Tietoa tähtäimestä Conquest V6 2.5

tiinajj

Tarkoitus on ostaa alla oleva tähtäin, olen niitä katsonut netistä ja kysymys on mikä ero tavallisessa ja kiskokiinniteisessä?

Conquest V6 2.5 – 15 x 56 ill. Ret. 60 M, kiskokiinnitteinen kiikaritähtäin

5

262

Vastaukset

 • Conquest on eissin halvempaa tuotantoa ja vermaankin ihan käyttökelpoinen. Kiskokiinnitteisessä kiikarissa on putken alaosassa kisko johon jalat kiinnittyvät suoraan. "Tavallisessa" kiikarissa putki kiinnitetään ensin renkasiin ,joilla se saa kiinni aseeseen. Kumpi on parempi on vähän makukysymys. Kiskollinen kiikari ei edes teoriassa pääse luistamaan kun taas rengaskiinnitteinen voi luistaa renkaissa. Itselläni ei ole kokemusta kuin rengaskiinnitteisistä.

 • kiitos . Olen aloittamassa harrastusta niin on vähän haussa vielä tuo tietämys :D

  • Älä osta kiikaria uutena. Laatukiikarit ovat kestäviä ja niitä saa käytettynä huomattavasti halvemmalla.


 • Kaikki vaihtoehdot on vielä avoinna. Tuo kiinnitys askarrutti nyt ensimmäisenä.
  Saa ehdottaa myös muita hyviä merkkejä ja malleja, isällä on tuo zeiss joten se ensimmäisenä tuli mieleen. Peuralle ajattelin sopivan.

 • Surkean huono optinen laatu hintaan nähden. Selvät vääristymät ja 15x suurennos kuin Jahti jakt kiikarissa. Plussaa valopiste.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  43
  1175
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  611
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  476