialla. Paperit on oltava kunnossa kun palkkaa duuniin naisen joka tuli raskaaksi. Vastuuntunto on oltava. Trafiikki on ollut kova Suomalaisten harjoittelijoiden kanssa.. On tullut ja mennyt ja monella olisi vaatimuksia. On kai turhaa ns."mafioitten" kanssa ryhtyy taisteluun-Sillai ovat kertoneet entiset duunarit. Kuuleman mukaan kummiseta Al...to on susi lampaan vaatteissa. Levee hymy ja pirut piilossa. Vois kai pikkuisen miettii mihin kasisevat setelit kantaa. Minun Suomessa hankkimani rahat vien Las Palmasin ns. rehellisille ravintoloille.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta